104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Drahun

Scout report is jár hozzá:

Esetleg Pazienza, Damien Marcq, Rodney Strasser(kölcsön), Eyong Enoh(akár kölcsön).
  • Mor3llo
    Grat!
    Egész jól, kb a fele csapatot kivágom most, szóval van pénz :)
    Majd jön kép az igazolásokról, az jobban vissza fogja adni.
    Stanislau Drahunról tolna nekem valaki képet? Sajna a scout hálózatom korlátozva van, és a főnökség bővíteni sem akarja...viszont olcsó a srác, és kellene occsóért egy fasza kis DM half-backnek.
  • zyndar
    Gratula! Zsetonnal hogy állsz?

Közben kicsit haladok, a jó formát sikerült átmenteni:

A bajnokság eleje nagyon sűrű, bár most kezdett el meglépni a Donyeck.
  • Mor3llo
    Gratula mindenkinek!
    Valahogy a múlt hétvégén jelentkeztem, ugyebár a Wolves-szal sikerült elhódítani a League1 serlegét.
    Év edzője én lettem, az év játékosa Sako. De jöjjenek a képek.

Doyle lett a gólkirály a csapatban, a ligában viszont a 36 éves Kevin Davies...41 góllal!

És Sako, a nyerőember :)
  • BetonK
    Igazad van a scoutokhoz való hozzáállásomon lehetne javítani, sok időt meg tudnék spórolni velük, viszont félek, hogy későn szól, és lecsapnak a tehetségre még mielőtt én tudomást szerznék róla, mert ugye havonta van jelentés, nem pedig az, h ha talál vmi kiemelkedőt, akkor egyből visít, hogy figyeljek.

Szerintem ne várj csodát a fullos edző- és ifiközpontodtól, nem lesz világklasszis saját nevelésed. Az előző részekben sem lehetett, és ebben sem lesz, hiába maxoltál ki mindent. Ez elég nagy szarság egyébként! Miért is kezdesz új karriert ugyanazzal a csapattal, mikor most fasza kis karriert csinálsz, jó játékosokkal?
  • Darthmushroom
    haha már sírok a röhögéstől, visszalépek mondom a válogatott meccsekig csak elmegyek, most megverjük a Napolit, erre Verratti 3-4 hónap sérülés Kovacic 2-3 hónap (Y) ettől még az is jobb lett volna ha kikapunk :D
  • karajjj
    én tegnap dobtam fel a tabletre, gondoltam elkezdem munkanélküliként, de decemberig még nem találtam csapatot :D
  • zyndar
    Taktika, játékosok, tabella, valami. Képeket! :)
  • bakkerman
    a 13-hoz képest van javulás? Azzal játszottam,de nem győzött meg
  • csasaet
    nekem bejött utazások alatt
  • karajjj
    androidos verziót próbálta valaki?
  • Darthmushroom
    nem szeretem.. nem a leggyorsabb a laptopon a játék, és ne húzza az időt :D szimulálások is olyan sokáig tartanak főleg a válogatottnál. mondjuk máskor utána mindig mentek.. most valahogy elfelejtettem, pedig még szabin sok idő azokat a napokat átugrani.
  • bakkerman
    "És mondá az Úr, fiam mindig kapcsold be az auto save-t"
  • Darthmushroom
    áááá becrasheltem... túl vagyok a szept. válogatott meccseken, űzöm a bl-t meg a bajnokságot erre crash... és nincs mentve csak csak valahol augusztus elején ÁÁÁÁ
  • Soulwave
    Leírnám én is karrier összefoglalóm. Eddig 5 szezonon vagyok túl.
    11/12 - Budaörs
    Az NB2-ben indultam, és bár kieső helyre jósoltak minket simán feljutottunk.
    12/13 - Budaörs / Ferencváros
    A Budaörssel folytattam, téli szünetben 3. helyen álltunk, viszont szegény Dömét kirúgták a Fradiból és felkértek. Mivel nemzetközi kupában szerettem volna indulni ezért átvettem a helyét, és végül 2. helyen végeztünk.
    13/14 - Ferencváros
    2. hely ismét
    14/15 - Ferencváros
    Ebben az évben beérett a taktikám (4-3-3) és sikerült behúzni a bajnokságot és a kupát is... BL-ben az AIK, a Rosenborg és a Sheriff ütésével sikerült a csoportkörig jutni.
    15/16 - Ferencváros
    Sajnos a BL csoportkörben 'csak' 3. hely sikerült hét ponttal, a Chelsea és a Porto előzött meg. Az EL-ben a Besiktassal folytattuk (4-3), majd a Sevilla (5-3), Cagliari (4-4a) és végül az elődöntőben a Stade Rennais sajnos kiejtett. A bajnokságot és a kupát újra behúztuk.
    Nyáron valószínűleg még egy szezont lehúzok, mivel 8M euro átigazolási keretet és 250E fizetési keretet kaptam, és igazából csak a védelmet kell megerősítenem. Sajnos a játékosok még mindig nem jönnek, úgyhogy kénytelen vagyok fiatal generált főként észak afrikaiakkal (algéria, tunézia) építkezni.
  • Darthmushroom
    komolyan elmegy már a f*szomba a gép a napolival, 4ből 3szor megver ráadásul mindig ilyen szar meccsen
    szuper kupa
  • zyndar
    Szerintem mentálisan lehetne jobb.

