104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Na úgy néz ki első szezon után nem volt vele probléma, max annyi, hogy random kiválasztottam egy csapatot 12. helyre várták, és amíg szabadásgon voltam (teljes idény) assistant manager megnyerte a velük a bajnokságot :)
  • Darthmushroom
    igen-igen, irl se tartják kis tehetségnek a srácot, Blackpoolba nagyon jól nyomta most télen került a Crystal Palacehoz kölcsön és ott is nagyon dicsérik. Játékba meg szerintem tavaly jobb értékei voltak.
  • bakkerman
    ez a Tom Ince jól sejtem hogy a manchesteri ikonnak a fia?
  • Darthmushroom
    és a végén még meg is nyerhettük volna :D de Rantie óriási ziccert hibázott :D
  • bakkerman
    ha a Chelseavel lettem volna valószínűleg csinálok egy repülési tesztet a monitorommal a 4. emeletről :D
  • Darthmushroom
    ilyen se sűrűn volt még az ideibe h ekkorát makkoljunk :D
  • Soulwave
    York City FC - 2012/13 / League 2

A BSP-ből való feljutás után a második évnek ismét nagy reményekkel vágtam neki, hiszen az FA kupában már bizonyítottam, hogy meg tudom verni az L2-es csapatokat. Az alábbi adatokkal vágtunk tehát neki az új szezonnak:
    0k Transzfer / 90k Fizetés
    Média: 18. hely
    Elvárás: Feljutás

Év elején nagyon rámentem az igazolásokra (tanulva a korábbi hibáimból):

Mint láthatjátok nem apróztam el, kicseréltem szinte a teljes keretet. Sajnos a klub nehéz anyagi helyzetben volt, ezért nagyon meg kellett gondolnom kit, mennyiért hozok el, nehogy csődbe kerüljünk (év elején -150k volt a számla). Így természetesen, youth, training facilities fejlesztés se jött szóba, de még a scout networköt sem adták meg, pedig azt illett volna.
    A nehéz körülmények ellenére iszonyat erősen kezdtünk, gyakorlatilag a téli szezonig bedaráltunk mindenkit, 30 meccs alatt volt 28-1-1-es mérleg. Erre azért én sem számítottam, rögtön így feljutás után. Az FA kupában és a Ligakupában sem sikerült többet menni egy körnél, de ez egyáltalán nem izgatott. Annál inkább a Johnstone Trophy ami ugye az L1 és L2-esek kupája. Itt óriási mákokat sikerült behúznunk, bár az északi döntő második meccsén az L1 bajnok Doncastert megküldtük egy ötössel.

Ezután jött a Swindon elleni döntő a Wembley-ben, ahol végigtámadtuk a meccset, de nagyon nem akart összejönni a gól. Ismét tizik döntöttek, szerencsére a fiúk higgadtabbak voltak mint a Böde tegnap :)

Miután a JPT kupa tehát kézben volt, a bajnokságban elkezdődött a lazulás a csapat részéről, és 4 pontra leadtuk a 17 pontos előnyünket a Colchesterrel szemben... Lényegében visszaálltam standard taktikára, és onnantól ismét a mi kezünkben volt az irányítás. A gyenge tavaszi szezonért kár, de így is magabiztosan nyertük meg a bajnokságot újoncként.

Nagy egyéni teljesítményekről nem beszélnénk, talán csak a Man Citytől érkező Ryan McGivern (kőkemény CD és 7 fejesgól) és Pablo Counago (18 gól , 14 gólpassz ) teljesítményét emelném ki, ők tényleg extrát nyújtottak a szezonban. Amúgy a csapat nagyrésze még mindig kutyaütő, talán L1-be majd sikerül hozni normálisabb játékosokat.

Érdekesség, hogy a PRL-ből már szinte az összes csapat bejelentkezett, de lapultam mint sz.r a fűben, nehogy megsértsek valakit :D. Jövőre tehát L1, és megpróbáljuk a harmadik promóciót zsinórban.
  • pszichocsiga
    Sziasztok!

Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .

A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.

Köszönöm szépen!
  • fordjee
    Nem sokba.
    Lejárt volna azt hiszem a szerződése, és az egyik scoutom felhívta rá a figyelmem, hogy érdemes lenni leigazolni. Megscoutoltam, és akkor láttam, hogy ennyiért elhozható.
    De idáig nem rossz, bár Giroud is nagyon jó. De kellett egy jó csere mellé, ha megsérült volna, nem volt alternatíva helyette. Így most Giroud lett az alternatíva.
    Ha már írok, csatolok még pár képet:)

Tabella
    Játékos statisztika
    Taktika
  • Lancelot1983
    Köszi, nekem is betöltött, holnap letesztelem :)
  • korbin555
    Van hozzá egy újabb verzió is.
  • korbin555
    Tessék.Bár ez szintén az fm-base.De a német ligákkal kapcsolatban tudok segíteni.ÍME.A forrás pedig itt van.Működik,de csak a betöltésig próbáltam.Érdemes lenne legalább egy szezont lepörgetned szabin,hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
    A kérdésre pedig-addig nem kezdek semmilyen más karriert,amíg a 15 szezon le nem megy a Haladással.Ha van egy tervem,azt végigviszem,és nem kapkodok bele állandóan új feladatokba.Most a 11.év hajrája következik,lesz még itt tennivalóm bőven.
  • Lancelot1983
    korbin, megtudnád nekem adni az oldal címét, ahol ezt a kieget találtad, mert úgy látom ez az új patchel is működik, viszont a német alacsonyabb ligás db-k, amiket találtam (fm-base, sorti) már nem, hátha azon az oldalon van egy működő német is?

elkezdted egyébként a maccabit? most néztem, hogy velük játszottam FM2011-ben, amikor 3. ligások voltak csak akkor örmény ifjúsági unió volt a csapat neve, de hamar beleuntam
  • korbin555
    Az szép.És mennyibe került Lewandowski?
  • fordjee
    Egész jó formába lendültünk:) Azóta a Portot is leküzdöttem 3-2-re.
    meccsek
  • Solt
  • korbin555
    Igazad van.A legfontosabb nála a Judging PA/CA.Mivel a CA-t mi is azonnal látjuk az első jelentés után,az nem is annyira lényeges.A determination,éz adaptability viszont fontos.A Tactical knowledge sem árt annál,aki a következő ellenfelet figyeli.A working with youngsters tényleg nem lényeges.A chief Scout-nál pedig nem árt a Man management sem.
  • Solt
    A working with youngsters miért fontos a scout-nál? Nem dolgozik a fiatalokkal, "csak" felkutatja őket... a determination szerintem fontosabb. Minél magasabb, annál alaposabban kutat... plusz ugye az adaptability, hogy könnyebben alkalmazkodjon a más körülményekhez...
  • korbin555
    Meglepne,ha bármit is kaptak volna.Ugyanis a tavalyi kalóz fordítás után megfenyegette őket az SI,(a németekkel együtt),hogy a frissen bevezetett régiókóddal kizárják őket a vásárlásból.De ki tudja,változhatott is a dolog.Azt viszont tudom,hogy sokat szenvedtek vele.Crash-ek tömkelege után,egy speciális skint is kellett hozzá csinálniuk az eltérő nyelvi karakterek miatt.Egy hónappal tovább is tartott nekik megcsinálni,mint a 13-hoz.Tavaly még a németek is megcsinálták,és a holland nyelvet használták a fordításhoz.Pedig ők aztán biztosan nem kaptak semmi segítséget.Idén már nem is nagyon törték magukat.
  • bakkerman
    megkapták a fájlokat,amiket aztán lefordítottak,a magyaroknak tudtommal se idén se tavaly nem adták már ki,ezért nincsen magyarítás
  • korbin555
    Azért vannak még kreatív emberek a világon:1, 2, 3, 4.Január közepe óta elérhető,és 6280 letöltésnél járnak.
  • korbin555
    Ezt ahhoz tudnám hasonlítani,hogy van ugyan egy klasszis csatárom,csak pocsék a finishing értéke.Egyszerű.Mindenkinél,akinek köze van az ifikhez,kötelező a magas Working with youngsters tulajdonság.
    Néhány world class HoYD:
    Peters
    Parnaby(csak a brit szigeteken ajánlott)
    Fernando Moraes(free)
    Cannon
    Van egy lista ITT a legjobbakról,és bármi áron meg kell szerezni valamelyiket.De az adaptability értékét figyelni kell,ha külfödiről van szó.
  • GOAAL
    Akkor csak nálam lehetnek bugosak, majd megvárom míg lejár a szerződésük és hozok helyettük másikat. a HoYD-nek aki a csapatnál van meg asszem minden értéke király egyedül a working with youngsters nem :D
  • geo91
    NÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRMÁLIS???!!!

