104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ggbuffon #93564 na meg is untam a MU-t, a tököm tele van a játékkal, mind2 szezonban ugyanaz történt velem, produkáltam a semmiből egy 6-7 meccses nyeretlenségi sorozatot hótfos ellenfelekkel szemben, kiszállva a bajnoki címért futott versenyből.. mert az h sikerül 1-2 rosszabb meccs az odáig rendben van, de h jön a Traffordra mindenféle WBA meg hasonló lúzer banda és úgy veszi el a hazai veretlenségemet h köpni nyelni nemtudok, azt valahogy nem bírom megemészteni. Aztán a morál leesik, Van Persie kifog egy 10meccses gólképtelenségi sorozatot, illetve minden játékosom szinte egyszerre kezd el trógerkedni, azt vhogy nemértem, miközben semmihez se nyúlok..
a másik h megint előkerült ez az én 20 lövésből 0, a gép meg 2lövésből 2 gól dolog, amitől már a hajamat tépem.. -
voltatok már ilyen kilátástalan helyzetben?
-vándor karriert kezdtem,a portugál másodosztályú Uniao Madeira-nál. Első évben 4.-ek lettünk,szezon végén azonban a fél keretnek lejárt a szerződése,meg a komplett stábomnak,és kénytelen voltam elengedni őket,mert nem tudtam megadni nekik még az eddigi fizetésüket se,nemhogy többet. Eljött a július,szépen elmentek az emberkék,EGYEDÜL maradtam a stábban,9 játékossal,pénz nulla,a fizukeretben 50 ezer euró szabad/év. Ebből hozzak ingyen minimum 11 játékost,meg legalább 5 stábtagot,de roahdtul nem akar senki jönni,mert nem tudom megfizetni őket. Na most mi a faszomat csináljak? az ifiből se tudok kit felhozni,mert mindenki fél,meg 1 csillagos...lemondani nem akarok,mert sehova nem vennének fel a reputációmmal -
szívja rendesen a játék a vérem.. 6 meccs óta nem bírtunk 2szer nyerni egymás után
Celtic 1:0 Dundee -88.percig bírtuk a nyomást...
Motherwell 2:4 Dundee -fogjuk rá h sima volt, de megint két hülye kapott gól
Dundee 2:2 Patrick Thisle -2szer vezettek a semmiből...
+2 kulcs játékos hetekre kidőlt :/ -
gondolom valami anyagi dologba nem bírtak végül megegyezni az utolsó pillanatba :D ha már Bölönivel az volt a baj h ő hosszú távra akart :D akkor Vele más nem lehetett :D -
igen,nekem is leesett a dolog,hogy hajnal 3kor ír a topikba,délelőtt 10 körül meg bejelentik Pinyőt. Most léphetett ki a nyílvánosság elé lasden -
szomorú mert végül nem választották meg kapitánynak :( -
höhö,téged mi szél hozott a topikba? 
-
VFL Wolsburg, 2. szezon, 2017/18
A szezon előtt a tavalyi bronzot szerettem volna fényesebbre cserélni, ez maradéktalanul sikerült is, köszönhetően a Bayern és a BvB gyengélkedésének. A keret erős volt, de azért nem gondoltam, hogy ennyire, de ebben a szép eredményben az is közrejátszott, hogy sikerült a taktikát finomhangolni, ami az esetek többségében működött is.
Statok
Átigazolások
A kupából a 8 között pottyantunk ki, akárcsak a BL-ből, ahová a bejutás sem volt zökkenőmentes, az Udinese majdnem megviccelt. A 16 között nagyon élvezetes meccseken, végül tizenegyesekkel jutottunk túl a City-n, hogy aztán megkapjuk a Unitedet, akik túl nagy falatnak bizonyultak.
Meccsek
Végezetül a csapat 3 legjobb játékosa:
Vietto
Halilovic
Yarmolenko
A helyzet az, hogy 2 év alatt 149 millió eurót költöttem és csak 36 milliót kerestem játékosokon, valamint iszonyat fizetésekért tudtam csak értelmes játékosokat szerezni. Ez egy picit távol áll tőlem, nem én építettem fel a klubot lentről. Ezért könnyen elképzelhető, hogy kezdek egy más jellegű karriert. -
Azért annyira nincsenek elrejtve: Tactic->Team Instructions, a mixed passind speciel az, ha nem állítasz semmit. -
faszom de gecire hiányzik a játék...
