104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gamling3 #92804 Egy ország Youth ratingje szabja meg, hogy milyen jó játékosokat generál ahhoz az országhoz? nézegettem, Uruguay asszem 100 alatt van, déli szomszédjaink is USA pl 150 körül? ejjha:D -
Ááá lecsúsztam az első helyről... a Fradi ellen (2:2) a kapusom 2 akkor potyát szödött be hogy szerintem Tippszmixűt :) -
külföldi oldalt volt felsorolva, összes görög wonderkidet rövidlistára tettem. -
korbin555 #92801 Jövőbeli képem nincs,csak elkésett információm.A potencial ability értéke 112,tehát egy nulla lesz a srác,nem wonderkid.Nem tudom,ki ajánlotta neked,de azt a hülye scout-ot azonnal rúgd ki. -
Jáj... A németek már csak ilyenek. Szerencsétlen Schalke szívta meg anno és pont a Bayern lett a bajnok,
Ez melyik skin? Tetszetős. -
Balázs 17 #92799 Hali
Ha bármilyen kiválasztott ligát (magyar bajnokság miatt), csak view only-ba teszek, attól még fog oda generálni játékosokat a későbbiekben?
Kösz -
Zenszkij #92798 Pfffffff!!!! A 93. percig bajnokok voltunk, mikor az a rohadék Mats Daehli gólt lőtt Frankfurtban. Így elúszott a 3. bajnoki címem Németországban. De jön a kupa és a bl döntő. Utána lépek innen, meguntam a bajorokat, remélem kapok valami exotikus ajánlatot. -
Azt nem tudom avval mitévő legyek, hogy most van 3-4 jó csatárom (3 nagyon jó és 1 amelyik néha jó), és kölcsönben van 3 másik kvázi tini akikből szintén úgy néz ki lesz valami. Ehhez képest a 4-4-1-1 nem a legideálisabb, viszont ezzel meg most jól muzsikál a csapat. Mit javasoltok? Maradjon így amíg megy a szekér vagy a jövő reményében kezdjek el egy másik taktikát begyakorolni? Esetleg térjek vissza a már ismert 4-4-2-höz? Vagy váltogassam, hogy idegenben az első, otthon a második variáció? (soha nem szotkam variálni...) -
Csak hogy tudjam, hogy keressem a megoldást vagy ez ilyen :) de akkor nem állítgatom nagyon... -
gamling3 #92795 Kezdtem egy dél-amerikai karriert, betöltve az összes dél-amerikai liga. Profi multal, chilei és argentin nemzetiséggel, állás nélkül. Még szezon kezdete előtt kaptam munkát az uruguayi másodosztályban, az Atenas de San Carlosnál (http://en.wikipedia.org/wiki/Atenas_de_San_Carlos). Az első szezonban sikerült megnyerni a másodosztályt, bár a 11. helyre vártak minket. Pénz alapból nem volt, viszont a gyengébbre értékelt játékosaimért is 100k felett fizettek európai csapatok, így pénzügyi gondjai nem nagyon voltak az erősítésnek. Következő szezont tehát az első osztályban kezdem a megszerzett bajnoki cím után, kupa nem volt, a gólkirályi címet holtversenyben nem az én játékosom szerezte (a több gólpassz és kevesebb játszott meccs ellenére, ráadásul a feljutásért zajló playoff is beleszámít, ahol én már nem voltam). Érdemleges nemigazán történt, képet nem töltök még fel erről a szezonról -
50%-ba ilyen gólokat kapok én is.. ez olyan mint tavalyiba szinte csak beadásból lehetett gólt kapni. ezen felesleges rágni magad, minden fmbe van olyan amit nem lehet levédekezni. -
Nikos Vergos-ról (csatár) tolna valaki képet a jövőből? :D pont bírtam annyit ajánlani neki h nyáron csatlakozzon ingyen az Olimpiből. Elméletileg görög wonderkid a srác azért is volt a rövidlistámon. -
Na elkiabáltam - a Kaposvár legyőzésével feljöttem a tabella első helyére a Vidi elé 1 ponttal :P
(de csak, hogy morogjak is a Kaposvár ellen 1:2-re nyertem és azt az egy gólt pont úgy kaptam ahogy alant is leírtam :)) -
A panaszkodásomban mindig van némi pozitívum is (lentebb is írtam, hogy harmadik vagyok a tabllán - azóta már második - hát nem pozitív hír ez? :D) -
Még azt mondjátok már meg please, hogy ennek mi az ellenszere?:
Azt vettem észre, hogy én mindig felállt védelemre viszem a labdát a kapujuk előtt tobzódik egy csomó játékos alig lehet elcsocsózni közöttük az átlövések nem is működnek mert mindig elakadnak. Oké mondjuk ez ilyen - de én mindig ennek az ellenkezőjéből kapom a gólt
Hozza 2 játékos az én két védőmre és szépen bepasszolja az egyik a másik mögé és csókolom 100% ziccer és gól. A középpályásaim még valahol 10m-re mögöttük. Próbáltam már deepre állítani a védősort is akkor is ez van.
