104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Srácok!

Lehet csinálni olyat editorral, hogy a nemzeti bajnokságokat, kupákat, nemzetközi kupákat inaktiválom, azokból a csapatokat kiveszem és belerakom a saját bajnokságomba őket, aminek van mondjuk 10 osztálya feljutó-kieső rendszerben?
    Bayernt, Barcat, Realt, Juvát, Milánt, Arsenalt stb a legfelső bajnokságba, legalulra meg magyar, román, cseh, szlovák, horvát csapatokat pl.
    Keresgéltem most picit erre vonatkozóan vmi tutorialra, de nem találtam.
  • zyndar
    Gratulálok a feljutáshoz és a kitartáshoz, csak így tovább és várjuk a beszámolókat!
    Meg egy képet a kedvenc védőd tulajdonságairól :)
  • Utley
    Ha csődbe mentem volna se adtam volna el De Rossit és Tottinak is lenne helye a padon mellettem :)
  • fordjee
    Gratula a Yorkhoz, nem semmi, remélem egyszer szorul belém is ennyi kitartás.
    Szárazon a Románál eltöltött 3. idényemről pár mondat.
    Új taktikával és egy nagy vezéregyéniséggel kezdtük az évet, csatárok nélküli felállással és Özillel a fedélzeten.
    Szenzációsan szerepeltünk, minden fronton, aztán január közepén valami megváltozott, elkezdtük döntetlenre adni a meccseket és a vereségek is becsúsztak. Szerencsére a Juventus is elkezdett botladozni, de a 4-6 pontos távolságot tudták tartani, én csak loholtam utánuk.
    A bajnokság vége nagyon izgalmas lett, mondhatom, hogy szerencsével sikerült megnyerni. Juve az utolsó 5 meccsen 2 pontot szerzett, és bár mi sem parádéztünk, 2 vereség is becsúszott, de végül magabiztosan (köszönhetően a Juve borzalmasan gyenge formájának) nyertük meg zsinórban harmadszor is.
    A Bl viszont nagy csalódás volt, titkon a győzelemben reménykedtem, de a dúsgazdag, későbbi győztes Psg a legjobb 8 között kettős győzelemmel kiejtett. Alakulhatott volna fordítva is az eredmény, de valószínűleg nem volt véletlen.
    Az olasz kupából kiestem, pont a január közepi visszaeséskor tartották a meccset, hazai pályán 4-2-es vereség a Fiorentinától.
    A 4. szezonomat is megkezdtem. Mivel a fizetések iszonyúan elszálltak, és az európai porondon is megbuktunk, ezért drasztikus lépésre szántam el magam. Úgy döntöttem, hogy jelentős vérfrissítésre szorul a csapat.
    Tottinak lejárt a szerződése és mivel már nagyon keveset játszott, ezért nem adtam neki újat. Az utolsó hazai meccsen természetesen kezdőként szerepelt a legenda. Be is jelentette a visszavonulását. Még nem tudja, hogy a futball világában akar-e maradni a jövőben, ha igen, számítok rá.
    Eladtam De Rossit. Illetve ingyen elengedtem, a Milanba ment. Irgalmatlan sokat keresett nálunk, és már 32 éves volt, kénytelen voltam megtenni ezt a lépést. Ráadásul abba a Milanba, ahol Berlusconi helyett új elnök érkezett, valószínűleg irgalmatlan sok pénzzel. Heti 240 ezer volt a fizetése plusz a bónuszok.
    Gervinho-t pedig eladtam Angliába, szerencsére ott meg tudták fizetni. Maiconnak pedig felbontottam a szerződését.
    Totti 150, De Rossi 240, Gervinho 80, Maicon 100 ezret keresett hetente, plusz az adó, plusz az egyéb bónuszok. Éves szinten kb. 35 millióról van szó, nem kis pénz.
    Most röviden ennyi, este rakok fel egy-két képet, aztán folytatom a keret kialakítását a következő szezonra.
  • Utley
    Nagyon szép eredmény,de úgy érzem igen kemény szezon előtt állsz a York-al.Egy kalappal!
  • Mor3llo
    egészen biztos :D
  • zyndar
    Ha BL nyolcaddöntő visszavágón a Man.city ellen, mikor egy tökéletes kiugratással elmegy a csatárod és pazarul átemeli a kapust 20ról és te hangosan mondod, szinte kiabálod a keresztnevét, akkor FM függő vagy? :)
  • Terminátor14
    Ott van egyértelműen a neve mellett, hogy nem játszhat, egészségügyi okok miatt.
    2. szezontól bevethető.
  • dudusrac
    Nálam a második szezonban már játszhatott.
  • szoltan
    Sziasztok! Leigazoltam Fülöp Marcit és nem tudom betenni a csapatba, pedig profilján nem találok sérülésre/eltiltásra utaló jeleket, az orvosi stáb szerint egészséges. Természetesen tudok róla, hogy a valóságban komoly betegséggel küszködik, de ezt nem jelezte nekem az átigazolásnál a játék (szimplán free agent volt). Tudja esetleg valaki, hogy játszathatom-e valaha?
  • bexinho
    Nagyon régen jelentkeztem York City-s karrieremmel, de akit érdekel, annak jó olvasást kívánok. 3 idényt húztam le a másodosztályban, mire feljutottam a Premier Ligába.

