104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    Némethre ránézhetsz
  • GTheo
    Mravac a tarcsiban fejlődik, 110/160as jelenleg, télen lehet felhozom.Mardarere ránézek.
    Vitolo jó hogy érkezett, augusztusban vettem észre hogy ingyen elhozható és 144/155ös kurvajó értékekkel. Egy igazi csatár kéne, Simoes azért PLben nem vitézkedik már annyira.
  • Gunnersboy
    Mardare, Mravac, védelembe kellenének, rájuk néznék lehet megtudnád venni őket
  • GTheo
    A keretem [ szerintem PLbe gyenge még ]

És a tabella:

• bubu13
    Kezdtem eggyet a Newcastle-vel mert elveszett a Citys mentésem.Hozok majd képeket az igazolásokról
    Gtheo nem tennél egy képet a táblázatról+keretről?
  • Ars3nal
    hali&grat all
    töltöm rostockot
  • GTheo
    Swansea - Derby 1-0
    10 meccs 2 győzelem 1 döntetlen 7 vereség 6-21 gólarány 7pont
    A Portsmouth
    H Aston Villa
    A Sunderland
  • Mike94
    jah, tudom melózol, de msnre feljöhetsz ha van rá alkalmad és segíthetsz :)
  • Mike94
    köszi :)
    offba folytathatod a sort ha gondolod :D de más is, nagyon kérek mkit :)
    olyan 30-35t kell összegyűjteni - . - 20ra 2st kapok - . -
  • GTheo
    Hát ja, csak más ellen is kéne pontot szerezni, most kaptam az Arsenaltól egy 4est, bele kéne húznom hogy bentmaradjak :O
  • soma22
    nomeg mu meccs:)

magyar termék:khell-food szendók, budaörsön készülnek, délhús felvágottak, asszem baján, pick szalámi-szeged, győri édes-győr,
  • Mike94
    grat, jó az egy pont a szpörsz ellen :)
    én ma nem töltö a borot sztem, holnapra csomó föcit kell írni :S
    [segítséget elfogadok off-totyikba: magyar élelmiszer termékeket kell írni, gyártási hellyel együtt, szal help me]
  • GTheo
    'Pool - Swansea 6-0
    Swansea - Spurs 1-1
  • GTheo
    És igen, megvan az első győzelem :) 1 pontra vagyok a bentmaradó helytől jelenleg.

Köv 3 forduló:
    A Pool
    H Spurs
    A Arsenal
    Ha már egy pontot szereznék kurvára örülnék.
  • kraawz
    köszönjük,kellett nagyon
  • cain
    BUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    /lol
  • 5w0rdf15h
    thx nemkicsit durva meccs volt :D:D:D már 4-1 is volt nekem...aztán bemákolt a gép a végén szokás szerint...
  • Csesza
    gratula :)

bár nemkicsit szar hogy ilyen Pique,Vidic, O'Shea lövik a mencseszternél a büntetőket :O
  • 5w0rdf15h

• pinnacle
    Háát majd az csudajó ötös eldönti:)

suzal hajrá
  • fsgh
    Capello nevében nem beszélhetek de mivel az a csoport még el se kezdte a meccseket szal ha valaki lesz még melléd sztem simán beugorhattok Soma-Darkon duó helyére...
  • GTheo
    Bentmaradást. Meg is lesz remélem... Derby, Bolton, Blackburn, Sunderland, Fulham, Reading, Wigan verhető..
  • zorrobomber
    visszaléép? én nem vagyok megsértődve és későn jelentkeztem
  • fsgh
    Hát ez fasza...a 'B' csoport fele visszalép:/ Szoba jöhetne pl Mcfrost de most biztos meg van sértve...szal ki is jönne a helyükre? Vagy csak simán aki maradt abban a csoportban már tovább is jutott?:D
  • bubu13
    Vezetőség elvárása mi és te mit ajánlottál fel?
  • GTheo
    Swansea - Chelsea 0-1
    50 percet emberhátrányban játszottam, most már kéne szereznem pár pontot, köv fordulóban megyek a Fulhamhez...
  • zorrobomber
    elmélkedés ON>Asszem ma este erőt veszek magamon és visszatérek. Nemtom szakadjak e el Angliától, vissza NB1be, vagy vmi más? hmm<elmélkedés OFF
  • GTheo
    Fasza a sorsolásom mondhatom...
    Wigan - Swansea 1-0
    Newcastle - Swansea 5-2
    Swansea - MU 0-1
    Swansea - Chelsea

Augusztus végén tolok képet az igazolásokról.
  • Mike94
    mallorca, racing, getafe, osasuna

napoli, genoa, sampdoria, udinese
  • bubu13
    Spanyolban vagy olaszban?
  • Mike94
    everton, blackburn, fulham
  • bubu13
    Elveszett a Citys mentésem.Ajánlanátok pár jó középcsapatot ahol van egy kis pénz?
  • Darthmushroom
    grat
  • GTheo
    És igen!!! Sikerült, jövőre PL :)

Annyit hozzáteszek hogy Samardzic, Pintér, Robinson és Leto nem kezdők ha mindenki épp.. :) Joe Allen első meccsét játszotta, 18 éves, 106/155, 1 gólpasszal debütált :)

És az istenem, év elején még Filomeno volt a kezdő, de Simoes simán kiszorította, és csereként is mindig rúgott gólt :D
  • zyndar
    Új csapattal így állok a bajnokság elején (Leicester kicsit pihen csak)
  • pinnacle
    Gratula Darkon! :)
    Csak megérte az a sok átjátszott éjszaka:P
  • zyndar
    NAGYGRAT !
  • Mario Santana
    jó estét!
    liverpoolal nyomom és kérdeztétek hogy hol a védelem. óriási pénzekért megvettem brenot, így 8 meccsen 5 gólt kaptam eddig. legkevesebbet a szezonban, jelenleg másodikok vagyunk. zaráte és torres elvetemülten gyártanak. hamsik és lucas filtereznek. bouzanis klínshítel.
  • Darkon
    Nos sajnos nekem is vissza kell mondanom a nevezesem. Nalam technikai akadalyok lepnek fel megpedig a net lassusaga miatt 3ora lejatszani egy meccset es ez igy a 2. kupan mar kicsit idegesito. Capellot kerem majd vegye le a nevem es adja at valaki masnak a csapatot.
  • Darthmushroom
    gondoltam h Cappelotol megvárjuk az infot nem azért irtam!