104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Soulwave #93204 http://postimg.org/image/e7yvgb74r/ -
fordjee #93203 Dortmund ellen
Nagy meccs volt, azért a 2 tizi oda, nálam meg a 3 kapufa és 3 sérült kicsit idegesít. Bl elődöntő első meccs volt amúgy. -
linkelni sem tudod a képeket? -
Gerdzso #93201 Na EZT hogyan hoztuk vissza azt nem tudom :D -
Soulwave #93200 most regisztráltam ezért biztonsági okokból nem tudok képet beszúrni 30 napig azt írja... :/ -
Soulwave #93199 most regisztráltam ezért biztonsági okokból nem tudok képet beszúrni 30 napig azt írja... :/ -
Gerdzso #93198 Én most a PRL-ben játszok(Colchester), 5 évig mindig volt betéve cserekapus, de mivel sosem használtam ezért az utolsó 4 meccsemen már nem vittem magammal kapust, erre nem kiállítják? A középpályásom védte a 2. félidőt... -
igen, meg am is van olyan bajnokság ahol kötelező nevezni -
Gerdzso #93196 Ti visztek a meccsekre cserekapust? :D -
ilyet se láttam még.. középkezdés, ellenfél kezd Cambiasso rögtön megtámadja és bele is sérült.. 10 másodperc ohh igen :D -
komolyan mondom ebbe a rohadt meccsmotorba meg a tavalyiba is 1 nagy bajom van/volt. 1szerűen nevetséges ha 3 cseréd elhasználod egyből jön sérülés... és persze így az emberhátrány..
Sassulo 0:1 Inter -->3t cserélek rögtön jön 2 sérülés... -
hát még nem a bajnoki cím dőlt el,mert a 2. Roma előtt kisebb az előnye a Juvenak,az meg már régen eldőlt,hogy mi nem leszünk bajnokok. 4. helyen vagyunk,3 pontra a 3. helytől,azt kell megcsípni innentől. BL-ben jön az Arsenal -
1 bajnoki és el is dőlt. -
22. forduló után 5 pont előnye volt a Juvenak előttem
a 31. forduló után 20 !!!! ez már nem egy hullámvölgy,hanem egy Mariana árok. -
I love fm.. <3 pont a legfontosabb bl meccsen szopat be.. Mandanda is elmegy a jó ****-ba 9,5 teljesítményével. első két lövésükkel már 0:2 is volt. ennek a bl csoportnak szerintem lőttek is.
OM
ja előzőnél lefejetettem h Munian+Gabbiadini olyan csodálatos befürdés volt h eszméletlen, hiába erőltettem őket kb. két értelmes meccsük volt. -
OF COURSE...bajnokságban másfél hónapja nem nyertünk,4. helyre visszacsúsztunk,de a PSG-t kiejtjük a BL-ben 2-1-el összesítéssel. -
Milito mikor nagyon kell bizonyít, akkor Icardi+Belfodil is sérült volt muszáj volt őt erőltetni :D -
mondjuk így nagyon szép eredmény, látva, hogy a 4 "nagy" után mekkor a pénzügyi leszakadás :) -
Icardi elég durván fejlődik :) de azért látom a öreg kecske is megnyalta a sót a Juve ellen :D -
3 bajnoki,1 begyűjtött pont,az 5 pontos hátrányból 13 lett a Juve mögött...és még csak most jön majd a BL...hát eléggé kilátástalan lett a helyzetünk -
Próbálj meg kicsalogatni őket, mélyebbről indított támadásokkal. -
Ha nem is lehetetlen, de annyi ideig nem akartam maradni.
-
szerintem nekem azért volt több mert amit alapból adtak elköltöttem a cél kitűzésig és ezért újra adtak
Bakkerman meglehet az még, csak összejön a címvédés -
Inter 2. szezon helyzet jelentés november:
Bár döcögősen indult a szezon, azért összeállt a csapat. Eleinte téptem a hajam h hiába irányítunk minden meccset, komoly helyzet nélkül lehozzuk a meccseket, ha van is helyzet csak rögzített helyzetből. Szerencsére ez már a múlté. Idén a 10.fordulóig bírtuk veretlenül, ami a tavalyi 12.hez képest visszalépés, de így közel 1,5 szezon után észre vettem ha idegenbe hátrányba kerülünk gyakorlatilag lefújhatják a meccsünket mert helyzetünk nem lesz.
tabella
meccsek
egy két jobb meccs:
Catania
Fiorentina
Juventus
Milan
Icardi ott folytatja ahol abbahagyta:
Icardi -
Van pénz bőven,50 misi az egyenlegen,37 a transfer kereten,és még 36 millió euró szabad a fizetéseknél (per év) -
grat! Itt már a lövi az új tulaj a pénzt? Dartmushroom Interjénél láttam, hogy igen :D csak az érdekelne, hogy fix dolog-e, vagy véletlenszerű, játékindítástól függő.
