104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pietro87 #95616 Gratula, látom Vydra kissé Falcaósra vette az EL-t, már ami a gólokat illeti :)
De ez a Werder hogy a francba tudott kiesni?! -
Pietro87 #95615 Akkor cseszegetnek rendesen, pedig szép eredményeket hozol nekik, na és az a 110 rúgott gól. :) -
korbin555 #95614 Ezzel a hetessel (meg a Wolves vereségével)átvettük az első helyet a tabellán.Remélem,ott is tudunk maradni.De a másodikon helyen minimum.
Ennek ellenére sem vagyok biztos a jövőmben.A kérés ellenére sem tartom be a fizetési keretet,és már kétszer is nyíltan kritizáltam a tulajdonost.A szerződésem pedig szezon végén lejár.
Majd holnap kiderül,mert mára kiléptem a játékból.(Giro,F1,Hoki-vb,BL döntő,és egyéb jelentéktelen sportesemények miatt.) -
korbin555 #95613 Már az asszisztensem is idegesít,hogy túl sokat keresnek a játékosok.Mintha bármelyiknek is én adtam volna a szerződést.Megjegyeztem magamnak a pasast,az első adandó alkalommal repülni fog.Most még nem rúghatom ki,mert a tulaj úgysem engedné. -
Zolika60 #95612 Na srácok, most én is felveszem a kesztyűt és remélem győzelmekről számolhatok majd be nektek :) Örömmel nézem a Ti sikereiteket! Régóta olvasom a blogot, párszor már fordultam is hozzátok segítségül! Remélem nem bánjátok, ha aktívabb tagja leszek a közösségeteknek :) Úgyhogy neki is látok és keresek egy csapatot, akivel nekilátok a sikereknek és a küzdelmeknek :D -
korbin555 #95611 Gratulálok,jó szezon volt.Mehetsz a BL-be. -
Dynamo Dresden 3.szezon: "Az áttörés éve"
Mivel a klub helyreállt anyagilag az előző szezonban így a keret szinte teljesen átalakult a átadó,kölcsön listás és ingyen igazolásokkal,aminek meg is lett az eredménye. Szinte végig harcban állva a 2. helyért végül a 3.helyen zártunk. Sajnos megint a tavasz miatt buktunk, valahogy nem kedvez nekünk a téli szünet. A német kupában a 2.fordulóban estünk ki a dortmund ellen itthon, viszont az EL-ben nagyot meneteltünk. A Slaks és az Ajax útján jutottunk a csoportkörbe, ahol a Liege,Bilbao,Red Star hármas előtt első helyen mentünk tovább. Az egyenes kieséses szakaszban az Everton,Club Brugge,Lille hármas útján elértük az elődöntőt, ahol sajnos a Spurs elleni idegenbeli 2:0al 2:1s összesítéssel alul maradtunk. A keret nem rossz de még ránk fér az erősítés. Vydra lett a legjobb idén aki 19 góllal gólkirály lett az EL-ben és a bajnokságba is 2. lett Lewa mögött, a másik kiemelkedő az Udineseben átadólistáról szerzet Torje lett. -
alapból kontrán voltam egész meccsen mivel idegenbe volt a meccs meg hiába állok be még hátrébb mikor 1:0 marad hosszabbítás még ha egyet lövünk gyakorlatilag továbbmegyünk. -
Zenszkij #95608 be kell állni védekezni a végén -
Dresden 1:0 Spurs---> Spurs 2:0 Dresden kivételesen csak 89.percbe rúgták a másodikat.. még mi 7 tiszta helyzetet rontottunk köztük kapufákkal. Most már örülök h csak 2 meccs van hátra mert ez amit tavasszal művel velem az... -
ezt már komolyan nem hiszem el zsinórban kétszer... Dresden 1:1 Mainz 90+3 szöglet az egyenlítés, Schalke 2:1 Dresden 90+1 szöglet a győztes gól.. -
korbin555 #95605 Úgy látszik,mindenképpen rá akarnak kényszeríteni,hogy kiárusítsam a csapatot.Íme.Azt pedig leshetik.Nyárig innen senki nem megy sehová.15 emberrel nem tudom lejátszani a szezont. -
korbin555 #95604 Elértem a félidőhöz,és egyrészről elégedett vagyok,másrészről meg kicsit aggódom.
A bajnokságban jól játszunk,továbbra is szórjuk a gólokat,bár hátul is nagyon "gólerősek"vagyunk.A taktika azért jól működik,inkább a középső védőim gyengék,de ez van.
