104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igen-igen igazad van. ezért is használom ezt a taktikát csak a tavalyi szezon óta. Előtte 2 labdaszerző középpályással nyomtam, meg akkor szélső se volt hanem inkább shadow strikerek helyette, meg ott álladóan kontrára építettem idegenbe meg otthon is, de hát akkor még teljesen más keret volt, ott a támadó szekcióba nagyon jól ment Powell-Hughes-Medynskyi 3s ebből a Hughes irányított a másik kettő meg szarta a gólokat, még többet is mint a csatár, az előtt meg mikor Ince-Gauld fémjelezte csapat volt akkor volt hasonló taktikám de az inkább 41221 volt irányító nélkül. -
korbin555 #95094 Ilyesmire gondoltam,amikor azt mondtam,hogy másodlagos a taktika,ha már ennyire erős egy csapat.Egyetlen védekező,vagy labdaszerző ember sincs a középpályán,és az eredmények bizonyítják,hogy nincs is rá szükség.Ha 11 zseni van a pályán,megoldják maguktól is.
De ugyanezzel a taktikával egy gyengécske csapat nem kis pofonokba futna bele. Ahányszor labdavesztés lenne a középpályán,annyiszor lenne baj belőle.A playmaker biztos nem szerezne vissza egy labdát sem.Az csak egy irányba lát szegény, előre. -
nezéz liga kupa döntő volt :D -
3 playmaker, az se rossz :D -
kis naivak azt hitték emberhátrányba könnyen adjuk magunkat..
Shity -
korbin555 #95090 Ezeken már fel sem húzom magam.Állandóan olyan magas osztályzatokat kapnak (CR7,Messi,Bale),hogy nem lehet eléjük kerülni.Érdekes módon,mikor mindhárom kihalt a játékból,akkor meg csak az én emberem nyert,vagy ötöt egymás után.Pedig szerintem még nálam sem ő volt a legjobb a csapatban.De legalább házon belül maradt. -
Nevetséges h nem lehet megnyerni az aranylabdát... tyúkbél a negyed olyan teljesítményével simán megnyerni.. -
korbin555 #95088 Ez a Real Madrid felállása is,csak más poszt utasításokkal.Egy ilyen erős csapathoz remekül passzol. -
ilyet használok, semmi különleges nincs benne, most már kb. idegenbe is simán control mentalitással kiállunk, max nagyobb csapat ellen counter de akkor is ez történik :D Féltávnál így állunk és ilyen a liga játékos statisztikája :D -
jó párszor akkor sérült meg pont mikor játszottak volna, meg az a válogatott alig játszik mert észak meg közép amerikai zónába alig van meccs. -
korbin555 #95085 Ezt nem is nagyon lehet megérteni,mert egy bughalmaz a Board Request része a játéknak. Te még szerencsésen jöttél ki belőle. -
Korábban írtam, hogy tökölnek az építkezéssel. Erre jön ez a hír és máris hamarabb lesz készen minden. Örülök, csak nem értem.
-
korbin555 #95083 Hogyne számítana.De amikor 11 poszton is jóval erősebb vagyok az ellenfeleknél, akkor már a puszta minőségi fölény is elég a gálázáshoz.
Én még a 13-ban kíváncsiságból(mentés után)egy évre szabira mentem,és az asszisztens vitte végig a szezont.Ez a Bursaspor mentésem volt,és valahol 2028 körül jártam.Arra már egy rakás BL-t nyertem,és még az ifi is tele volt klasszisokkal.És láss csodát,még az asszisztens is két vereséggel lehozott egy komplett szezont.Valószínűleg én sem tudtam volna jobban csinálni.Ennyit jelent,ha van egy csapatban 18 világklasszis,meg öt wonderkid.És még hülyeségeket is csinált,mert amikor visszanéztem,láttam,hogy a balhátvéd jobbhátvédet,az advanced playmaker meg BWM-et játszott.Az előző évi gólkirályom meg összesen 16 meccset kapott tőle,ennek a felét is csereként.Mikor visszajöttem szabiról,a fél keret fel volt háborodva,mert a zseni nagyjából 14 emberrel játszotta le a szezont.Gyorsan vissza is töltöttem a mentést,és folytattam,ahol abbahagytam.Szóval azért van egy pont,ahol már nem lehet hibázni,mert a gigantikus keret magától is megoldja a dolgokat.Na de addig eljutni... -

Igen, ezt láttam is, bár azért merem remélni, hogy számít, milyen utasításokkal küldjük ki a csapatot. -
korbin555 #95081 Korábban belinkelte a játékosok értékeit..Ez a csapat bivalyerős,és még sokkal jobb lesz.Két év múlva már a tejútrendszerben sem lesz ellenfele. -
Taktikáról pikcsört plíz, csapat nézetben. Érdekel, hogy a túróba lőnek ennyi gólt középpályások :) -
korbin555 #95079 Milyen erős a Mexikói csapat,ha egy ilyen világklasszis 26 évesen egyszeres válogatott?Eddig csak a braziloknál láttam ilyet.Ott már annyi volt a wonderkid,hogy Neymar 28 évesen a keretbe sem fért be. -
Utley #95078 Egy pici lazulás után irány Németország és jöhet a 3.ligás Unterhaching. Remélem estére letudjuk tolni a szezont..Ahogy lesem az anyagi oldalt nagy igazolások nem nagyon férnek majd bele a "büdzsébe" :D
Gratula a szép eredményekhez :Bournemouth és az Ajaxra gondolok első körben :) -
szeressük az ilyen szezon kezdetett :D Medinskyi meg de Oca meg jobban megveszett mint eddig :D
-
wickx #95076 Köszi! -
igen azokat összeadja a karrierekből. -
wickx #95074 Sziasztok!
