104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
No én csak most jutottam a 14.1.4 tesztelgetéshez - nálatok mi a vélemény?
Szerintem van amiben sokkal jobb lett és van amiben nem - illetve új hibák is előjöttek. Az örvendetes, hogy az új patchel a kapusom megtanult védeni :) -
BetonK #93323 Persze, igazad van, örülök is az eredménynek, de mégis... :)
Majd jövőre meglesz a döntő! -
Szerintem ne agyalj, ez már önmagában közel tökéletes teljesítmény. Lássuk be, 125%-ot hoztál ki a csapatból. Az a pohár félig teli.
-
továbbra is szenvedünk.. padova 3:4 inter.. majd jött a következő veresség, nem tudom h fogunk így 8 pontot összeszedni a maradék 6 meccsen h bajnokok legyünk
fiorentina -
BetonK #93320 No, a döntőbe jutásért volt minden, aminek egy ilyen meccsen lennie kell. Gólok, kiállítás, sérülések stb. Nézzük sorrendben:
Első meccs nálunk, viszonylag csendes 1-1-gyel.
Visszavágón nem volt eltiltás, csak sérült. Szokott 4-4-1-1 counteren kezdtünk. szép csendben, City helyzetekkel telik a meccs, mígnem a tizenhetedik percben a sárga lapos Kanga be nem tör a hazai csapat tizenhatosára, majd elesik. A bíró fúj. Egy újabb sárga a játékosomnak, egy ember mínusz, maradtunk 4-4-0-1-ben.
Annyira megilyedtünk, hogy a 29. és a 31. percben berámoltunk gyorsan két gólt, majd Agüero a 39.-ben szépít. Félidő 1-2!
Egyet cserélek, jöhet a második. City helyzetek sora, mi meg lövünk egy lesgólt, szval éreztettük velük, hogy ott vagyunk a pályán, vigyázzanak. A 71-ben aztán kapunk egyet. Gyorsan cserélek kettőt egyből, frissítek a csapaton.
A következő pillanatban pedig már csak kilencen vagyunk a pályán, lesérült az irányítóm, nincs több cserém....
Na most legyek okos! A megmaradt középső középpályásomból csináltam egy half back-et, a két szélső maradt, meg elöl a poacher.
Egyet percet nem volt nálunk a labda, rúgdostunk mindet a csatárom felé, azok meg mindent fejeltek vissza, agyrém!
A hosszabbításig kihúztuk valamilyen csoda folytán, még mindig mi voltnk a továbbjutók, de a bíró persze négy perccel toldotta meg a játékidőt. 93.58-nál még kiharcolt a City egy szögletet....
Azóta is azon gondolkodom, mit kellett volna másképp tennem. talán ha nem csinálok half back-et.... -
Helyzetjelentés, Atalanta 1. idény, féltáv:
http://postimg.org/image/ds82zy3h1/
Azt hiszem az elején aláírtam volna ezt az eredményt, most viszont nagyon sokallom a 7 döntetlent, amik természetesen idióta utolsó pillanatos gólok meg 2-3 gólos vezetés leadása miatt van.
