104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    most kezdődik a szezon, átig határidő 1-2 nap
  • Darkon
    MArmint pontos, teli elott van mert akkor majd lehet ingyenesekre is hajtani.
  • soma22
    egyébként 2011
  • soma22
    elhiheted hogy nem volt tervben, hogy elengedi a vezetőség ennyiért...
    mennek az ajánlatok 2 meberért, de nem lesznek akkor sztárok mint a távozó
  • Darkon
    Datum? (folyamatosan keresni kell az embereket, mar meg kene lennie az elment ember helyere erkezonek)
  • pinnacle
    én is legyőztem eddig 2x:)
    egyszer a gép baszott meg ugy, hogy lezsibbadt a jobb oldalam:S
    egyszer meg egy kurva mikro sütöt meg majdnem:S
  • miki36
    ő másképp látja:)
  • soma22
    erősebb vagyok:D
  • pinnacle
    ne verd bele, mert megráz az áram
  • soma22
    türelem, türelem, emberpalántákkal kell védőt játszatnom kezdőként...
  • Darkon
    Turelem, nyolcadik szezon ota ezt csinalom(most Consigli a superkapusom menne meg a Cuscito a supervedom). Szerencsere Consiglit felvaltottam megjobb kapussal 20evesen bombaformaban. Mostanaban minden evben szerzodest hosszabbitok minden fontosabb jatekossal.
  • soma22
    akkor a real és barca miért tud 100 milliokat kidobni komplett védelemre kpra?

faszom beleverem mindjárt ebbe a gecibe

coloccini helyettesét vitték el a beleszolásom nélkül apropénzért
  • pinnacle
    spanyolba smucigok az elnökök:S
  • soma22
    bazz ment 15.5 ért a bayernhez, igazolásra 7et kapok igy is...
    darkon asszem kezdem átérezni a helyzeted
  • GTheo
    Szeretem a játékban amikor egy ember nyeri meg a meccset, a Hull ellen Victor Simoes négyet lőtt, nyertünk is, Birmingham ellen McFadden 4et rúgott nekem, el is vertek. 3 hely.
  • miki36
    nálam év közbe most adta el Jimenezt 9.75-ér, toronymagasan a legjobb embere a csapatnak, 30 alatt nem adtam volna, hacsak nem nyávogott volna
  • soma22
    bazdmeg, betöltöm a játékot, erre a vezetőség eladja az utolso védő reménységemet 15 misiért...mindenkinek az ajánlatát elfogadja aki ennyit ad egy brutális védőért(rafael forster).

benne vagyunk a blben, bajnokságban elvárásaik vannak pénzt nemadnak, és a 3. védelmi alappillért is eladják...csodálom hogy coloccini még itt van...ááá geci nagyon felbasztak
  • soma22
    szimpatikus a játékuk, kb olyanok mint a fener a blben:)
  • GTheo
    Az Alavessel anno UEFA-kupa döntőben is játszott nem? Valami rémlik...

Swanseaval második vagyok jelenleg a másodosztályban :)
  • miki36
    Laudrup összerakta azt a csapatot, fiatalok, lendületesek, csak 1-2 alappleja kölcsönben van
  • fordjee
    MIkor eladtam, olyan 5 millióra számítottam maximum. Amúgy bőven nem ér annyit, nem is értem, miért adtak ki ennyit érte.
  • soma22
    contra-t az alaves ota szeressem:D
    éljen getafe:D
  • Darkon
    Grat a BL menetelesert! Meg ilyen makot 16M Dzsudzsakert!
  • Darthmushroom
    Ngeri ha vagy jelentekez privátba msn cimmel!
  • Darthmushroom
    hm most nézzem elég erős a csoportom!:S
    Én blackburn, mellete Stuttgart,Levekursen,Schalke!
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek!
  • pinnacle
  • fsgh
    mit nem mondjak

1. áttekinthetőbb

2. az elöző a színeivel picit idegesítő volt

szal összefoglalva grat ez jobb így:)
  • fordjee
    A 2008-as fm-ben tolt már valakinek egy idényben 50 gólt egy játékosa? Mondjuk valamelyik 1. osztályban?
  • pinnacle
    Kicsit változott külcsínyel, de robog az excel:)
  • fordjee
    Én is így próbáltam magyarázni a 7. helyet. Azért annyira nem erős a csapat, hogy mindenhol jól szerepeljen. Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk, ha nyertem 2-3-at egymás után, utána tuti buktam meg döntetleneztem a következő kettőt, így nehéz lett volna előrelépni.
  • Gunnersboy
    Darth, NGeri, vortob msnjeiteket pls privibe

itt az enyém:
  • Darkon
    Varjuk a tablazatokat:)
  • Ars3nal
    a csapat esze:D

grat fordjee, úgy látom hogy a BL menetelésre ráment a bajnokság:c de összességébe jó idény
  • fordjee
    Sziasztok!
    Közbeszúrok egy kis magán fm-et, ha nem baj (tudom ám hogy nem), megint egy rakat képpel. Sikeresen befejeztem a 2. szezonom, értem ezalatt, hogy végigvittem. Nagyon felemásra sikeredett. BAjnokságban csak a 7. lettem, fényévekre az első 4-től, FA kupából pedig a 4. körben kiestem. Ellenben a BL-ben az elődöntőig meneteltünk, a Ligakupát pedig megnyertük, ezt ráadásul úgy, hogy kivertem a Man U-t, a liverpoolt, és az Arsenalt is, mind a 3-at tizikkel (Arsenalt az elődöntőben úgy, hogy az első meccsen otthon kikaptam 2-0-ra, a visszavágon a 70. percben megszereztem a vezetést, és a 94. percben szabadrúgásból lőttem még egyet, miközben a meccs végére a kapusom 10-es lett:) ).
    Sajnos továbbra is nagyon sok gólt kapok, hiába lövök rengeteget, erre ráment a bajnokság.
    2 húzóember volt a csapatomban, Asamoah és Mati Fernandez, szerencsére egyik sem sérült meg soha, majdnem minden meccsen játszottak. És akkor a képek, illetve a harmadik szezonról is egy-két érdekesség:

Tabella:

Bl csoportból továbbjutás:

Bajnokság áttekintés:

Év végén a csapat:

Szezon összegzés:

Asamoah:

Mati Fernandez:

És végül egy érdekesség, egy évvel ezelőtt Dzsudzsákot 4 millió, plusz 50%-al adtam el, erre egy év múlva jött egy ilyen :

• miki36
    minőséget hoztál vele a pályára:D
  • Ars3nal
    Tibi az ász:D 2őt saját magának csinált meg kapuskirúgásból kettőt meg távolról vert be:D
  • pinnacle
    én is leszek ha vkit érdekel:C
  • miki36
    mindenkit úgy fogsz elpicsázni:))
  • kraawz
    ezthoty :c