104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nagyon rendben van, gratula. A taktikai részhez lenne kérdésem. Én jelenleg kisebb csapattal vitézkedek, viszont ugyanez az alapfelállásom. Nálam nincs a keretben olyan, aki AP/A lehetne, 3 CM/S van középen. Arról lenne szó, amik látszódnak a taktikáról készült képeden, azokat az utasításokat én inkább egy visszahúzódó kontrafelállásnál tudnám elképzelni. Ezt a gyors, direkt passzos dolgot ennyire rosszul látnám? Szemmel láthatóan jól megy a szekér, ergo te biztosan nem gondolod rosszul. :) -
Solt #92443 Hmmm...
A törökök a másodikok warez terén (FM), erre hálából belekerült a játékba a török nyelv... lehet többet kéne nekünk is warezolni... -
LOL még is igazad lesz, de előző szezonban tényleg annyit játszottak. akkor pont erre a szezonra bővítették a 2 osztályt. -
nem, két csoport van 8-8 csapat, és oda-vissza játszunk 1szer a saját csoportunkban :D -
26,nem? :) 14 csapat,odavissza az 26 bajnoki :D -
ohh igen, alap elvárás idén is am a bajnoki cím
-
az igen, kemény 14 bajnoki lesz a 2.osztályba :D unalmas 1 szezon lesz ez a 2.év :D -
a hülye :DDD -
egyik gyerek karrierje, de szerintem annyira nem nyúlt bele editorral :D -
öööö ez micsoda? :DDDDD -
badass karrier :D csak tudnám így mi értelme van :D
bálintka
pistike -
Videoton FC 2014/2015
Bajnokság végeredménye
Bajnokok Ligája selejtezők
Majd az Európa Liga csoportkör beli szereplésünk
Magyar kupában,és a Ligakupában hamar búcsúztunk,nem is bánom,nagyon sokat kivett a csapatból az EL szereplés,15 forduló után csak a 7.(!!) helyen álltunk,alattam meg rezgett a pad,kaptam az ultimátumokat sorban,de tavasszal már csak a bajnokikra kellett koncentrálnunk,aminek meg is lett az eredménye,a 28. fordulóban álltunk először az élen,és ott is maradtunk,meglett a címvédés! -
korbin555 #92432 Cagliari Calcio 20192020.
Félidőhöz érkezett a bajnokság.A sok új ember miatt a taktika begyakorlása októberig húzódott,és addig csak kínlódtunk.Kezdtem is ideges lenni,a hatodik fordulóban még a tizenkettedik helyen voltunk.Fierro sem találta a góllövő cipőt.Aztán minden a helyére került,onnantól meg már nem tudtunk veszíteni.Meccsek.Aki végig remekel,az Litsios,de azért Fierro is összekapta magát,a Roma ellen mesterhármast rúgott.Neki inkább az EL-ben megy jobban.A 17.fordulóban végre az élre kerültünk,és már nem nagyon akarok hátra nézni.Ha nem esik ki senki hosszabb időre,akkor nem lehet gond. Pillanatnyilag három sérültem van,ebből kettő a tarcsiban lábadozik,de két hét múlva már játszhatnak. ők is.Taktika.
Az Európa Liga eddig sima volt,de el is várják tőlem az elődöntőt..Azért elég hamar nagyra nőttek az elvárásaik a tavalyi szezonhoz képest.Bár az igaz, hogy mindent meg is kapok,amit lehet.Több mint 40M-t kaptunk a TV jogdíjból, azt egy az egyben megkaptam átigazolásra,és bizony világklasszis játékosokat hoztam.A két csatár mellett Johansson is nagy fogás volt,de Butland is legtöbbször nagyon jól véd,újra behívták a válogatottba is.
folyt.köv... -
korbin555 #92431 Én meg nem.Ha menni akar,menjen.Nem dumálok vele,hanem hozok helyette jobbat.Mert mindig van jobb. -
:D kösz :D am a 3.vonal kupáját is behúztuk. egyik csatárom klub rekordot döntött természetesen liga gólokban. -
milyen fasza kis újításra bukkantam!! Marijan Vlak a Director of football a csapatnál,és most szezon végefele megkereste őt a Debrecen,hogy felkérje edzőnek,és jött egy üzenet nekem,hogy mi a véleményem,és Vlak-kal beszéltem,hogy szerintem szép jövő előtt állunk így együtt a Vidinél,és szeretném ha maradna,és ő meg azt válaszolta,hogy igen,szeretne inkább maradni,és elutasította a Loki ajánlatát :D Ezek az apró kis dolgok nagyon élvezetessé,és színesebbé teszik a játékot :) Legalábbis én szeretem élvezni ezeket a kis apróságokat :) -
korbin555 #92428 OK.Akkor a másodosztályban is valami hasonlót kívánok. -
ez a 3. osztály volt, tehát 1 szezon. -
korbin555 #92426 Ez szép,csak azt nem tudom,hogy hányadik osztályban vagy jelenleg. -
csak megosztok egy képet, mert egy kép többet mond minden szónál :D
am ha valakit érdekel tudok még képet tenni jobb játékosokról, statokról stb.. -
korbin555 #92424 Azért elég furcsa,hogy klasszis játékosok vannak klub nélkül minden évben.Így igazoltam Butland-ot is ingyen.Ilyenkor hol vannak az uzsorás ügynökeik?Miért nem keresnek csapatot az ügyfeleiknek?Mondjuk nem baj,mert szinte mindig van egy-két nagyon jó játékos klub nélkül. -
ja,és nem generált,létező játékos,Stefan Velkov -
aztabüdös,elég jók!! Én most bukkantam a Vidivel egy bolgár belsővédőre,19 éves,de már bemutatkozott a nagyválogatottban,csapata alapembere,scoutom 4 és fél csillagot adott a current abilityre,és 5 csillagot a potential-ra,2 millióért meg is állapodtam a klubjával,2015 június 8.-án csatlakozik,kiváncsi leszek rá! -
korbin555 #92421 Jorge Araya
Chris García
Két free agent,mindkettőnek a Mexikói Tigres-nél járt le a szerződése.20-25k fizetésért mindkettőt idehozhatnám.És ez még csak a jéghegy csúcsa.Akinél van egy kiterjesztett megfigyelői hálózat néhány jó scout-al, igazi kincsekre bukkanhat.Én már nem igazolok senkit,mert elegen vagyunk.És nem maradok addig,hogy nekiálljak üzletelni a játékosokkal.Egy olyan karrierben,ahol hosszú időre tervezek egy csapatnál,vadászni fogok az ilyenekre. -
korbin555 #92420 Most vettem észre,hogy a válogatottunk barátságos meccsen 6-0-ra kikapott Kínától. Persze nem csoda:1. 2. 3. 4.Lassan itt a 2020-as esztendő,de egy normális magyar játékost nem láttam még a játékban.Valószínűleg nem is fogok.. -
Kezdtem egy újat a Heerenveen csapatával:
Meccsek.
