104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    egy kicsit visszatértem a gammához,Barcaval nyomulok jelenleg,féltávnál járunk január 2.-án.
    A bajnokságban 17 forduló után 2.-ok vagyunk a Real mögött 5 pont hátrányban,a 3. helyezett Betis előtt pedig 4 pont előnnyel. A BL-ben a Man City-Marseille-Maccabi Tel Aviv csoportból elsőként jutottunk tovább 5 győzelem,1 vereséggel. A 16 között a CSZKA Moszkva vár ránk. A kupában már a 16 között megkaptuk az Atleticot,elég komoly párharc lesz már most januárban,ki derül mire lehet képes a csapat tavasszal. Nyáron meg most télen nem igazoltam senkit,viszont nyárra már megvan az első érkezőm,Ter Stegen érkezik 30 millió euróért,és egy argentín 25 éves kapus a padra,ingyen júliusban. A cél ugye a triplázás,aztán majd kiderül mi lesz
  • korbin555
    Coventry City.3.szezon,félidő.
    Éppen olyan jók vagyunk,mint amit el is vártam.Az AMC helyett a DM meghozta hátul a kívánt stabilitást.Bár az utolsó két meccsen beszedett öt gól kicsit rontott a képen,de így is messze a legkevesebb gólt kaptuk.Az új igazolások közül senkivel nem nyúltam mellé.Hullámvölgyünk sem volt,a novemberi gyengélkedés oka a két kezdő középhátvédem sérülése volt.Az egyetlen meccs,ami miatt csalódott voltam,az akkor tök utolsó Baglyok elleni hazai vereség volt.
    Meccsek.
    Championship.
    Van 8 pont előnyünk,és egy meccsel kevesebbet is játszottunk.Be fogunk sétálni a Premier League-be.
    A szezon eddigi legszebb győzelmét pedig a Capital One kupában a West Ham ellen szereztük.Lebecsültek bennünket,és pórul jártak.Negyeddöntő.
  • zaki
    Egy kis erdekesseg. Most kezdtem el a Juveval a 27/28-as idenyt, egy pillatatot ravetettem a magyar bajnoksagra kivancsisagbol, hogy kik lettek a bajnokok. Hat elegge erdekes eredmenyek szulettek:

