104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor

Igazolásokról nem teszek képet, úgyis generált már szinte mindegyik.
    Szuperkupa.
    Kupa.
    BL-ben a Bayern, Fenerbahce, Basel csoportban csak harmadikak lettünk, EL-ben megkaptuk OM-et, hazai 0-0 után idegenben 3-2-re kaptunk ki. Az utolsó góljuknál a 11-es jogtalan volt, mellé párosult egy piros lap is...
    Bajnokság.
    Utolsó fordulóban Ajax-PSV rangadót rendeztek, 1-1-re végeztünk, bár mi voltunk a jobbak.
    Statok.
  • Lancelot1983
    értem asszem, köszi, és a nagyobb csapatok azért tanulnak ebből és köv meccsen már alkalmazkodnak a játékstílusodhoz vagy például a fiorentinával, vagy akivel még nem játszottál, ők elvileg látták a róma elleni meccsedet, és azt is, hogy milyen aktívak voltak a csatáraik a kapu előtt, és ők már felkészülnek rád? vagy nem nagyon izgatja a dolog őket és próbálják a saját játékukat játszani?
  • Darthmushroom
    két ball winning playerrem ellőtűk egy support amc szóval elég sokat védekezik Ő is, már az ellenfél térfelén sok labdát is szerzünk, ezért sok ellenfél ha nem is jó formációba játszik keveset jut el a kapumhoz. Mentalitás meg alapból Control idegenben is szóval ált. irányítjuk a meccseket. De ilyenkor jön az h képesek vagyunk 3-4 kapura lövésből is 3-4 gólt kapni ha épp összejön a kontra az ellenfélnek pl Anzsi 2 lövésből vezetett ellenünk és 80+ba bírtunk fordítani. 10 bajnokin így 8 gy 1d (mumus catania) 1 v (Samp ellen az elején) EL-be bordóban X majd vertük az Zultét meg az Anzsit.
  • Lancelot1983
    persze, h nem jó összeségében, de annál a támadó szekciója jobb( robinho, el shara, kaká, pazzini, honda, ballotelli), hogy egy lazió ellen csak egy kaput eltaláló lövése legyen
  • LasDen #94730
    A milan minden csak nem nagyon jó
  • Lancelot1983
    grat, neked ezen a két mérkőzésen több sárgád volt, mint nekem az egész szezonban :)
    egyébként, miért lőnek ilyen keveset kapura? elvégre egy milanról és olaszország első számú klubjáról a rómáról van szó, és mindkettőnek nagyon jó a támadó szekciója
  • Darthmushroom
    MERDA ROMA!!! 1 lövés "otthon", sikerült is megbuktatni az edzőjüket :D
  • Darthmushroom
    na az ilyet már szeretem :D remélhetőleg vasárnap is hasonló eredmény lesz
  • Darthmushroom
    tegnap: Lazio 4:2 Atalanta, ma: Lazio 1:0 Atalanta 90+3ba végre eltaláltuk a kaput..
    tegnap Samp 0:1 Lazio, ma Samp 3:0 Lazio nehéz ha nem találjuk el a kaput közbe csak úgy nyeljük a szöglet,szabit meg 11st...
    két meccsen több mint 30 lövésből kemény 3szor találtunk kaput. Valami nagyon nem úgy van mint tegnap.
  • Darthmushroom
    ez annyira természetes, tegnap megvertük a Juvet a szuper kupába 2:0ra, de hát mentésnél behalt a játék, ma "hatalmas" meglepetésre sima 0:3.
  • bakkerman
    na én mostanra eljutottam oda,hogy kibaszott nehéz lett a játék,és feladom...megtiszteltem idén is a kedvenc pc játékom gyártóit hogy 0day kiadtam érte a pénzt,itt van a polcon,de ez a legújabb peccs ez már nekem sok...felrakom a warezt,a 14.2 patchel,bármilyen csúnya dolog is :( :(
  • LasDen #94723
    -_-
  • korbin555
    Biztos.A sérülési hajlamnál minél alacsonyabb az érték,annál kevésbé lesz sérülékeny a játékos.A játék eleji sérüléseket,eltiltásokat is már pillanatok alatt el lehet tüntetni az idei editorral.Akár saját csapatnál,vagy ha valaki igazságos akar lenni,akkor a ligában,vagy az egész világon is.De még a kölcsönszerződéseket is le lehet nullázni egy kattintással,ha valakinek az új csapatánál túl sok jó játékosa van kölcsönadva.
  • d0gm4
    Akkor király, hogy meg patcheltem :D
    Ám vágom itt nem szabadna warezt se emlegetni, de eddig nem is reméltem, hogy futna a gépen, így eszem ágába se volt megvenni. De mivel hihetetlen módon megy (1gb ram, 2.8p4 + 64bites 9550XDXD) így megy a gyüjteménybe majd ez is hamarosan.

