104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
de úgy se bajnoki cím/ek lenne a cél hanem a bl győzelem meg európai szinten is top csapattá válás. -
Azt viszont igen hamar megunhatod, még ha csak második legjobb csapat is jelenleg. Ilyen Sevastopol, Karpaty Lviv vagy Zorya Luhansk
-
am még tavalyi fmbe terv volt a Dinamo Kijev, de végül odáig nem jutottal mert jött az új. pedig Koval, Garmash, Yarmolenko, Khacheridi tavalyi kedvenc prédáim voltak. -
Bevallom Ukrajnát Medynskyi miatt írtam, tényleg iszonyatos statokat produkált nálad. Mondjuk az a De Oca gyerek sem volt piskóta. -
Ukrajnával lehet adtál ötletet, hátha sikerülne egy iylet kinevelni, hát talán eddigi karrierjeim legjobb vétele volt. Van egy kis múltja a klubnál, am összesítve 1.év: 27meccs 16gól 12assist, 2.év: 57meccs 39gól 21assist, 3.év: 65meccs 34gól 30assist, 4.év: 63meccs 31gól 24assist, 5.év: 63meccs 42gól 42assist, 6.év: 57meccs 35gól 22assist, és az achik amiket nyert. -
Ejnye, de sok bajod van :) Irány akkor valami skandináv másodosztály, tessék végre kis csapattal játszani :) Vagy török, ukrán, orosz bajnokság. Lassan elfogynak a lehetőségek. -
korbin555 #95329 Ez szép,de azt a pénzt inkább fordítanák néhány értelmes munkatárs fizetésére,akik képesek kijavítani a bugokat.Mert ilyen ember láthatóan hiányzik a cégnél. -
már évek óta ők a szponzorok, nem véletlen szoktak a promo képek 90%ba csak arról a csapatról képek lenni. am tavaly a Watford mez szponzora is volt a játék, de asszem nem teljes szezonba. -
korbin555 #95327 Lehet hogy csak nekem újdonság,de meglepett az AFC Wimbledon világhírű mezszponzora. -
Egyszer játszottam ott, talán Marinosszal, de engem annyira nem fogott meg. NB1 a világ végén...:D -
Utley #95325 Asszem én lecsapok a kontinensre. Nagy kedvencem az óceániai térség :) -
nálam nincs betöltve olyan sok, mégis élvezetes a játék... -
ahhoz sok bajnokságot kéne betölteni h igazán izgalmas legyen. a gép meg nem olyan gyors :D -
ozbom #95322 Indulj az ausztrál bajnokságban a Wellingtonnal és nevelj ki jó új zélandi játékosokat és irány a vb. :) -
Utley #95321 Velem is ez van...Csináltam magamnak egy Middlesbrough Ironopolis mentést az angol milliómodik osztályba :) -
kezdjél munkanélküliként és bízd sorsod a sorsra
/awesome bölcsesség/ -
arról nem rég volt szó itt h portugállal az a baj h jövőre bövül a bajnokság csak ez a játékba nincs megcsinálva... értehetetlen módon pedig máskor volt már hasonló megcsinálva a játékba. -
paly90 #95318 ejj..:D
akk sporting esetleg? tele vannak jó fiatalokkal, és sztem van benne azért kihívás is -
spanyol fújj :D Valenciával alig bírtam 2 évet lenyomni annyira nem bírom azt a bajnokságot, pedig kihívás lenne a Real meg a Barca miatt. -
paly90 #95316 depor :)
én is velük nyomatom most
pénz alig, feljutás sikerült, 2. éveben keményen harcolok a benntmaradásért :D
de már nincs olyan gáz pénzügyileg, talán szezon végén tudok erősíteni jól :)
-
