104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• AdamBeyer
    alapbóll ha nincs attribute rajz, dobd ki a francba, de ez a tarka dolog még rosszabb :)
  • fordjee
    Nem látom át a játékosok értékeit elsőre, furcsa ez a sokszínű háttér:)
  • Darthmushroom
    "ahol tegnap debütált az új lebonyolítású playoff, amelyben a korábbi négyhez képest, immár nyolc csapat kapott helyet. A 2-9. helyezett csapatok egy mérkőzésen döntöttek a legjobb négy sorsáról és az alapszakaszban jobb pozíciót elérők lehettek a pályaválasztók."
    valszeg ez az oka h ez még új és nincs megcsinálva.
  • Utley
    amit leszedtél kiegészítő nem igazán jó sajnos...
  • ozbom
    Michael Bailly Viszont őt tartom a legnagyobb tehetségnek a klubnál. Már a Real Madrid is szerette volna elvinni, de nem engedtem.
  • ozbom
    Rácz Bicskén, Fazekas Budapesten, Arany pedig Székesfehérváron. Ráczot egy kicsit benéztem, de kap egy esélyt az utánpótlásban és majd kiderül. Aranytól várom a legtöbbet, jó lenne egy értelmes magyar támadó. :) Még fiatal szóval van még mit fejlődni, ahogy Fazekasnak is.
  • Pietro87
    Az olasz bajnokság harmadosztályú rájátszása mindenkinél a régi formát követi? Értem ezen, hogy az első feljut, míg a 2-5. helyezettek playoffot nyomnak. A valóságban ugye a playoffban a 2-9. helyezett csapatok vesznek részt.
  • fordjee
    Jó kis játékosok, bár azért Rácz Bélával kapcsolatban lennének fenntartásaim:) Hol született, melyik városban? :)
  • Darthmushroom
    laza kezdé a 3. szezon elején :D már 8 pont előnyünk van :D
  • Darthmushroom
    Vietto anno is cserének jött meg 2. szezonba is csere volt.. de már csak 3.számú. Ha eltudom adni eladom(értékén +köv eladás mehet), mert jön Gabriel Barbosa a belga meg marad amúgy is.
  • zavbal
    Hí de régen voltam erre szóval grat mindenkinek! @Dartmushroom kíváncsi leszek te ki tudod-e hozni Viettoból az állatot nálam "egyszezonos" játékos volt.

Egy kis off: így jár aki IRL tolja az Fm-t : Link
  • Darthmushroom
    mivel télen jött még nem épült be teljesen meg egyenlőre sokkal jobb Bezus
  • zyndar
    Jó kis szezon ez, gratu.

De Vilhena látom még peremember. Nálam így nézett ki 2019-ben.
  • Darthmushroom

Dynamo Kijev 2. szezon

Bár volt bőven érkező a két átigazolási szezon alatt bőven pozitívba zártuk az átigazolások terén az évet, pedig főleg csak kölcsönből visszaérkező és kiegészítő emberek távoztak. A bajnokságot ismét simán hoztuk, bár fájó h két rivális otthonában is kikaptunk. Végre sikerült a hazai kupát is megnyerni a szezon egyik legizgalmasabb meccsén. BL-be elégedett vagyok a 16 közé jutással bár fájó h hazai győzelem után nagy pofonba szaladtunk bele a Chelsea otthonában. Az idei év legjobbjai: Batshuayi, Bezus, Yarmolenko és a keret meg így nézz ki.
  • zyndar
    Jáj Felkoncoltak.

Legalább izgalmas volt a párharc. Jövőre talán sikerül messzebb jutni.
  • Darthmushroom
    hiába tettünk meg mindent otthon a továbbjutásért... idegenbe mindent elb*sztunk.. kritikán aluli védekezéssel simán kiestünk.
  • Darthmushroom
    És sikerült döntetlent elérni így tovább mentünk a csoportból. Chelseat kaptuk de nem baj innen minden meccs ajándék. amúgy a tabella így fest. Kicsit csalódott vagyok a két veresség miatt mert idegenben a Dripno lefocizott minket a Donyeck meg 2 helyzetből fordított ellenünk.
  • Darthmushroom
    bár életben maradt a remény a továbbjutásra, annyi h nem szabad Torinoban kikapni... de nevetséges h eljátszotta ugyanazt mint idegenbe h vezettünk és két irtó szar gólt kapunk amivel visszajönnek.
  • ozbom
    Sziasztok! Ritkán szoktam írni, inkább csak olvasom a fórumot. Szeretnék mutatni 3 magyar játékost, mind a hárman generáltak. A nyáron igazoltam őket.
    Rácz Béla
    Fazekas
    Arany
  • zyndar
    Jó kis spìler! Komolyabb eredmények? Ha tudsz képeket mutatni, ne fogd vissza magad :)