1-3, 2-1, 1-1, 1-1, 0-0 lett amúgy belőle...

• korbin555
    Téves felfogás.A HoYD,mint ahogy a nevében is benne van,igenis felelős az ifik fejlődéséért.Ezért elengedhetetlen a magas Working with youngsters,Motivation,és Determination.Nem árt a magas Level of discipline,ha külföldi,akkor pedig még az Adaptability is.A jó megfigyelési képességek mellett,természetesen.Ez az ember hozza az új ifiket,tehát kulcspozíció az övé.Nem véletlen,hogy nincs belőlük túl sok világklasszis,és azok majdnem mind a legjobb nevelő egyeselüteknél vannak.
    A scout az,akinek nem kell túl sokat "tudnia".Nála elég a Judging CA/PA,és a working with youngsters.
  • Volcanor
    Zulte Waregem 2018/2019

Igazolások.
    Megint szép kis hasznot húztam belőlük, főleg Arce & Correa kettősből. Másfél éve bő 1 millióért érkeztek. Oscar Green meg játszott kemény 3 meccset, majd 8-ért vitték is.

BL.
    Elég szerencsétlenek voltunk, City ellen a hosszabbításban kaptunk ki egy távoli bombával, a Valencia is épphogy elvert minket. Majd jövőre jó lenne legalább egy második hely.
    Kupából már korán kiestünk, bár annyi, hogy pont az előtte lévő meccsen jött a patch, így nekiálltam kísérletezni kicsit, plusz 9 emberrel játszottunk, majd ennek köszönhetően kaptuk is a vereséget érő gólt.

Bajnokság1.
    Bajnokság2.
    Ez már sorozatban 2, összesen 3. Ezzel felléptünk a reputációs listán az első helyre Belgiumban.

