A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Hogyne számítana.De amikor 11 poszton is jóval erősebb vagyok az ellenfeleknél, akkor már a puszta minőségi fölény is elég a gálázáshoz.
    Én még a 13-ban kíváncsiságból(mentés után)egy évre szabira mentem,és az asszisztens vitte végig a szezont.Ez a Bursaspor mentésem volt,és valahol 2028 körül jártam.Arra már egy rakás BL-t nyertem,és még az ifi is tele volt klasszisokkal.És láss csodát,még az asszisztens is két vereséggel lehozott egy komplett szezont.Valószínűleg én sem tudtam volna jobban csinálni.Ennyit jelent,ha van egy csapatban 18 világklasszis,meg öt wonderkid.És még hülyeségeket is csinált,mert amikor visszanéztem,láttam,hogy a balhátvéd jobbhátvédet,az advanced playmaker meg BWM-et játszott.Az előző évi gólkirályom meg összesen 16 meccset kapott tőle,ennek a felét is csereként.Mikor visszajöttem szabiról,a fél keret fel volt háborodva,mert a zseni nagyjából 14 emberrel játszotta le a szezont.Gyorsan vissza is töltöttem a mentést,és folytattam,ahol abbahagytam.Szóval azért van egy pont,ahol már nem lehet hibázni,mert a gigantikus keret magától is megoldja a dolgokat.Na de addig eljutni...