Raadasul iden otodszorre jutott be a Haladas a BL-be, es az EL-ba is 6szor odakerultek, szovan szinte minden evben ott vannak vmelyik kupa csoportkorebe. Ennek ellenere a stadion a regi, jatekosok atlagosak, klub erteke 32.5m font. Ja, es a szovetsegi kapitany meg 2027ben is pinyo xD
  • Darthmushroom
    Én a helyedbe hanyagolnám a 442t, én idei fmen kívül 99%ba csak azt használtam, valamikor két IFel vagy két DMel de egyszerűen ideibe nem tudtam összerakni egy értelmeset se. Egyszerűen akármit próbáltam nem működöt, pedig szinte próba karrierbe próbáltam 1t összehozni, de semmi eredményesség nem volt.
  • LasDen #95692
    Ez a legrosszabb...
    Kapok 25 millát Muniainért, de nincs kire elkölteni. Nincs egy azonnal leigazolható jó játékos csak évek múlva beérő tehetségek. Minek a sok della, ha nincs mire elkölteni? :(
  • Pietro87
    Na, lám. Akár még rotálni is tudsz ezzel a lehetőséggel, ha megtartod ezen a poszton. :)
  • fordjee
    Tényleg rossz helyen játszatom szegény Gansot, Martinez helyén, az Amc poszton, irányítóként a meccs embere lett.
    Amúgy még mindig befuthat, 24 év körül lehet talán.
  • Pietro87
    Köszi. Hát tényleg nem hoz kimagasló értékeket. Most a valós életben szóba hozták a Napolival, de kb. olyan rizikós vétel lenne, mint a Fiorentinának Rossi.
  • fordjee
    Én is sokszor leigazoltam, tetszett a neve nagyon, meg tudtam, hogy igaziból is nagy játékos lesz. Vagyis arról volt szó. De sajnos a sérülések kinyírták a karrierjét. sérülések Azért olyan fiatalon egy 6 és egy 7 hónapos sérülés , durva.
    Nálam szarul játszik, de dlp-t játszatok vele a pálya közepén, védekező módban. Lejárt volna a szerződése decemberben asszem és lecsaptam rá , 1 miláért jött. Azt hittem, Martinezt elviszi majd valaki, de nem jelentkezett be érte senki. Ő stabil kezdő az amc poszton, így Ganso, mivel szeretem és nem is cserének igazoltam, egy sorral hátrébb próbálkozik.
    A Lech Poznan ellen most kipróbálom Gansot amc-ben, kíváncsi vagyok.
    Ganso
  • Pietro87
    Ganso hogy teljesít? Emlékszem FM11-ben mindig a Chelsea igazolta le már a játék elején és kb 10 éven keresztül bezsebelt minden Év játékosa, középpályása, plusz Aranylabda díjakat. Aztán a valós életben meg szép lassan eltűnt a porondról, pedig anno óriási tehetségnek volt kikiáltva.
  • Pietro87
    A helyedben a 4-3-3-nál nem tenném ki a szélre a középpályásokat, hanem egymás mellett lenne a három belül. Vagy közülük egy DM pozícióban. És semmiképp nem játszatnék két ugyanolyan szerepkört. pl. lenne egy mélységi irányítóm, előtte egy box2box és labdaszerzőm vagy a három egymás mellett, de mind más szerepkörben. Illetve a csatároknál is túl nagy luxus szerintem elől a 2 mélységi támadó. Ha például van a keretben egy technikás csatárod, azt tedd be trequartistának, másik CF/AF/Target man, harmadikra is találj ki egy jó szerepkört. Illetve ha ilyen lent lennék egy 3-5-2-t próbálnék ki, wingback-ekkel. Én általában a gyengébb képességű csapatokkal ezt nyomatom, és elég megbízható taktika ilyen szempontból.
  • Utley
    a végére melegedtek be az embereid :D
  • fordjee
    Grat, és sok kitartást hozzájuk:)
    Én meg ilyen eszméletlen meccseket játszunk. 11-esből gól, aztán Sommer elnéz egy beadást, 2-0, mi meg rúgtunk 2 kapufát. Szétvág az ideg, erre jön Lukaku, meg Martinez, és megnyerik a meccset:)
  • Utley
    Sajnos az FA kupa 2.köre lett idén a végállomás, de minden dícséretet megérdemelnek az embereim. Senki nem számított, hogy eddig eljutunk és nagy skalpokat szedünk. Táblás ház 2000 néző a Peterborough ellen, akik a 3.liga első helyén menetelnek a Championship felé.
    Mildenhall - Peterborough 0-3 Sajnos gólt nem sikerült rúgni, pedig a 2. percben 1:1-be ment az emberem a kapusra, de kihagyta..Ami ilyenkor lenni szokott szögletből a 6.percben büntettek és nem sokkal később a meccset le is rendezték.
    Az FA Vase kupában is elvéreztünk, így mostantól már csak a bajnoki címet kell behúzni és tökéletes idényt zárunk. Igaz még fél szezon van hátra és csak 5 pont az előnyőm, de a 3. már 15 pontra van :)
  • fordjee
    Aham, Korbinnál már kiestek az első évben úgy láttam, mi meg már bronzérmesek voltunk tavaly:)
    Ha tetszik a 4-4-2, akkor ne változtass. Következő karrieremben megpróbálkozom majd én is velük.
    Van még egy csomó fontos dolog, pl a játékosok speciális képességei. Én a támadó középpályásoknak mindig megtanítom , hogy menjenek előre, amikor tudnak, próbáljanak kulcspasszokat adni, fussanak a labdával, a középső középpályások diktálják a tempót, lépjenek vissza labdáért, stb. Rengeteg dologból áll össze, és ha veszünk egy 100%-ot annak, aki tökéletesen ért hozzá, én kb. 5-10%-on vagyok:)
    De örülök, hogy segítettem valamit, te vagy az első:) Sok sikert a Modenához.
  • Zolika60
    A 4-4-2 nekem már végső elkeseredésem eredménye :) 4-2-3-1 volt az első elképzelésem, és a 4-5-1 is formailag hasonlóan nézett ki! Egyébként a tanácsaidnak köszönhetően 1 döntetlent és egy fontos sikert könyvelhettem el az utolsó két fordulóban, és a kapura lövéseim is megjöttek :) Szerintem ezekből okulva visszaállok a 4-2-3-1 -re és megpróbálom ott is ezeket a beállításokat!
    A sok védekező játékos pedig még onnan "maradt meg", hogy nagyon erőltettem a kontrákat és a védekezésen volt a hangsúly...aztán onnan az ellentámadás! De nem vált be!
    Köszönöm még egyszer a tanácsaidat, az összegzésedet és mindent! Rájöttem több dologra is, és még mélyebbre fogok ásni a csapat sikeréért :) Eddig ezek szerint felületes voltam!
    Volt egy merész álmom a Modena-val, de azt hiszem most beérem a minimum elvárással! Hátha jövőre igazolni is engednek :)
    Látom a Millwall-t felvezetted a legnagyobbak közé :)
  • fordjee
    4-4-2-vel még nem is próbálkoztam egyébként. De leírom, hogy milyen az enyém. Részben más taktikákból merítettem ötletet, részben pedig a saját ötleteim.
    Ez most a taktikám. Mindenki ellen ezt használom, annyi változtatással, hogyha erősebb csapat ellen játszom, akkor nem támadó, hanem védekező a mentalitás.
    Viszonylag sok gólt kaptam idáig, de sokat is lőttem, gyors támadásokat vezetünk.
    Ami nagyon fontos. A kapusnak beállítottam, hogy ne rúgja ki a labdát. Néztem pár edzőmeccsen, 40%-osan passzolt kb., nagyon sok labdát visszafejeltek a középpályán, amiből aztán jöttek a támadások. Így már 80%-osan passzol és sokkal jobb a labdatartásom.
    A középső védőknek be van állítva a rövid passz, meg a szélsőknek is. Így mindig eljut a 3 kreatív középpályásomhoz a labda.
    A szélső védőknek meg a sit narrover van beállítva és a kevés rizikós passz.
    Amivel viszont nem tudok mit kezdeni én sem, az a 2 középső középpályásom. Eléggé súlytalanul mozognak, kevés gólpasszt adnak (szinte semmit), és kevés gólt is lőnek, átlagos osztályzatokkal.
    Be van állítva nekik a more direct pass, de más nincs. Szóval nem tudom, hogy tudnám őket meghatározóbbá tenni. Kicsit összecsapott lett, nem így akartam, de lett egy kis dolgom hirtelen.
  • korbin555
    Szép lassan megkezdtük a 3.szezonunkat.Meccsek.Ég és föld a különbség a tavalyi csapatomhoz képest.Ha nem dől ki egyszerre több ember,nem sok gondom lesz ebben a szezonban.A pályán legalábbis.
    Mert úgy látszik megszűnt a tőkeinjekció,és megint vészesen termeljük a mínuszokat.Pedig az egész ligában itt a legalacsonyabbak a bérek.
  • Zolika60
    Szia!
    Köszi a meglátást és az észrevételt :) Van igazság abban, amit mondasz! Ezen módosítok...
    Az 4-4-2 lenne az alap felállásom! De ez már átalakult azután, hogy láttam: nem működik az elképzelésem!

