104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
I LOVE FM, azaz h verd meg önmagad... természetesen mind2 rivális pontot szerzet 1-1 pont előny a 17. helyen, 2 meccsel a vége előtt
-
korbin555 #93685 Valóban bárki változtathat az adatbázison,de előtte több forrásból is ellenőrzik, hogy valósak-e az új adatok.Pontosan azért,hogy hiteles legyen a db.Aki innen tölti le a változtatásokat,az mindig friss,és pontos.Persze minden új karrier előtt érdemes leszedni az újat,ha valaki szeretne naprakész lenni. -
még a nyáron írtam h a 14-be a SC Bastia biztos h kötelező karrier lesz nálam, na most már végképp mert most már jan. 1-től Djibril Cissé is oda igazolt. Eszméletlen szimpatikus a keretük: Landreau,Squillaci,Romaric,Modesto,Krasic,Boudebouz na meg most már Cissé is. Soha nem is voltak első osztályba bajnokok, úgyhogy kihívás is lenne Korzikát fel emelni a francia elitbe :D -
kösz szépen -
Ha a programot szeded, akkor naponta tudod frissíteni 2 gombnyomással, csak hát mindig új karrier kell hozzá, manuálisan meg a szokásos editor mappába letöltöd. készítők szerintem kb. mindenki, mert te is tudsz változtatni. 14.2 szerintem nem számít egy db változtatásnál. -
erről az update-ről mit lehet tudni?
kik csinálják ? naponta frissül tehát szedhetem le minden nap vagy hogy működik?
feltétele hogy fent legyen a 14.2 ?
bocsi csak nekem ez még új, én minden évben az LFCMarshallra vártam és azzal játszottam a tavaszokat. -
Soulwave #93680 Schalkéval is ugyanazt a taktikát használtam, egyébként FM 2014-ben is használom és ott is jól működött.
P(a)
W(s) W(s)
CM(s) - CM(d)
DM(s)
FB - CD - CD - FB
Counter és lesjáték is van, illetve letámadás és emberfogás, minden más default. Csak azért írtam le mert bár 2014-el még csak egy fél szezont játszottam, ott is jól működött.
-
kösz Korbin pont kerestem update-t tegnap ;) -
korbin555 #93678 A friss data update-ben már Thomas Doll a Ferencváros menedzsere. -
Gerdzso #93677 Ja tényleg, akkor nem szóltam :D -
fm12 taktika minek? :D mert ha jól látom ez a fm 12 -
Gerdzso #93675 Grat! :)
A taktikáról tudnál feltenni képet? Vagy a taktika fájlját megosztani? :) Érdekelne magasabb szinten hogyan működne. :) -
Grat -
Soulwave #93673 2019/20 - Ferencváros -> FC Schalke 04
Habár magyar szinten sikerült mindent megnyerni, mind csapat mind egyéni szinten, az EL döntős vereség kicsit nehezen érintett. Ezért már azzal nem titkolt szándékkal álltam neki az új szezonnak hogy csapatot váltok.
Ez szeptemberben egy ajánlat formájában el is érkezett amikor a 13. helyen tanyázó Schalke 04 csapatához igazoltak le. A szokásos kurtítások, taktika beállítás (4-3-2-1 standard) után két vereséggel kezdtem. Bár megremegett a kispad, hihetetlen csapatmunkával elkezdtük a nagy menetelést:
Az utolsó körben a Bayern a csontutolsó Aachen otthonában, mi pedig a szintén kieső Kaiserslautern otthonában döntöttük el a bajnoki címet. Félidőben 2-1-re ment a 'lautern, míg a bajorok vezettek, így úszni látszott a bajnoki cím. Ekkor kettérúgtam az öltöző ajtót, illetve elmondtam mindenkinek hogy semmirekellő játékosok, és fordítottunk 4-2-re így behúztuk a Bundesligát!
Rögtön három napra rá, a Galatasaray ellen jött az EL döntő, amit végig támadva magabizosan, 1-0-ra Höwedes fejesgóljával :)
Idén a BL döntő a cél, aztán 50 évesen visszavonulok. Egyik zseniális (nak hitt) igazolásom, elég gyöngén játszott.
-
Soulwave #93672 Két szezon beszámolója következik:
2018/19 - Ferencváros.
Végül több kitekintés után úgy döntöttem hogy maradok a Fradinál ebben a szezonban is, és utoljára megpróbálok maradandót alkotni. A csapatom 4-3-2-1 es attacking mentalitást sajátított el, aminek köszönhetően brutális veréseket mértünk ki mindenkire a mennyei ligából :)
A statok magukért beszélnek. 19 éves csatárom Santos, 74 gólt rúgott a szezonban.
Közben javában zajlott az EL ahol az első két csapatra már nem emlékszem, a negyeddöntőben a Tottenhamet búcsúztattuk 4-1-el majd az elődöntőben jött az Arsenal. Nem voltunk betojva, Londonban rúgtunk nekik hármat (igaz itthon ők nyertek, de így is mi jutottunk döntőbe összesítéssel.)
Ahol sajnos az FC Porto ellen elvéreztünk...
Folyt. köv. -
persze simán benne van -
Gerdzso #93670 Az lehetséges, hogy a Patch tönkretette a taktikámat? Eddig olyan jól ment, most meg szenvedünk... -
10 meccs után (9 bajnoki) sikerült nyerni, 18. hely. továbbra is 4 pontra a 17. hely 8 meccsel a vége előtt
-
nevetséges h elbuktunk 4:2ről..