#93174 nem szabad elhagyni vodkaföldét amíg nem taszítod le a Shaktart :D vagy ennyire lehetetlen velük versenyezni?
a kupához grat! -
Igen, az végig. A kupadöntő után, az utolsó 2 meccs előtt már nem is figyeltem a tabellát, aztán látom, hoppá, ezüst. Egy Carbonero góllal a 91. percben. Most 1 hétig nem szidom az FM-et.
-
Sok gólt kapunk,de sokat is lövünk,ilyen a taktikám,de hálistennek eddig akiket megkellett szórni azokat megszórtuk. A Real elleni 4-0 várható volt,más kategória (még) a spanyol gigász -
Hiába no, csítcsapat a Juve. Am ha kicsit kevesebb gólt kapnál, már vezetnél. Hajrá. -
gratula!! Ahogy nézem elég szoros volt a Saktar mögött a dolog -
Karpaty Lviv, 2. szezon
Dőljön a vodka az agyakba, ismét dicsőséget szereztek a Zöld Oroszlánok. Igaz, nem sikerült a Donyeck egyeduralmát megtörni, sem nemzetközi szinten alakítani (az kifejezetten gyatra lett, lásd korábbi post), ellenben a tavalyi bronzérmet ezüstre cseréltük, 9 ponttal többet szerezve és 28-al jobb gólarányt elérve. Zárójelben jegyezném meg, tavaly 62 ponntal bajnokságot lehetett nyerni. Sebaj.
Bajnokság
Statok
Az igazán nagy eredmény az Ukrán Kupa megnyerése, mellyel ez az év lett a klub 52 éves története során a legeredményesebb.
Mivel ez vándorkarrier, lemondok, keresek új kihívást. Nincs hiányérzet, mert Donyecket nem próbálom meg leszorítani vagy mert a BL-t kihagyom. Szurkolok majd az utódomnak, jó csapatot és rendezett pénzügyeket hagyok hátra. -
ez a beszéd,jön is 4 darab kép!
szóval Internazionale,2014/2015
Februári helyzetjelentés
Bajnokság állása 22 forduló után
BL csoportom végeredménye
BL mérkőzéseink
A nyár legnagyobb "vétele",az ingyen érkezett Bafetimbi Gomis ott folytatja nálunk,ahol a Lyonnál abbahagyta,fél szezon alatt alapemberem lett,mindezt bagó fizuért.
Na mint látjátok a Juve eléggé komolyan nyomja idén,nekik nincsen európai szereplés a tavalyi siralmas évük után,így könnyebb a dolguk,de igyekszünk tapadni. A BL csoportomtól picit féltem, de már a 4. kör után biztossá vált a helyünk a 16 között,így az alap célkitűzésemet elérte a csapat,a PSG vár ránk majd márciusban. Kupából idén is kiestünk. A csapat jó,van összetartás,a morál is nagyon jó,úgy érzem meglesz a minimum elvárt 3. hely,és még talán a PSG-t is megcsípjük,ha jól játszunk (Zombori Sándor voltam,sziasztok). Na szóval pacsi! -
Ez olyan kérdés nekem, mint a: Kérsz pálinkát?
-
Gratula emberek,Wolves-hoz,Karpatyhoz! Töltöm az Intert,második szezonom felén már túl vagyok,ha kell dobhatok pár érdekesebb képet :) -
fordjee #93170 Első meccsen is felborult a pálya, de volt 3 kaput eltaláló lövése a Debrecennek. 8-ból.
És milyen rossz az ilyet saját csapattal átélni:) -
Neeee :D Ez kész. -
Neoncsoves #93168 ilyenkor tök beletudom képzelni magam mondjuk a Man. City helyébe. rendszeresen szopok így, hogy én 30 kapuralövésből 1x se találok be, de jön Józsi a Zetorjából Bivalybasznádról és élete gólját lövi 40 méterről egy amúgy válogatott és világlegjobbja Casillasnak... -
Kicsit helyzetkihasználás
-

közben regisztráltak hivatalosan a Championshipben, és a vezetőség automatikusan kiterjesztette a scout range-t Európára...bezzeg mikor én kértem, akkor nem :)
Köszi a tippeket, rájuk lesek! -
fordjee #93165 Debrecen kemény:)
meccs