Ez beállítás és lehet ellene tenni vagy ez (lassan szokás szerint) ilyen és kész? -
Szoktál nyerni is? Mert mindig panaszkodsz :) No offense.
Egyébként ha belegondolsz, mikor csinálsz egy kontrataktikát mondjuk, akkor gyengébb csapatként és érhetsz el sikert egy nagyobb ellenféllel szemben. Ilyenkor ez megtörténik, meg máskor is meg fog. -
4-4-1-1 :) -
Zenszkij #92787 4-4-1? 10 emberrel ne csodálkozz, hogy hat gólt kapsz :) -
valóságba nincs, de az összes fmbe volt hasonló és lesz is, ez nem az idei játék hibája. pl. tavalyiba 1,5 szezon óta veretlen (hazaiba) Feyenoordomat otthon a segg utolsó addig nyeretlen csapat verte meg úgy h közünk nem volt és 0:3ra kikaptunk, az meg még jobban mellékes h otthon meg kb. karrierem kezdette óta nem kaptam ki hazai csapattól. vagy 2012-be MU-val fa kupába 2.vonalas Nottingham 6:1re vert, ez még akkor is durva ha nem épp a legjobb kezdővel áltam ki :D -
No én ezeket nem értem. Mióta megvan Holman is 4-4-1-ben elég jól megy a szekér (bár gondolkodom valami váltáson mert 4 jóféle csatárom van és így mindig csak 1 játszik), feljöttünk az NB1 harmadik helyére. A kupában előszőr x-eltem a vidivel, majd itthon hosszabbítás utolsó percében egy Holman (kimás?) góllal továbbmentünk. Aztán kaptam egy másodosztályú ellenfelet (Cegléd), amelyik a másodosztályban sincs elől és 6:1-re elpicsázott minket. (Jólvan persze megrúgtuk az ilyenkor szokásos 5-7 kapufánkat). No ezek nem kellenének a játékba. Mert láttunk már olyat, hogy a nagyképű eslő osztályú csapatot elveri a másodosztályú - de legyen az eredmény 1:2 vagy 1:3 oda és értem. DE 1:6???? Teljesen unrealisztikus... -
tippmixülés után elértem féltávhoz :D a 3. Tripolis volt az utolsó előtte, az ilyen meccseken agyam eldobom.. 0:3 félidő teljesen lefociztuk őket erre a védelem visszahozza őket és a végén már teljesen ők domináltak és az volt a csoda h behúztuk a meccset. sajnos a fizu keretem a hosszabbítások miatt megint mínuszba ment szóval nem tudom h kéne megerősíteni a védelmet.
Tripolis
tabella 17 meccs után:
1. Olimpi 40 pont
2. Pana 37 pont (pótmeccs miatt most előztek)
3. AEK 11 győzelem 3 döntetlen 3 veresség 43 rúgott 30 kapott 36 pont
4. Paok 34 pont
5. Tripolis 31 pont -
3 meccsen 2 kapott gól ezek már csoda számba menő győzelmek :D -
a győzelmet nem kell magyarázni,szülessen az egy potyagól után,kamu büntetővel,vagy bármivel. A győzelem az győzelem,és 3 pont :) -
korbin555 #92781 Nem értelek,mert úgy írod le ezeket a győzelmeket,mintha mentséget keresnél. Szerintem ezek mind nagyon fontos győzelmek,amikre szükséged van/lesz egy jó végső helyezéshez.Becsüld meg őket.Hajrá,kétfejű sasok! -
tovább menetelünk a Paok verés után, bár az igazsághoz hozzá tartozik h a legrosszabb formába lévő csapat ellen, meg kiesés ellen küzdök ellen játszottunk:
AEK 4:0 Ergotelis -legrosszabb formába lévők voltak,+emberelőny
Apollon 0:1 AEK -kieső helyen lévő csapat
AEK 3:2 Panaitolikos -kiesés elkerülésért küzdenek 2szer vezettünk 2szer egyenlítettek a végén 90+3ba nyertünk, kis szerencse már járt nekünk -
kellet görög csatár h kitudjunk állni a másodosztályba :D -
Zenszkij #92778 Végül is elfér az ikon a menü barban. De ezt használni kvázi egyenlő azzal, hogy ki lehet dobni a játékot. Viszont a potential és current abilitybe be lehet lesni, ami szintén ront a játékélményen, de néha kíváncsiságból jól jöhet. -
korbin555 #92777 Most lenne pénzed,ha nem költöttél volna 100k-t Kapetanos-ra.