Meccsek.
Tabella.
Az eléggé meglepett,hogy nem Delfouneso,hanem Wilson a fő gólfelelős.A 17-es gyorsaságával ebben a ligában nem nagyon tudnak mit kezdeni az ellenfelek.,már 24 gólnál tart.
Innentől fogva a feljutás a célom.Ha az őszhöz hasonló játékot tudunk produkálni tavasszal,akkor meg is lesz.Ha a levont 10 pontot hozzáadnám,akkor már most elsők lennénk.
A kupákról:A Capital One-ban a második fordulóban megkaptuk a Birmingham City-t és simán kiestünk.Az FA kupában elértük az elvárt 3,fordulót,ott a Skrill Premier-es Grimsby következik majd.A Johnstone's Paint Trophy döntőjében ott vagyunk,a Bristol lesz az ellenfél.A főnökséget ez a kupa nem érdekli,de én mindenképpen szeretném megnyerni.Minden apró sikerre szükségem van,hogy növeljem a reputációnkat.Az FA úgyis csak addig tart,amíg ki nem fogunk egy nagyobb halat.
És akkor az,ami miatt nem vagyok nyugodt.Finances.Októberben kaptunk 650k cash injektion-t,mert egyre nagyobb bajban vagyunk.Nem mintha az bármit is segített volna.December elején pedig kaptam a főnöktől egy üzenetet,hogy meg kellene fontolnom néhány játékos eladását.Mondván,a működéshez szükségünk lenne a pénzre.Persze erről szó sem lehet.Nem fogom kockára tenni a feljutási esélyeinket.A vereségek úgyis mindig akkor jönnek,amikor muszáj pihentetnem a jobb játékosokat.Oldja meg,az ő munkáját nem tudom helyette elvégezni. -
Maximális respect a csapatnak majdnem sikerült 4:1ről kiesni otthon -
Amugy 2026ban jarok a Juveval, lassan csak generalt jatekosaim lesznek... :(
Fura, hogy minden wonderkid a jatek elejerol lassan kioregszik :o -
Lille 1:4 Dresden asszem bent vagyunk a 4 között az EL-be a visszavágottól függetlenül. -
Akkor eddig vezetek :D -
Nekem 3 volt a rekord előző szezonba az egyik meccsen.. természetesen meg is szívtam vele mert 3:0ról így sikerült ledöntetlenezni :D -
Nektek hany a legtobb les miatt meg nem adott golotok szama egy meccsen? En most a Napoli ellen 4 lesgolt lottem, de nyertunk 11esekkel hosszabbitas utan szerencsere (olasz kupadonto) :D -
El se hiszem h valami jó is történt a továbbjutással februárban.. Wolfsburg meccsen megint közel voltam a kilépéshez 0:2ről visszajövünk, hajrá--> szöglet után 11s nekik.. kihagyja majd kipattanót berúgja.. köv. jelenet szöglet öngól...
-
Sikerült a címvédés!
Hamarosan hosszabb összefoglaló! -
nem elég, hogy a bajnsokágban az utolsó hat meccsből ötöt x-re adtam, most jön ez is... igen, jól sejtitek, 0-0 lett a vége. :')
Bayern-Salzburg -
Pietro87 #95594 Valószínű, hogy ez lesz, mert csak ennek van értelme. -
Ha nem az van, hogy 5 a keretben és 3 a kezdőben vagy a meccsre kispaddal együtt annyit vihetsz ki, akkor nem tudom. -
Pietro87 #95592 Nincs olyan korlátozás, mint például a spanyolnál, hogy csak 25-en lehetnek. Inkább a németre hasonlít: 15 a minimum és 99 a max. És nem lehet a keret tagja külföldi játékos.
