104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy
    Lazovic 2 meccsen 3 gól a betis ellen :) megamugyis kettős győzelem
  • neB
    Mostmeg leX-eltem a Juvéval 3-3 :OOOOOOOOO
  • Mor3llo
    Türelmes ember vagyok, főleg fórumon, de ami sok az sok.A legjobban tennéd ha lelépnél innen.Ha jótanácsokat nem tudsz megfogadni, amit szép hangnemben elmondtak neked, akkor nem értem mi a francot keresel te még itt. páj-páj!
  • hamary
    Grat!
  • hamary
    nos, ezek lesznek az ellenfeleim a kövi fordulókban , 7 pont a cél. Grat magamnak, hogy másodszorra sikerült leírnom. Pénzügyileg most elég jól állok én is, mint zsilike, ebbe közrejátszik a játékosáladás is. ( nem Paul Savokat adtam el :) )
  • Gunnersboy
  • hamary
    Sunderland, Liverpool, Southamptom
  • neB
    Ilyet a Milán lesz a ellenfelem :S Másik ágon meg Juve-Inter a döntőbe kerülésért
  • Fabio Capello
    nagygrat :)
  • Fabio Capello
    ha leállnak és nincs több balhé akkor törölni fogom őket. de ha elindul a flém, kelleni fog a modoknak hogy lássák a történést
  • neB
    HIHETETLEN!!!! Az első meccs után amikor kikaptam 2-0-ra gondoltam ááá majd a bajnokság kárpótol de Hazai pályán sikerült fordítani!!!! :D Ez az Alfaro egy csoda :) (megérte rápihenni erre a meccsre mert a bajnokságba ezelőtt a milántól szívtunk 5-0-ra :D)

• pinnacle
    Francért nem elhet törölni az ilyen szar HSz-eket...
  • Fabio Capello
    eltévedtél.
  • hamary
    megjöttem, végre töltöm a Cityt :-P
  • pinnacle
    Neked muszáj idebeirnod?
  • Gunnersboy
    én 05el kezdtem ha jol tudom, de én akkoris keményebb vagyok :D
  • Gunnersboy
    invesztálj tőkét a kedves édesanyádba, közeledvén a harmadik xedhez probálj meg túllépni az ijen dolgokon és nézz magadba picit, viszlát
  • Fabio Capello
    Ez nem kioktatás ez jótanács és tűnjön már fel, hogy ez a dolgom, mert az én nevem szerepel a Házigazda: mellett, és nem a tied! Azon kívül hogy próbáljak az ésszerűség határain belül maradni, kispiskóta vagy ember, még a közelbe sem voltál amikor az itteniek 70%-a már a fórumba írt. Mindenki el tudta fogadni az itteni normákat, és szabályokat, neked miért megy ez? Nem érzem magamat provokatívnak, ha valaki úgy gondolja, kövezzen meg érte, de szerintem ezek csak tanácsok.

És mivel nem szeretném tovább offolni a topikot ezzel, vagy ne reagálj, vagy pm-ben folytathatjuk.
  • karajjj
    én a 03-04 óta játszok akkor most én vagyok a keményebb?
  • zsilike
    ne oktass légyszi kezdezektől ide járok ember,és nem igazán érdekel h elfogadsz-e és aki provokál az te vagy,de lépj tul ezen cimbora
  • zsilike
    ok-ok,de nem villogtam!+nemgondolom h külön ki kéne irnom!sztd shaw-50milla--nem elég h betettem?fárasztó!
  • zsilike
    egyből hozdd ha tudod!+ pintér később...vagymég páran ha visszanézel egyell "azelötti"ftc keretemre.+a cheat"keret-ből pár ember elhozható lesz,ha esetleg...
  • Fabio Capello
    figyelj

akkor ki kellett volna írni nagy betűkkel hogy TESZTSZEZON VOLT. De így, ráadásul úgy hogy villogtál az eredményekkel, csak azt a képet festetted le magadról, hogy csaló vagy. És ebben a játékban ez nem poén, mert a pénzügy nagyban befolyásolja a csapat lehetőséget. Így ne csodálkozz ha bárki is kétségbe vonja manaGGeri képességeidet, hiszen ezzel az egy dologgal úgy felrúgtad az eddig elért eredményeidet, ahogy van, hiszen ki tudja, hogy mikor mit csináltál, ne csodálkozz ha most senki nem bízik már benned. A kupát már megbeszéltük pm-ben, nagyon jól tudod mi lesz.