-
ja azt meg már tegnap elfelejtettem leírni h egy nagy előnye van az első osztálynak h itt csak eu.n kívüliek számítanak légiósnak nem úgy mint a kisebb osztályokba. szóval lehet ha lenne pénz lehetne sok külföldi :D -
korbin555 #92775 Az SI szerint azért került bele,mert a nép akaratának nem lehet ellenállni.Csakhogy a fórumukon már dühöng ugyanez a nép,mert tiszta bug az egész.És aki megvette, többé már nem tudja eltüntetni a játékból. -
6 győzelemből 3 alsó házi csapat ellen volt (2 újonc mint mi). -
Zenszkij #92773 Felraktam kíváncsiságból ezt az ingame editort. Most meg ott van egy csúszka játék közben, amivel bármikor módosíthatok dolgokat. Röhej. Na biztos nem fogom használni, nem is értem ekkora csít hogy kerülhetett a játékba. Az viszont jópofa, hogy a neveket is át lehet írni. -
Látom N'Djeng itt is feltűnik. Ha lesz rá zsetonom, elhozom Ukrajnába. Az eddigiek alapján lehetsz szerintem optimistább, mondjuk a 2 kapott gól/meccs az tényleg sok. -
AEK 3. év november:
Ahogy azt vártam ez nem olyan szezon lesz mint az első 2. a rossz szezon kezdett (3 meccs 1 pont) után nagyon jól jött a válogatott szünet, kicsit összeszedte magát a csapat. sajnos nagyon látszik h nem nagyon bírtunk erősíteni a nyáron, főleg a védelem katasztrófa. kupába a 2. fordulón túlmentünk bár 2.vonalas csapattal játszottunk. ja és letudtuk az első 3 derbynket is több kevesebb sikerrel. a média a 9. helyre vár, én örülni fogok ha simán bent maradunk. anyagi helyzetünk továbbra is katasztrófa. (derbyk: Pana 2:3 AEK, Olimpi 3:1 AEK, Paok 1:2 AEK)
Tabella
Pana
Olimpi
Paok
-
korbin555 #92770 Fogalmam sincs.Direkt megnéztem a keretüket,még az NB1-ben is utolsók lennének. Tudom,hogy gyenge a Segunda B,de valahogy csak a Racing meg a Numancia előtt végeztek.De ez a csapat kb. a Sevilla Atlético(második csapatom)játékerejét éri el. -
Mirandes LOL 19meccsen 100 kapott gól :D több mint 5s átlag :D h a picsába került az oda ha ilyen gyenge :D -
korbin555 #92768 Sevilla FC. 2023-2024.
Elérkeztem a félidőhöz.Mindenképpen szerettem volna a nagy hármassal felvenni a versenyt.Eddig sikerült,a többi csapat már messze le van maradva.Liga BBVA.Ha a Barcelona hozza az elmaradt meccsét,negyedik helyen állunk.De ez nekem nem elég,minimum a dobogón kell végeznünk.A két Madridtól kikaptunk,a Barcelonát megvertük,tavasszal pedig mindhárom hozzánk látogat majd.A keret nagyon erős, páran a jobbak közül:
Adjas,Molina,Simpson,Ribeiro,Eini,Mbala.Sajnos a két utóbbi közben sérült volt,de szerencsére tudtuk pótolni őket.De említhetném még a három V betűst is,Váczi,Viggiani,Veci,akik mindhárman nagyon magas átlagot hoznak.De a krémek krémje Rubén,aki második a házi góllövőlistán.Alig van meccs,amikor nem fejel gólt.Éppen most lábadozik egy sérülésből,de szükségünk is lesz rá.Eddig nagyon elégedett vagyok a csapattal.A "győzni kell"meccsek közül kettő lóg ki a sorból.A Villarreal elleni vereség még a belefér kategória,egyedül a Recreativo elleni 4-4-et nem bírom megemészteni,mert 4-0-ra vezettünk.Amúgy is rengeteg a gól,a 8-10 gólos meccsek sem ritkák.Azért ez továbbra is megdönthetetlennek látszik.
Az Európa Liga csoportkör sétagalopp volt,egyetlen meccsen kellett megizzadnunk a győzelemért.A Copa del Rey pedig igazából most fordul élesbe.Mivel nagyon szoros a bajnokság,itt nem fogok nagy erőket mozgósítani.Játszanak a rotációsok, lesz,ami lesz.
November végén kaptam még 34M-t igazolni,de télen nem lesz mozgás.Éppen elég erős ez a csapat,hogy mindenki ellen képes legyen nyerni.Nyáron meg hozok egy világklasszis kapust,mert ott azért még van lemaradásunk.
-
Sorry a képméretért, még új vagyok itt...:) -
Nos, nem rúgtak ki, sőt, ezzel a sorozattal a 3. helyig meg sem álltunk :)
Bajnokság
Ez a 3-5-2 nagyon ütős, jó érzés eltalálni egy taktikát.
-
Lovinho #92765 Én Holmant a Fradiban AP-ként használtam, Buzsáky cseréjeként MC helyen és jól muzsikált.