104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a tavalyiban is a 442 volt az egyik legjobb taktika -
Lancelot1983 #93645 U19 kupa
14.2 patch: "Kisebb százalékban fogják a játékosok sikeresen elvégezni a büntetőket."
Mi lehetett itt a patch előtt? :) Na jó most csak picit gúnyolódom :) Örömteli, hogy az ifisták 11-es rúgó képességeit már nem kell nagyon fejleszteni -
i have a problem. van két meghatározó játékosom (Rausch, Stindl), akik nem csípik egymást. vagyis Rausch szólt, hogy nem bírja Stindlt. mindketten kulcsfontosságúak. egyik 28 másik 29 éves. mindkettő pótlása megoldható, bár inkább a bhv, akit nehezebb lesz.
mit tegyek, melyiküket adjam el szerintetek? van arra esély, hogy Rausch ismét előjön ezzel más játékost illetően? vagy hagyjam figyelmen kívül, aztán lesz ami lesz? szilveszterkor ilyen blődségekkel traktálják az embert... -
ggbuffon #93643 na végre megtaláltam egy brutális taktikát
sima (persze idézőjelben sima) 4-4-2 (nem is tudom melyik FM-ben használtam utoljára, de nem mostanában volt), októberig próbálkoztam mindenfélével a Juvénál, de össze-vissza bukdácsoltam. Ekkor átálltam erre a 4-4-2re, azóta 24 meccset játszottam, 22győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg.. ezt már szeretem :D -
Lancelot1983 #93642 Első meccs
Bemutatkozó meccsnek nem volt olyan rossz, sokkal nagyobb rohamokat vártam volna az ellenféltől, mondjuk mi sem mutattunk sokat, gyenge meccs volt. Keretem elég fiatal, média 9. helyre vár., de ezután a meccs után talán bizakodhatunk egy kicsit, vagy csak az ellenfél nyújtott nagyon-nagyon idényeleji formát. -
Lancelot1983 #93641 Nálam is így van, én mindig úgy töltöm be a ligákat, h 1 csillag még legyen a sebesség és érezhetően gyorsabb, mint FM2013, ami aggasztó, hogy nagyon FM2012 érzésem van szinte semmit nem változtattam a 4-4-2 taktikán kieső hely ellen kéne küzdenem média szerint, és feljutásért harcolok. Bayern legjobb felállásban is csak 11-esekkel vert a kupában. Sokkal könnyebb lett a játék, mint amilyen FM2013 volt sajnos :( -
Gerdzso!
Közben én is fogtam egy korrekt generáltat (a francnak nem szerb): Milton -
előkaptam az fm12-t,és sokkal lassan mint a 13 vagy az idei verzió...én mindig ugyanannyi játékost töltök be bárhol is kezdek,olyan 45-50 ezer játékost,de érezhetően lassab a 12,pedig régebbi -
Gerdzso #93638 Ez a 8. évem a Colchesterrel, 3. osztályból indultunk, de most már 1. osztályban harcolunk(nem is akárhogy).
2021
Ebben az évben próbáltam ki az új csodataktikámat és eszméletlen hogy milyen erősen tudtunk zárni ennek köszönhetően! :)
Íme a csapat,taktika.
Az év elején volt játékosmozgás, de nem akkora mint az elmúlt években mivel az alap már megvolt így csak pár pótlás kellett. Játékosmozgás
Az évet Szuper Kupával kezdtük, mert a tavalyi évben megnyertük az Európa Ligát.
Ezt a Real Ellen játszottuk és meglepetésre megnyertük. meccs
A PRL-ben nagyon jól kezdtünk, de aztán a közepére kicsit összezuhant a csapat, de gyorsan kiheverték, de az utolsó 4 meccsre megint összezuhantak, így a 11 pontos előnyünket szinte teljesen elveszítettük és az utolsó meccsen dőlt el a cím.
PRL végeredmény
FA kupa-t eléggé könnyedén behúztuk.
Capital One Cup-ban elődöntőig jutottunk az ificsapattal.
De amire a legbüszkébb vagyok az az Európakupa, hisz végigvertünk mindenkit. Menetelés
A Barca elleni döntő.
Meglepően sima eredmény született.
Húzó emberek:
Soren(DC), vele rengeteget küzdöttem, mert rengetegen meg akarták venni, de végül sikerült megtartanom. 1M fontot fizettem érte pár éve.