rossz olvasni ezeket.... :D -
én félszezonig egy taktikát taníttattuk velük :D néha még az is sok szegényeknek :D ha az már maxon van akkor jöhet egy másik de az teljesen más stílusú. -
Napolival, második szezonban. A passzolás csak egy kiragadott példa volt, 2 eltérő taktikát ha berakok, nem érzek akkora különbséget a csapat játékán. -
idei FMben azt sem találtam még meg, hogy hol vannak a team instrukciók, köztük az általad említett passzolás is... -
ez a passzolással szerintem óvatosan kell gondolkodni, mivel nem lehet elvárni h te beállítasz egy stílust és CSAK úgy passzoljanak, ez a valóságba se így van. főleg h megnézed a kulcson a meccset és azon megállapítod nem teljesítik azt a passz stílust.
szerintem ettől sokkal nagyobb baj h milyen helyzet kihasználások vannak, meg mennyire ingadozó a csapatod játéka főleg amíg nem teljes a taktikát. na számomra ez is a legzavaróbb h minden szezon eleje olyan nehéz emiatt. am így nem tudom kivel vagy de ilyenek elérsz az nem rossz. Mondjuk én komolyabb csapattal csak az Interrel nyomtam többet am meg kicsikkel próbálkozok, és így élvezhető a játék a néhai hajtépéssel együtt is. -
Én speciel mixed passzokon vagyok :) -
Miután sikerült kikapnunk otthon a BvBtől, nem sok jóra számítottam a Leverkusen elleni, kvázi bajnoki döntőn. Annak rendje és módja szerint kétgólos hátrányba kerültünk, amin sikerült a szünet előtt javítani, majd egy obszcén kifejezésektől sem mentes, kövér lebaszás után a csapat megfordította a meccset és két hét múlva magasba emelhetjük a salátástálat.
Leverkusen - Wolfsburg
Bundás -
Látszik, hogy valamennyit javult a játék ezzel az új patch-el, de számomra még mindig káosz az összes meccs. Bármit állítok be, felállást, utasítást, szinte semmit se látok belőle a pályán, pl short/direct passing random be lenne állítva, én biztos nem tudnám megmondani, hogy épp melyik... Emiatt nem is tudok belenyúlni a meccsbe, sokszor csak inkább rosszabb lesz. Bármennyire is idegesítő volt a tavalyi ME, sokkal jobban lehetett élvezni 1-1 meccset, ideiben meg egy hazai tripla+BL-elődöntő ellenére is teljesen unalmasnak éreztem a szezont. :/ Ez a véleményem, nem tudom más hogy látja ezeket. -
felkészülés során én mindig odaadom az edzés beállításokat a staffnál az assistnak. am magyarba volt hasonló nekem is bár azért pár nap után helyre álltak, meg egy két meccs után meg gyorsabban. -
Csak Jones+Smallinghoz képest kókler+veermalen kb. elbújhat potenciálra :D am igazad más MU drukkerként, bár Én is szoktam megválni emberektől: Nani,Young,Ando alap átadó lista nálam már vagy 2 éve. Roo-val meg szeretem megdönteni Sir Bobby gólrekordját azért nem szoktam eladni, akkor inkább RvP-t adom el 40-50mért :D Mondjuk nekem nem szokott gondom lenni a bajnoki címmel kb. 3 éve volt h nem tudtam bajnok lenni első évbe, tavalyiba bl-t is hazahoztam az első két évbe. -
Noob kérdés, Vasassal kezdtem az első '14es mentésem és az első barátságos meccs után a fitness a kezdő tizenegynek ilyen 60-70% körül marad, hiába telnek a napok, ez mitől van? bug? én csinálok valamit rosszul talán? vagy ilyen pre season a fitness egyes játékosoknak? de miért pont a kezdő 11nek? a 11 másik csere játékosnak 80+.. -
ggbuffon #93544 nyílván neked más MU érzelműként a játékosokhoz való hozzáállásod..a Juve-nál én se adtam vna el semmi pénzért se Chiellini-t se Vidal-t, na meg Pogba-t sem..
De nálam alapjában véve sohasem voltak mozdíthatatlan játékosok, ha jól megfizették őket és láttam rá reális sanszot, h tudom őket pótolni, esetleg az árukon máshol is erősíteni..
Ráadásul pénzügyileg elég gatyán áll a MU, még jópár milla törlesztő van, ami asszem havi -19,5et jelent a büdzsébe..
Kóklert is azért erőltettem be, mert angol és mivel sok angoltól megszabadultam muszáj volt..Shawcross lett vna a másik opció, de ő kicsit horribilis fizetést kért.