Ha nem jó a kép akkor bocsi, nem sűrűn linkelek, tanácsokat elfogadok. -
BetonK #93318 Visszavágó:
Visszatért a csapatba két játékosom a Real elleni visszavágóra, a harmadik, Vass Ádám idő közben lesérült 3 hónapra, viszont legjobban fizetett, és legjobb középhátvédem Bellusci eltiltott három sárga miatt, és mivel nincs más, két ifjú titánnal a védelem közepén vágtam neki a meccsnek (ketten 38 évesek). A Real ugyanazzal a felállással, viszont két új emberrel várta a meccset, mi viszont picit óvatosabbra vettük a figurát, 4-4-1-1 counteren küldtem a meccsre a csapatot. A harmadik percben Cé egy tizenhatoson belüli kavarodásból bombázott a kapunkba, mi viszont egy tizivel és egy kontrával megfirdítottuk a meccset. Ronaldo ismét a harmadik percben immár a második félidőben lőtt egy tizit, de jobbára csak messziről lövöldöztek:
Következő ellenfelünk az anyaegyesületünk, a Man. City, remélem leadják a meccset :)! A másik ágon Juve-Porto van. -
Köszi, fincsi :) -
ja most tartok egy szünetet mi előtt befejezem a szezont.. -
tovább folytatódik a vesző futás... megviselte a csapatot a kiesés
Roma 2:1 Inter
Inter 2:2 Milan
védelem romokba, sorba kapjuk a hülyéknél hülyébb gólokat, támadósor se muzsikál csak szenved. 9 pontra olvadt az előnyünk is. az is biztos már h rosszabb évet zárunk mint tavaly.. olasz kupa elődöntő búcsú, bl búcsú, bajnokságba meg biztos h kevesebb pontunk lesz. -
BetonK #93314 Tess:
-
hát ismét csak gratulálni tudok az fm-nek.. shity elleni visszavágó totálisan lefocizzuk őket az első félidőbe, de a gól nem jön össze, erre természetesen lerúgják Icardit majd Greniernek is könnyebb sérülés h őt is lekeljen hoznom, jön egy irtó nagy potya majd jön egy piros lap, és még így is partyba vagyunk velük, egyenlítünk nem adják meg. jöhet a hosszabbítás ahol még úgy h az egész keret hulla fáradt, de így is partyba vagyunk de azért kiesünk.. mindent elmond h Hart a meccs embere.
shity visszavágó -
Zenszkij #93312 regeneknél jól jön az -
fordjee #93311 Van már a 14-hez is Genie Scout, ha esetleg valaki még nem tudná. Kipróbáltam, működik.
Viszont érdekes, régen mindig használtam, most ugye nem, és kíváncsiságból megnéztem, kiből lesz a cserebogár és az összesről tudtam már. Szóval idén már nem lesz rá szükségem, scout-ok megtalálnak majdnem mindenkit, aki fontos lehet. -
Nagyon durván nyomod bakker :)
A Békéscsabáról egy képet tolnál? A Facilities-ről. Köszi. -
BetonK #93309 Köszönöm! :)
És itt a folytatás...
Real Madrid a következő ellenfél. Első meccs itthon, három eltiltott, két sérült, de jó kis csapat várta a Királyiakat. Két és fél éve találkoztunk már BL csoportkörben velük, két vereség a mérleg itthon 2-0-ra, idegenben 4-1-re kaptunk ki.
4-4-2 standard alapfelállással játszottuk végig a meccset, ezt lett a vége:
A Madrid szögletei voltak igazán veszélyesek, mi meg vezettünk pár szép támadást!
A télen igazolt Millán Békéscsabán még 6.2-re játszott, aztán a BL-ben megint kettőt vert, 3/5 a meccs/gól átlaga, a bajnokságban 4/0 :D! Hiába, erős a bajnokság:
Folyt. köv., de csak később!
-
sérülésektől tizedelve is életben tartottuk a továbbjutási reményeinket, sajnos Icardi pont most hibázott idén elsőnek 11st
city -
Sziasztok!
Atalantával kezdtem egyet, a 13asban nagy sikereket értem el vele ezért.
December 1-én járok és már most új szerződést kínált a vezetőség. Ilyen se volt még, mindig április környékén jött az ajánlat. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy 2. vagyok? :) -
Drizzthsz #93306 Ligakupa meccseket gyulolok lejatszani, ugyhogy jo lesz ez nekem. :) -
Oké, igazad van. Ez viszont nem kellene bele, pfujj. -
Lehet én vagyok mesüge, de az instant result itt arra vonatkozik, hogy nem kell bemenned a beállításokba, ha állítasz valamit a skinen, hanem kívülről intézheted és azonnal látszódik. Vagy most mi van? :) -
Drizzthsz #93303 Van eredeti is, csak +instant result button.
Meg nem probaltam ki, majd melo utan. -
Drizzthsz #93302 Közben sikerült utánanézni. Volt, de csak FMC skinnel. Itt meg normál játék alatt csak egyféle skint dob nekem fel, abban meg nincs.
