104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kapd be :D nekem is kedvet hoztál... szóval AEK kicsit szünettel, kis nehezítést majd kitalálok valami pár szezon után olaszt vagy fiatalt igazolhatók majd csak.
Király visszatér -
liverpool19 #92963 köszönöm.
@gomba
nálam 19 évesen egész ígéretesnek tűnik, idén párszor már beküldtem tétmeccsen is. de ott van még Sheyi Ojo az u18-ban. -
Helyzetjelentés Ukrajnából:
A nyáron komoly erősítést nem sikerült végrehajtani, de ezekkel a transzferekkel a pénzügyi helyzetünk mindenképp stabil lett. A tavalyi jó formánkat sikerült átmenteni, a játék, amit látok tényleg tetszik, 5 meccs után sűrű az eleje. Az EL-Playoff első meccsén 0-0 lett, a visszavágón magabiztos játékkal jutottunk be ebbe a csoportba. -
Így utólag örülök, hogy lesérült 2 standard csatárom is :)
Úgy látszik Ferikében nagy a bizonyítási vágy és a BL-ben is rég volt már magyar mesterhármas...
-
az gondolom valamilyen % alapján jön ki, ha kulcsjátéknál annyi akkor annyi max, az akkor lesz nagyobb csak ha nagyobb fizu kereted lesz. -
Öö nem erre gondoltam. A bérkeretem most 44.000 Eur amiből 28-at használok el jelenleg. Azaz a bérkeret engedné, de ugye amikor tárgyalás van akkor a nagy összegek pirossal jelölődnek és azt nem lehet ajánlani (akkor sem ha a bérkeretbe beleférne). No arra lennék kíváncsi, hogy ez mitől függ? Mert nem engedte, hogy megadjam az 5e-t csak 3 volt a maximum, és ez miatt nem tudtam leigazolni a játékost. -
természetesen a klub anyagi helyzetétől függ, ha sok pénz van a számládon akkor vezetőségtől próbálhatsz nagyobbat kérni, de ritka h simán megadják. ha van felesleges átigazolási kereted azt átcsoportosíthatod. -
No egy kis helyzetjelentés:
Évvége; a ligakupából kiestünk a legjobb 4 között, de a Magyar Kupát és a bajnokságot behúztuk. Közben eladták a fejem fölött a csapatot és kaptunk egy új chairmant - egyelőre még nem tudom, hogy milyen de kis győzködésre hajlandó volt az ifi training szintjét tovább emelni. Jövőre elvileg kész is lesz.
Az új szezont nem kezdtük jól, a szuperkupán 1:2-re kikaptunk a Viditől (két szabadrúgásból rúgták a gólt), és a bajnokságban is x-el indultunk. Viszont az első BL selejtezőmeccset 5:1 arányban nyertük, a visszavágó elméletileg csak formalitás (ha nem találja ki megint a játék, hogy kapok 9-et vagy 14-et ugye...). Holmanért bejelentkezett a PSV, egyelőre az ajánlott 1M-t nem fogadtam el (persze az ügynöke rögtön rinyált, hogy fizetésemelést kér - még nem adtam meg).
A fizetések szintje mitől függ? A klub gazdagságától? Mert lett volna nyáron egy jó igazolás, de 5000eurt kért egy hétre és annyit nem tudtam adni (piros volt a szám), a kevesebb fizun meg felhúzta az orrát... -
gamling3 #92956 Persze értettem, és olvasva a korábbiakat nem meglepő, a könnyitést magamnak találtam ki, hogy ne csak a 68-as youth rating generáltjaira támaszkodjak, hanem a honosításokra is. Azért nem teljesen mindegy 1-2 szintel feljettebb is előny, ugye 1 év kb fejleszteni az akadémiát, szóval az az 1-2 szint is gyorsíthatja a játékot, nem beszélve arról hogy nagyobb csapattal a alapból magasabb a reputáció, könyebb lehet játékosokat hívni. Milyen ligákat javasolsz? -
nekem ez a bajom h én nem tudom élvezni a magyar karrierek (saját) egyszerűen nem köt le, mondjuk nincs is kedvenc csapat, talán kicsit szimpatizálok a honvéddal az kevés h hosszú időre lekössön. ezért mondjuk engem nem is nagyon zavarna h kevés magyar van. meg én szoktam magamnak olyanokat kitalálni h csak hazait igazolok meg hasonló kihívásokat (pl. Everton tavalyi fm, 2 bl győzelem csak angolokkal :D) -
korbin555 #92954 Senkinek.Van néhány átlagos,de ez nem jelent semmit,ha mellette ott a poor youth,meg training facilities.És akkor még ott van a semmirevaló személyzet. Bárhol kezdesz,gyakorlatilag mindent nulláról kell kezdeni,pénz nélkül.Ez teszi nehézzé a magyar karriert.Meg kell győzni a szemellenzős,koldusszegény vezetőséget,hogy mindent folyamatosan ki kell építeni.Ha idióta a főnök,egy évtized sem lesz elég hozzá.Ezért kellenek a jó scout-ok,mert az a legolcsóbb,és leggyorsabb megoldás.Hogy addig is jöjjenek tehetségek,amíg nem lesznek sajátok.De ugye sajátok nem nagyon lesznek.Olyanok biztosan nem,akivel a BL-ben labdába tudsz rúgni.Ezért kell a nagy db,meg a sok betöltött szegény ország. Az nem kerül egy fillérbe sem.Viszont nagy pénzeket lehet keresni a tehetségek eladásával.
