104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Perfect ten az ősi rivális ellen.Elég vicces,hogy még egy ilyen meccsen is el tudjuk veszíteni a labdabirtoklást.
  • korbin555
    Haladás FC.2025-2026.

Az év egy Magyar Szuper Kupa győzelemmel kezdődött:Újpest.Aztán egy Európai Szuper Kupa vereséggel folytatódott:Inter.Télen megvédtük a címünket a Klub VB-n:Sao Paulo.Az NB1-ben hoztuk a szokásos szintet.Tabella.
    A BL-ben az elődöntőben kiestünk a Barcelona ellen(ez fájt egy kicsit).BL-meccsek.És végül kikaptunk az Újpest ellen az MK döntőben 1-3-ra(ez viszont nagyon fájt).Ez a mostani Újpest már jobb annál,hogy 15 hiányzóval is meg tudjuk verni őket.
    Összességében nem volt rossz szezon.A BL elődöntő rendben van,az MK vereségről meg nem tehetek.Arra azért kíváncsi lennék,hogy miért van válogatott barátságos sörmeccs a kupadöntővel egy időben.Visszahívni senkit nem lehetett,halasztás meg úgy látszik,csak egy mezei bajnokinál létezik.Sok minden egyébről nincs mit írnom,mert nem történtek fontos események.A csapat komplett és erős,jelentős mozgás nem volt,és nem is lesz.Piszok gazdagok vagyunk,de csak ülök a pénzen.A háttér már csili-vili évek óta, több játékosra meg nincs szükségem.Talán csak annyi még,hogy a június 15-re beígért új stadion átadását elhalasztották három hónappal.Az oka rejtély előttem.
    Köszönöm.
  • Darthmushroom
    szinte csak ilyen fiatalok vannak a keretbe :D
  • korbin555
    Ilyen még nem.Én"csak"kapus nélkül maradtam,még az első karrieremben.Mikor mindkettő lesérült(egy meccsen!),villámgyorsan generált a játék egy csípőficamos gyereket,mert az ifikapus persze kölcsönben volt.Azóta csak annyi ifi mehet kölcsönbe, hogy egy komplett ificsapat,legalább két kapussal itt maradjon.Valahogy úgy vettem észre,hogy az ifik sem akarnak olyan agresszívan kölcsönbe menni,mint a 13-ban.De lehet,hogy csak azért,mert az elején a kutyaütők még senkinek sem kellettek.Az újonnan idekerülő gyerekek meg már hírből ismernek,és nem mernek velem konfliktusba kerülni.A külföldi fiataljaim különben sem mehetnek kölcsönbe addig,amíg nem tanulnak meg magyarul.Az ifikkel együtt most is van négy kapusom,hat csatárom, meg egy rakás védő és középpályás.Persze egy járványra így sem lehet felkészülni.
  • Soulwave
    Ilyen volt már nektek?
    A csapatom teljesen szétesett a sérüléseknek köszönhetően, ezért egy 17 éves gyerek játszott csatárként. Megsérült ő is, de mivel nincs már senkim, adtam neki injekciót a következő meccsre. 5-6 hétre dőlt ki, és két nap után játszottuk a meccset, amin injekciózva újra megsérült. A physio szerint 3-4 hétre. :D Mivel két nap volt a két meccs között kicsit érdekes, hogy rásérült, és felülírta a játék a korábbi sérülést rövidebbre :D
  • Volcanor
    Itt s van, rögtön a következő meccs.
    Bal alsó sarokban a statisztika.
  • Volcanor