A csapatkapitány, a középhátvéd Martin Camano az angol negyedosztályból az első osztályig vezette York városának csapatát. Nem akármilyen mutatókkal.

Itt egy rövidebb összefoglaló:

http://bit.ly/1eiGWqH
  • GOAAL
    Hali!
    Nem tudtok valami letölthető módosítást valamelyik európai bajnoksághoz (akár korábbi játékban), ami playoffosra szerkeszti át a bajnokságot? (mexikói mintára pl) Előre is köszi a segítséget
  • Huni92
    Nem mondom, hogy ennél olcsóbban nem lehet megtalálni, őszintén szólva nem is néztem körül, hogy hol mennyiért kínálják, de ha 7500 forint belefér, akkor veheted innen. :)
  • Darthmushroom
    I love fm.. :D
    ligakupa Dundee-St. Mirren --> 2:0 26.perbe majd a félidő vége már 2:4 LOL, vége 4:4.. helyett a 90+2be 4:5 LOL mi lenne ha védelmem is lenne..
  • attiGT
    Köszi, holnap meg is veszem! Nem tudjátok esetleg hol a legolcsóbb? CD kulcs elég...
  • Mor3llo
    bőven játszható
  • Darthmushroom
    vannak hibái, de jönnek a javítások. 13 is hasonló volt eleinte, az is a javítások után volt igazán élvezhető. am szerintem annyira nem vészes bőven lehet játszani.
  • attiGT
    Redditen nagyon sok lehangoló kommentet olvasok a játék hibáiról, bugosabb mint valaha volt a 13, szarabb is perpill.... Épp megvétel előtt állok és ez eltántorított egyelőre. Nektek mi a tapasztalatok? Megéri?
  • Darthmushroom
    értettem főnök :D am azért tettem spoilerbe :D
  • LasDen #93505
    a warezt nem itt kell megbeszélni!!
  • Darthmushroom
    alul vagy a beállításoknál láthatod h javítás sikerült-e. a játék indításnál az a verzió szám mindig a dbre vonatkozik.
  • 00mate
    Tehát amik le vannak írva, hogy miket javít azokat kijavította?
  • Darthmushroom
    mert az db-re nem ható javítás, ott meg az írja
  • 00mate
    Az miért van, hogy patchelném a játékot, új játék kezdésénél meg ugyanúgy a 12.0.0 szám jelenik meg a 12.0.3 helyett?
  • Darthmushroom
    rossz virág bolti verziód van
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nonsteam verzió, nonsteam patch és jó lesz
  • okoska91
    valaki segítsen már légyszíves :D
    az a gondom, hogy a játék befagy 2013 szeptember 09-én. Két karrierben is előfordult egyszer a Rangerssel, de az Aeknál is ez volt a probléma. Próbáltam szabira menni de úgyis.
  • Mor3llo
    ügyes gyerek, de játsztatni kell, beugrónak kevésbé jó szvsz
    én egyetlen csatárként játsztatom, complete forward, support szerepkör
  • Mor3llo
    Griffiths rocks!!!!!