lehet hanyagolnom kéne a játékot egy dbig.. még az AFCB-vel elbohóckodok néha, de új karriert nem igazán találok az elmúlt hetekbe ami lekötne.. régi mentéseim nagy részét már töröltem mert anno elég volt vagy elértem a célomat(jó Barnetet bánom az most lehet jó is volna de az meg próba volt), de mostanában kipróbáltam a Milan, Udinese, Crotone, Ternana, Venezia, Bastia, Bolton stb. és csoda volt amelyikkel elértem a nov. elsejét is annyira nem kötöttek le. Még valamikor gondolkodtam valamelyik Red Bull csapaton még lehet azt megnézem, bár nem tudom milyen az osztrákok szintje az utánpótlásban, ha az se jön be lehet c&c vagy civ.ezek egy dbig még meg nem álmodok egy jót :D de azért van valakinek ötlete szívesen meghallgatom. :) -
korbin555 #95314 Mind igaz.17 év alatti nem játszhat.Ez nem olyan zavaró,inkább arra kell figyelni,hogy kell négy U23-as német a meccskeretbe.Az is igaz,hogy az első évben nem minden 3.ligás klub indul a DFB kupában.És ez nem bug,tényleg így van a valóságban is.A játék kezdetén nyolc 3.ligás klub indul a kupában.Mindenki megnézheti a választott csapatánál,hogy benne van-e a nyolcban.(de sok értelme nincs, mert az első Bundesliga klubtól úgyis kap egy maflást)Az ifik meg egy átlagosnál valamivel jobb háttérrel is olyanok,hogy öröm rájuk nézni.Csak ki kell várni,míg betöltik a 17-et. -
németbe annyi a baj az ifikkel h nem lehet játszatni őket valami 17 vagy 18 éves korig, ami szerintem elég zavaró főleg ott, mivel ott szinte minden csapat f*ssa a tehetségeket. Kupába meg alapból nem indul minden csapat, ennek utána kéne olvasni h mi a feltéttele, de ez valóságba is így van tudtommal. -
antunes coimbra #95312 Németországban a kiegészítő kavar be,de a 3.ligához nem kell.Én is olvastam,hogy gondok vannak az ifikkel és még valami kupa anomália is van,ezért inkább hanyagoltam.Öt szezont játszottam le a kisebbik Stuttgarttal a 3.ligából indulva,és minden rendben volt.Stadion építésig nem jutottam el,csak székeket szereltek be,de már attól is ideges lettem.Szerencsére egy nyár alatt megoldották. -
A felvett kölcsönök és a hazai pálya hiánya azért rendkívül bosszantó. Ha következő szezonra megint bővítenek, elképzelhető, hogy továbbállok. Egyébként nem ezzel a csapattal kezdeném újra. Vagy keresnék munkát ebben a mentésben Franciaországban vagy kezdenék egy újat német 3. vonalban. Ott mintha hallottam volna valami bugról az ifikkel kapcsolatban.
És igazad van korbin, a klub székhelye Párizs egy külső területén van, az ifik pedig érdekes módon még az első alkalomkor voltak a legjobbak, azóta teljesen használhatatlanok. -
korbin555 #95310 Semmit nem tehetsz.A board request része bugos a játéknak.Százával találni az SI bug fórumán reklamáló embereket.Szerencse kérdése,hogy valakinél jól működik-e.Előbb-utóbb azért csak elkészül.Nálam ugyanez történt,szívtam vele hosszú évekig.Építették, abbahagyták,újratervezték,megint abbahagyták.Addig meg szezonokat játszottunk albérletben.Nálad még az is előfordulhat,hogy a custom db amit használsz,csak ront a helyzeten.
Azért van erre megoldás,de azt a karrier kezdete előtt kell beállítani az editorral. Csinálsz magadnak egy új stadiont,aztán x időre,mondjuk 2017-re beállítod a költözést. Nem kell idegeskedni a bug miatt.Persze ettől a board request még bugos marad.Mert a junior coaching és a youth recruitment is hajlamos rá,hogy egy örökkévalóságig tartson kifejleszteni a maximumra.
Új karriert emiatt felesleges kezdened,mert semmi garancia,hogy nem fogsz ugyanígy járni.