Itt van két skin, amin van instant result gomb. De sajnos ezek teljes skinek, szóval olyat nem találtam, hogy eredeti skin + instant result gomb. -
Ez a 4. év, első kettő Karpaty Lviv, a harmadik munkanélküliként. Akkor 14. lett a Wolfsburg. -
nem rossz így elsőre :D melyk év? csak mert a werder elsőbe is ilyen szokott lenni, tiszta égő h egyik legnagyobb német klub és szinte minden karrierbe kiesik. lehet egyszer be kell nevezni rájuk :D bár a Frankfrutnak szimpatikusabb a kerete. -
barátságos meccsre betudod állítani h az assist tolja az általad beállított taktikával, a staff beállításoknál megtalálod. -
Most a Dortmund csinált meg minket csúnyán, korábban a Bayern ugyanígy 2-0ra.
@Drizzthsz: nem volt ilyen a tavalyiban sem. -
Menj el szabira. -
Drizzthsz #93296 Emlékszem volt valami simulate result, vagy hasonló a tavalyiban. Ideiben nem találom. Hogyan lehet átpörgetni meccset, ha csak eredmény érdekel. Pl. preseasonban? -
Köszi.
Ezt a skint feltette már valaki? Fent van az Official Dark, de ettől csak elsötétült a képernyő...Jól néz ki pedig. -
nem, csak úgy mint a tavalyiba nincs lehetőség rá. -
puskas84 #93293 Sziasztok,
Lesz e a fm14-hez magyarosítás? -
Drizzthsz #93292 Éééééés, rájöttem, hogy a paypal valószínűleg azért nem fogadja az oldal kérelmét, mert a forint formátumot rettentő furán jelenítette meg az oldal, s a paypalnak is szarul formázva küldte. Így végülis megvettem 22.32 eurorért. Mondjuk a köcsög PP 315-ért váltotta... Összesen így 7048 Ft került levonásra.
Mindegy. A kód ami ráadja az 5% kedvezményt: allkey5(coupon code). -
Ilyet én is mindig látok télen a franciáknál, nekem is, nem egy meccsemet eltolták már emiatt.
Mellesleg, nagy grat mindenkinek! BetonK, ez a DVTK-s menetelés nagyon nagy! -
BetonK #93290 Nem sok jóval kecsegtetett a Bayern elleni első meccs, hat fontos játékosom is az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepelt, illetve a télen azért mentek el fontos pillérek a csapattól. Nem adtuk fel, két csatárral felállva jó eredményt értünk el. Az N'Djeng pótlására igazolt mexikói gyerek első meccsén duplázott:
A visszavágón sem álltunk be, azt kértem a játékosoktól, hogy próbáljanak rácáfolni a papírformára, 4-4-1-1 controll hadrendben küldtem őket pályára. A 21. percben elveszettnek tűnt minden, de közvetlenül a félidő előtt bekotort egyet az N'Djeng pótló (lassan nevén fogom szólítani). Ez és hogy letoltam a fiúkat a félidőben jó hatással volt a koncentrációra a befejezéseknél:
Jöhet a következő! -
Köszi. :)
Skin.
Csak én kicseréltem a másik képre, ami a backgrounds mappában volt. -
igen én is hasonlót használok, van amikor mind2 szélsőt is feltolom, jobban széthúzzák a védelmet, meg mögötte a szélső hátvéd is több területe van. -
ezt a fajta felállást külföldi fórumokon is látom,meg itt is láttam asszem darthmushroom-nál,érdekes az biztos -
fordjee #93286 Bal felső sarokban mit keres az a játékos? :) Elég furcsa felállás:) -
fordjee #93285 A gólokat lőjük rendesen, azzal nincs gond, viszont minden meccsen kapunk is. Jellemzően főleg kontrákból, vagy szögletből.
Amúgy én is kíváncsi vagyok, eddig tetszik, szép támadásokat vezetünk. Illetve a két szélső is belső támadó, sokat mozognak be középre, szal jó lesz ez:)