A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    figyelj

akkor ki kellett volna írni nagy betűkkel hogy TESZTSZEZON VOLT. De így, ráadásul úgy hogy villogtál az eredményekkel, csak azt a képet festetted le magadról, hogy csaló vagy. És ebben a játékban ez nem poén, mert a pénzügy nagyban befolyásolja a csapat lehetőséget. Így ne csodálkozz ha bárki is kétségbe vonja manaGGeri képességeidet, hiszen ezzel az egy dologgal úgy felrúgtad az eddig elért eredményeidet, ahogy van, hiszen ki tudja, hogy mikor mit csináltál, ne csodálkozz ha most senki nem bízik már benned. A kupát már megbeszéltük pm-ben, nagyon jól tudod mi lesz.

Sem én, sem a többiek nem szeretik a magamutagató embereket, főleg ha egy ilyen fontos tényezőt ELHALLGAT - mert igen, ezt tetted, amikor mindenki látta hogy hoppá itt trágya van a palacsintában, akkor kezdtél el mindenfélével takarózni, és kimagyarázni a szezonodat.

Végezetül: lehet hogy 05 óta tolod, de ettől még nem leszel "sebezhetetlen", nincs jogod ilyet csinálni, képzeld én a CM3 óta tolom, és soha, egyetlen egyszer sem vetemedtem arra, hogy ilyen módon kreáljak előnyt magamnak.

Konklúzió:
    1. Legjobb ha nem teszel ilyet, mert akkor nem a manageri képességeid kerülnek tesztelésre
    2. Ha mégis erre visz a lélek, akkor tüntesd fel nagybetűvel
    3. Ha bebukod a dolgot, inkább valld be, de ne támadj vissza másoknak
    4. Ha ilyet teszel, akkor legalább ne villogj hogy milyen pénzügyi zseni, és manager vagy, mert EZ NEM IGAZ!

Vedd ezt házigazdai jótanácsnak, ha egy kis erőfeszítést vennél magadon, javítanál a fórumozói stílusodon (bocsáss meg, de itt meg kell említenem azt, hogy a hozzászólásaid IDEGESEK, ÖSSZECSAPOTTAK, RENDEZETLENEK és nagyon sokszor PROVOKATÍVAK- erre figyelj oda!), és összeszednéd magad, kitartanál egy egy csapat mellett, és nem fellengzősködsz minden apró hibáért amit a többi ember itt a fórumon elkövet (hisz ez a játék - hol minden flottul megy, és sikeres az ember, hol kicsit gondba kerül, és nehezebben megy, gondok támadnak - dehát pont ez a lényeg, hisz a valós életben is fellépnek ezek a problémák!), akkor a fórum hasznos tagjává válhatnál.

Bocsánat a hosszúságért, de ha ezeket megfogadod, és változtatsz, hidd el, mindenki könnyebben el fog téged itt fogadni.

uff, én szólottam
    Fabio Capello