Az előbb nem fogalmaztam érthetően.Nekem nem azért kell a megemelt youth rating,hogy könnyebb legyen a játék.Semmi szükségem nincs rá,megcsinálom én simán anélkül is.időm van rá bőven,és a tervem is meg van hozzá.Azért kell,hogy legyen értelme építkezni.És azért,hogy az egyetlen karrierben,amit itthon játszok majd,lássak végre nemzetközi szintű magyar játékosokat.A magasabb youth rating pedig önmagában még nem garantálja,hogy jó ifiket kapok.Ahhoz mindennek passzolni kell,és hosszú éveket kell dolgozni érte.Az nem segítség,ha három évente kijön egy "ügyes"gyerek.Kell a kitűnő háttér,és a klasszis személyzet.És akkor lehet bizakodva várni a márciust.Mert a 68-as youth rating miatt építhetek én palotát is,akkor is gyengék lesznek a magyar gyerekek,ez az igazság.A 95,amivel kezdeni fogok az nem brazil szint.Ukrán,cseh,szerb szint.Magasabb, mint az osztrák(90),és alacsonyabb,mint a horvát(98).Innentől csak rajtam áll, hogy mit tudok kihozni belőle.És az összes magyar csapat ugyanazokkal a lehetőségekkel indul,mint én.Szóval semmilyen kihívásnak nem akarok megfelelni,és senkivel nem akarok versenyezni,egyszerűen élvezni szeretném majd azt a karriert. -
gamling3 #92953 Kinek van Mo-n am a legjobb akadémiája a játék elején? -
gamling3 #92952 Sokat nehéz lenne honosítani, de elvégre nem is feltétlen az a cél, hogy 11 honosítottal álljak ki, elvileg ha 16 éves korában idehívom, akkor 24 év körül már válogatott lehet, persze addig még behívhatják otthon -
korbin555 #92951 A korai honosítás veszélyes dolog.Tudom,mert játszottam olyan adatbázissal.8-ról 3-ra volt állítva az állampolgárság.2020-ra kilenc négerből,meg két románból állt a Magyar válogatott.Akik nem voltak elég jók otthon,azokat itt mind behívták. -
azt nagyon sokkalom.. még angliába is 4 év vagy mennyi máshol meg 3 -
gamling3 #92949 Itt elvileg 8 évet kell folyamatosan eltöltenie egy játékosnak az editor szerint, hogy megkapja az állampolgárságot -
csak ha olyan tehetséges úgy is behívják az eredeti válogatottba. ilyen elvvel sokan próbálkoztak már, nem olyan könnyű, mint így kigondolni. Szerintem ha 10-20ból 1-2t tudsz honosítani úgy h válogatott is legyen akkor szerintem örülni lehet. mert honosítás az úgy is jár, a válogatottság már nehezebb -
gamling3 #92947 Tudom, de az is országonként eltérő elv, hogy mennyi idő után kapja meg és asszem Mo-n elég sok, de nem akartam belenyúlni, elvégre ha 15-17 éves korukig elhozom a tehetségeket, akkor még viszonylag fiatalalon lehetnek magyarok ha minden igaz:DD -
valami 3 év után kap kettős állampolgárságot(személyes adatoknál a játékosnál írja), és akkor ha addig nem volt válogatott behívhatod ahhoz nem kell editoros könnyítés. -
gamling3 #92945 Melyik csapatot nézted ki/milyen ligákkal? -
gamling3 #92944 Biztos sok kellemetlen pillanatod volt az alacsony youth rating miatt de én abba nem akarok belenyulni, inkább annyi "könnyítést" tennék bele, hogy az is magyarnak számít, akinek esélye van játszani a válogatottban, tehát pl akit honosítok, mielőtt mondjuk behívnák a születési helyének válogatottjába, akkor azt is játszatnám (de mondjuk 28-30 éves kora előtt lesz magyar, nem tudom mennyi idő honosítani) -
korbin555 #92943 Én is kezdek,de két változtatással.95-ös lesz a youth rating-el,és törlöm a Liga Kupát. -
korbin555 #92942 Jerome Sinclair -