    Sociedaddal új igazolások--->jobb focisták--->szebb játék--->több helyzet--->még rosszabb helyzetkihasználás. Ellenfél akárhányszor odakerül a kapu elé, 4-ből 3 kapura tartó lövés az gól. Mi meg vagy bele a kapusba, vagy centikkel a kapufa mellé. Mindig. Pedig a játékunk nem rossz, egyszerűen ennél jobbat nem tudok kitalálni... Néha akkora lyukak vannak a védelemben, korábban ezt korrigálni tudtam, hogy a csúszkát levettem szűkebbre, de itt a "play narrower" nem nagyon látszik, hogy érne valamit. Meg a védők helyezkedését is nézem, most is kaptam olyan gólt, hogy a 16-oson belül a 2 csatárt úgy fogták, hogy 3 védőm rohant neki az egyiknek, a másik meg a kapu előtt teljesen üresen várta a labdát. Általános suliban fociztak így a lányok, hogy mindenki a labda felé futott.
  • korbin555
    Szerintem ez egyáltalán nem rossz teljesítmény.Három év alatt egy Championship kiesőjelöltből építettél egy olyan csapatot,amelyik ott van a PL közvetlen élmezőnye mögött,és Európai kupában indul.Ez a három srác pedig még nagyon fiatal.Ha sok ilyen van a csapatban,nem is várhatsz kiegyensúlyozott teljesítményt.A három legjobb embered még majdnem gyerek,és túl nagy a nyomás rajtuk.Ráadásul játéktudásban(még)messze vannak egy top PL csapat játékosaitól.Márpedig előtted top klubok vannak,klasszis játékosokkal.Nincs lesz semmi gond,csak erősítened kell a csapatot.
  • korbin555
    Most már tényleg elég könnyű itt minden.Azért még jól emlékszem azokra az időkre, amikor zsinórban háromszor nem tudtunk továbbjutni a BL csoportból,vagy az,hogy mennyit kínlódtam,mire egy 4 csillagos edzésszintet el tudtam érni.Tíz éve örültem,mint majom a farkának,mikor 500k-t kaptam valakiért,és végre meg tudtam fizetni a jó edzőket.Most már 50M-t ajánlgatnak a játékosaimért,és csak nevetek rajtuk.Talán még belefér itt egy-két BL győzelem,de ha nem,akkor sem leszek csalódott.15 év után visszavonulok,azután jöhet az új karrier,valószínűleg egy alacsony ligás német csapattal.
  • Darthmushroom
    utolsó 3 fordulóba még összekukáztunk 4 pontot, bár nem sokat osztott szorzott.
    Arsenal 3:0 AFCB
    AFCB 1:1 Wolves 5. hely mint később kiderült elment rajta, de sebaj ezzel a 2 ponttal is a gk miatt nem lett volna 4.
    City 2:3 AFCB az év fordítása 2:0-ás félidőről, esélytelenek nyugalmával
    Tabella
    3 értékelhető éves teljesítmény (sajnos a brazilnál volt egy hosszú sérülés)
    Benzia, Evangelista, Gauld
  • Darthmushroom
    válogatott szünet után, ugyanazzal a taktikával:
    Cardiff 1:2 AFCB szinte végig emberhátrányba nyomva
    AFCB 4:1 Swansea szinte végig sima volt
    AFCB 2:1 Chelsea ezzel 5.hely pont megelőzve őket
    felcsillanna a remény a BL-ért ha nem lenne rossz a gk-nk meg utolsó 3 meccsből nem utaznánk az arsenalhoz meg a cityhez is
  • zyndar
    Dominating! Egészen mesteri szinten nyomod. Várom az új karrieredet ám!
  • zyndar
    Egyértelmű, hogy át kell gondolni a taktikádat, főleg a védekezés részét. Einstein mondta, hogy a valójában őrült az, aki ugyanúgy csinál dolgokat és más eredményt remél :)
  • Solt
    A morál rengeteget számít, nagy szívás sorozatba lehet belefutni, ha nagyon leesik. Ilyenkor érdemesebb valami védekezőbb taktikát választani amíg magadhoz nem térsz.

