104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    nem leszünk rosszak csoportot valszeg megnyerjük, legalább is eddig úgy áll, bár azzal bőven kitörölhetem.. mivel nem ér semmit csak a történelem jegyzi, feljutást nem ér. utána jön a neheze a két csoport legjobb 4-4 csapatta nyom egy kis bajnokságot oda-vissza és a legjobb 3 feljut. hülyék ezek a görögök h mindenért rájátszást nyomnak. 1.vonalba is a bajnokon kívül pár csapat (4) a másik bl helyért is rájátszást nyom, teljesen függetlenül az addigi eredményektől.
  • korbin555
    Kösz.Azért a klubnak nagy év ez,a legjobb bajnoki helyezés,a második kupagyőzelem,és BL indulás.Még ha az én kollekciómban nem is a legfényesebb,de elégedetlen én sem lehetek.
    Közben,ahogy sejtettem,a Galata már meg is kezdte keresgélni az eladott klasszisai helyére az embereket.Sorban kapom a nem akármilyen ajánlatokat.Kenjék a hajukra a pénzüket,az van nekem is.Most egyék meg,amit főztek.És most már ékes török nyelven tudom elküldeni őket a fenébe.
    Az AEK-ra meg kíváncsi leszek,hogy alakul.
  • Darthmushroom
    Grat, szép ez.

Közbe én is nyomom az AEK-et lassan vége az alapszakasznak :D
  • korbin555
    Kayserispor 2021-2022.

A Török Szuper Liga történetének legszorosabb végeredménye alakult ki.Tabella.Az utolsó pillanatig volt esélyünk,de a Galata nem nagyon botlott,ha igen,akkor meg nem tudtunk élni vele.Sajnos egyszer sem tudtuk legyőzni őket,0-3(i.)1-1(o.),és ez a végén döntőnek bizonyult.Kicsit csalódott vagyok,de ennyivel jobbak voltak,el kell ismernem.Nekünk maradt vigasznak a Liga történetének legtöbb rúgott gólja. Támadó futballt ígértem a türelmetlen nagyvezírnek,betartottam a szavam.
    A kupadöntőig könnyű út vitt,ott persze megint a Galata volt az ellenfél,ki más. Ezúttal legyőztük őket,de hosszabbításra is szükség volt.Arra számítottam,hogy rendes játékidőben el fogjuk dönteni,mert fáradtak voltak,és több sérültjük is volt.De még így is megnehezítették a dolgunkat.Kupadöntő.
    Összességében csak elégedett lehetek a csapattal.Idén ez volt a sorsunk,hogy a valaha volt legjobb Galatasaray legyen az ellenfelünk.A következő szezonban remélem nem így lesz.Minden okom meg van az optimizmusra,mert a Galata remeklése külföldön sem maradt észrevétlen(tavaly EL győzelem,idén BL elődöntő).Több játékosuk már biztos távozó,angol,spanyol,olasz top klubokhoz írtak alá.Ezt nehezen fogják kiheverni,mert a klasszis törökök többsége így már nálam játszik,nem náluk.Márpedig egy olyan országban,ahol csak öt külföldit lehet nevezni,ez életbevágóan fontos.Az én csapatom egyben marad,márciusban az összes fontos ember új szerződést kapott.Szóval maradok,mert bajnoki cím nélkül nem megyek sehová.Az új szezonra csak,és kizárólag a bajnoki cím a cél,a BL másodlagos,a török kupa meg nem érdekel.
    A főnököm azért ismét bizonyította,hogy nem tűri a gyenge szereplést.Október elején elég komolyan felhívta a figyelmemet,hogy jó lenne,ha nem felejteném el, mik az elvárások felém.Akkor szedtünk össze három zakót(két sérült kapussal), és nyolcadik helyen álltunk.Azóta megbékélt,decemberben hozzám vágott még 45M-t.Elkölteni persze nem tudom,mert az öt klasszis külföldi már megvan.Aki nekem kellene,az meg nem elérhető.Ép ésszel nem várhatom el,hogy egy Real Madrid, vagy MU török kulcsjátékosa szóba álljon velem.Új stadion is épül, egy év múlva készül el.De ha minden jól megy,én ott már nem ülök le a padra.
    Köszönöm.
  • Darthmushroom
    elég random. nálam volt zsinórba 3 meccsen rúgtunk utána meg vagy 20 meccsen 1 se ment be.
  • SeLFisCH
    Szabadrúgásból mennyire lehet gólt lőni az idén?