Na sikerült le is higgadnom, nem is baj amúgy, hogy nehéz, mint az állat. Amúgy se volt reális, hogy 3-4 év alatt kijutottam minden évben lokival bl csoportból :D
    Bár ez az első körben elvérzés már kicsit durva... (még ha élőben is ez történt :DD)
    Nos megnyugodtam az a lényeg, akkor ez eredetileg is ilyen, mek oszt hegesztek vmi taktikát egyszer majd csak bejön vmi :D
  • Darthmushroom
    elég random szokott lenni a potenciálja, nálam mivel szokás szerint mentésnél behal (pedig nincs is editor fájl állítva) volt már 150, 160, és most 170s potenciálja, kicsit olyan mint Januzaj a 14.3ba h van h 185s de van h csak 165s. és ezt injury proneness kicsire kell állítani biztos? mert gondolkodok h kéne am is editor mert Mauri féléves eltiltását is lekéne venni.
  • korbin555
    Értem én.Egy lehetőséged lett volna.Kezdés előtt az injury proneness értékét beállítani 1-re az editorral.Nálam az a 170 pedig csak 157(eredeti "gyári"adatbázis szerint). Egyébként is tele a játék olyan emberekkel,akik akkor sem érik el a PA-t,ha 5 csillagos az edzés.A profizmus,és főleg az ambíció is kell hozzá.Ha meg sok a sérülése,akkor esélye sem lesz szegénynek.
  • Darthmushroom
    de olyan szép h 170s potenciálja van, de hát így meg nem lehet kihasználni, pedig a Ő kedvenc is a Lazioba, és akkor legendát lehetne csinálni belőle.
  • Darthmushroom
    szerintem 14.1.4 a könnyű volt az irtó sok bekapott gólon kívül, 14.2 talán legkönnyebb volt, most a 14.3 na az már kegyetlen amit néha leművel.

