104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
eddig az egész nyaram arról szól a vidinél,hogy utasítgatom elfele a tucatjaival érkező ajánlatokat legalább 8-10 emberemre...Pistikéért már jöttek nyugatról 600-700 ezres ajánlatok,de megvárom hogy muzsikálunk a BL-ben,ha bejutunk,akkor marad,és azzal felmegy az ára,és esetleg télen majd eladom másfél misi környékén,addig meg issza fehérvárott a kakaót :DD -
kifejezetten nézetős grat, főleg h nincs már Belfodil a keretbe, aki a tavalyi játékba elég sokat segített a Parmával kezdőknek. -
Gratula, nagyon szép. attól függetlenül h utálom az ajaxot :D -
korbin555 #92401 Ez igazán nagy dolog volt,gratulálok.Valami hasonlót szeretnék elérni az EL-ben én is. -
Neoncsoves #92400 Igen, az. Pedig amikor jól megy, akkor berámolunk akár meccsenként 5-6 gólt is... A probléma az, hogy CR-nek rengeteg a távoli lövése (pedig mindig beállítom neki hogy NE!) ill. sok a sikeres szerelés a CPU részéről általában. Még 1 patch szerintem kéne azért a játéknak... -
Lovinho #92399 Köszi -
Zenszkij #92398 Ez szép, és egy jó csapatnak szerencse is kell, ami itt bejött. Gratula. -
Lovinho #92397 Ajax 2013/14
A kereten csak egy kisebbet alakítottam, mivel sok jó játékosa van az Ajaxnak, akik ráadásul fiatalok is. Én is 19-20 éves játékosokat igazoltam, akik többnyire alapemberek lettek, valamint az idősebb játékosakat eladtam. Igazolások. Így alakult ki a keret, amiben a legidősebb játékosom a 24 éves csapatkapitány, de Jong volt.
A szezont a holland szuper kupával kezdtük és meg is nyertük. A bajnokságban nem nagyon találták ellenünk az ellenszert, aminek az eredménye egy nagyon sima bajnoki cím lett. Igaz a vezetőség nem is várt el mást a csapattól. A Holland kupában nagyon könnyű sorsolásom volt, végig a B-csapat játszott az elődöntőig és könnyed kupagyőzelmet ünnepelhettünk.
A szezon fő célja az volt, hogy minél jobb BL szereplést érjen el a csapat. Erről egy nagyon kemény csoportsorsolás miatt, már le is akartam mondani. Összekerültem a Real Madriddal, PSG-vel és a Kobenhaven-nel. Gondoltam biztos 3. hely és EL tavasz. A játékosaim nem így gondolták és egy idegenbeli győzelemmel kezdtünk a PSG ellen, majd jött a dán csapat elleni győzelem otthon. Gondoltam, hogy így már reális esélyünk van a továbbjutásra, mivel a Real-nak és a Kobenhaven-nek 1 pontja volt, PSG-nek 3, nekem 6. Majd jött a Real elleni két zakó… PSG-vel itthon játszottunk egy 2-2 (utolsó percben egyenlítettek), majd a dánok ellen belefért egy vereség is, mivel kedvező eredmények születtek a többi meccsen. 