Angel Correa a legjobb AMC-m, szinte mindig nagyon jól játszott, rengeteg gólpassza volt és ami a legjobb az egészben ingyen jött a Madridtól. :)
Bruma nálam főleg ML t játszott és végig nagyon jól tolta, neki is sok assist-ja volt illetve sok gólt is rúgott.
Ez az első összefoglaló szerűségem, mert nem igazán van időm, remélem azért annyira nem lett szörnyű. :D
Köszönöm hogy ha elolvastad! :) -
fordjee #93637 Köszi, kipróbálom majd, hátha beválik. -
Vegyesen 20 bajnokin 12 gól minden sorozatot nézve 35 meccsen 19. Képes gólt lőni de akár meccsekre eltűnni. A Bl-ben viszont jó volt 6 csoportmeccsen 5 gólt lőtt. Igazából még nem találtam meg neki az igazi helyét. -
Gerdzso #93635 Na Ezekiel beváltotta a reményeket? :) -
Ez az alapja. Meccsek előtt és közben finomítgatok rajta (pölö a két szélső feljebb megy vagy mások a szerepkörök). Sajnos vannak meccsek mikor hiába operálunk sok lövéssel nem megy be semmi. (eddig a rekord 40 lövés) -
Lancelot1983 #93633 Wow lőttem szögletből csontnélküli gólt :) FM2005 óta most először sikerült ez, még kapus kiállításom sem volt sosem meg az ellenfeleimnek sem, kíváncsi vagyok ez lesz-e FM2014-ben? :) -
Ezzel annyiban egyetértek, hogy én nem találtam eddig olyan felállást, amiben a csatár támadó szellemben gólokat lőne. -
fordjee #93631 Grat.
Taktikáról kép? Nem tudok olyan taktikát kitalálni, amiben a csatárok is lőnek gólt elvétve. Csak a 4-3-3-0-ás felállással megy, de azért néha jó lenne csatárokkal is tolni:) -
Kép mégegyszer.
(sorry a dupla posztért) -
Na egy kis olaj pénz is jön a Balkánra. De mihelyst valami tehetségemre rámennek már szakítom is meg. -
Először is Boldog Karácsonyt is mindenkinek (utólag) !
Visszatértem a 2. szezonomra a Partizannal (inkább ömlesztve képekkel):
2014/2015:
Csapat, Meccsek első fele, Meccsek második fele
Bajnokság végeredmény
Szerb Kupa
Bajnokok Ligája menetelés, Európa Liga (nem volt hosszú életű)
Húzóemberek: Kara (azt hiszem nem kell bemutatni), Montero (többet vártam tőle de kétségtelen hogy tovább lőtt minket a Bl-ben), Kojic (ő meg amit csinált az elképesztő ahhoz képest hogy előző szezonjában összesen 6! gólt lőtt)
2015/2016 (3. szezon féltáv):
Tabella
Bl csoport végeredmény. Erről azért pár szóban annyit hogy meglepett az eredmény én Eu Liga helyben bíztam de nagyon jók voltunk, plusz az Arsenal ellen itthon 2-0 ra mentünk a 60. percig. A selejtezőben a Vidit ütöttük ki aztán a Celticet. Az első kieséses körben pedig a Bayern jön majd.
Jelenlegi keret. Összeraktam a Xulu Kara CB párost de sajnos csak Bl-ben alkotnak a bajnokság külföldi szabályai miatt Kara inkább DM. Ez van benéztem.
Mitrovic pedig a legnagyobb fogás. A tékozló csodagyerek hazatér, szerb is fiatal is mocskosul drága is remélem jó lesz.
Köszönöm ha elolvastad
-
és télleg :D zsir, igy még jobb is hogy nem kellett 23 fős kerettel menni :D -
Elmesz 1 nap szabira,probléma megoldva -
üdv. asszem qva nagy gázban vagyok. A bl csoportkörre megcsináltam a keretet, most pedig meg kellene újra erősíteni a korábbi beállitásokat.
VISZONT
valamiért az előző körben engedett úgy továbbmenni, hogy nem is voltak jók a beállitások. Megvan a 25 fő, viszont a 4 nálam edzett ifi helyett csak 2 van kiválasztva és ekkor ugye helyet kéne kihagyni. Próbáltam volna levinni a létszámot 25-ről 23-ra ám csak 1 változtatást enged és most rohadtul nem tudom mit tudnék csinálni. 1 embert kiveszek, de akkor is még hibát ir ki, és nem tudok továbblépni. Nem néztem, lehet van valami baromi régi másik mentés, nem tudom, mert mindig csak ezt használom...
mi a fenét csinálhatnék most? egyáltalán miért engedte elmenteni a keretet úgy, ha nem volt jó? -
nehéz szülés után eddig be nem terveztet sikerült választani :D Általam nagyon kedvelt játék volt Ashton +1,5 évig játszott is ott szóval így sikerült őt választani mint karakter.
