A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92432 Cagliari Calcio 20192020.
Félidőhöz érkezett a bajnokság.A sok új ember miatt a taktika begyakorlása októberig húzódott,és addig csak kínlódtunk.Kezdtem is ideges lenni,a hatodik fordulóban még a tizenkettedik helyen voltunk.Fierro sem találta a góllövő cipőt.Aztán minden a helyére került,onnantól meg már nem tudtunk veszíteni.Meccsek.Aki végig remekel,az Litsios,de azért Fierro is összekapta magát,a Roma ellen mesterhármast rúgott.Neki inkább az EL-ben megy jobban.A 17.fordulóban végre az élre kerültünk,és már nem nagyon akarok hátra nézni.Ha nem esik ki senki hosszabb időre,akkor nem lehet gond. Pillanatnyilag három sérültem van,ebből kettő a tarcsiban lábadozik,de két hét múlva már játszhatnak. ők is.Taktika.
Az Európa Liga eddig sima volt,de el is várják tőlem az elődöntőt..Azért elég hamar nagyra nőttek az elvárásaik a tavalyi szezonhoz képest.Bár az igaz, hogy mindent meg is kapok,amit lehet.Több mint 40M-t kaptunk a TV jogdíjból, azt egy az egyben megkaptam átigazolásra,és bizony világklasszis játékosokat hoztam.A két csatár mellett Johansson is nagy fogás volt,de Butland is legtöbbször nagyon jól véd,újra behívták a válogatottba is.
folyt.köv...