Közben ezzel a fantasztikus teljesítménnyel elbúcsúztunk az EL-től:

Javában zajlik a téli szünet és megint előfordulhat, hogy februártól zúzni fogunk, mint tavaly. A barátságos meccsek biztatóak:

Carbonero ingyen érkezett most, complete forward/support beállítással beast, remélem a bajnokságban is képes alakítani.
  • Darthmushroom
    Pedro már a tavalyiba is le volt húzva, Alexis szerintem meg nincs is lehúzva. szerintem már vagy 2 éve is ugyanilyen értékei voltak. (jó)
  • zyndar
    Nekem a Stay on feet segített.

Pedro és Alexis Sanchez tulajdonságai miért vannak lehúzva ennyire? :)
  • Volcanor
    Nálam 12 piros van eddig a szezonban, 31 meccsen. A patch előtt olyan 2, max 3 volt fél évig, azóta eltelt 3 hónap, és folyamatosan 9-10 emberrel fejezem be a meccseket.
  • fordjee
    Most, hogy mondod, mondjuk az én játékosaimat is gyepálják rendesen. 3 meccset toltam le patch óta, ezeket.

Milan ellen

Empoli ellen

CSKA Bl legjobb 16 között, első meccs

Tabella
  • Volcanor
    A patch óta másnál is sok piros lap van? A játékosaim folyamatosan páros lábbal dobálják magukat az ellenfél lábaiba...
  • Terminátor14
    Alapvetően én is így játszom, végignézek kismillió csapatot az utolsó elefántcsontparti ligából is, aztán tutira találok finom tehetségeket.

De ahogy írtam, ez a tanulókarrier, plussz scout-okra mindig szükség van, balgaság nem használni őket. :)

Meg ahogy néztem, főleg 3.-4. szezontól már alapból olyan játékosok vannak szabadlistán, hogy ingyen össze tudsz hozni egy ütőképes csapatot.

Ezt a szezont még lenyomom a mentésemben, megnézem hátha dob vmi finom ifit a játék a fullos viszonyok miatt, aztán szerintem újrakezdem, komolyabban. :)
  • Lancelot1983
    Nagyon rossz a google fordítós portugálom is, de az itt kapott kódot európai régióban nem igazán lehet aktiválni nem?