A másik pedig az, hogy alkalmazkodik a gép hozzád. Ha a fél szezonban végig versz mindenkit mondjuk a szélső játékoddal, akkor egy idő után az ellenfeleid megpróbálják ezt megakadályozni majd, és ez így is van rendjén... ha nem akar működni az, ami eddig működött, akkor változtass. ;)
  • Darthmushroom
    de febr.ig nem rossz utána meg full meghülyül 10 meccsre?? addig is sok volt a kapott gól de ilyen 1,4-1,5 körül mozgott, nem 3 körül, mint most aki felénk jön az már biztos h gólt lő. Oké h morál is lement már, de azért van egy színt. Teljesen betanult taktika és hülyébbek mint mikor 0 vagy félig áll, AEK-nél akkor voltunk a legrosszabbak.
  • Volcanor
    Real Sociedad 2013/2014

Igazolások.
    Bajnokság.
    Elég frusztráló szezon volt, bár örülök a negyedik helynek.
    BL-csoportkör.
    A következő körben sajnos ki is estünk az OM ellen.

Statok.

Kupában is kiestünk korán, köszönhetően az Espanyol brutális helyzetkihasználásának.
  • Solt
    Nem akarlak bosszantani, de az ilyenek 10-ből 9 alkalommal a manager hibás döntései miatt vannak... :)

Mocskos módon tudsz szopatni a játék ez tény... sokkal jobban kihasználja a hibáinkat mint eddig. Fradival csináltam egy próba karriert, folyamatosan variálgattam, és bizony nem egyszer gyalázatos módon kiszívatott a gép! :D Volt olyan, hogy a 2. sor a kupában lehozott úgy egy meccset, hogy a 90 perc alatt nem rúgtunk kapura! :)

Huni oldalán van egy csomó jó kis leírás, ásd bele megad, hátha találsz valami hasznosat, aminek köszönhetően elkerülnek az ilyen szériák...
  • Darthmushroom
    hát nem tudom, de már tényleg "vicces" h nagy csapat ellen vezetünk/egyenlítünk vagy 1perc és gól nekik vagy 1perc alatt fordítanak meg hasonlók esetek. arról nem is beszélve h most is 1:4ről éppen h 4:5re verjük az utolsót, zsinórban 6 veresség után. Utolsó 8 meccsen kaptunk csak 27 gólt.
  • LasDen #94515
    wisdom a bannerban...tessék megfogadni :)
  • Solt
    Lehetsz morci, csak szerintem kicsit túlzásba estél... :)
  • Darthmushroom
    de ilyenkor miért nem lehetek morci?? 2 kupából búcsúztunk, 4.helyről meg a 7.re csúsztunk vissza...

• Solt
    Én jobban örülnék, ha a laptopot ütnéd... :D
  • Darthmushroom
    nem, mert felbasz :D inkább kiírom minthogy a laptopot üssem :D de már kajak gondolkodtam h hanyagolni kéne a játékot egy dbig...
  • Solt
    Bazzeg, nem unod már ezt a nyivákolást? :D
  • Darthmushroom
    nevetséges, szánalmas már...ha komolyabb meccsen csak sz*punk.... csinálhatunk akárki ellen akármit. otthon mondanom se kell h 4. lövésük volt a 3.góljuk és az all attacknál tudtak még kontrából lövéseket szerezni. 14.3 . egyszerűen gyilkol...
  • Darthmushroom
    hát ez már komolyan nevetséges.... végig vezetjük a meccset és persze h nem nyerünk mert 2 szöglet gól.. csicska shity..

am itt a tabella féltávnál, mondhatnám h elégedett vagyok, de messze nem vagyok. Sok kapott gól, kevés a rúgott gól. Azt se mondhatom h nagyon fejlődtünk volna a tavalyi évhez képest, talán a védelem egy kicsit, de támadásban meg nagyon vissza léptünk. EL-be legalább csoport elsőként továbbléptünk majd a Rubin jön majd tavasszal.
  • Darthmushroom
    egyszerűen már nevetséges h az új patch óta soha nincs egy kis szerencsénk se... 3 CCC és 3 Half Chance is volt, de természetesen veresség mert nekik meg minden jól pattan...
  • Darthmushroom
    azért Gratu!
  • korbin555
    Az új szezon első igazolása.Az elődje nyugdíjba ment,ő pedig a Rapid-nál volt U18 menedzser.Mindenképpen ismert nevet akartam,és fillérekért tudtam megszerezni.Találhattam volna jobbat is,de erre a három szezonra nekem megfelel.Ha szerencsém van,még fejlődik is valamennyit.
  • fordjee
    A bajnokság még egyszer
  • fordjee
    Nos, az egyik szemem (nagyon) sír, a másik nevet.
    A bajnokságot sikerült megnyernünk, aminek nagyon örül mindenki:)
    Ellenben a bajnokok ligáját sajnos elszúrtuk. Esélyünk sem volt, és egy nagyon csúnya vereség lett a vége.
    Amilyen gólokat kaptunk viszont. Áhh, le sem írom, de egy vicc volt mind a négy.
  • fordjee
    Most kiderül, én is erre a sorsra jutok-e. Mennyország vagy pokol? Chelsea vagy Arsenal? Ki lesz London királya? :)