gamling3 #92941 Lehet, hogy kezdek, de most még van 1-2 másik tervem amit folytatok vagy kezdenék pl a dél-amerikai amit most játszom, meg van egy Aston Villa is. Viszont ha elinditom, akkor lehet jól jönne majd 1-2 ötlet, és írok majd:D:) -
nem nagyon ismerős a neve, szerintem nem lesz kiemelkedő játékos, mondjuk átlagos attól lehet. -
liverpool19 #92939 ha már Liverpool, Jerome Sinclair-ről tud valaki egy 2020 körüli/utáni képet rakni? kíváncsi vagyok meddig fejlődhet még. -
berta333 #92938 Korbin555,
A segítségedet szeretném kérni! Szeretném a Mitrópa kupát kicsit új formában újra feléleszteni. Egy új bajnokságot szeretnék létrehozni a bajnokok ligájának mintájára, viszont csak Közép- és Kelet-Európai klubok részvételével, Csehországtól Ukrajnán keresztül a bajnokságok első 2-4 csapatainak részvételével a téli holtidőszakban, december-február között. A kérésem az volna, hogy a szerkesztésben segíts vagy, ha nem volna nagy kérés akkor a szerkesztést elkezdenéd, utána már nem lenne gond befejeznem, viszont elkezdeni istenért sem tudom.
Segítségedet előre is köszönöm -
Icardi, Belfodilt erőltesd azért mert elég jó csatárok lesznek későbbiekben. Én is néztem már őket am csak nem kezdtem el. Alvarez átadón van alapból azon besírtam :D legjobb játékosuk kb. a játékba meg IRL is. am amilyen szar az olasz bajnokság simán bajnok tudsz lenni. -
el is indítottam a játékot. cirka 3 millio igazolni,fizukeret majdnem fullon,esélytelen,hogy minőségi játékost idecsábítsak. 301 milliós tartozás 2045-ig,szép szám :D Van pár védekező középpályás,szélsőhátvéd,minőségi szélső támadó viszont nincs,így azt nem erőltetem. 3-5-2 tűnik a reaálisnak a kerethez (amit IRL Mazzarri is nyomat),de a csatársor iszonyat gyenge,az öreg Millito jelenti a "minőséget",Palacio még talán elmegy,Icardi meg Belfodil nagyon fiatalok,meg nem Inter szintűek...Vezetőség az EL helyeket várja el,ezt megpróbálom teljesíteni,nehéz lesz -
elméletileg 2. évtől jön a pénz a tulajtól. legalább is ahogy olvasgattam inter karrierek. meg láttam 1. évbe bajnok intert is. -
nézegetem a csapatokat,hol lehetne valami kihívás,vagy valami nemes cél,ahol érdemes lenne kezdeni,és az Interen megakadt a szemem...Bűngyenge keret,tele 30+-os túlfiezetett,kiégett játékosokkal,nevesincs nem Inter szintű játékosokkal,de tehetséges fiatalokkal. Első évben ugye nem indulnak sehol európában,de ez az alapkeret nagyon maximum 5. helyre elég,ami EL-t ér,a klub úszkál az adósságban,szóval még feltuningolni se lehet a keretet...gondolkozok rajtuk -
jaja, Magath elment a bajnoki cím után és ennyik is voltak, utána már őt is hiába vitték vissza. pénz is van mert azért szoktak rendesen igazolni. mondjuk Dzeko, Grafite nem sokáig volt náluk a bajnoki cím után. -
Zenszkij #92932 Legalább 9,5 giga. Ezt szeretem ebben a játékban, hogy jól szerkeszthető. Sok apróság még élvezetesebbé teszi. -
köszi,be is tolom a gammába :) -
Wolfsburg körül mekkora hype volt anno,amikor megnyerték a bundest,hogy na majd ők évekig borsot törnek a bajorok orra alá,aztán lófasz se lett belőle,a biztos benntmaradáson kívül semmit se tudnak felmutatni. Pedig nem kis cég van mögöttük -
Zenszkij #92929 Voilá -
facepackodról egy linket dobsz? :) -
LOL ASDASDASDASD úgy legyen :D 0:3-t várok JANUZAJ megoldja :D -
Zenszkij #92926 úgy olvastam először, hogy be vagyok "tépve" :D, ma Chico vág két gólt és behúzzuk, Fradi is nyer
-
sok sikert, de egy Frankfurt/Wolfsburg jobb lett volna a kemény 1-1 bajnoki címükkel :D