Statok.
    Jó lenne egy gyilkos csatár, aki termelné a gólokat.
  • bakkerman
    szerintem annyira nem fontos,mivel közvetlenül nem foglalkozik a fiatalokkal,inkább jó megfigyelési képességek kellenek,amivel felméri hogy ki mennyire jó
  • Lancelot1983
    mondjuk nekem most az szembeötlő, h vesztes meccs után is egész korrekt értékeket kapnak a játékosaim, ilyen 4-0 után is 6,2 a legrosszabb védőm és van 6,8-as középpályásom, vagy 0-1-es vereség után van két 6,9-es védőm, 6,76 az átlagosztályzatom és jobb, mint a győztes csapatnak
  • Lancelot1983
    én rátudok kattintani, dave follows-ra a chief scoutra, de én másik premier ligás csapattal vagyok éppen
  • GOAAL
    Am szerintem a játékban vagy 1-2 bugos staff, hiába probálok pl a Liverpool Reserve vezetőedzőjére vagy a chief scoutjára kattintani, nem lehet
  • GOAAL
    Head of youth developmentnél mennyire fontos a working with youngsters tulajdonság?
  • Darthmushroom
    tudtam h nehéz évünk lesz mert újoncok leszünk, ezen a patch váltás se sokat segített mivel 0ra redukálodtak a szöglet góljaink száma, +a taktika se épp úgy müködik. Amit meg védekezés címén művelünk hát az meg kritikán aluli.
    meccsek
    tabella
  • Darthmushroom
    hát így pár meccsel később is ugyanolyan dolgokat veszek észre a motorba mint eddig pl. 1. kihasználod a cseréid 50% h egyből sérülés lesz nálad 2. nem adnak meg neked egy gólt köv. jelenet 80%-ba h gól kapsz 3. szöglet meg bedobásnál még mindig 80% nem kapsz értelmes gólt csak h valahogy összevissza pattog és berúgják, de h pozitívumot is írjak valamit a motoron is állíthattak mert mintha gyorsult volna a játék.
  • Darthmushroom
    2. meccs Stoke 5:1 AFCB - ahogy vártam 10 lövés 5 kapott gól
  • Darthmushroom
    én egy meccset toltam le eddig mert pont válogatott meccsek előtt voltam. AFCB 1:0 Norwich -teljesen uraltuk a meccset csak a helyzeteinkből csak 1t tudtunk berúgni. Előtte tegnap még régi verzióval AFCB 1:1 Pool - jobbak voltunk nem volt szerencsénk, Arsenal 2:0 AFCB -gyakorlatilag közünk nem volt 2 kapura lövésünk volt összesen.
  • korbin555
    22 meccset játszottam le az update óta,és sem az eredményekben,sem a statisztikákban, sem taktikailag nem látok semmi változást.Nem mintha bármi látványos dologra számítottam volna a sorozatban már 9.(valószínűleg utolsó)update-től.Azt azért hozzáteszem,hogy nem nézem nagyítóval a meccseket.
  • Lancelot1983
    Én kedvenc skót csapatommal akartem kezdeni, és úgy-e nekem minden skót csapatnál csak hazai játékos és személyzet lehet, hát így maradtak volna 11-en abból a legjobb játékos 5 hónapra kidőlt, fizukeret maxon, pénz csak 150e font és top csapatot várna el a vezetőség, azt hiszem ez idén így igazi kihívás lenne :)

Egy fél szezont gyorsan lepörgettem egy ukrán tabella második felébe várt cspattal, úgy h személyzet választotta ki az embereket a meccsekre és edzést sem állítottam be, nehezebbnek tűnt a játék mint patch előtt, amit még észrevettem, hogy igazi karakteres támadójátékot nem igazán láttam az ellenfelek részéről sem. (shaktar, kijev, kharkiv, odessza) nem jöttek tölük sem szép kidolgozott helyzetek futószalagon, és olyan nagy nyomásnak sem voltam kitéve, sőt igazából úgy éreztem semmilyen nyomásnak, lehet ez csak ukrán sajátosság.
  • Lancelot1983
    Azt hiszem 2010-ben én is toltam velük, talán akkor jutottak fel vagy előtte évben és nagyon a végére várták őket, akkor két féle kék színből állt a mezük, most meg kék az idegenbeli meg piros, annyira anno nem kötödtem ahhoz a mentésemhez.
  • Darthmushroom
    nézegetem az új db-be a csapatokat, hát a Valencia az lol, 1. kölcsön van adva kb. mindenki aki kettő egyeneset tud rúgni a labdába 2. van 60m a számlán alapból erre ad 0 pénz mínuszba lévő fizu kerettel, majd kérek tőlük add 5m fontot és +125k heti fizut.
  • LasDen #94374
    Valaki játszhatna a kdvemert Livingston FCvel. Putri egy hely (mint egész Skócia) de legalább van rendes csapata Warringtonnal ellentétben. Ha egyszer hozzá jutok a játékhoz akkor velük akarok játszani.