104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Némethre ránézhetsz -
Mravac a tarcsiban fejlődik, 110/160as jelenleg, télen lehet felhozom.Mardarere ránézek.
Vitolo jó hogy érkezett, augusztusban vettem észre hogy ingyen elhozható és 144/155ös kurvajó értékekkel. Egy igazi csatár kéne, Simoes azért PLben nem vitézkedik már annyira. -
Mardare, Mravac, védelembe kellenének, rájuk néznék lehet megtudnád venni őket -
A keretem [ szerintem PLbe gyenge még ]
És a tabella:
-
Kezdtem eggyet a Newcastle-vel mert elveszett a Citys mentésem.Hozok majd képeket az igazolásokról
Gtheo nem tennél egy képet a táblázatról+keretről? -
hali&grat all
töltöm rostockot -
Swansea - Derby 1-0
10 meccs 2 győzelem 1 döntetlen 7 vereség 6-21 gólarány 7pont
A Portsmouth
H Aston Villa
A Sunderland -
jah, tudom melózol, de msnre feljöhetsz ha van rá alkalmad és segíthetsz :) -
köszi :)
offba folytathatod a sort ha gondolod :D de más is, nagyon kérek mkit :)
olyan 30-35t kell összegyűjteni - . - 20ra 2st kapok - . - -
Hát ja, csak más ellen is kéne pontot szerezni, most kaptam az Arsenaltól egy 4est, bele kéne húznom hogy bentmaradjak :O -
nomeg mu meccs:)
magyar termék:khell-food szendók, budaörsön készülnek, délhús felvágottak, asszem baján, pick szalámi-szeged, győri édes-győr, -
grat, jó az egy pont a szpörsz ellen :)
én ma nem töltö a borot sztem, holnapra csomó föcit kell írni :S
[segítséget elfogadok off-totyikba: magyar élelmiszer termékeket kell írni, gyártási hellyel együtt, szal help me] -
'Pool - Swansea 6-0
Swansea - Spurs 1-1 -
És igen, megvan az első győzelem :) 1 pontra vagyok a bentmaradó helytől jelenleg.
Köv 3 forduló:
A Pool
H Spurs
A Arsenal
Ha már egy pontot szereznék kurvára örülnék. -
köszönjük,kellett nagyon -
cain #13939 BUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
/lol -
thx nemkicsit durva meccs volt :D:D:D már 4-1 is volt nekem...aztán bemákolt a gép a végén szokás szerint... -
Csesza #13937 gratula :)
bár nemkicsit szar hogy ilyen Pique,Vidic, O'Shea lövik a mencseszternél a büntetőket :O -

-
pinnacle #13935 Háát majd az csudajó ötös eldönti:)
suzal hajrá -
Capello nevében nem beszélhetek de mivel az a csoport még el se kezdte a meccseket szal ha valaki lesz még melléd sztem simán beugorhattok Soma-Darkon duó helyére... -
Bentmaradást. Meg is lesz remélem... Derby, Bolton, Blackburn, Sunderland, Fulham, Reading, Wigan verhető.. -
visszaléép? én nem vagyok megsértődve és későn jelentkeztem -
Hát ez fasza...a 'B' csoport fele visszalép:/ Szoba jöhetne pl Mcfrost de most biztos meg van sértve...szal ki is jönne a helyükre? Vagy csak simán aki maradt abban a csoportban már tovább is jutott?:D -
Vezetőség elvárása mi és te mit ajánlottál fel? -
Swansea - Chelsea 0-1
50 percet emberhátrányban játszottam, most már kéne szereznem pár pontot, köv fordulóban megyek a Fulhamhez... -
elmélkedés ON>Asszem ma este erőt veszek magamon és visszatérek. Nemtom szakadjak e el Angliától, vissza NB1be, vagy vmi más? hmm<elmélkedés OFF -
Fasza a sorsolásom mondhatom...
Wigan - Swansea 1-0
Newcastle - Swansea 5-2
Swansea - MU 0-1
Swansea - Chelsea
Augusztus végén tolok képet az igazolásokról. -
mallorca, racing, getafe, osasuna
napoli, genoa, sampdoria, udinese -
Spanyolban vagy olaszban? -
everton, blackburn, fulham -
Elveszett a Citys mentésem.Ajánlanátok pár jó középcsapatot ahol van egy kis pénz? -
grat -
És igen!!! Sikerült, jövőre PL :)
Annyit hozzáteszek hogy Samardzic, Pintér, Robinson és Leto nem kezdők ha mindenki épp.. :) Joe Allen első meccsét játszotta, 18 éves, 106/155, 1 gólpasszal debütált :)
És az istenem, év elején még Filomeno volt a kezdő, de Simoes simán kiszorította, és csereként is mindig rúgott gólt :D
-
Új csapattal így állok a bajnokság elején (Leicester kicsit pihen csak)
-
pinnacle #13919 Gratula Darkon! :)
Csak megérte az a sok átjátszott éjszaka:P -
NAGYGRAT !
-
Mario Santana #13917 jó estét!
liverpoolal nyomom és kérdeztétek hogy hol a védelem. óriási pénzekért megvettem brenot, így 8 meccsen 5 gólt kaptam eddig. legkevesebbet a szezonban, jelenleg másodikok vagyunk. zaráte és torres elvetemülten gyártanak. hamsik és lucas filtereznek. bouzanis klínshítel. -
Nos sajnos nekem is vissza kell mondanom a nevezesem. Nalam technikai akadalyok lepnek fel megpedig a net lassusaga miatt 3ora lejatszani egy meccset es ez igy a 2. kupan mar kicsit idegesito. Capellot kerem majd vegye le a nevem es adja at valaki masnak a csapatot. -
gondoltam h Cappelotol megvárjuk az infot nem azért irtam!