Vidic helyére egyébként már gondolkodok vmi értelmesebb CB-n. -
ideibe komoly karrierem nem volt a MU-val de nálam Fellaini zseniális volt ameddig nyomtam, meg ahogy olvastam másnál is. Jones-Smalling kettős nekem más mivel MU drukker vagyok, meg én am is szeretem ha már angol karrier akkor legyen jó pár angol is csapatba aki ér is valamit, kóklertől messze jobb mind2. meg én Jones+Evans erőltettem már a játék elején is, Smalling cserével, bár én a jövőre gondolva :D Rafeal meg ha már 16-17 éves kora óta a klubba van nekem saját nevelésnek számít és nincs pénz amiért eladnám, főleg h top 3 jobb hátvéd között van a gamebe is.
-
ggbuffon #93542 Fellaini egy rakás szar volt a 4-2-3-1-embe, ahol vagy 2 box-to-box-al nyomom középen , vagy most az egyiket átvariáltam deep lying playmakerré..ezért a pénzért meg hadd menjen..
Draxler bármilyen fura eddig nemváltotta meg nálam a világot se inside fw-két a baloldalon, se középen AM-ként v AP-ként..nem rossz de Kagawa még nem az igazi, Insigne meg kirobbanthatatlan a baloldalról
Jones elkezdett hisztizni amikor bejelentkezett érte a PSG, 30M-ra nemtudtam nemet mondani :) nekem nincs Caulkerrel semmi bajom, padra jött Vidic mögé, kisebb meccseken rotáció gyanánt vígan elvan Vermalennel karöltve :)
Inler tényleg kicsit csalódás, főleg h ennyi pénzt kidobtam érte..ráadásul most januárban 8M-ért elhoztam Verrattit a PSGből DPL-nek, mert Carrick félévre kidőlt válogatott meccsen.
a Rafaelért dobott 42M-ára most mit mondjak...Wiel ennek a töredékéért jött és elég stabil, Caceressel rotálnám, de hát ugye nincs work permit
Smallingot személyes ellenszenv miatt akartam eladni :D mondjuk a baltaarcú Jones se áll túl közel a szívemhez.
Most így állok fel, egyelőre fut a szekér a bajnokságban:
De Gea
Wiel - Vidic/Coulker - Evans/Vermalen - Shaw/Fabio
Pogba/Inler/Fletcher (BoxtoBox) - Carrick/Verratti/Cleverley (DLP)
Valencia/Farfan (W) - Kagawa/Draxler (AM) - Insigne/Januzaj (IF)
Persie/Hernandez (AF)
mondjuk Draxlert IF-be is tolom, Cleverley-t is hol DLP-ként hol AM-ként vetem be.
Pogba természetesen brutális ,akárcsak a 13ban :D -
első évbe még jók is a távozok, mondjuk Smallingot se adnám 20-25m alatt, Youngért meg kifejezetten jó árat kaptál. Draxler+Pogba jó fogás, Wiel szerintem rosszabb mint Rafael.
2.évbe. omg 4 klasszist is eladni, Roo-Fellaini-Rafael-Jones. posztjukon (Jones többen is) az egyik legjobbak és ilyen átlag játékosokkal pótolni őket h Caulker,Caseres,Vermalen,Damiao,Inler... szerintem ez nagy hiba.
munkavállasihoz meg: hiba véglegesíteni az igazolásukat úgy ha nem kapnak mert csak lógnak nálad, és ha nem kezdenek aktívan válogatottak lenni (így vajmi kevés az esély rá) nem is fognak kapni. vagy eladás vagy kölcsön marad. -
ggbuffon #93540 Kezdtem egy karriert a MU-val..
hát az első szezonom felemásan lett botrányos, olyan 28fordulóig fej-fej mellett a Chelseavel a bajnoki címért küzdöttem, majd hirtelen jön egy 10meccses nyeretlenségi széria, ahol minden szembejövő agyonvert, így a végén 5.helyre csúsztam..még szezon előtt távozott:
Young 20M Schalke
Anderson 8M OM
Smalling 11M Arsenal
Wellbeck 20M Arsenal
Érkezett:
Van der Wiel PSG 7,5M (ő egyébként qrva jó ismét a játékban, legalábbis nálam)
Draxler Schalke 35M
Pogba Juve 35 (=muszáj volt megszereznem :D)
Mivel ezzel a kerettel az említett 5.hely jött össze, illetve a nagyobb klubbok bevadultak, így megintdult az átigazolási keringő:
Jött:
Damiao Barca 12M
Luke Shaw Shampton 28M (elvileg csodagyerek, 19éves)
Inler Napoli 25M
Caulker Cardiff 17,5M
Caceres Juve 7,5M
Vermalen 7M Arsenal
Farfan 15M Schalke
Insigne 21M Napoli
Ment:
Rooney 35M Chelsea
Nani 20M Atletico
Fellaini 39M Real
Evra 5M Milan
Phil Jones 35M PSG
Rafael 42!M Real :D
eddig eltelt 15forduló, minden oké, az EL-ben simán továbbmentünk a csoportkörben, a bajnokságban 2pont a hátrány az Arsenallal szemben..
