A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #92353 Meguntam kicsit a Norwich karrieremet. PL második hely után és a BL csoportkör most nem izgat annyira, majd később visszatérek hozzá. Úgy döntöttem belevágok én is egy vándorkarrierbe. Mourinho nyomdokaiba lépve portugál szakember lettem, második állampolgárságom brazil. Sunday league managerként indultam, és persze munkanélküliként. Nem telt el egy hét máris jött az első állásinterjú, melyet el is fogadtam. A csapat a nagyon neves Sporting Clube Sao Joao de Ver.
Jelenleg a portugál 3. vonal D csoportjában vitézkednek. Cél a playoff kör elérése volt. A playoff úgy jön össze, hogy van 8 darab 10 csapatos liga, azokból az első kettő bejut a 2 darab playoff táblára, mely januárban kezdődik. Itt összesen már csak 8-8 csapat van, nullázódnak a pontok és 14 meccs után az első kettő-kettő nyer promóciót a második vonalba. De lehet lesz még a promócióban valami variálás, mert a liga szabályait nem biztos, hogy jól értelmezem a konkrét feljutásra vonatkozóan.
Féltávnál így állunk, jöhet az a fránya playoff liga.
Döbbenet számomra, de a playoff ligában ott van a Boavista is. Ezek is tönkrementek volna, és visszazuhantak a 3. vonalba? Érdekes. Kíváncsi leszek mire megyek velük. Az viszont tény, hogy annyi csapat van itt, hogy a harmadik vonalból feljutni szinte már művészet.