-
hiába kezdtünk nagyon jól, most már katasztrófa a helyzet, kezdem úgy érezni h esélyem nem lesz bent maradni, főleg h a morál a béka segge alatt van, a taktikát meg fél év betanulni.
meccseim
tabella -
ilyenkor úgy szeretem a játékot... ha ez tudom akkor csere paddal álltam volna ki h ne fáradjanak....
am az eddigi meccseim:
City 3:4 Hull,Hull 1:1 Villa,Hull 3:1 Castle,Hull 3:2 Bradford,Fulham 2:2 Hull,Hull 0:2 Swansea majd itt az fa kupa kiesés.
-
Gerdzso #93665 Köszi!
Akkor majd frissítem, mert a mostani verzióban a filtereket állandóan elfelejti a játék :( -
14.2.1 -
Gerdzso #93663 14.2 a legújabb verzió? :) -
Gratu :)
ejj majdnem jól indult a nap.."mentést nem lehet betölteni..." ASDASDASD még szerencse h igazolási szezon elején mentettem külön és csak 1 fa kupa meccs ment így el. -
AC Perugia, 2. szezon
A harmadosztály bajnokaként nem szerettem volna a Serie B-ben túl sok időt eltölteni, de mivel semmi pénzt nem kaptam igazolni, így voltak kétségeim. Sikerült megtartani a tavalyi kölcsönjátékosok közül majdnem mindenkit, saját nevelést beépíteni, végül ezekkel az igazolásokkal véglegesítettem a keretet. A szezon során kétségeim igazából nem voltak, a 6. fordulóban álltunk élre először és majdnem végig ott is maradtunk:
Ez az igen komoly eredmény a kiegyensúlyozott teljesítménynek köszönhető, illetve az alábbi kulcsjátékosoknak:
Saját nevelés, nagyon fiatal: Vichi
A kisebbik Insigne most nem volt olyan acélos, mint a harmadosztályban.
Aveni a tulajdonságai alapján nem képes ilyen szezonra szerintem.
Caracciolo csupaszív tankként tolta végig a szezont.
Nos, ez még nem volt ám minden. Elindultunk ugyanis a kupában, amit behúztunk, én nem is értem... Itt nem a
bajnoki 4-3-3-at, hanem egy kontrázó 4-4-1-1et toltunk, igen hatékonyan, így ezen az úton végighaladva eljutottunk a döntőig, ahol megcsináltuk az Intert.
Fantasztikus szezon, így már 4 trófea 2 év alatt, Serie A, jövünk.
Ja, Aveni megdöntötte a gólcsúcsomat, node annyi baj legyen. -
első bajnoki elég jól sikerül, bár az emberelőnnyel jó nagy szerencsénk volt:
-
Na végül brazíliai kezdéssel kezdtem, sokáig gondolkodtam h Hull/Palace, végül előbbi lett, tabella elég érdekes főleg úgy h 3jára generált viszonylag normális kieső zónát (Citynek 3ból ez a legjobb eredménye :O első kettőnél 15. volt)
-
Challenge csak arra fél szezon/1 szezonig tart?? tavalyiba se foglalkoztam vele, de így olyan uncsi előrről, ezért a kiesésessel jobb lenne karriert kezdeni ha ott is lehet sok szezonig menni -
Rengeteg az öngól, volt olyan meccsem is ahol összesen 3 volt. Most a 2. szezonban 23 találatot szereztem szögletből, ami szintén sok, de több csapat is volt 15-16 környékén. -
BUÉK srácok!
Sikerült befejeznem a 2. szezont az Atalanta kispadján. Azt hiszem nem túlzok ha azt mondom hogy minden várakozásomat felül múlta. Kicsit aggódtam mert a kezdőben 2 játékos maradt az előző szezonról, féltem hogy az összeszokottság nagy hátrány lesz de a fiúk gyorsan megnyugtattak.
Seria A
Olasz kupa
Néhány kulcsember:
Mitrovic
Stanciu
Schuster
Taktika
További sok sikert mindenkinek! -
Janika114 #93655 Üdv. 2.0-ás patch van fent nekem, a meccsmotor nektek milyen? Nálatok is sok öngól van ? Meg pl szögletgól is irreálisan sok van a meccseken. Meg úgy a meccsek kimenetele elég sokszor nevetséges. Nem tudom mennyire rossz a meccsmotor és mennyire a taktikám. Hozzátenném, hogy nem kezdő vagyok, mert a tavalyit leszámítva vagy 12 éve játszom a CM/FM szériákkal. -
fordjee #93654 Megtaláltam, szuper. -
fordjee #93653 Buék managerek:)
Editor van a 2014-hez? Nem találom, hogy lehet használni? -
BUÉK emberek!
-
BUÉK! -
BUÉK MINDENKINEK -
korbin555 #93649 Győzelmekben bővelkedő új évet kívánok a menedzser kollégáknak. -
Lancelot1983 #93648 * móst=most -
Lancelot1983 #93647 6. forduló után
Jó lenne móst lefújni a bajnokságot, 20-as átlagéletkorú csapatom, eddig jól teljesít, néha úgy érzem bárkit kiküldhetnék a pályára, mert az ellenfelek valahogy támadni sem akarnak nagyon, de gondolom csak szerencsém volt az elején.
Boldog új évet topic :)