104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ez valami bug,hogy a Videotonban van egy Mamadu a felnőtt keretben,meg van egy másik Mamadu a B csapatban is,de az más születési dátummal? -
korbin555 #92363 Talán azért,mert nem eredeti a játék.Én még ilyet nem tapasztaltam. -
Zenszkij #92362 ez bizony bug -
Krigare90 #92361 Igen ez lenne a normális ezért is lepődtem meg. Ilyennel még nem találkoztam. Például az eredeti edzőt úgy hívják hogy Kovács Pista én kiválasztom a csapatot én is leszek a manager de a nevem Kovács Pista attól függetlenül hogy mit írok be névnek. Nem értem hogy mitől van. -
hm??? mivel átvetted a csapatot, a te nevednek kell lenni a te adataiddal. vagy nem értem a kérdést -
igen, szövetség megkegyelmezett nekik ennyi év után, mondjuk úgy könnyű h bővítik a bajnokságot ha jól emlékszek 18 csapatosra a jelenlegi 16ról. -
Krigare90 #92358 Hali. Az mitől lehet, hogy kezdenék egy játékot és amikor csapatot választok és elkezdődik a játék akkor az eredeti edző neve az én nevem is de a saját profilom adataival? Eléggé zavaró... (virágbolti verzió) -
Zenszkij #92357 Visszakerülnek? Ilyet se hallottam még :D. Akkor idén ez bohócszezon nekik. Remélem le is alibizik ellenem
.
-
következő fm-be jobb lesz, mivel nem tudom h akarnak majd bent maradni első osztályba, mikor évek óta 3.vonalból sem tudnak fentebb lépni. pénz meg nem hiszem h annyi lesz h egész keretet kicseréljék.
am 2 éve nyomtam velük pár szezont de mikor első osztályba kerültünk unalmas lett (nem nyertük meg) -
Boavista pár éve bunda botrányba keveredett és kizárták őket az első osztályból, ennek következtében ők is csőd közelbe kerültek és ezért tovább gyengülve kiestek onnan is, DE pár hete a szövetség elfogadta a fellebbezésüket és ezért jövőre visszakapják az első osztály jogát és ott is indulnak majd akármilyen eredményt érnek el idén (bővül az első osztály könnyű volt nekik helyet találni) am vicces mert a "nagy hármason" kívül csak ők tudtak még első osztályba bajnokok lenni. -
Zenszkij #92354 Kis sztori a Boavistárol, Porto másik klubcsapatáról.
"A klub idáig 51 szezont töltött a portugál labdarúgás élvonalában. A 2007-2008-as bajnokság végén - bár a 9. helyen végeztek - a Boavistának 1969 óta először búcsúznia kellett az első osztálytól, mivel az Apito Dourado néven elhíresült bundabotrányban bűnösnek ítélte a csapatot a fegyelmi bizottság és kizárta őket a másodosztályba.
2009-ben a pénzügyi csőd szélére sodródott és jócskán meggyengült csapat a másodosztályból is kiesett, és azóta a portugál harmadosztályban szerepel."
Ezekkel is érdekes lehet egy karrier.... -
Zenszkij #92353 Meguntam kicsit a Norwich karrieremet. PL második hely után és a BL csoportkör most nem izgat annyira, majd később visszatérek hozzá. Úgy döntöttem belevágok én is egy vándorkarrierbe. Mourinho nyomdokaiba lépve portugál szakember lettem, második állampolgárságom brazil. Sunday league managerként indultam, és persze munkanélküliként. Nem telt el egy hét máris jött az első állásinterjú, melyet el is fogadtam. A csapat a nagyon neves Sporting Clube Sao Joao de Ver.