Van egy francia szélsőm, nyilván nem egy Henry szint, viszont 16os free kick taking és 17es long shotja van, szinte minden szabadúgást ő lő. 30 meccs alatt sikerült legalább 10 kapufát rúgnia, a maradék 50 kísérlete kívétel nélkül mind kapu felé...
  • SeLFisCH
    Az előző két fordulóban csak egy pontot szereztünk és nagyon összejött az élmezőny. Az Empoli meccsben nem volt végig, de 0-2ről majdnem visszavette a gép. Aztán mégsem

• Darthmushroom
    +am is bajnokok leszünk :P :D
  • Darthmushroom
    még első 4 oké is bár szélső akad egy pár a keretbe ebből meg 3 majdnem mindig azt játszik, de balóóó minek? halálnak esetleg.. van 4 csatárunk így is+csomó fiatal tehetséges.
  • korbin555
    Az egyik rivális telt ház előtt kipipálva.Jobban bírtuk a -6 fokos hideget.Kihasználtuk a Fener gyengélkedését,és végre a Galata is bukott egyet.Így mindjárt szebben fest a tabella.
    A továbbiakat holnapra halasztom,mert jön a Forma1.
  • bakkerman
    Sandro,Mkhitaryan,Moura,Shakiri,Balo...szerintem a két kezüket összetennék a MU szurkolók,hogy ilyen kerete legyen a csapatuknak :DDD még talán ki is jutnának a BL-be :D
  • korbin555
    Milyen taktikát akarsz begyakorolni pár napos összetartások alatt?Ahhoz hónapok kellenek.A válogatottnál az edzők csak dísznek vannak.Ez van,fogadd el.Ott minden rajtad áll.Találd meg a kerethez illő legjobb felállást,aztán kezdjél imádkozni.
  • Zenszkij
    Nyúlj bele editorral szerintem.
  • NastyHUN
    Nem lehet nekik fizut kérni egyáltalán. :(
    Csak felajánlani tudom az állást meg a mostani edzőket kirúgni.
    Legalább a taktika miatt kellene 1-1 edző magas taktikai tudással a nagyválogatotthoz is meg az u19 hez is, hogy azt a taktikát hamar elsajátítsák, amit akarok játszatni velük.
    1 barátságos meccs és utána jönnek a selejtezők
    Szeretném újrajátszani mind2 rómán-Magyart, természetesen 6 pontot kell gyűjteni és akkor kint vagyunk :)

Senkinek nincs tapasztalat válogatottal ? Normális Stábot szeretnék :)
  • Darthmushroom
    mert Balot? :D ez a 2 nálunk lenne felakasztanám magam :D
  • Zenszkij
    Valdest mi a tökömnek igazolta le a MU? LOOL
  • Darthmushroom
    mind2 LOL
  • Zenszkij
    2019
    Kijev
    ManU
  • Darthmushroom
    Kijev :O róluk meg Muról tolnál képet h mi féle keretük van? :D Kijev tervbe van ideibe, alapból nagyon szimpatikus keretük van és még ellenfél is van a bajnokságba (donyeck)
  • Zenszkij
    Na kit kapok a nyolc közt?

Hát persze, hogy az előző csapatomat. Hatalmas nagy meccs lesz!
  • korbin555
    Elértem a félidőhöz az Anatóliai Csillagokkal.Tabella.Nagyon jó csapatot raktam össze,de az öt klasszis légiós mellé kellene tizenöt klasszis török is. Ezzel meg bajban vagyok,mert vagy külföldi top klubokban,vagy a Galata/Fener duónál játszanak.Így ők jelenleg elérhetetlenek számomra,nem a pénz,hanem a reputáció miatt.Azért az elérhető legjobbakat megszereztem,még olyan áron is, hogy némelyik felháborítóan sokat keres.Ha nem sikerül bajnokságot nyernem, akkor muszáj lesz még egy évet maradnom,mert anélkül elpocsékolt idő az egész. Sajnos a Galata nem nagyon akar botlani.Talán tavasszal,mert mindkét riválissal otthon játszunk.Addig meg próbálok tapadni rájuk.Jól is játszunk,a négy vereségből három arra az időszakra esik,amikor a 16 éves,gyengécske ifikapusomat voltam kénytelen játszatni.Viszont döntetlent megint nem tudok játszani,vagy nyerünk,vagy kikapunk.Érdekes.Meccsek.
  • Darthmushroom
    fuhh ez fogos, ott nem tudsz a vezetőségtől kérni nagyobb fizut az edzőknek? válogatottal én ritkán vagyok meg ott nem szoktam nézni a stábot, játékosok úgy se ott fejlődnek.
  • NastyHUN
    Hali.