A Steames achievementekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Számomra nem egyértelmű, hogy az olyan achievementek, mint pl nyerj meg 20 kupát, legyél 20szor az év managere, stb., ezeket egy karrierbe számolja, vagy összeadja a különböző karrierekből?
Remélem értelmesen fogalmaztam :D Előre is köszi! -
korbin555 #95073 Nem játszom már lassan egy hónapja.Nem a játék lett rosszabb,csak valahogy nincs hangulatom.De azért a háttérben jelen vagyok. -
legalább rúgtunk gólt :D
Chelsea 8:1 Barnet :D -
további meccsek, hát azért utolsó 3 meccsre elég morci vagyok... tipikus gép eldöntötte h nem nyerhetünk meccsek voltak. -
hát ez a bajnokság áll közel a szívemhez :D am itt nem akartam csak kipróbálni h mennyire működik ilyen kis osztályba is a taktikám, de úgy nézz ki elég jól :D -
Korbin, te hogy állsz? Játszol mostanában? -
Te Levi, csak nem Anglia? :)
Más ország kizárt? -
korbin555 #95067 Elsőre az én tippem is ez volt,de akkor meg őrült fanatikus lehet.24 pont előnnyel nyerte a bajnokságot,döntőt játszott az FA Trophy-ban,meg a 8 kör FA.Ez 58 meccs. Hosszú órákig is eltarthatott,míg visszatöltögetett.Én inkább azt mondom,hogy többször is ritka nagy szerencséje volt az FA Kupában.Mert a többi nem nagy szám.A Skrill-t bármelyik csapattal simán nyerni kell,az FA Trophy is egy vicc.Ha meg visszatöltött, akkor miért hagyta abba?Már csak három meccsre volt a döntőtől,és mehetett volna az EL-be. 
Vannak ilyenek.Egyszer a Haladás karrierben az amatőr Nagyatád ellen játszottam az MK döntőt.3 NB2-es,meg 2 NB1-es csapatot vertek ki odáig.Persze az ificsapattal is elvertem őket.Mentek az EL-be,aztán 17-et kaptak két meccsen,ha jól emlékszem a Helsingborg-tól. -
hát akkor ritka türelmes lehet meg jó szerencsés mert akkora különbséghez... -
Zenszkij #95065 feltehetően visszatöltögette :D -
hát ettől az én két csatárom sokkal jobb :D egyik kölcsön lévő ha jól emlékszem spanyol meg van egy angol is mind2 kiemelkedő a ligában meg alapból itt voltak, csak én 4231 nyomok :D persze támadólag felállva itthon, idegenbe meg kontroll. leszarom ha sokat kapunk csak rúgjunk többet :D -
korbin555 #95063 Valamelyik nap olvastam egy Skrill North karriert.A 6.ligás Boston Utd-el a srác hülyére verte az FA-kupában a fél League 1-2-t.Még eltüntette a Championship-es Baglyokat is, végül az Everton verte ki őket feruárban.A selejtezőkkel együtt 8 kört ment egy olyan csapattal,amire rossz volt ránézni.Bírom ezeket a karriereket,mikor ilyen ember hármat rúg egy Norwich-nak. -
Newport Country 2:3 Barnet
túl éltük az első FA kupa kört idegenbe eggyel magasabb osztályban lévő csapat ellen aki ráadásul playoff helyen van :O -
korbin555 #95061 Konkrétan a helyzet az,hogy van egy megállapított fizetési plafon a kulcsjátékosnak.Azt nem engedik túllépni,hiába van még elérhető keret.Megnézheted a finances-salary ablaknál,hogy mennyi az allowed(megengedett)fizetése a key player-nek.Vagy a kezdőnek,rotációsnak,etc.Abból már ki lehet indulni.Jobb előre tudni,minthogy valamelyik marha megsértődjön,hogy rajta akarsz spórolni.Mert aztán ígérhetsz neki amennyit akarsz,semmi nem lesz jó neki. -
őt akár már első évbe is megéri eladni mert simán 30-40m lehet rajta kaszálni, legalább is ahogy néztem hasonló karriereket ő vagy Shaw volt az "áldozat" akit a fejlődés érdekében eladtak. -
Igen közben én is erre jutottam, Southamptonnal játszok éppen, és Gaston Ramireznek van egyedül £62k fizetése mindenki másnak 30-40k, igazából nem sietős a szerződéshosszabbítás, csak 6 meccsen 5 gól 4 assist után úgy voltam vele 2016-os lejáratot megtolom még 2 évvel, de ugyan azt a fizut nem fogadja el akármekkora bónuszt adok neki. Szóval majd 1-2 év múlva sztem simán menni fog, csak lesz vagy 100k+ a fizetése akkorra:) -
a maximum fizetés amit egy játékosnak ajánlhatsz jobban függ attól mennyi az egész fizu kereted mint h mennyi a szabad. ilyenkor kell jobb bónuszokat adni neki meg jobb aláírási pénzt neki meg az ügynöknek is és a +10k igényét elengedi. -
Ha egy játékosnak új szerződést akarok kínálni és van még +40k szabad fizetésem akkor 62k-ról miért nem engedi 72k-ra emelni a játékos fizetését(key player természetesen)? -
Barnet a kezdett:
meccsek, tabella
a két veresség csak azért fáj mert mind2 vezettünk és utána magunkat vertük meg a kiállításokkal meg hülye 11sekkel. a döntetlennél nem is érdemeltünk győzelemet szóval az nem zavar.