Jelenleg a portugál 3. vonal D csoportjában vitézkednek. Cél a playoff kör elérése volt. A playoff úgy jön össze, hogy van 8 darab 10 csapatos liga, azokból az első kettő bejut a 2 darab playoff táblára, mely januárban kezdődik. Itt összesen már csak 8-8 csapat van, nullázódnak a pontok és 14 meccs után az első kettő-kettő nyer promóciót a második vonalba. De lehet lesz még a promócióban valami variálás, mert a liga szabályait nem biztos, hogy jól értelmezem a konkrét feljutásra vonatkozóan.
Féltávnál így állunk, jöhet az a fránya playoff liga.
Döbbenet számomra, de a playoff ligában ott van a Boavista is. Ezek is tönkrementek volna, és visszazuhantak a 3. vonalba? Érdekes. Kíváncsi leszek mire megyek velük. Az viszont tény, hogy annyi csapat van itt, hogy a harmadik vonalból feljutni szinte már művészet.
-
A legértékesebb játékosom volt, értékei is kiválóak, de ennyiért muszáj volt elengednem. -
Grat, szép változatos volt :D azért lol itt monaconál eladások Romero 70m, állat volt bagoly mentésembe tavalyiba de h ennyiért nem bírtam volna eladni az biztos :D 20m körül mozgott az alapára. -
Monaco 2018/2019:
Igazolások.
Statok.
Liga Kupa.
Llorente.
Bajnokságban ötödik helyen zártunk, 2 nappal kupadöntő előtt érdeklődtem más csapat iránt, erre másnap ki is rúgtak...BL-ben a címvédő MU-t búcsúztattuk első körben, de utána Atleticoval már nem bírtunk. Az egész szezonra jellemző volt a pocsék helyzetkihasználás, sokszor 20-25 lövésből se tudtunk gólt szerezni, vagy esetleg csak egyet. A védelem se remekelt, középső védőim gyakran csináltak érdekes dolgokat, pedig egy Sakho-Jones-Smalling 3-as nem rossz papíron.
Be is fejezem ezt a mentést, itt az összegzés a karrieremnek. Kár volt azért az elbukott VB-döntőért. -
Mekkora pengék:
Litmanen Rivaldo -
geo91 #92348 http://forum.fm-view.net/topic/15505-fmv13-logos/ -
Köszi, kipróbálom. -
Állítsd a legjobban fejelőt a rövidre a védekező szabadrúgásoknál.
Ti hány csapatutasítást használtok? Gondolom minél több, annál komplexebb a játék. Én kb. 11-et mindig. -
real22 #92345 schalke mit ért el nélküled?? -
ggbuffon #92344 milyen címerpackot használsz? -
Ezt a pontrúgást hogy lehet hatékonyan kivédekezni? Nevetségesen sok gólt kapok belőle, odaíveli a rövidre, átveszi, begurítja. Védők meg nem csinálnak semmit...
-
korbin555 #92342 Nem estek ki,16.helyen végeztek.Valami más miatt nem hosszabbított,de nekem pont jól jött.
Majdnem kész a csapat,megtaláltam Fierro mellé a másik rettenetes csatárt is.Mivel már 2019-ben járok,hemzseg a játék a generált világklasszisoktól.Az 50 ezres adatbázis megteszi a hatását.Most hoztam a Botafogo-tól egy balhátvédet is,és csak 6M-ba került.Nem is kért sok fizetést,és portugál útlevele is van,ami errefelé nem mellékes.Gyakorlatilag van már tíz világklasszis játékosom,meg hét-nyolc rotációs,akik szintén nem gyengék.Még egy CM kell,és be is fejeztem a gyűjtögetést.Ezzel a csapattal el nem tudom képzelni,hogy bárki megszorítson bennünket a ligában. -
az szép fogás. am nem estek ki h véletlen azért nem hosszabbított?
am tavalyiba is lehetett ilyen meg hasonló neveket ingyen szerezni. nekem volt ingyen pl. Lewandowski, Munian, Herrera, Corchia, Ruben Pardo így hirtelen :D -
korbin555 #92340 Végy egy jó kapust...ingyen!!Válogatott angol kapus klub nélkül.Érdekes játék az fm. -
szép így első évbe, grat!! -
geo91 #92338 az átigazolásokra adott eurómillókból kecót és sportkocsikat vettem magamnak :P -
Zenszkij #92337 Nem semmi, és a Levante se. Nehéz felnőni ezekhez az eredményekhez, de próbálkozok :). -
geo91 #92336 neuer a házban! (kapuban)
-
sokat igazoltál, kéne már egy genie scout mi?! :P grat! 