FM13-hoz lenne kérdésem.

Nagynevű klubcsapat mellett elvállaltam a Magyar válogatott vezetőedzői posztot is és szeretném lecserélni a válogatottnál a nagyon gyenge edzőket/asszisztenseket, de senki nem fogadja el az ajánlatot.
    Itt ugyebár nincs opcióm beállítani a szerződés részleteit mint a klubcsapatnál. :(
    Mit kell tenni, hogyan lehet felvenni legalább középszintű edzőket ???

Nem akarok Capellókat, meg Guardiolákat, de nevesincs brazil Regional edzők sem fogadják el :(
    Mit csináljak másképp ?

Köszi előre is...
  • fordjee
    Egyszerűen bármit csinálok, nem tudok olyan taktikát összehozni, ahol
    1, a csatárom gólt lő
    2, az ellenfél nem támadja végig a meccset.

Úgy passzolgatnak a 16-osomnál, hogy öröm nézni, és meccsenként kb. 20-30-szor lőnek kapura.
    Ennek ellenére Bl-ben 3 meccs, 3 győzelem, a bajnokságban meg 3. vagyok.
    De akkor is idegesít, főleg, hogy szinte csak szögletek és szabadrúgások után tudok gólt szerezni.
  • jimyke1
    2 napig nem volt netem, addig letoltam a maradék meccseket a második szezonban a Bayern kispadján. A Bajnokságot, a Bajnokok ligáját, a Klub Vb behúztam, kupából hamar kiestem. A német és az európai szuperkupából 11-esekkel estem ki, így azokat még nem nyertem meg. Most picit pihentetem a harmadik szezon előtt a mentést, addig kipróbálom a Korbin készítette magyar adatbázist.
  • Zenszkij
    Nem egy szint. Mocskosul elvertük őket...
  • Darthmushroom
    van egy poén karrierem a MU-val, csak nézelődni szoktam meg taktikákat próbálgatni, de kb. soha nem mentem el. lényeg h rohadt érdekes am ideibe alig lehet eladni. még az AEK-nél áron felül tudtam eladni játékosokat úgy h átadón ajánlottam őket, addig itt ilyen Young, Nani, Welbeck a kutyának nem kell még áron alul se... tavaly +Andoval kiegészülve ebből a 4ből 100m+ eladásom volt a játék elején.
  • bakkerman
    dokumentumok/fm14/screenshots
  • narumon
    Hova menti a képet amit alt+F9-el lövök?
  • korbin555
    Két nap alatt mindkét kapusom lesérült!!!Csapat.
  • Volcanor
    Nálam viszont alig-alig van sérült. De ez az a helyzetkihasználás dolog engem is rettentően zavar, és egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, az a legbosszantóbb benne.
  • narumon
    Igen, hullanak mint a legyek - szerintem 2x ugyanazzal a csapattal még nem tudtam kiállni.
  • narumon
    Hehh pont ezért jöttem fel, hogy beírjam milyen pipa vagyok így hajnalban :(
    Sokadig ilyen meccs;
    Ellenfél: Pápa utolsó előtti
    Nálam magyar és külföldi válogatott játékosok, az extended helyzeteknél kb 80 percig zsinóron mi alakítjuk ki a helyzeteket. A vége:

durván 70-30% labdabirtoklás ide
    38 kapura lövés a másik oldalon 3
    17 kaput eltaláló lövés a másik oldalon 1
    4 kapufát rúgtunk, a ziccereket vagy a kapusuk fogta, vagy ha már azt is kicselezte a játékos akkor szimplán mellé gurította (volt, hogy taccsra)
    a végeredmény 0:1 oda...
    Azt hittem földhöz baszom az egeret. 1x még elhinném de egy szezonban ez rengetegszer előfordul :( Lassan olyan a csapatom mint a Real Madrid és még az NB1-et is képtelen vagyok megnyerni...
  • Zenszkij
    Észrevettem, hogy ha rúgsz egy két kapufát meg kimaradnak a helyzeteid a 20-25. percig akkor tuti bukod a meccset. Kár reménykedni. Ha meg a gép kiírja hogy nagyon nyomsz, nem kell izgulni, nem fogsz gólt rúgni. Érik a peccs. Ahogy látom más is "400-500" kapura lövésből talál be egyszer.
  • Zenszkij
    Észrevettem, hogy ha rúgsz egy két kapufát meg kimaradnak a helyzeteid a 20-25. percig akkor tuti bukod a meccset. Kár reménykedni. Ha meg a gép kiírja hogy nagyon nyomsz, nem kell izgulni, nem fogsz gólt rúgni.
  • Darthmushroom
    ideibe ahogy olvasom már nem is a Pompey az igazán nagy kihívás Angliában, hanem a Coventry. bár komoly kupát soha nem nyert elég nagy múltja van, jelene meg katasztrófa. -10 pontról indul, alapból nincs vezetőség, nem lehet igazolni. szűk keret, szűk stáb, mínuszba a fizetési keret. ráadásul még a saját stadionból is kiköltöztek idén az anyagi gondok miatt. (játékba 2016 van h beállítva h akkor mennek vissza) talán ha egy külföldi tulaj venné át a klubot nagyon könnyen megkönnyülne a játék, de az se mind1 mikor történik meg mert ez is elég random dolog+elég ritkán szokott ilyen tulajt dobni a gép. (12-be meg 13-ba 1-1 karrierembe történt olyan h milliárdosé lett a klub akivel voltam)
  • Zenszkij
    jónak ígérkezik
  • SeLFisCH
    Sziasztok. Gratulálok mindenkinek, páran nagyon jól tolják

Én is belekezdtem egy karrierbe, amit hosszú távra tervezek egy csapattal. Mindenképp másodosztály középcsapatával akartam indulni, akinek van valami múltja is. Így jutottam a szebb napokat meglátott Regginához, akik 4 éve az olasz másodosztályban vannak és lassan kiesőjelölt csapattá avanzsálódtak itt is.

A keretet alaposan ki kellett cserélni, hogy ne egy szürke középcsapat legyünk, amit meg is tettem.

A szezon nagyon nehezen indult, hiszen rengeteg volt az új játékos és még a taktikai is. A csapat kezd összecsiszolódni, majdnem 30 embert kell rotáljak, hiszen hetente átlag 2 meccset játszunk. Az utolsó 5 forduló már nagyon jól alakult, remélem sikerül a formánkat megtartani.

• korbin555
    Közben úgy döntöttem,hogy mégis elfogadom a Kayseri ajánlatát.Most nem úgy tűnik,hogy ezekkel akár egy EL-t is nyerek,de egy Török Liga győzelem is elég lesz nekem.Azért ez a török pasa nagy sumák,mert a csapatot a nyolcadik helyre várják,de nekem kupainduló helyre kell beérnem velük.Már világos,miért rúgott ki három menedzsert egy éven belül.Mondjuk nem fog velem kib...ni,én se most jöttem le a falvédőről.Elköltöm az összes pénzt(41M),amit adott,az FFP-t meg oldja meg ő,ha tudja.Van még 270k fizetési keret,azt ki is fogom használni.Ha már egyszer elvárja a nemzetközi kupát.Az biztos,hogy a klubot nagyon rendbe tette. Szegény,bukott elődeim szerencsére néhány olyan játékost hagytak itt nekem,akik bármelyik PL csapatban kiemelkedőek lennének.Sok klasszis török játékos is van a játékban,azok közül kell párat beszereznem,aztán hajrá.
    OFF:Most pedig megnézem,mit szerencsétlenkednek össze a spanyolok Egyenlítői Guinea ellen.
  • Volcanor
    Összeszámoltam, az eddig eltelt 9 tétmeccsen 126-szor lőttünk kapura, és 7 gólt szereztünk.