Szerintetek a játékban működnek azok a módosítások, amiket az életben is tennél? Vagy ki kell tapasztalni a játék trükkjeit?
  • Utley
    A bajnokság jól megy, de nagyon kevesen vagyunk, így néha tartalékolni kell és 1-1 meccset fel kell adjak, hogy az embereim 90% körül mozogjanak.
    Szerencsére a Cambridge United adott kölcsön 3 embert és Cambridge City is na meg a nagy nevű Concorde Rangers is egy arcot kölcsönzött nekünk.
    Közben az FA kupa 2. kanyar Mildenhall - Peterborough a 3.liga 2.helyén szaladnak a Championship felé :D
  • fordjee
    Szia!

Nem vagyok egy nagy mágus taktika terén, de megpróbálom kicsit elemezni, aztán vagy igaz, vagy nem:)
    Szóval, ahogy nézem, a védősorban mindenki védekezik. A középpályán van egy védekező és 3 support. A csatárok pedig támadón vannak. Szerintem kevés labda jut el hozzájuk, nem? Túl nagy az üres terület a középpálya és a támadósor között szerintem.
    Hogy ennek ellenére miért lőnek ellened ennyiszer? Azt majd megválaszolja más:)
  • korbin555
    Nincs ötletem.A 4-4-2-nek működnie kellene.Használtam a 13-ban,és egész jól bevált. Merev felállással viszont még nem játszottam.De az is lehet,hogy egyszerűen ilyen gyenge a csapat.Nem emlékszem,hogy a 13-ban milyen erőt képviselt a Modena.
  • Zolika60
    Plusz mellékelek egy képet a legutóbbi bajnokink statjáról... Itt is a szokásos! Sőt...magunkhoz képest sokszor lőttünk kapura! De általában 4-5 lövés, illetve 20-25 az ellenfél oldalán! Íme a statisztika.
  • korbin555
    Sok sikert,és kitartást.Utóbbira nagy szükséged lesz.Innen feljutni a csúcsra...
  • Zolika60
    Van egy 4-4-2 -es felállásom (erre a 4-5-1 -es kontráról álltam át). Van egy 4-3-3 támadó taktikám, amikor már nincs mit veszíteni. Ezekkel hullámzó teljesítményt produkálva itt tartunk :/