egy tipp: szöglet--> rövid és egyik csatárt állítsd oda, meccseket tud megmenteni.
  • korbin555
    Ha egyszer sérülékeny valaki,akkor az is marad.Ez a Keita gyerek már volt játékosod korábban is,akkor is szóba hoztad.Belinkeltem a száz sérülését is.Add el a fenébe.A 11-es composure,meg a 11-es off the ball értékei miatt úgysem lesz belőle soha normális csatár.
  • LasDen #94715
    -_-
  • d0gm4
    Srácok lenne 1 kérdésem... Pár napja felraktam a 2014-et, és... Agyfasz kerülget má!!
    2005 óta minden évben függöm, sosem rugtak ki... Most 3 nap alatt vagy 5x!!
    A kérdés... Csak a virágbolti verzió ilyen rohadt nehéz, vagy a normális is ennyivel nehezebb, mint az elöző részek??? Ez már brutál nekem, komolyan... Próbáltam több taktikát is, erre most is, első EL selejtezőben az Ír derry city ellen a komolyan megerősített Lokival kikapok mind2 meccsen -.- 60% fölötti a labdabirtoklásom, 20feletti kapura lövések, de a 8as reflexekkel rendelkező ellenfél kapus mindent megfog, + a két meccsen 5 kapufa. Ez már nekem kezd gyanus lenni -.-
    Én vagyok a balfasz, vagy ez a verzió ilyen vicces?
  • Darthmushroom
    mit kell játékosnál állítani h ne legyen olyan sérülékeny?? mert ez a Keita Baldé megöl, eszméletlen h csak mellé finganak és hetekre képes kidől.
  • LasDen #94712
    Nekem bármelyik keret alkalmas 3-5-2-hoz...:D
  • paly90
    vagy pedig 4-2-3-1, Sturridge elől Suarez pedig shadow strikerben
  • paly90
    köszi, erősen gondolodom a 4-2-4en, de attól félek h nagyon támadó lenne a csapat, és nem lenne megfelelő stabilitás
  • Darthmushroom
    oda amelyiket Te akarod, a pool kerete alkalmas 352től kezdve a 442, a 424, 4231, 41221 stb.. stb.. legtöbben velük szoktak taktikát tesztelni mert annyira olyan a keret h bármire alkalmas.
  • paly90
    üdv
    liverpoolal akarok kezdeni egy karriert, olyan kérdésem lenne hogy milyen formáció javasoltok?
    suarez elől sterling balon sturridge jobbon? ez jó sztetek? mert nem tudom hogy ez a 3as milyen formációban lenne a leghatékonyabb
  • Darthmushroom
    kicsit érdekes számomra ez az fmbe:
    Roma: Junior Coaching: Excellent, Youth Facilities: Superb, Youth Recruitment: Established
    Lazio: Junior Coaching: Good, Youth Facilities: Great, Youth Recruitment: Above Average

Jó mondjuk olaszoknál még így is beírják mindenhová őket h top képzés, de ehhez képest Lazio Primavera csapata már egy ideje rommá ver mindenkit a bajnokságban, sőt idén még az olasz kupa is meglesz, szinte csak formalitás lesz a visszavágó.
  • korbin555
    Kösz.Nekem nem a kedvem ment el,hanem egyéb kötelezettségek miatt a következő egy-két hétben nem sok időm lesz játszani.
  • Darthmushroom
    Gratu!

Nekem meg kicsit elment a kedvem a játéktól, bár behúztuk a két szuper kupát, de nagyon döcögünk idén. Semmit nem látni a tavaszi csoda fociból amivel bárkinek tudtunk rúgni 3-4 gólt is úgyhogy kicsit hanyagolom a játékot vagy elkezdek más karriert. Terv az lenne sok, valahol könnyebb meg nehezebb feladat is:
    Spanyol: Rayo vagy Valencia - idejét nem tudom mikor volt komoly spanyol karrierem.
    Olasz: Lazio - csak a "kis" kedvenc jöhet szóba olaszba
    Német: Frankfurt vagy Wolfsburg - utóbbi anyagiak miatt jóval könnyebb lenne, de mindenképp csak németet igazolhatnék nehezítésként.
    Francia: Bastia -ez már régóta terv
  • korbin555
    Stuttgarter Kickers 2016-2017.

Akkor folytatom a tavaszi történésekkel.Végig képesek voltunk egyenletes teljesítményre,nem törtünk meg,ha bejött egy vereség.Egyetlen meccsért voltam mérges,ez a Hoffenheim elleni 1-4 volt.Egy másik újonc kalapált el bennünket,ez a szurkolóknak sem tetszett.Végül a harmadik helyre tudtunk beérni.Tabella,és a meccsek.Egyenletes teljesítmény volt,a 8 vereség fele őszre,fele tavaszra esett.A helyezésünkért kaptunk 40M-t,engem meg a játékosok megválasztottak az év menedzserének.Azért a nagyszerű eredmények,és a rekord helyezésünk mellett voltak dolgok,amin jövőre javítani kell.Nem rúgunk annyi gólt mint szeretném,a 36 kapott gól 34 meccsen pedig nagyon sok.