Ami viszont furcsa,hogy egy 10M-s városban nem nő a nézőszám,pedig évek óta megvannak a jó eredmények.A 13-ban láttam sok ilyet,de az ideiben nem volt jellemző. Valószínűleg nem Párizs,hanem a néhány tízezer lakosú kerület(külváros) a klub székhelye.Ha így van,akkor ez plusz hátrány,mert a "szomszéd"metropolisz nagyobb klubjai elszipkázzák a nézőket(meg a tehetségeket).Például amíg nem lesz jobb a youth recruitment-ed,mint a PSG-nek,addig a környék összes jó ifije náluk fog kikötni.De ez is egy csata,amit meg lehet nyerni. -
:D arról nem is beszélve h szívrohamot kapnak a pályán a 80.percbe olyan 0 az erőnlét... -
hűen leképezi a valóságot. ott vannak, ahol lenniük kell... -
úristen de rakás fos ez a milan a játékba...kiejt minket a PSV a bl selejtezőbe, otthon megver a livorno... -
Köszi a válaszokat.
@Zenszkij: értem én, csak 2 éve nem játszottunk otthon :)
@Gomba: a) lásd az előzőt -
a) várd meg utána ha viszonylag értelmes lesz a stadionod akkor úgy se fejlesztik egy dbig
b) editorral tudtommal csak pénzt tudsz adni a fejlesztést nem tudod megszakítani
c) akkor meg felesleges újat kezdeni ha nem sok időd van -
Zenszkij #95304 Nyugi rendbe lesz ez, jó munkához idő kell ;). -
Helló Urak,
A véleményetek érdekelne, illetve segítséget kérnék. Nem posztolok ugyan a karrieremről, de azért panaszkodni járok ide a stadion bővítési és építési mizéria miatt, ami a klubnál jelen van.
A francia 4. osztályból indultam a Villemomble Sports csapatával és az ötödik szezont már az első osztályban fogjuk kezdeni, talán ezzel is összefügg a jelenség, bár kevés esélyt látok rá. Szóval: folyamatos bővítés és építés megy, ami nem lenne rossz, de ehhez mindig kölcsönt veszünk fel és a nézőszám is ilyen 2000 körül van csak. Második évben bővítettek, harmadikban új stadion kezdett épülni, viszont már ennek is csúszott a megnyitása. A gond egyrészt az, hogy azóta sincs hazai pályánk, a kölcsönt pedig törlesztjük. Most, hogy véget ért a 4. szezon, már megint bővítik azt az arénát, amiben soha egy percet nem játszottunk, persze újabb kölcsönnel és ezért az egyéb fejlesztéseket is félbeszakították.
Kérdés, hogy mit tehetek.
a) Kivárom a következő szezon végét, hátha csak a feljutások miatt van. (Ez tök nagy baromságnak hangzik.)
b) Editorral valahogy megcsinálni, hogy hagyja abba az aktuális bővítést, kivenni az amiatt felvett 5 millió eurós kölcsönt. Ez lehetséges vajon? Ettől ez később persze megint elszaródhat.
c) Új csapat vagy új karrier. Kevés időm van játszani, sok munkát tettem ebbe, nem szívesen lépnék le. -
hát akkor részemről passz -
Szetneztem ott is igen... de ott csak atigazolasi adatbazisok vannak. Fmbase-n pedig csak a 11estol vannak ligak. -
Pietro87 #95300 Nem gyengén. :) -
Pietro87 #95299 Én komolyan azt gondoltam Várhidinek már nincs semmi köze a Szigetszentmiklóshoz. De. :) Verebes meg tényleg, mit keres ott 73 évesen? :) -
fmhungary-n próbáltad? -
Sziasztok, kellene egy kis segítség... Fm 2010hez keresek hozzáadható ligákat, de sajnos többnyire olyanokat találok amelyek már nem tölthetőek. Ha valakinek lenne linkje, vagy tudna feltölteni valahová örömmel fogadnám :) -
ja a csapatom :D
Egy laza tripla :D