• Hunor1
    jól van, Wolves na..
  • Hunor1
    No nagy nehezen leigazoltam ezt a Griffits (?) nevű csatárt a volwestől. tényleg olyan jó a srác? Melyik formációt szereti? az 1 vagy a 2 csatárosat?
  • Darthmushroom
    100%ig biztos voltam benne h kikapunk, mivel 1 győzelem 3 verességgel álltak.. szóval semmi kérdés nem volt, de vicc h első 3 támadásukból gól lett, (2 szöglet gól) 1szerűen vicc ha nem vagyok komoly csapattal nem tudok egy minimálisan értelmes védelmet összerakni. 6 tét meccsen 14 kapott gólunk van.. Bajnokság 2 győzelem 1 döntetlen 2 veresség 12 rúgott 12 kapott...-.-

• Darthmushroom
    ahhoz képest h fostam a meccstől:
  • Darthmushroom
    vicc.. 2. meccs úgyanez pepitába.. vezettünk egyenlítenek.. piros lap..vezetnek egyenlítünk.. megint vezetnek.. még 1 piros LOL.. még egy gól... 2:4 hát szép lesz

komolyan mondom nevetséges h minden karrierbe a szezon elején büdös nagy 0 a játék mert 5 év mire megtanulják a taktikát...
  • Darthmushroom
    első bajnoki, nem mondhatnám h felhőtlenül elégedett lehettek, de legalább nem kaptunk ki
  • Darthmushroom
    Genievel ránéztem a Dundeemra, elég meglepő h sok skót tehetség nálam, bár ha nem is kiemelkedőek, de hazai szinten azok lehetnek: Gauld, Ross, Souttar, Armstrong, Mackay, Wallace stb..
    meg közbe arra is rájöttem h nem lesz ez olyan könnyű, mivel a skót 2.hely nem ér bl-t mint pl 2-3 éve, szóval amíg a Celtic uralkodik nehéz anyagilag fejlődni az eladásokon kívül.
  • Darthmushroom
    Grat!! Sok sikert a premier ligába. Érdekes h a Derby nem jutott fel nálad első évbe, ahogy olvastam a karriereket 90%ba mindig feljutnak az első évbe. Russell+Hughes páros aprítani szokott a gépnél is.
  • Mor3llo
    Na, hát ez lett a vége. Nagyon szép szezon volt, az év elején a 15. helyre vártak minket, ehhez képest még a bajnoki címért is csatában voltunk néha-néha. Azért az utolsó 2 bajnokimon stílusosan kikaptam :))

Vigyázat Premier League, visszatértünk :)
  • Darthmushroom
    meg dániába is van egy jó pár, tavaly is egy bl-ért küzdő csapatott összelehetett hozni belőlük a premierligába még db frissítés után is, pedig akkor már nem lehetett Okore,Helenius,Corneliust igazolni.
  • Hunor1
    hello. azoknak akik kis költségvetésű csapatokkal tolják ajánlanám a norvég ligát játékos vadászatra. sok jó játékosuk van jó statokkal, ellenben kis fizetésekhez vannak szokva és az áruk is sokkal alacsonyabb. Igaz én bundesliga 2 -es csapattal küzdök. ide még nagyon jók és megfizethetőek.
  • Mor3llo
    annyira törvényszerű......mintha kb nem is az én csapatom lett volna, 90. percig ESÉLYÜNK sem volt. Bezzeg a nagyokat ütöttük, vágtuk, volt helyzetünk.....