Meccs1.
Meccs2.
Meccs3.
1-1-nél nem adtak meg egy 11-est...
Meccs4.
Nem adtak meg megint egy 11-est.
No comment.
Mindenki be van állítva emberfogásra, a pontrúgás előtt több mp-ig egyedül állt ott, míg a védőim egymást fogták...Persze gól lett belőle.
Ezen kívül szerintem a kapott góljaink kb fele bekerülhetne az Eurosport válogatásába, illetve a kihagyott 100%-os ziccereinkre is lenne legalább egy 15 perces műsoridő. Elég nehéz így pozitívan hozzáállni a folytatáshoz, máris lecsúsztunk az első helyről a középmezőnybe.
Még ez előtt tettem egy próbát a Serie B-ben is, első meccs, kezd az ellenfél, játékos lepasszolja a labdát, majd a TKP-m 2 mp-re rá lendületből, páros lábbal beleszáll hátulról szegény játékosba, persze rögtön kiállították, fél perc se telt el a meccsből... -
Zenszkij #92418 Mit mondjak óriási a szakadék a portugál második és harmadik osztály között. Az SJ Ver egy blue square premier erősségű csapat. És most ilyenekkel küzdök, hogy Belenenses meg Setúbal. A bent maradás csodaszámba fog menni. Szerintem ilyen évem még sose volt, mint ami vár rám. Kínkeservesen fogunk küzdeni minden kósza pontocskáért....5,5K-s fizetési keretből nem is lehet ugrálni semennyire sem. Tavaly 3,9 volt. Nem vitték túlzásba a srácok, ráadásul el akarták adni a klubbot, de az is dugába dőlt. -
+valahol a beállításokba is van valami feldolgozási idő vagy h van megfogalmazva (bár irreálisabb eredmények tudnak lenni, bár aki nem sok bajnokságot tölt be annál nem nagyon van különbség emiatt) -
Detail level vagy hol tudsz csökkenteni, a jobb felső sarokba ha menüt lenyitod, le veszed min.-re majd még ki tudsz venni dolgokat (egy-kettőt amibe indulsz muszáj bent hagyni mert nem fogadja el) -
mgkp #92415 Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ilyen szar meccseken ne dolgozzon az FM?
Kurva idegesítő, hogy mennek a napok és látom, hogy ilyeneken gondolkodik, hogy U19 válogatott meccsek. -
hamary #92414 Na, visszavágó 1-1 lett, halottnak a csók...
Következő évben bajnokként kell feljutni, nincs mese. Az látszott, hogy a szezon végére szétestünk, így is túlteljesítettünk ezzel a kerettel. Most nyáron majd igazolni kell minél jobban, pénz remélhetőleg lesz, kötöttem le barátságos meccseket, TV-sek lesznek, reméljük feltornázzuk a kasszát 700 e fontra. A védelmet erősíteni kell, előre pedig nem is tehetséges, hanem inkább gyors játékosokat szeretnék. -
hamary #92413 Na, ilyenkor fel tudnék robbani. Egész évben küzdünk, ezért a szennyért?
-
am az ilyen a legszebb győzelem :D mikor kb. alig van esélyed rá a meccs alapján :D -
hamary #92411 Na, hogy legyen egy ellenpélda a sok "mennyire csal az FM
" dologba. A hazaikat most fosztottam meg a rájátszástól. 
-
hamary #92410 :D
Hajrá! -
Zenszkij #92409 valami olyasmi, de ha jön egy jobb edzői ajánlat lépek
-
hamary #92408 Grat, cél az első osztály? :) -
Neoncsoves #92407 az esti meccsekre találtál helyette valakit? meg edzéseken gondolom nem tud mindig ott lenni, mert a nagycsoportos társaival fogócskázik, illetve leckét ír :D -
meg a kedvencem még,hogy a játékos ügynöke szerint a védence jobb szerződést érdemelne,és ezzel is zaklatnak jópár játékosomnál...azért elég idegesitő ez,mindenkivel egyenként beszélni -
Zenszkij #92405 Véget ért az első szezonom az SJ Verrel. Behúztuk a bajnokságot, sikerült a promóció, irány a második vonal. Mit mondjak vért fogunk izzadni. Mindenki elballagott free transferen, nincs csapat. Mondjuk azokkal a kutyaütőkkel esélyünk nem lenne a második vonalban. Lesz szűk 3 hetem csapatot igazolni. Izgalmas lesz :D. A fizetési keretet megemelték "bőkezű" 5,5K eurora. Ronaldo 650K-t keres hetente...