-
ha már tabella, Juve védelem bekaphatja :)
-
geo91 #92333 LEVANTE, 2013/2014
bravúros hajrával sikerült visszakapaszkodni a 4. helyre, így következő szezonban ott vagyunk a bl-rájátszásban! még sosem volt hosszútávú karrierem spanyolországban, remélem ez az lesz. azt mindenesetre rögtön megtapasztaltam, hogy tényleg mennyire kétcsapatos ez a spanyol első liga. a real és a barca 22 ill. 25 pontot vert a harmadik helyezett villarreal-ra. az mondjuk érdekes, hogy csak egy góllal lőttünk kevesebbet, mint a barca, viszont az nem hogy háromszor annyit kaptunk... bizony a védelmen nem árt majd csiszolni, illetve a taktikán sem. de hát pont ez a móka az egészben. :)
csapat:
átigazolások, kapusok és védők statjai, középpályások és csatárok statjai
bajnokság és kupa:
tabella, mozgás a tabellán, bajnokik egyik fele, bajnokik másik fele, az év csapata, kupameccsek
kulcsemberek: el zhar, pallardo, rodas, simao, karabelas, barral -
tabella LOL -
korbin555 #92331 Cagliary Calcio 2018-2019.
Tabella.
Meccsek.
Nagyszerű tavaszt produkáltunk,pedig a végére szépen elfogytunk.Áprilisban már a tartalékban siránkozó átadólistásokat is be kellett vetnem,mert hat sérültem volt.Kihoztuk a maximumot,ennél többet nem lehetett elérni.Volt egy ötös,meg egy négyes győzelmi sorozatunk is.A főnökség nagyon elégedett,kíváncsi leszek,ez pénzben mit jelet majd.Mert pénzre szükségem lesz.Négy-öt fiatal,22-23 éves világklasszist is figyeltettem szezon közben.Fierro biztosan jön,vele már megegyeztem.Jövőre szeretném megnyerni a Serie-A-t.Ha azt veszem alapul,hogy tavasszal több pontot szereztünk a bajnoknál is, akkor teljesen reális célnak tűnik. Az Európa Liga csak bónusz,már úgyis nyertem egyet. Persze a gyenge láncszemeket ki fogom szórni,mert akad néhány.Ha a kinézett igazolásokat sikerül nyélbe ütnöm,akkor extraklasszis csapatom lesz.
A többit majd a nyitány előtt,ha kész lesz a csapat.
-
hamary #92330 Értem, csak kicsit megmosolyogtató volt. :) -
13ba ez valami hiba lehet vagy nem tudom mert sokszor kis csapattal nagy ellen engem hozott favoritnak. szóval nem csak ez az egy példa. -
Zenszkij #92328 Itt a valóság nesze :D. -
hamary #92327 Jajj, kupában kivertük a felettünk lévő csapatot, mint a franc, bajnokságban meg szenvedünk. Pedig nem kéne lecsúszni a rájátszásról idén...
-
realik #92326 igen teljesen hűlyék! ezek után bl győzelmet várnak, az biztos:)
a meccs előtt az aszisztom a támadójáték gyakorlását erőltette:) -
realik #92325 köszi az infokat! nálam a szélső támadójáték sose működött, nem jöttek úgy az eredmények. viszont erős középpálya, szélsőjátékosok nélkül megfelelő szélső védőkkel.. az már működik