-
úgy értettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!h most már eredetivel nyomom :) -
lényegtelen melyiket veszed meg, dvd-s annyi h arról telepít nem letöltöd, a cd kulcs a lényeg ott is, ami a tokba van. ezért is van rajta a tokon h internetkapcsolat szükséges a telepítéshez. szóval teljesen ugyanaz, ugyanúgy kell a kiegeket is "telepíteni" -
Attiska #93619 Sziasztok,
A steam-es változatra gond nélkül felmennek az adatbázisok, és egyéb bővítések? Vagy inkább a lemezes verzió ajánlott? -
Utolsó percben kapott góloktól mentes karácsonyt mindenkinek!
Folytattam az Atalantás mentésem. Kicsit lassan haladok mert sokat melózok, de a mai nap erre van szánva.
2. szezon félidő
Eddig nem rossz, remélem kitartunk a végéig és nem esünk össze mint az első szezonban. -
Lancelot1983 #93617 Igen, köszi német válogatottat, valamint dél-korea, kína és japán válogatottat, valamint valós neveket az ázsiai csapatoknak stb. Csak az inc mappában még volt olyan, hogy italian award, turkish, greek name change, mindegy azokat is kitöröltem :)
-
*akarod -
gondolom a német válogatottat akarok elővarázsolni,ahhoz elég az inc mappát -
ez mi? minek kéne törölni őket? -
Lancelot1983 #93613 Boldog Karácsonyt!
Ti pontosan mit töröltetek a data/db/1400 mappában? nekem ott 5 mappám van: dbc, edt, fm, fmc, inc. Van, ahol azt írják, mind az 5-t kell van, ahol dbc, edt, inc-t, van ahol csak az inc mappát, és van ahol csak az inc mappában lévő 7 fájl közül 3-t a fake, nleague, lic_dan_swe_fra fájlokat. Melyik variáció a helyes? -
Gerdzso #93612 Ezt a taktikát mivel lehet leginkább lenyomni?
Több csapat is használja és nagyon megszorongatnak vele, még a nagyon gyenge csapatok is...
4-2-3-1
..........ST
AML-AMC-AMR
------MC-MC
DL-DC-DC-DR -
AC Perugia Calcio, 1. szezon
Mint ahogy korábban említettem, valami kisebb csapattal szerettem volna elkezdeni építkezni, így hosszas keresgélés után Fabrizio Ravanelli bőrébe bújva leültem a szebb napokat látott csapat padjára. Nem akármilyen spílerek toltál itt az idők folyamán, Fehér Toll-on kívül: Di Livio, Gattuso, Materazzi, Sebastiano és Paolo Rossi, hogy csak a legnagyobbakat említsem.
A szezon előtt 6. helyre vártak, pénz az nem volt, egy rakat kölcsönjátékos a csapatban. A Wolsburgos taktikát hoztam magammal és egész szezonban nagyon jól működött. Ami érdekes, hogy megint a két szélsőm volt a húzóember, ketten 38 gólt termeltek. Sikerült behúzni a bajnokságot, valamit a harmadosztály kupáját, ettől jobban nem is szerepelhettünk volna.
Serie C1/B
Statok
Transzferek
Serie C kupa
Végezetül a legjobbak:
A két szélső, a kisebbik Insigne volt az ász, jövőre szeretném megint elkérni: Fabinho Insigne
Az irányító, őt is meg kellene szerezni: Bekdemir
Az ifjú titán, nagyon bekezdett, aztán kicsit visszavett. Remélem fejlődőképes: Ortenzi -
Boldog karácsonyt kedves FM-topic lakók :) -
Boldog Karácsonyt! -
Gerdzso #93608 Kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
-
Kellemes Ünnepeket manager társaim :) -
Nem, ha túl soko az új játékos, vagy valami taktikát kell nézni akkor extended view-ben nézem 2D-ben, ha már begyakorolt taktika van és ismerem a játékosokat akkor csa key momentset nézek (szintén 2D-ben). A 3D match engine vicces a korcsolyázó robotjátékosokkal... -
Zenszkij #93605
neked is