7(!) ponttal sikerült megélnünk a BL tavaszt! A sorsoláson megkaptam a Barcát… A bajnokságban vezettek simán Real előtt, gondoltam, ez is szép siker a nyolcaddöntői végállomás. Az első meccsen otthon jó játékkal 2-0-ra vertem őket, szerencsére nagyon gyengén játszottak. A visszavágón, a félidei 0-0 után rúgtak gyorsan egy 3-ast. Összeomlottunk teljesen, de Fortuna velünk volt 92 percben kaptunk egy 11-est, amit de Jong be is vágott! Idegenbeli góllal tovább mentünk, cél a csillagos ég lett! Negyeddöntőben jöttek az Ágyúsok, akiket egy idegenbeli 2-2 után 5-0-ra vertünk otthon! Elődöntőben megkaptuk az Öreg Hölgyet és ellenük egy kettős győzelemmel, 1-0, 3-1 kerültünk a fináléba. A döntőben a Manchester City volt az ellenfelünk. Egy nagyon gyenge és unalmas meccsen 1-0 nyertünk de Jong góljával (aki 11-est is hibázott), így mienk lett a BL serleg! A legjobb játékosaim a két szélső Duarte és Gómez, valamint a csatárom Sigbórsson és az irányítóm de Jong volt. A BL győzelem után a játékosaim értéke megduplázódott
-
korbin555 #92396 Kínos. -
Neoncsoves #92395 megyek és felakasztom magam. BL-ben nem jutottam tovább a csoportkörből:
Man.City
Napoli
Real Madrid
Marseille
azt hiszem sejtitek kikkel voltam. Az utolsó meccs a City ellen volt idegenben, igazi sorsdöntő mérkőzés volt. Persze Benzema végülis 2db 1on1 helyzetet hagyott ki, Bale 5.3as ratinget hozott le, CR szintén. Benzema 4.9es ratinggel végzett, majd 2. félidőre feldobtam a helyére Jesét, Bale helyére pedig Isco-t. Nem sok sikerrel jártam, kikaptam 2-0ra... Marad a bajnokság, bár egyelőre elég pipa vagyok a játékra, illetve magamra... -
hamary #92394 Pörgettem tovább a karrierem Workington városában. Elég szar sorsolásom volt. Idegenben mentem az utolsóhoz, másodikként, kikaptam, de erre számítottam, nekem ezek szinte a legnehezebb meccsek. Utána jött egy közép csapat, majd jött az első hozzám , vereség... Mentem idegenbe középcsapathoz, döntetlen, utolsó percben mentettünk pontot. Majd ismét az elsőhöz mentem... De most én nyertem. Ráadásul én nekem van az a hülye szokásom, hogy itt alsó osztályban sose nevezek kapust, mert kell a hely, hát le is sérült a meccsen a kapusom az elején. De végül behúztuk. Így fest a tabella most, 10 meccs van még hátra. Kemény lesz.
-
hamary #92393 Gratula mindenkinek! Parmahoz különösen :) -
grat, klasszik Fyrex! -
4. hely az rohadt szép gratula,látom az Internél vannak gondok :O -
apró érdekesség hogy a szezon leggyorsabb (16 mp) és a legszebb gólját is mi szereztük!
-
Parma FC - 2013/2014 - 1. idény
Kupából hamar kiestünk, ugye nemzetközi kupákban közel sem voltunk érdekeltek, bajnokságban pedig a 9. helyre vártak minket, úgyhogy azt hiszem csak 1 lényeges kép számít, ami tükrözi ezt a bemelegítő évet!