A 2. számú patch általában, hagyományosan mindig karácsony előtt jön ki, igaz?
  • Darthmushroom
    hát az biztos, Bardi vagy h hívják jó lesz cserének. am Stegenért is az alapárán kívül valami 1-2mval fizettem többet.
  • bakkerman
    simán jó biznisz,kapus posztra 10+ évig nem is lesz gondod :D
  • Darthmushroom
    jelentést kértem róla mondom ennyiért elengedik akkor inkább Ő, mondom ha Handát az alap árán adom is el 10m+ haszon.(26t vagy mennyit ért) ezután felajánlottam 40mért Handát és jött a PSG bár nem annyival de így is jól jártam.
  • bakkerman
    na azt nem láttam,akkor érthető,ő még jobb is lesz a szlovénnál
  • Darthmushroom
    mert jött Stegen harmadannyiért
  • bakkerman
    na te aztán szórtad a pénzt,Handa-t miért adtad el?? Buffon mellett a Serie A legjobb kapusa
  • bakkerman
    van még olyan oldal,ahol régebbi fmekhez,például FM2005-höz lehet leszedni facepackokat,logopackokat,skineket,training schedule-okat,stb...? az FM14-es Interes mentésemmel párhuzamban tolni akarom az akkori Interrel is :)
  • zorrobomber
    Itt most 59.99 BRL ~ 5,681.49 HUF
    Google Translate a barátod, asszem lehet fizetni Paypal-el. Lehet steam-en is akciós lesz, de kérdéses hogy ennyire lesz -e olcsó.
  • korbin555
    Egy időre befejeztem,nem játszom.Megvárom,míg kijön egy-két komolyabb patch, megnézem a reakciókat,aztán majd januárban felveszem a fonalat.EZ ugyan már sok hibát javít,de még mindig lesz mit dolgozni rajta.Könnyebb,mint a 13 volt,mégis tele van bosszantó hibákkal.
  • narumon
    Köszi frissítettem - a leírás alapján egy rakat hibát javít abból amiért eddig rinyáltam! Sajnos most határidős melóm van de hétvégén remélhetőleg széttesztelem és jövök megint rinyálni, hogy mi mit ért :))
  • Darthmushroom
    Crisetig azért távozott mert rám ajánlott a Parma.. azt hittem elég lesz amit ajánlottam
  • Darthmushroom
    ehhez képest nekem elég mozgalmas nyaram volt :D ezután már max fiatalok mennek kölcsönbe vagy ha eltudom sózni akkor Mariga meg Mudingayi távozik.
    igazolások1
    igazolások2
  • nepszter1
    hol a legolcsóbb most az FM 2014 vagy várjak karácsonyig vele ?
  • Zenszkij
    Korbin hova tűntél? Rég láttunk tőled írást! Hogy haladsz a vándorkarrierrel?
  • zorrobomber
    Mea culpa, lehet tényleg keverlek valakivel.
  • BetonK
    Látod, oda is írtad a harmadik bekezdésben a megoldást a dolgokra.
    Természetesen 0 pénzzel indultam én is, de ingyen jöttek fasza játékosok kevés fizuért, pl Mpenza, Bobo Baldé, Makaridze, Paulinho stb. Eladtam Gosztonyit, Eleket stb, máris bejött 2 milla körül.
    Aztán a BL+EL pénzekből kb bejött 60+ milla $ mindennel együtt két szezon alatt. Játékosokat is adtam el azért elég sokat, most már elég jó áron. Akkor hogy a pííí-be ne lenne pénzem egy-két olyan játékosra, aki már egy kicsit jobban keres?! :)

Itt van még pár full kezdő spílerem, akik semmit se keresnek, ahhoz képest milyen jók:

Nem olyan nagy ördögőség ez. Én pl nem áldozok scoutra, inkább rászánok mindig jó sok időt, és miután generálódtak afrikai gyerekek, megnézem őket egytől egyig saját szememmel, és mindig találok kurva jókat! Csak rengeteg idő ez, ezért nem járok még 2020-ban mint te! :)