104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    grat! sok sikert a rájácásban
  • Darthmushroom
    Rájátcás első mecse Leicester ellen idehaza:
    2:1 ide szilágyi dupla!
  • GTheo
    Így végződött a bajnokság, újoncként szerintem elég jól szerepeltem, az első 2-t lehetetlen volt megfogni, főleg h ők estek ki a PLből... Rájátszásban a Southamptonnal kezdek... 2 fordulóval ezelőtt 1-1et játszottam velük, de sok a sérültem :S
  • Darthmushroom
    ucso mecs:

bajnokság:
  • Mor3llo
    Mi pedig pont fordítva.Az első forduló után vegyesek az érzéseim.Látom, hogy a csatárjaimra számíthatok, mert írtó hidegvérrel oldják meg a helyzeteiket.Másrészt viszont a középpálya ma nem volt valami tökéletes.Igaz, a két védekező középpályásom(Balitsch,Engelhardt) sérült, így a 37 éves Galasek volt a kezdő.Meg is látszott.Lassú volt a középpálya, szegény Galasek már mozdulni alig bír :S
  • Mor3llo
  • kraawz
    jól jácottunk

• Mor3llo
    jó meccsek lesznek ;) :D
  • Darthmushroom
    szoros lesz a rájátcásért:
  • pinnacle
    én csak dalackraullal holnap tudom, szal relax
  • Darthmushroom
    ok! akkor üzenem akik nem tolták le h siesenek!:DXD
  • Csesza
    nah az lehet jó is lenne, ha ott folyamatosan játszik :)
  • fsgh
    nekem is ég a kezem alatt az fm:P folytatnám én is:D

de már csak 3 páros és lehet menni tovább:)
  • fsgh
    megelőztél a tabellán:P ellened akkor majd legalább 1x nyerni kéne:D
  • Fabio Capello
    csak ha megvan minden eredmény.
  • Darthmushroom
    Capello csak akkor kezdődik a kupán a 2. fordulo ha mind lement??? mert mi csoportunkat lehetne folytatni ha megadod a sorsolást
  • Fabio Capello
    jegyzem.
  • Taibi
    Coca-Cola League 2-ig van bejelölve, a CC League 1-ben van fiókcsapatom, az MK Dons, talán majd hozzájuk elküldöm egy évre.
  • Mor3llo
    Lejátszottuk mi is a párosításunkat...illetve csak félig.
    Lederhose - Balázs17
    Első meccs:

Második meccs...a félidőben 2-1 volt nekem, félbeszakadt.Balázs17 azt mondta, hogy maradjon ez az eredmény.Sajna képem nincs, mert valószínűleg nálam fagyott ki.
    A gólszerzők: Craig Bellamy illetve Vincent Kompany, és Piotr Trochowski.
  • Csesza
    jah de mindenképp valami legalacsonyabb osztályba add ahol tuti hogy játszik, nemtom neked milyen ligák vannak bejelölve meg hogy van e valami olyan fiókcsapatod aminek a bajnoksága bevan jelölve?!
  • pinnacle
    facepackeket hova kell rakni?:o
  • GTheo
    Nálam is elkezdett szivatni a gép, a 3 kezdő támadóközéppályásomból 2 sérült, plusz az egyiknek a cseréje is, előző meccsemen FA kupában 'Pool ellen 2-1re vezettem, 4 perc hosszabbítás, 95dik percben egyenlít a Pool...
    A Bajnokságban 3dik vagyok, messze az első 2től, és nem olyan messze a 4diktől, még 7 forduló van vissza. Majd hozok képeket :)
    [ Soma majd írj amikor tudunk játszani, én holnap 6 után és szerdán szintén 6 után ráérek, majd írj h mikor játsszunk :) ]
  • Taibi
    Kössz!

Jövőre valószínűleg kölcsönadom majd valahova a srácot, bár az assistant managerem nem jósol neki nagy jövőt (meg a scout se :DD )
  • Fabio Capello
    grat

ifis srác elég keményen tolja:D
  • Csesza
    Balanta nálam is nagy ász volt az ifi csapatban :)
  • Taibi
    Véget ért az első szezonom a QPR padján.
    A végére elég nagy előnyt szedtem össze, de a látszat ellenére nem volt ennyire könnyű az év, a szezon egyes időszakaiban szoros volt a tabella, de az én fiaim pont akkor lendültek formába, mikor az üldözők sorra botladoztak.
    A ligakupában és az FA kupában is a negyeddöntőig mentem, de igazából mindkét sorozatban könnyű sorsolásom volt, és az első komolyabb ellenfélnél padlótfogtam.
    A szezon során összesen 9 új játékost igazoltam, plusz már le van fixálva 4 játékossal hogy júl.1-én csatlakoznak hozzám. Ennek ellenére további erősítések kellenek mindenképpen, kívácsian várom, hogy mennyi pénzzel fognak megdobni a vezetők.
    A köv. szezonra minimális célkitűzés a magabiztos bentmaradás, de pontosabban csak az átigazolási szezon után tudok majd célokat meghatározni. Jó lenne odaérni valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő helyre, de majd meglátjuk hogyan alakul a dolgok...

Végül pár kép:

Tabella:

Két húzóemberem:

És egy érdekesség az ifikeretemből:
    (úgy terveztem, hogy szezon végén megadom neki a lehetőséget az elsőcsapatnál, de a szerencsétlen pont lesérült addigra...)

U.i.: Nem látom azt a lelkesedést az FM-kupán, mint ami az első szériában megfigyeltem! Szedjétek össze magatokat, és nyomjátok le a meccseiteket! :)
  • Fabio Capello
    :) Frissítettem a tabellát
  • Ngeri
    elsőt jobban sajnálom ...utsó percekben megszereztem a vezetést és rögtön egyenlítés:D na mind1
    még meglehet a továbbjutás
  • Fabio Capello
    wow második meccsen meglepő a stuttgart veresége...
  • Darthmushroom
    hát számomra is szaratos mecsek voltak de szerencse velem volt meg a taktikom is! meg persze a Blackburn hatalma is!XD amugy köszi jo voltál!
  • Ngeri
    kösz a meccseket
    jók voltak bár az első vége nagyon szomorúan végződőtt számomra..a másodiknál elég ránézni a kapuralövésekre:D
  • Darthmushroom
    Ngerivel lejátcotuk a mecseinket! 2.mecs jobban sikerült mint az első!

• Magic Boy
    Kár, hogy nincs még olyan ami viszonylag átfogó és tartalmaz egy csomó mezt.
  • Darthmushroom
    hmm felkért a newcastle (preimer 20.hely) még gondolkodtam h elfogadjam de inkább maradok!:D
  • ALANNN
    Köszönöm a válaszod.Illetve a linkeket.
  • Darthmushroom
    4-1-3-2s felállásom van néha defenziv kontrába néha meg támadoba, a szöglet taktik meg amit itt sokszor irtak!
  • zyndar
    Gratula! Te figyu milyen taktikával nyomod? Tényleg figyelemreméltó amit csinálsz és úgy emlékszem, hogy 2 csatárod is iszonyat sok gólt termelt minden szezonban.
  • Darthmushroom
    hát én játcanám, ha jelentekezne Ngeri!:S
  • hamary
    Üdv, és grat mindenkinek.
  • fsgh
    Emberek játszátok már le azokat a kupa meccseket!!!:)