Ami viszont zavar: Caceres és Damiao nem kapott munkavállalásit, így egyelőre így decemberben még pályára se tudtak lépni. Próbálom 2hetente kérni újra az elbírálást de folyton elutasítják..
Adjam el télen őket, vagy mi kell ahhoz h megkapják? (elvileg játszanak a válogatottban) -
http://footballmanager.hu/ -
Nem találok 14hez logo packot, kéne olyan, amiben benne van az NB2 logok is... halp! -
Mostanában nem sok időm van játszani, de azért be-be lépek a Dundee karrierbe, így az első kört már le is tudtam, bár vezettünk de azt annak köszönhetően h az utolsó meccsen visszavágtunk a St. Mirrenek a ligakupa után (3:1) vicc h a fél newcastle kölcsön van náluk. am is vannak vicces meccseink: talán mikor a lehető legrosszabban játszottunk a Hearts otthonába akkor (0:4) nekünk, vagy az egyetlen értelmes rivális Aberdeen otthonában 1:2ről emberelőnybe éppen nem kaptunk ki egy 90+1. perces 11snek köszönhetően (3:3). Kulcsemberek:
Goodwillie 13meccs 14gól 7assist
Griffiths 13meccs 12 gól 9 assist úgy h 7ből csak 5 11st értékesített
Ciftci (jobb szélső) 11(2) meccs 7 gól 5 assist
na és akkor itt a tabella -
kilépsz meg vissza lépsz úgyis frissíti :D am elméletileg nem kell már újra kezdeni, csak ha db-t is érinti (igazolások, sérülések stb..) -
kell kezdeni új mentést, hogy minden újítás érvényesítődjön? 20 perce raktam fel a játékot, nálam még egyel korábbi verzió van fent.. lol -
"Fixed subs running on pitch after friendly win"
Huhh, megnyugodtam :) -
új peccs, 14.2.0 -
az automatán megy.... -
miszka #93531 Üdv, edzőtábort, hogy lehet lekötni? vagy csak az elnök köthet le? köszönöm a választ. -
fordjee #93530 Az ígért képek:
Tabella
Csatárok nélkül mi lőttük a legtöbb gólt, viszont borzasztó sokat is kaptunk, de ezzel minden csapat így volt. Eléggé meglepő és furcsa is.
Csapat
20 játékosom lőtt gólt, ez azért nem rossz:)
-
Lehet majd partvonalra szorul, de jelenleg 7 meccsen 7,57-es értéke van. És amikor pályára lépett, 1-2-2 volt a statunk. Viszont lesérült, így már kettő meccs óta pihen. Azonban megszereztem Eto'o-t és Kaká-t, meg Tim Cahill-t. Mindegyikük 1500 font/week-kel jött év végéig. Cahill 325. :) Sajnos most előbbi kettő sérült, de amúgy is csak kiegészítő játékosokként funkcionálhatnak. :( -
Uhh, hátőőő PL-ben, ő? Kíváncsi leszek :) -
fordjee #93527 Kell a vérfrissítés a csapatnak, Totti meg remélem nem fordul el a labdarúgás világától:)
Sajnos év végére mínuszban zártunk, ez jövőre nem fordulhat elő.
Taktikán változtatni fogok, a támadó középpályás posztján árnyékékként szerepelt Özil, ő vissza fog lépni egy sorral és írányító középpályásként fog szerepelni, az árnyékék pozíciójából pedig csatár lesz. Igazolnom kellene egy jól fejelő befejező csatárt, amolyan Gomez félét, de akit kinéztem, nem akar jönni 45 millióért sem (valamilyen ukrán csapatból egy olasz, fererya nevű, vagy hasonló). Szóval kicsit gondban vagyok, egyelőre nincs befejező csatárom. -
fm-basen van hasonló letöltöd és azt editorozod.. annyi h a csapatokat kell kb. kicserélned h mennyi kieső feljutó legyen. -
Köszönöm a gratulációkat. :)
Töltöttem fel egy képet Camano képességeiről, ahol nem látszik, de hozzátenném, hogy keveset csökkent az elmúlt években.
Sajnos én is érzékelem, hogy ez sokkal keményebb év lesz, mint bármelyik. 1-2-2 eddig a mérleg, viszont olyan nagyokat tudtunk le, mint a Tottenham, Arsenal, Liverpool, Everton (bajnokesélyes), Chelsea, és még 3 fordulón belül a két manchesteri klub ellen is fellépünk. Itt kedvemet is szegné a dolog, ha nem tudnám, hogy ezután jönnek a nyerhetőbb mérkőzések.