Köszönöm az észrevételeket! Egyelőre mást nem is írnék a fentiekről és azok miértjeiről :)
  • Utley
    Ma úgy éreztem, hogy a Mildenhall Town lesz az a csapat, akikkel meghódítom Angliát. A csapatom félprofi és a 9.ligából indulunk.
    De én még ilyet nem pipáltam. Az FA kupába nagyon megyünk és már a 2. fordulót várjuk. Sorrendben: Chadderton,Soham,Royston,Merstham,Bishop's Cleeve csapatát lepofoztam ez még nem is volt olyan meglepő szerintem.
    De a 4. selejtező körben a 6.ligás Telford ellen idegenben 2-2 után hazain nyertem 2-0-ra és a tényeleges FA kupa első körben az 5.ligás Lincolnt vertük le 3-2-re úgy, hogy a 6.percben már 0-2 volt. Most várjuk a 2. kanyar sorsolást.
  • korbin555
    Dobhatnál egy képet a felállásról a csapat instrukciókkal együtt.
    A labdabirtoklás nem sokat számít.Én csak tudom,mert állandóan elveszítem.Mégis többet rúgok kapura bármelyik ellenfélnél.
  • Zolika60
    Ti mit tennétek akkor, ha a csapat minden meccsen kevesebb %-ban birtokolja a labdát, de ami nagyobb baj, hogy a kapuralövések száma hihetetlen kevés! Pl a legutóbbi meccsen 2:20 volt a lövések aránya...bár mákom volt és 1:1 lett a meccs...de bármilyen felállást próbálok, nem megy...nem értem mit rontok el...? :/
  • korbin555
    A ligákat nem lehet utólag szerkeszteni.Ahol nincs tartalék,vagy kiesett,az már úgy is marad.

Ezeket az eladásokat hogy sikerült összehoznod?Mert én 2019-ig itthonról 5M€ felett nem tudtam eladni senkit.Akkor már jobb játékosaim voltak,mint egy MU-nak,vagy Juventusnak,csak éppen 1-2M volt az értékük.Tiszta ideg is voltam emiatt.
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Kezdtem a Colchester után egy Győri karriert, a 4. évemet kezdem velük, pénzügyileg zseniálisan állunk, csak ingyen vettem játékost(kivéve Vass Ádám-ot - 400k font), eladni viszont a 3 év alatt 21 millió font értékben sikerült. A csapat átlagéletkora pedig 22 év. :)

Az lenne a kérdésem, hogy a Győr 2-t betudom nevezni valami bajnokságba? Mert jó lenne ha nem csak üldögélnének... vagy esetleg editorral hozzáadni egy b csapatos bajnokságot? :)
  • korbin555
    Helyes.Irány a worldwide,és a 100%.
  • cZBc
    Köszönöm a segítséget, akkor ezek szerint ezen kár volt túrázni:) Akkor indulok is Európát bevenni a Fradival:D
  • korbin555
    Válogatott múlttal continental a reputáció,és 85%.
    Az összes többinél national,és 71%
  • cZBc
    Lehet nekem se kéne, csak a szememet bántja:DD amúgy köszönöm a tippet:)
  • zyndar
    Hátőőőő...Magyar a nemzetiség és kedvenc csapat a Fradi? Nincs ötletem, bár nem is szoktam ezzel foglalkozni.
  • cZBc
    Sajnos nem, mindig semi-footballerre vagy sunday leaguere állítom:/
  • zyndar
    Amikor hozzáadod az elején a managert, ott állítsd a a past experience-t sunday league footballer-re mondjuk. Eddig gondolom international footballer-t használtál.
  • cZBc
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a képen( http://postimg.org/image/oj8pglcy7/ ) látható reputation csík miért indul egyből 71%ról, bárhol kezdek karriert ez van és mit ne mondjak eléggé zavar:DD Ez csak egy számomra idegesítő bug aztán így jártam vagy van valami ötletetek?

• fordjee
    Nekem asszem a 4. kör:D
  • Utley
    alacsonyabb osztályú csapattal kinek mi volt a legnagyobb bravúr az FA kupában?