104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
grat! sok sikert a rájácásban -
Rájátcás első mecse Leicester ellen idehaza:
2:1 ide szilágyi dupla!
-
Így végződött a bajnokság, újoncként szerintem elég jól szerepeltem, az első 2-t lehetetlen volt megfogni, főleg h ők estek ki a PLből... Rájátszásban a Southamptonnal kezdek... 2 fordulóval ezelőtt 1-1et játszottam velük, de sok a sérültem :S
-
ucso mecs:
bajnokság:
-
Mi pedig pont fordítva.Az első forduló után vegyesek az érzéseim.Látom, hogy a csatárjaimra számíthatok, mert írtó hidegvérrel oldják meg a helyzeteiket.Másrészt viszont a középpálya ma nem volt valami tökéletes.Igaz, a két védekező középpályásom(Balitsch,Engelhardt) sérült, így a 37 éves Galasek volt a kezdő.Meg is látszott.Lassú volt a középpálya, szegény Galasek már mozdulni alig bír :S
-
-
jól jácottunk
-
jó meccsek lesznek ;) :D -
szoros lesz a rájátcásért:
-
pinnacle #13825 én csak dalackraullal holnap tudom, szal relax -
ok! akkor üzenem akik nem tolták le h siesenek!:DXD -
Csesza #13823 nah az lehet jó is lenne, ha ott folyamatosan játszik :) -
nekem is ég a kezem alatt az fm:P folytatnám én is:D
de már csak 3 páros és lehet menni tovább:) -
megelőztél a tabellán:P ellened akkor majd legalább 1x nyerni kéne:D -
csak ha megvan minden eredmény. -
Capello csak akkor kezdődik a kupán a 2. fordulo ha mind lement??? mert mi csoportunkat lehetne folytatni ha megadod a sorsolást -
jegyzem. -
Taibi #13817 Coca-Cola League 2-ig van bejelölve, a CC League 1-ben van fiókcsapatom, az MK Dons, talán majd hozzájuk elküldöm egy évre. -
Lejátszottuk mi is a párosításunkat...illetve csak félig.
Lederhose - Balázs17
Első meccs:
Második meccs...a félidőben 2-1 volt nekem, félbeszakadt.Balázs17 azt mondta, hogy maradjon ez az eredmény.Sajna képem nincs, mert valószínűleg nálam fagyott ki.
A gólszerzők: Craig Bellamy illetve Vincent Kompany, és Piotr Trochowski. -
Csesza #13815 jah de mindenképp valami legalacsonyabb osztályba add ahol tuti hogy játszik, nemtom neked milyen ligák vannak bejelölve meg hogy van e valami olyan fiókcsapatod aminek a bajnoksága bevan jelölve?! -
pinnacle #13814 facepackeket hova kell rakni?:o -
Nálam is elkezdett szivatni a gép, a 3 kezdő támadóközéppályásomból 2 sérült, plusz az egyiknek a cseréje is, előző meccsemen FA kupában 'Pool ellen 2-1re vezettem, 4 perc hosszabbítás, 95dik percben egyenlít a Pool...
A Bajnokságban 3dik vagyok, messze az első 2től, és nem olyan messze a 4diktől, még 7 forduló van vissza. Majd hozok képeket :)
[ Soma majd írj amikor tudunk játszani, én holnap 6 után és szerdán szintén 6 után ráérek, majd írj h mikor játsszunk :) ] -
Taibi #13812 Kössz!
Jövőre valószínűleg kölcsönadom majd valahova a srácot, bár az assistant managerem nem jósol neki nagy jövőt (meg a scout se :DD ) -
grat 
ifis srác elég keményen tolja:D -
Csesza #13810 Balanta nálam is nagy ász volt az ifi csapatban :) -
Taibi #13809 Véget ért az első szezonom a QPR padján.
A végére elég nagy előnyt szedtem össze, de a látszat ellenére nem volt ennyire könnyű az év, a szezon egyes időszakaiban szoros volt a tabella, de az én fiaim pont akkor lendültek formába, mikor az üldözők sorra botladoztak.
A ligakupában és az FA kupában is a negyeddöntőig mentem, de igazából mindkét sorozatban könnyű sorsolásom volt, és az első komolyabb ellenfélnél padlótfogtam.
A szezon során összesen 9 új játékost igazoltam, plusz már le van fixálva 4 játékossal hogy júl.1-én csatlakoznak hozzám. Ennek ellenére további erősítések kellenek mindenképpen, kívácsian várom, hogy mennyi pénzzel fognak megdobni a vezetők.
A köv. szezonra minimális célkitűzés a magabiztos bentmaradás, de pontosabban csak az átigazolási szezon után tudok majd célokat meghatározni. Jó lenne odaérni valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő helyre, de majd meglátjuk hogyan alakul a dolgok...
Végül pár kép:
Tabella:
Két húzóemberem:
És egy érdekesség az ifikeretemből:
(úgy terveztem, hogy szezon végén megadom neki a lehetőséget az elsőcsapatnál, de a szerencsétlen pont lesérült addigra...)
U.i.: Nem látom azt a lelkesedést az FM-kupán, mint ami az első szériában megfigyeltem! Szedjétek össze magatokat, és nyomjátok le a meccseiteket! :) -
:) Frissítettem a tabellát -
elsőt jobban sajnálom ...utsó percekben megszereztem a vezetést és rögtön egyenlítés:D na mind1
még meglehet a továbbjutás -
wow második meccsen meglepő a stuttgart veresége... -
hát számomra is szaratos mecsek voltak de szerencse velem volt meg a taktikom is! meg persze a Blackburn hatalma is!XD amugy köszi jo voltál! -
kösz a meccseket
jók voltak bár az első vége nagyon szomorúan végződőtt számomra..a másodiknál elég ránézni a kapuralövésekre:D -
Ngerivel lejátcotuk a mecseinket! 2.mecs jobban sikerült mint az első!
-
Kár, hogy nincs még olyan ami viszonylag átfogó és tartalmaz egy csomó mezt. -
hmm felkért a newcastle (preimer 20.hely) még gondolkodtam h elfogadjam de inkább maradok!:D -
ALANNN #13800 Köszönöm a válaszod.Illetve a linkeket. -
4-1-3-2s felállásom van néha defenziv kontrába néha meg támadoba, a szöglet taktik meg amit itt sokszor irtak! -
Gratula! Te figyu milyen taktikával nyomod? Tényleg figyelemreméltó amit csinálsz és úgy emlékszem, hogy 2 csatárod is iszonyat sok gólt termelt minden szezonban. -
hát én játcanám, ha jelentekezne Ngeri!:S -
hamary #13796 Üdv, és grat mindenkinek. -
Emberek játszátok már le azokat a kupa meccseket!!!:)