104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
most kezdődik a szezon, átig határidő 1-2 nap -
MArmint pontos, teli elott van mert akkor majd lehet ingyenesekre is hajtani. -
egyébként 2011 -
elhiheted hogy nem volt tervben, hogy elengedi a vezetőség ennyiért...
mennek az ajánlatok 2 meberért, de nem lesznek akkor sztárok mint a távozó -
Datum? (folyamatosan keresni kell az embereket, mar meg kene lennie az elment ember helyere erkezonek) -
pinnacle #13388 én is legyőztem eddig 2x:)
egyszer a gép baszott meg ugy, hogy lezsibbadt a jobb oldalam:S
egyszer meg egy kurva mikro sütöt meg majdnem:S -
ő másképp látja:) -
erősebb vagyok:D -
pinnacle #13385 ne verd bele, mert megráz az áram
-
türelem, türelem, emberpalántákkal kell védőt játszatnom kezdőként... -
Turelem, nyolcadik szezon ota ezt csinalom(most Consigli a superkapusom menne meg a Cuscito a supervedom). Szerencsere Consiglit felvaltottam megjobb kapussal 20evesen bombaformaban. Mostanaban minden evben szerzodest hosszabbitok minden fontosabb jatekossal. -
akkor a real és barca miért tud 100 milliokat kidobni komplett védelemre kpra?
faszom beleverem mindjárt ebbe a gecibe
coloccini helyettesét vitték el a beleszolásom nélkül apropénzért -
pinnacle #13381 spanyolba smucigok az elnökök:S -
bazz ment 15.5 ért a bayernhez, igazolásra 7et kapok igy is...
darkon asszem kezdem átérezni a helyzeted -
Szeretem a játékban amikor egy ember nyeri meg a meccset, a Hull ellen Victor Simoes négyet lőtt, nyertünk is, Birmingham ellen McFadden 4et rúgott nekem, el is vertek. 3 hely. -
nálam év közbe most adta el Jimenezt 9.75-ér, toronymagasan a legjobb embere a csapatnak, 30 alatt nem adtam volna, hacsak nem nyávogott volna -
bazdmeg, betöltöm a játékot, erre a vezetőség eladja az utolso védő reménységemet 15 misiért...mindenkinek az ajánlatát elfogadja aki ennyit ad egy brutális védőért(rafael forster).
benne vagyunk a blben, bajnokságban elvárásaik vannak pénzt nemadnak, és a 3. védelmi alappillért is eladják...csodálom hogy coloccini még itt van...ááá geci nagyon felbasztak -
szimpatikus a játékuk, kb olyanok mint a fener a blben:) -
Az Alavessel anno UEFA-kupa döntőben is játszott nem? Valami rémlik...
Swanseaval második vagyok jelenleg a másodosztályban :) -
Laudrup összerakta azt a csapatot, fiatalok, lendületesek, csak 1-2 alappleja kölcsönben van -
fordjee #13373 MIkor eladtam, olyan 5 millióra számítottam maximum. Amúgy bőven nem ér annyit, nem is értem, miért adtak ki ennyit érte. -
contra-t az alaves ota szeressem:D
éljen getafe:D -
Grat a BL menetelesert! Meg ilyen makot 16M Dzsudzsakert! -
Ngeri ha vagy jelentekez privátba msn cimmel! -
hm most nézzem elég erős a csoportom!:S
Én blackburn, mellete Stuttgart,Levekursen,Schalke! -
grat mindenkinek! -
pinnacle #13367 -
mit nem mondjak
1. áttekinthetőbb
2. az elöző a színeivel picit idegesítő volt
szal összefoglalva grat ez jobb így:) -
fordjee #13365 A 2008-as fm-ben tolt már valakinek egy idényben 50 gólt egy játékosa? Mondjuk valamelyik 1. osztályban? -
pinnacle #13364 Kicsit változott külcsínyel, de robog az excel:)
-
fordjee #13363 Én is így próbáltam magyarázni a 7. helyet. Azért annyira nem erős a csapat, hogy mindenhol jól szerepeljen. Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk, ha nyertem 2-3-at egymás után, utána tuti buktam meg döntetleneztem a következő kettőt, így nehéz lett volna előrelépni. -
Darth, NGeri, vortob msnjeiteket pls privibe
itt az enyém:
-
Varjuk a tablazatokat:) -
a csapat esze:D
grat fordjee, úgy látom hogy a BL menetelésre ráment a bajnokság:c de összességébe jó idény -
fordjee #13359 Sziasztok!
Közbeszúrok egy kis magán fm-et, ha nem baj (tudom ám hogy nem), megint egy rakat képpel. Sikeresen befejeztem a 2. szezonom, értem ezalatt, hogy végigvittem. Nagyon felemásra sikeredett. BAjnokságban csak a 7. lettem, fényévekre az első 4-től, FA kupából pedig a 4. körben kiestem. Ellenben a BL-ben az elődöntőig meneteltünk, a Ligakupát pedig megnyertük, ezt ráadásul úgy, hogy kivertem a Man U-t, a liverpoolt, és az Arsenalt is, mind a 3-at tizikkel (Arsenalt az elődöntőben úgy, hogy az első meccsen otthon kikaptam 2-0-ra, a visszavágon a 70. percben megszereztem a vezetést, és a 94. percben szabadrúgásból lőttem még egyet, miközben a meccs végére a kapusom 10-es lett:) ).
Sajnos továbbra is nagyon sok gólt kapok, hiába lövök rengeteget, erre ráment a bajnokság.
2 húzóember volt a csapatomban, Asamoah és Mati Fernandez, szerencsére egyik sem sérült meg soha, majdnem minden meccsen játszottak. És akkor a képek, illetve a harmadik szezonról is egy-két érdekesség:
Tabella:
Bl csoportból továbbjutás:
Bajnokság áttekintés:
Év végén a csapat:
Szezon összegzés:
Asamoah:
Mati Fernandez:
És végül egy érdekesség, egy évvel ezelőtt Dzsudzsákot 4 millió, plusz 50%-al adtam el, erre egy év múlva jött egy ilyen :
-
minőséget hoztál vele a pályára:D -
Tibi az ász:D 2őt saját magának csinált meg kapuskirúgásból kettőt meg távolról vert be:D -
pinnacle #13356 én is leszek ha vkit érdekel:C -
mindenkit úgy fogsz elpicsázni:)) -
ezthoty :c