@DM: minél kisebb csapattal :)
  • Darthmushroom
    azt kell mondanom Kijev után meg van az útirány.. Hamburg vagy Braunschweig. Előbbi hatalmas szégyent hozz magára h ilyen kerettel osztályozott játszik a bent maradásért úgy h még soha nem esett ki, utóbbi meg am régen meghatározó klub volt az első vonalba meg volt jégeres mezük is :D
  • Gaxx
    Bocsi az előzőért.30 napig korlátozva van mit küldhetek úgy látszik.Már 2x is szép postot írtam de nem küldte el. :( Szóval egy 2022-es Videoton karrierből szeretnék csak 1 képet mutatni.Mindent az ifi nevelésbe tettem bele és a legjobb játékosomat mutatnám.

http://imagerz.com/QFdDW1gAV1Y

Már 16 évesen kezdőbe raktam hogy kapja a perceket.Több képem is van de talán majd később ha érdekel valakit. :) köszi
  • Gaxx
    http://imagerz.com/QBZBDUtvAwMDUl8eFQVQ
  • Utley
    Már nem tolom. A 2. szezonba se jött össze a feljutás csak 3. lettem... De amikor a 3. szezonra 2700€/ hét fizú keret volt és nem volt emberem fogtam és befejeztem.
  • zyndar
    Hamar meg lehetne unni.
  • Zenszkij
    kevés lenne a funkció, ergo unalmas lenne
  • bakkerman
    fm-basen-n a fórumba felvetődött egy téma,hogy mi lenne ha a jövőben az FM-hez kiadnának egy olyan DLC-t,ami berakná a játékba az "owner" módot. Jelképes összegért lehetne aktiválni,a kezelőfelületen csak apróbb változtatások lennének,de maga a szerkezet ugyanaz lenne. Tehát mint most van a classic mód,megjelenne alatta egy "Owner" mód. Lényege,hogy ugyanúgy választunk országokat,ligákat,adatbázist,kiválasztjuk magunknak a csapatot,és mint tulajdonos kezdjük meg a játékot. A feladatunk nem más,mint a klubunk szakmai,és gazdasági vezetése,a szakmai oldalnál jön képbe,a megfelelő menedzser leigazolása,neki kijelölni a célokat,és biztosítani neki ehhez elegendő pénzt,amiből ő,vagy az általunk felvett igazgató (igazolásokért felelős emberke) elvégzi a csapat megerősítését,keret összeállítását. Mi pedig,mint a klub "ura",tárgyalhatnánk szponzorokkal,befektetőkkel,akik szintén meghatároznák a célokat,amikért cserébe ugye a klub megkapja a pénzt,mint a való életben. Tehát a lényege a dolognak az lenne,hogy nem menedzserként,hanem klub elnökként/tulajdonosként vezetnénk egy klubot. Megmaradna ugyanúgy majdnem minden képernyő,nézhetnénk a meccseket 3D-be,de ugye mi már nem szólhatunk bele a meccsek alakulásába,a keret összeállításába. Persze saját kézbe vehetnénk a dolgot,és mi igazolhatnánk játékost (lásd Fiorentino Perez),és majd eldől,hogy a menedzser mit kezd velük.

Szerintetek a közeljövőben van esély egy ilyen bővítményre? És mit gondoltok,életképes lehetne? Nem kell gondolni FIFA Managert szintű túlcsicsázott valamire,a játék szerkezete maradna.
  • zyndar
    Véletlenül ránéztem a magyar válogatottra, 2017-et írunk. Két tehetség és egy szépen fejlődött Otigba:

Tisza, Vidi nevelés
    Trucz, Szeged 2011
    Otigba
  • Pietro87
    Schweinfurtot tolod még? :)
  • Pietro87
    Azt hiszem kicsit túlreagáltam a dolgokat: azért még nagyon nem vagyunk egy Sochaux szintjén. De vannak biztató jelek. :)
  • geo91
    szept 13
  • Utley
    Ausztráliában nem generál a gép fiatalokat az utánpótlás csapatokba? Lenyomtam egy szezont, de fiatalok nem jöttek és lassan kezdődni fog a 2. évad.
    Egy alapszakasz 2. hely után behúztuk a rájátszást :)
  • Pietro87
    Triestina: hát nem egy leányálom az biztos, azért jobbra számítottam. De hogy Sochaux meg Almería ellen nyomjak edzőmeccseket. Az se 100%-as aki a mi szintünkhöz ilyen ellenfeleket hívott meg. Kíváncsi leszek meddig bírom idegileg. :D
  • Pietro87
    Csak remélni tudom, hogy a német és olasz adatbázisban nem lesz semmilyen hiba. Bár ezek után, amiket mondtatok, ki tudja.

Az Aachen-nél egyáltalán nem volt utánpótlás, szezon elején érkezett 1 fő. Majd féltávnál volt egy játékosbörze egy meccs keretében: Aachen U19 vs. Bemutató csapat, és az ellenfélből érkezett sok játékos. Szóval most van keretem.

Tegnap pedig a Triestinával kezdtem: talán 2-2 főm volt a B és az utánpótlás csapatomban, de hármat ezekből is felhoztam a nagyba, mert hiányposztot tudnak játszani. (DC, DM, MC Dunát lehetne rekeszteni, de szélsőim alig-alig.) Bár Tarantónál rengeteg van az ifiben és a B-ben is akadnak. Szerencsére mind valódiak, és a Triestinánál is.
  • Darthmushroom
    úgy szeretem mikor a gép nem az megver hanem direkt fel idegesíteni akar... megyünk a Realhoz mondom ok kikapunk úgyse itt kell pontot szerezni (Real,Juve,Red bull csoport) vezetést is szereznek, mondom nem érdekel.. erre hirtelen jó nagy szerencsével megfordítjuk a meccset, de nem ezt csak felkínálja.. a hajrában két szöglet góllal fordítanak de nem a simával hanem mikor össze-vissza pattog még be nem gyötrik... verjen meg simán kit érdekel de így...
  • korbin555
    Sajnos utólag már nem lehet hozzáadni.Azonnal dobnod kellett volna azt az adatbázist. Ificsapat nélkül nem lehet játszani(én legalábbis nem tudnék).
    Bár az SI sem áll a helyzet magaslatán,mert például az NB1-ben már évek óta csak öt klubnál van tartalékcsapat,az NB2-ben meg egynél sincs.Akkor meg mihez kezdjek az ifiből kinövő,vagy az első csapat szintjét el nem érő emberekkel?Mert az biztos,hogy nálam nem fogják a morált rombolni a tehetségtelen,csalódott,átadólistás emberek. Szerencsémre a Haladásnál van tartalék,más csapattal meg nem nagyon játszom itthon.

Viszont az a francia db,amit itt találtam,abban első ránézésre nincsenek ilyen anomáliák.Van tartalékcsapat,ificsapat,és valódi játékosok.Igazából akartam is kezdeni vele,de visszariasztott ez.Nem ástam bele magam a franciába,de az világos,hogy valakinél 2017-ben, másnál meg 2023-ban omlott össze a játék.
    Szóval elég nagy lutri ezekkel a barkácsolt adatbázisokkal játszani.Én is próbálkoztam, de egyik sem volt megbízható.Úgy döntöttem,hogy van elég idegesítő bug enélkül is a játékban.
  • Darthmushroom
    mondtam h nem a hazai bajnokság a kihívás :D
  • zyndar
    Na milyen izgalmas lett, két csapat is 15 ponton belül
  • Darthmushroom

Dinamo Kijev 1. szezon

Végig uralva a bajnokságot simán bajnokok lettünk, új gól rekorddal. Az EL-ben is viszonylag simán meneteltünk végig a döntőig amit szintén viszonylag simán hoztunk. Sajnos a hazai kupa nem jött össze, de ez legyen a kevesebb baj. A keret nagyon jó, egyenlőre még nem döntöttem el h a sztároktól megváljak e a nyáron és csináljak hatalmas bevetélt vagy még várjak vele. A Bezus, Konoplyanka, Yarmolenko ukrán tengely kiemelkedően jó volt, értük biztos komoly pénzt tudnék akasztani.
  • Darthmushroom
    hát ez simább volt mint vártam :D