A másodosztályban is ezek a min-max létszám; ott viszont van olyan lehetőség, hogy max 3 nem török játékos, és max 5 külföldi lehet kerettag. Itt nem értem mi a különbség. -
asszem mára elég is volt Nekem is. oké h más szint a hülye Bayern meg a Dortmund.. de persze ilyenkor kidől meg eltiltva lesz ellenük mindenki... és akkor Bayern 3:0 Dresden, Dortmund 6:0 Dresden... utóbbi no comment kategória vagy inkább szánalom kategória, egy értelmes gól többi meg... örülhet h közbe nem léptem ki (de csak azért mert rég volt mentve) így kell kapott gólok 3.helyről 9.re lemenni 2 meccs alatt... -
Áhh ezek a csapatnevek :) Gratula! Milyen szabályok tartoznak itt és a másodosztályban a játékosok nevezéséhez? -
Gratu -
Pietro87 #95588 Két körrel a vége előtt megnyertük a bajnokságot, amivel feljutottunk a második vonalba. Bár amióta az élre kerültem - 12. forduló - nem engedtem át az első helyet, de hat pontnál távolabb sem tudtam elhúzni a másodiktól. Végig a Göztepe nyomult utánam, de szerencsére ők a végére kifulladtak, egyébként odavissza vertem őket. Már az előző fordulóban is bajnok lehettem volna, ha nem nyert volna a Gaziosmanpasa - velük az egymás elleniben rosszabbul állok. Így 69p, 60p, 60pontosan vártuk a 32. fordulót, ahol már egy pontszerzés is elég lett volna az üdvösséghez. Ez össze is jött egy x-szel, míg a Gaziom kikapott, és a Göztepe is bár nekik már édes mindegy volt az egymás ellenink miatt. Majd este még befejezem a maradék két meccset, de addig is egy tabella -
szép a tavaszi sorsolásom is bár előttük még van két bajnoki de:
-Stuttgart itthon
-Bayern idegenben
-Dortmund idegenben
-Hoffenheim idegenben (Ő nagy mumus) -
Asszem egész jó telet zárok. Nyáron ingyen érkezik majd: Trapp,Morrison,Clyne.. még Everton Ribeirot akartam de a hülyéje Portoból inkább visszamegy braziliába. -
korbin555 #95585 Szerencsére mindjárt a következő meccsen talpra is álltunk.A megtépázott morál is egyből helyreállt. -
korbin555 #95584 Ezt jól megszívtuk.De nem ordibáltam velük,mert nem érdemelnék meg.A levonásunkat hamar eltüntettük,és ha hozzáadnám azt a 10 pontot,akkor igen előkelő helyen állnánk.Tabella.
Pedig a keret is az alap,egyetlen free playert hoztam csak.Nielsen.Elöl igen jók vagyunk,de hátul gondok vannak.Sajnos arról szó sem lehet,hogy bárkit is tudjak igazolni,mert egy vasunk sincs.Nielsen is csak azért jöhetett,mert két embertől közös megegyezéssel megváltam,így az ő fizetése még éppen belefért. -
korbin555 #95583 Amelyik ifit nem akarod megtartani,azt nem is kell.A bénáknak jobb klikk a nevére, terminate trial és kész.Azonnal eltűnnek,és nem veszik el más elől a játéklehetőséget. -
Pietro87 #95582 Nagyon összetett a dolog, de a törökkel azért viszonylag jó lábon állok. Afrikai bajnokságot nem tudnék kezdeni, max a dél-afrikait ami alapból is benne van. Vagy Ázsiában egy japán ligát.
Most március tájékán érkezett egy csomó fiatal, akik meccseltek egyet az U19-emmel. Viszont az utánpótlásom főfejese ugye azt ajánlja, hogy ne tartsak meg mindenkit közülük, de a próbaidőszak végéig nálam maradnak ezek a fiatalok. Csak az az érdekes, hogy pont velük van már valamiféle U19-em. Arra már nem emlékszem, hogy az elején miként is nézett ki az U19-es gárda, de akik most itt vannak, mind canakkale-iek (vagyis helyiek) és ők érkeztek erre a próbameccsre. Ergo szerintem az elején csak fake játékosok lehettek itt. Na, ezt jól bonyolultan írtam le. :) -
korbin555 #95581 Már egy éve őrizgetem ezt a listát,nem emlékszem honnan mentettem le.
A svédek(88) már nem fértek fel.De nekem ennél is meglepőbb Belgium(85). -
Ez nagyon jó lista, tovább van? Vagy hol találtad? Azért Egyiptom, Nigéria és Portugália meglepő helyen van, nem is értem egyiket sem. Meg hol vannak a svédek? :D -
léteznek csodák??? ez valami újdonság lehet az fmbe :D -
persze... Hamburgnak köze nincs szabiból megnyeri a hajrában, Bilbaoban nyerünk de a Standard meg agyon ver otthon... kezd herótom lenni a k*csög belga csapatokkal h minden mentésembe agyvérzést okoznak...
-
kupába nehezítve is majdnem megfogtuk őket.. kis szerencse kellet volna, de ilyenkor jön a szabi+szöglet gól amivel fordítanak...