A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92561 Kayserispor 2021-2022.
A Török Szuper Liga történetének legszorosabb végeredménye alakult ki.Tabella.Az utolsó pillanatig volt esélyünk,de a Galata nem nagyon botlott,ha igen,akkor meg nem tudtunk élni vele.Sajnos egyszer sem tudtuk legyőzni őket,0-3(i.)1-1(o.),és ez a végén döntőnek bizonyult.Kicsit csalódott vagyok,de ennyivel jobbak voltak,el kell ismernem.Nekünk maradt vigasznak a Liga történetének legtöbb rúgott gólja. Támadó futballt ígértem a türelmetlen nagyvezírnek,betartottam a szavam.
A kupadöntőig könnyű út vitt,ott persze megint a Galata volt az ellenfél,ki más. Ezúttal legyőztük őket,de hosszabbításra is szükség volt.Arra számítottam,hogy rendes játékidőben el fogjuk dönteni,mert fáradtak voltak,és több sérültjük is volt.De még így is megnehezítették a dolgunkat.Kupadöntő.
Összességében csak elégedett lehetek a csapattal.Idén ez volt a sorsunk,hogy a valaha volt legjobb Galatasaray legyen az ellenfelünk.A következő szezonban remélem nem így lesz.Minden okom meg van az optimizmusra,mert a Galata remeklése külföldön sem maradt észrevétlen(tavaly EL győzelem,idén BL elődöntő).Több játékosuk már biztos távozó,angol,spanyol,olasz top klubokhoz írtak alá.Ezt nehezen fogják kiheverni,mert a klasszis törökök többsége így már nálam játszik,nem náluk.Márpedig egy olyan országban,ahol csak öt külföldit lehet nevezni,ez életbevágóan fontos.Az én csapatom egyben marad,márciusban az összes fontos ember új szerződést kapott.Szóval maradok,mert bajnoki cím nélkül nem megyek sehová.Az új szezonra csak,és kizárólag a bajnoki cím a cél,a BL másodlagos,a török kupa meg nem érdekel.
A főnököm azért ismét bizonyította,hogy nem tűri a gyenge szereplést.Október elején elég komolyan felhívta a figyelmemet,hogy jó lenne,ha nem felejteném el, mik az elvárások felém.Akkor szedtünk össze három zakót(két sérült kapussal), és nyolcadik helyen álltunk.Azóta megbékélt,decemberben hozzám vágott még 45M-t.Elkölteni persze nem tudom,mert az öt klasszis külföldi már megvan.Aki nekem kellene,az meg nem elérhető.Ép ésszel nem várhatom el,hogy egy Real Madrid, vagy MU török kulcsjátékosa szóba álljon velem.Új stadion is épül, egy év múlva készül el.De ha minden jól megy,én ott már nem ülök le a padra.
Köszönöm.