A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Taibi
    Véget ért az első szezonom a QPR padján.
    A végére elég nagy előnyt szedtem össze, de a látszat ellenére nem volt ennyire könnyű az év, a szezon egyes időszakaiban szoros volt a tabella, de az én fiaim pont akkor lendültek formába, mikor az üldözők sorra botladoztak.
    A ligakupában és az FA kupában is a negyeddöntőig mentem, de igazából mindkét sorozatban könnyű sorsolásom volt, és az első komolyabb ellenfélnél padlótfogtam.
    A szezon során összesen 9 új játékost igazoltam, plusz már le van fixálva 4 játékossal hogy júl.1-én csatlakoznak hozzám. Ennek ellenére további erősítések kellenek mindenképpen, kívácsian várom, hogy mennyi pénzzel fognak megdobni a vezetők.
    A köv. szezonra minimális célkitűzés a magabiztos bentmaradás, de pontosabban csak az átigazolási szezon után tudok majd célokat meghatározni. Jó lenne odaérni valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő helyre, de majd meglátjuk hogyan alakul a dolgok...

Végül pár kép:

Tabella:

Két húzóemberem:

És egy érdekesség az ifikeretemből:
    (úgy terveztem, hogy szezon végén megadom neki a lehetőséget az elsőcsapatnál, de a szerencsétlen pont lesérült addigra...)

U.i.: Nem látom azt a lelkesedést az FM-kupán, mint ami az első szériában megfigyeltem! Szedjétek össze magatokat, és nyomjátok le a meccseiteket! :)