A DFB Kupa csak harmadik volt a fontossági sorrendben.Amikor decemberben kiejtettük a Leverkusen-t,akkor kezdtem jobban odafigyelni.Azt már nem nevezném bravúrnak,hogy a negyeddöntőben idegenben kivertük a Wolfsburg-ot is.Azután már sima volt az út.A Nürnberg elleni döntőben pedig a szezon embere,Immobile triplázott, így megvédtük a címünket.Meccsek,és a döntő.

Az Európa Ligában is folytattuk az őszi menetelést,bár a Feyenoord,és a Schalke ellen is rezgett a léc.Az elődöntőben aztán le is vertük a lécet,mert jött a Barcelona,meg a kiesés.Idegenben bravúros 2-2,Immobile egyenlített a 92.percben.De itthon gyengén játszottunk,Messi büntetett,ezzel befejeztük az Európai kalandot.Meccsek.Az FC.Messi megnyerte a döntőt is, így legalább elmondhattuk,hogy a legjobb csapat ejtett ki bennünket.Immobile pedig gólkirály lett,14 góllal.Ő egyébként is fantasztikus volt,35 meccsen 32 gólt rúgott.De az újak közül Bardi is igen jól játszott.Megfogott két 11-est,de egyébként is több pontot hozott nekünk.
    Szép szezont zártunk,de jövőre a cél már csak a bajnoki cím lehet.Tovább erősítek, minden csapatrészben akadnak gyengébb láncszemek.Figyelek néhány lejáró szerződésű embert(M'Vila,Shelvey,Fahrmann),és néhány átadólistást is(Cleverley,Emre Can).Pár gyengébb ember megy,néhány erősebb jön,ahogy ez szokott lenni.Az új szezonra megállapított büdzsé pedig jóval magasabb,mint tavaly.Megpróbálom majd a legokosabban felhasználni.Az új ifik között megint van három kiemelkedő srác,talán Apostolopoulos a legjobb közülük.De mire ő felnő,arra lehet,hogy én már nem leszek itt.
    Ez volt a 4.szezon,folyt.köv.
  • Sysfox
    Illetve az EB volt, de gyakorlatilag mindegy.
  • Sysfox
    Egyszer már a dánok is megnyerték a valóságban a strandról beugorva...
  • Darthmushroom
    köszi Kassai... X-t min. megérdemeltük volna
  • korbin555
    Az fm csodáinak egyik újabb gyöngyszeme.
  • Darthmushroom
    Az LOL, Románok megnyerték a 2018s VB-t a Torje-Stanciu-Iancu 3s vezérletével
  • korbin555
    A nagyszerű kezdés után visszaestünk,de így is elégedett vagyok.Sajnos a 0-4 után kell szünetre menni,ami nem tett jót a morálnak.
    Bundesliga.
    Meccsek.
    Európa Liga.
    Európa Liga meccsek.
  • Darthmushroom

AFCB 5. szezon:

Beért az évekig tartó munka, Bournemouth városnak megvan az első elsőosztályú bajnoki címe. A csapat egész évbe nagyon egybe volt, látszott h a keret nagy része már hosszú ideje egyben van, egyetlen szomorúságom talán az lehet h a "hagyományos" rivális Szentek tudtak győzni az otthonunkba. A két hazai kupából hamar búcsúztunk, de ez nem zavart, mivel az EL-be végig meneteltünk, és végül címet is védtünk ahol a télen igazolt ukrán maga eldöntötte a meccset 3 gól és gólpasszal.. A keret továbbra is irtó fiatal éppen h túl van a 24 éven az átlag életkor szóval további szép jövő elé nézzünk. A hattér folyamatosan fejlődik, az új stadion meg 1 év múlva már rendelkezésre áll.
    Az idei legjobbak:
    A bajnokságban és EL-ben is gólkirály: Benzia, és a többiek Carvalho, Hughes, Medynskyi, Powell, Gauld
  • Volcanor
    Köszi, akkor majd pakolom be a képeket, ahol a Feyenoordot vertük el.
  • Lancelot1983
    Végső tabella: Tabella
    Lehet kséőbb írok bővebb beszámolót, bár kicsit elment a kedvem az FM2014-től.