-
grat 
-
asszem mindenféleképpen sok lesz a portugál a csapatban,akik tudnak majd portugálul beszélni a néger emersonnal -
Videoton FC 2013/2014
Bajnokság végeredménye
Magyarkupa döntő
6 milliót kaptam igazolni,amit az utolsó centig elfogok költeni,eddig már van 6 fix érkező,3 bolgár,2 portugál,1 brazil,a nevüket nem tudom...majd megtanulom :D na hajrá fidesz! vagyis na bocsánat videoton!! -
-
csak egzsyer legzyen netem, seggbe rugok mindenkit... -
nem -
mindenki jol viselkedik?? -
májkiboy #92381 Király, köszi szépen!:) -
korbin555 #92380 Ajánlom Neked is,és mindenki másnak,hogy alaposan tanulmányozza át EZT. Folyamatosan frissül,és rengeteg hasznos dolog van benne.Az fm14 taktikai kézikönyvét fordítja egy srác magyarra. -
hassle opponent,push higher up -
májkiboy #92378 Azt hogy lehet az új taktikánál beállítani, hogy próbáljuk nyomás alatt tartani az ellenfelet, és keményen támadjuk le őket. És fgőként, az ellenfél szélsőit hogyan lehetséges az újban semlegesíteni? Mert nekem ez sem a játékos saját beállításánál, sem a meccs előtti csapatutasításnál nem működik, egyszerűen akármit csinálok, a szélsőik rendre szabadon koricálnak be a 16-osomon belülre, pedig mindenhol beállítom, hogy támadák le őket és keményen szereljék ha kell... Már 4 csapattal próbálkoztam, mindenféle taktikával, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Köszi előre is. -
korbin555 #92377 Halasztást nem kellett keresgélnem sehol,szerintem ilyen nincs is.Amikor több játékosomat is behívták,mindig engem kérdeztek,hogy akarok-e halasztani.A felnőtt válogatottak meccsei jellemzően nem szoktak bezavarni.Azoknak az időpontjai be vannak tervezve.Inkább akkor fordult elő,ha több 19-20 éves ifiválogatott volt az első csapatnál.Ha hármat-négyet behívtak,már jött is a kérdés,hogy szeretném-e elhalasztani a meccset.Elég okos megoldás.Persze ahol harmincas első keret van,ott lehet,hogy nem kérdeznek rá néhány hiányzó ember miatt. -
szerintem biztos h valahol a fixturenél van, bár nem hiszem h ilyen miatt h 3 naponta van meccsed halasztanának mivel az alap dolog, de ilyen válogatott meccs miatt már lehetséges. más stadiont is szerintem ott lehet kérni. -
Pawlus #92375 Ez a halasztás engem is érdekelne, de nem találkoztam vele, vagy csak átsiklottam felette... -
a meccs előtt vettem észre,amikor jelöltem volna ki a csapatot,és látam a sok "trv" jelölést a játékosok mellett... -
kérj halasztást, elméletileg ideibe lehet valahol. -
annyira örülök amikor a magyar kupa visszavágója pont nemzetközi válogatott meccsnapra esik...a fél csapat vagy nagyválogatott,vagy u21-es,így hogy a picsába álljak ki? az u19-es csapattal?? profi szervezés,főleg ha sérülten térnek vissza a válogatottól,akkor leszek még boldog -
:DDDD
nálunk épp kezdődik a végjáték, szoros lesz
-
Előző Tatabánya elleni magyar kupa mérkőzésre ezzel a 11-el mentem ki :D Nevek,meg nemzetiségek alapján ez egy jó portugál kiscsapat :DD a poén az,hogy a gép elfogadta ezt a felállást,mert csak 5 non eu-s volt a keretben,a padon meg csak magyarok ültek :D
-
korbin555 #92369 Tavaly másodikok lettek a Bayern mögött,megnyerték a német kupát,és negyeddöntőig jutottak a BL-ben.De idén már bajban lesznek.Négy forduló után nyeretlenek,és utolsó előttiek.Alig ismertem rá a csapatra.Eladták az öt legjobb játékost,a keret meg olyanokkal van tele,akiket én a tartalékból is kiszórtam volna. -
egy egész ország gyászol...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I. Viktor király fia sérülést szenvedett
-
hihetetlen a játék mennyire random-ra dobálja az eredményeket. 3 nappal ezelőtt a Mezőkövesd ellen otthon egy bűnszar futballt bemutatva játszottunk 1-1-et,most meg az eddig nagyon jól szereplő,13 forduló után 2. helyezett Honvédhoz látogattunk elvileg rangadóra,de belenéztek a zakóba. Tényleg beigazolódik a mondás,hogy minden meccs más és más,csak így nehéz tervezgetni,hogy remegek a meccsek előtt,most vajon melyik arcát mutatja a csapat,vagy a match engine.
-
Zenszkij #92366 Szép, szőröstalpúakra ráfért :D. -
korbin555 #92365 Elkezdődött az új szezon.