Tabella
    Sorsolás
  • Utley
    Sikerült az utolsó 2 fordulóban elbukni a bajnoki címet...Volt egy 15 meccses veretlenségi szériám és ha az utolsó 2 fordulóban akár csak 1 pontot betudunk gyűjteni bajnokok vagyunk...Sikerült otthon Reading-től kikapni 2-1-re (2 szögi gól az utolsó 3percben ) és a Leicester idegenbe 4-2-es zakó...Köszi az idegeskedést FM!!!! A csalódásom elfeledve jövőre Doncasternek Premiershipes csapata lesz
  • Darthmushroom
    annyira tipikus... eljön hozzánk a legrosszabb formába lévő Villa (utolsó 7m 2d 5v gólt is csak 2szer rúgtak) és persze h a hajrában megvernek minket mert mi mindent kihagyunk...
  • Darthmushroom
    GG
  • Darthmushroom
    majdnem beszartam h 5:1ről is lebírjuk adni :D
  • korbin555
    Haladás FC.2024-2025.

NB1.A kezdeti két vereség után összekaptuk magunkat,és onnantól már nem volt megállás.A kupadöntőt majdnem elszórakoztuk két gólos előnyről,és végül 11-esek döntöttek a javunkra.MK döntő.
    Decemberben behúztuk a Klub VB-t is.
    A BL-ben egy gyenge meccsünk sem volt.Mindenkit elvertünk,aki az utunkba került.A legszebb győzelem talán a Barcelona elleni 3-0,mert három stabil kezdőm is sérült volt, mégsem volt esélyük.Az elődöntő másik ágán MU-Chelsea meccs volt,én inkább utóbbit szerettem volna.Óhajom meghallgatásra talált.És ezzel a döntővel véget ért az angol fóbiám,mert eddig ellenük csak veszítettem a döntőkben.Színvonalában nem ez volt a szezon meccse,de aránylag simán nyertünk.Ezzel mi lettünk az első klub,aki BL címet tudott védeni.Döntő,és az odáig vezető út.
    Fantasztikus csapatom van,nem vitás.Szezon előtt inkább azért aggódtam,mert a játékosaim értékei megint kezdtek csökkenni,de ez a BL döntő után helyreállt.50M-t ér most a legdrágább emberem.Könnyű,és kényelmes helyzetben vagyok,de dolgoztam érte eleget.Mindenki,aki számít,elfogadta és aláírta az új szerződését.Nincs elégedetlen,boldogtalan játékosom,tehát én is elégedett vagyok.Megengedtem magamnak egy kis nagyképűséget is az utolsó meccsünk után.Elvégre ki más lennék, mint a Special One.A csapatból nyáron két embert tervezek eladni,és van még kettő,akit esetleg elengedek, ha normális árat kapok értük.A többi nem megy sehová.Mivel már csak öt ország van betöltve,(Mali csak nem akar eltűnni)drasztikusan lecsökkentek a scout riportok.A lejáró szerződésű scout-ok(11) mehetnek,már nincs szükségem rájuk,mert már nincs mit figyelni.Marad négy-öt,az már elég nekem.De egyébként sem számít,mert azt én már nem érem meg itt,hogy a "talált gyerekek"belenőjenek a felnőtt csapatba.Az U21-es csapat amúgy is tele van klasszisokkal.Egyszer húztam fel magam idegileg az egész szezonban,mert az U19 BL elődöntőben az éppen akkor megjelent regen-eket játszatta az U21 asszisztens,és kikaptak 8-0-ra a PSG-től.Első mérgemben páros lábbal kirúgtam az ürgét.Az idei szezonban egyetlen épkézláb ifit sem kaptam,ez a marha meg egy ilyen fontos meccsen akar velük kísérletezni.A világ egyik leghíresebb klubja nem égetheti magát ifjúsági szinten sem.Jövőre majd jobban odafigyelek erre is.(Mondjuk a Barcelona nem tudom,mit keres még mindig ott,mert néhány La Ligán kívül,már egy évtizede nem nyertek semmit.)
    Dióhéjban ez történt a dicsőséges 12.szezonban,rövidesen folytatom.
  • Darthmushroom
    Klopp bekaphatja... még emberelőnybe sincs esélyünk ellenük, természetesen 2 gól szögletből volt... pedig már meg is lepődtem h vagy 5 meccse nem kaptunk belőle...

• Darthmushroom
    GL! :D
  • LasDen #94494
    !!All Hail to the King!!