Sem én, sem a többiek nem szeretik a magamutagató embereket, főleg ha egy ilyen fontos tényezőt ELHALLGAT - mert igen, ezt tetted, amikor mindenki látta hogy hoppá itt trágya van a palacsintában, akkor kezdtél el mindenfélével takarózni, és kimagyarázni a szezonodat.

Végezetül: lehet hogy 05 óta tolod, de ettől még nem leszel "sebezhetetlen", nincs jogod ilyet csinálni, képzeld én a CM3 óta tolom, és soha, egyetlen egyszer sem vetemedtem arra, hogy ilyen módon kreáljak előnyt magamnak.

Konklúzió:
    1. Legjobb ha nem teszel ilyet, mert akkor nem a manageri képességeid kerülnek tesztelésre
    2. Ha mégis erre visz a lélek, akkor tüntesd fel nagybetűvel
    3. Ha bebukod a dolgot, inkább valld be, de ne támadj vissza másoknak
    4. Ha ilyet teszel, akkor legalább ne villogj hogy milyen pénzügyi zseni, és manager vagy, mert EZ NEM IGAZ!

Vedd ezt házigazdai jótanácsnak, ha egy kis erőfeszítést vennél magadon, javítanál a fórumozói stílusodon (bocsáss meg, de itt meg kell említenem azt, hogy a hozzászólásaid IDEGESEK, ÖSSZECSAPOTTAK, RENDEZETLENEK és nagyon sokszor PROVOKATÍVAK- erre figyelj oda!), és összeszednéd magad, kitartanál egy egy csapat mellett, és nem fellengzősködsz minden apró hibáért amit a többi ember itt a fórumon elkövet (hisz ez a játék - hol minden flottul megy, és sikeres az ember, hol kicsit gondba kerül, és nehezebben megy, gondok támadnak - dehát pont ez a lényeg, hisz a valós életben is fellépnek ezek a problémák!), akkor a fórum hasznos tagjává válhatnál.

Bocsánat a hosszúságért, de ha ezeket megfogadod, és változtatsz, hidd el, mindenki könnyebben el fog téged itt fogadni.

uff, én szólottam
    Fabio Capello
  • zsilike
    majdnem mindenkivel volt már"privát-ügyem.sokat segítettem és kaptam is segítséget tőletek,privibe mindenki normálisabb volt.ezt nemkéne elfelejteni.és h irásban nem lehet megítélni a jellemet,max sejthetsz vmt,de nem erősségem az irkálás,tehát nem vk 13.természetesen eltünni"sem fogok,ezért a pitiáner ügy miatt!nevetséges-aki kételkedik annak ajánlom a Rayo-s karrierem,és a többit.ftc-vel ugyanugy feljutottam közvetlen ez elött,természetesen legálisan,ugyhogy nem kell gyerekeskedni
  • zaki
    Megnéztem , jónak tűnik, csak már vége az átigazolási időszaknak, meg semmi pénzem sincs... :D
  • karajjj
    ééééérdekes, havonta öregszel 2 évet? vagy hogy is van ez???
  • zsilike
    28
  • karajjj
    hány éves vagy????
  • zsilike
    olvasom h mennyire utáltok!érdekes h egy "cheat szezon miatt?nem tulzás ez kicsit?nem gondoljátok h azért tettem be a shaw-s poént h bárkit megtévesszek!ez nevetséges,az összes eddigi eredményem legális volt,ezt ti is tudjátok sztm.ha vk kételkedik managger-i képességeimben,akkor kupában bizonyíthatnék ha velvesztek. 05 óta tolom,meccset nem töltök vsz!súlyos az ügy.
  • zsilike
    getuliot azért hozd a fradiba!jo playa és el is jön!
  • zyndar
    Azért kösz. Én azt mindig kikapcsolom, nem szeretem a zsákbamacskát.
  • zyndar
    Nem durva ez egy kicsit?

• Fabio Capello
    megnéztem, túl sok a fedett tulajdonsága :(
  • zaki
    Mé nem sámák?
  • zyndar
    akkó onnan, mert úgy néz ki mindenki 2007-2008ban jár a Fradival.
  • Gunnersboy
    na végülis Lazovic jött Forlán helyére
  • zyndar
    Elefántcsontparttal így állok ebben a kőkemény csoportban :P
  • Fabio Capello
    2009ben vagyok :)
  • zyndar
    #10338 ?
  • dudusrac
    Az a mocskos csaló szemét gép, hogy a ku..... ....ját!