104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Most fogok venni pár 170-180 PA-s(70-80-as ratinges) 18 alatti játékost...aztán szépen mennek fiokcsapathoz...1-2 év és jöhetnek is fel:) Aztán eladom őket jó pénzért:P -
Ja, osszeszamolom kire tett ajanlatot.... van egy 14M ajanlat vedore meg 26M-s egy masik kozeppalyasra. Nem kicsit vannak tele-.- -
ez a MILAN nem normális . honnan van ennyi pénze... nálam is csak ő tud ennyit adni... -
OHH MY FECKIN' GOD!!! 

Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!
-
OHH MY FECKIN' GOD!!! 

Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle! -

Grat mindenkinek! -
Taibi #14628 Köszi!
Ja, és az FA-kupában illetve a Liga-kupában nem alkottam maradandót. -
ez szép:) Grat!!:) -
Taibi #14626 Szóval, a szezon előtti célkitűzésem, mint régebben írtam is ide, hogy valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő hely megszerzése (intertotó vagy uefa....(bl) ).
Az őszi idényben ezt egy kicsit alulteljesítettem, a 8-10 hely között ingáztam kb., főleg a góllövéssel voltak problémáim, mert a meccsenkénti átlagom 1 gól körül mozgott, ami nagyban köszönhető volt az előző idényben remeklő csatáromnak (Vine), aki nem tudott a hálóba találni egy alkalommal sem és szarabbnál szarabb teljesítményekkel rukkolt elő.
Aztán elérkezett a téli átigazolási időszak, amikor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, beruháztam 12 millió eurót egy csatárba, név szerint a francia Gignac-ba.
Jó döntésnek bizonyult, a tavaszi idényben Gignac vezérletével szárnyalni kezdett a csapat és a második félév 19 találkozójából 3 vereség és 2 döntetlen mellett 14 győzelmet ért el. Nem mellesleg Gignac 2 gól híján fél év alatt gól király lett majdnem, az utolsó meccsen is 4et vágott.
Azon az utolsó meccsen, amin a BL selejtezőt érő 4. helyet elhalásztam a Liverpool elől. A Pool az utolsó 7 bajnokijából csak egyet nyert meg, míg én az utolsó 7-ből csak egyet vesztettem el, és mivel a Liverpool a 38.fordulóban is csak X-elt, én meg az előbb említett Gignac 4 góljával nyertem, így az utolsó pillanatban helyetcseréltünk a tabellán.
Pár kép:
Tabella:
Gignac:
És bónuszba egy kép arról, hogy hogyan kell pénzt csinálni legálisan. :D
-
Taibi #14625 Grat mindenkinek!
Javi Martínez - Luis Jiménez belső középpálya bármelyik csapatban megállná a helyét, jó üzletet csináltál mindkettővel.
Én is befejeztem a 2. szezonomat a QPR-el, mindjárt írok egy rövid képes beszámolót. Előzetesben annyit, hogy kurva jó vagyok...
-
mert nálam még alapkezdő tud lenni és kitettem célnak hogy amig Casillas és Ramos nem vonul vissza addig a REAL-nál leszek. -
hát ez rohadt jó:D
sztetek eladjam Ramos-t 31 évesen ??? alapára 18M de a csicska milan adna érte akár 25 M et is. -
Szep lista Javi Martinez 
Osszes jatekosom kurva, feltunik egy Roma,Milan mar mennenek. BLdonto nemeleg nekik, spanyol kupa nem eleg nekik, 2x bajnoki kupa nem eleg. -
igazolások:
luis jimenez 2.8M font
havard nordtveit 3M font
asamoah gyan 14M font
Javi Martinez 20M font
Samarason túladtam,meg egy két emberen, Bianchi visszajött kölcsönből, Sturridgeot pedig felhoztam tartalékokból. 1 csatárral játszok és van rá 4 emberem :D -
grat mindenkinek! -
Mati Fernandez 31 eves
. Oregszik
-
Ezeken mar megsem lepodom. Cazorlat a juve 30evesen 28Meuroert elvitte tolem jatszott 15meccset betettek a B csapatba -.- -
3 ponttal megyünk az írek, 5el a lengyelek előtt a csoportban -
Az Inter laza 40M fontot lecsengetett Raúl Garciáért :o -
neB #14615 Gyors helyzetjelentésem a szezonról mert én lusta vagyok ilyeneket írogatni :) : Bajnokságba most van március: 15. hely környékén ingadozok UEFA kupában a Juve ejtett ki 5-4-es összesítéssel a nyolcaddöntőben olasz kupában a 2. fordulóig meneteltem a Napoli búcsúztatott a csapatban mindenki elégedetlen a fele elfog menni ingyen a nyáron mert basznak szerződést hosszabítani jah igen és Kamerunnal 3. lettem Afrika kupán :D -
még jó,hogy nem szartál be,mikor megláttad az eredményt :DDd -
neB #14613 Palermo-val játszottam az előbb elmentem WC-re és lejátszattam a meccset az asszisztenssel erre mit csinál az a szerencsétlen **** megfogja és a fél U18-at beteszi az első csapat-ba és jól kiszoptam 7-0-ra :@ -
Vazzeg 12ezer be*ok! Most nalam is bejelentettek 3500fos bovitest 10ev utan
-
zsilike #14611 [IMG] [/IMG]
3.ak vagyunk -
Gratulálok madrid...ilyen fantasztikusan ratyi öngóllal is csak ti vagytok képesek nyerni..
-
-
zsilike #14608 -
zsilike #14607 [IMG] [/IMG]
érdekes,hozzuk a meccseket!de nem ámitom magam elég a bentmaradás -
Fontos meccs :
-
pinnacle #14605 még 2 sérült:
SIlva 3hét
Nani 4hét
Igy a Liverpool elleni kezdő:
Akinfeev- Neville,Evra,Dawson,Kompany-Carrick,Xabi Prieto, Juan Manuel Mata, Van der Vaart- Rooney, Delgado
azért ez se rossz:Asdasd -
12,000 hellyel bővítik a stadionom
fejlesztik az ifi és edzéslehetőségeket
ezeket nem én kértme,csak bejelentették :D (Y) -
köszi
az aranycipő is palacioé.
2. morientes , 3. koevermans :O -

-
bl-t a roma nyerte liverpool ellen büntetőkkel,a liverpool gólját németh lőtte :O
uefa az arsenalé -
egy ilyenem is van :)
-
ezzel a skinnel raktam be,több stat játszik játékosoknál,mint flexben :)
utolsó meccsem 1:1 arsenal ellen,ha nyerek,nem kell selejtezőt játszanom. Bár 14. helyhez képest istenség :)
-
pinnacle #14598 Mullins a WHU-ból eltörte Ronaldo bordáját és megzúzta Mascherano bordáját...
Be akartam hivni válogatottba, de eljátszotta a lehetőséget...:)
Nah most kiderül mennyire jó a csapat:
Ferdinand 4 hónap
Ronaldo 1-2 hónap
Mascherano 1 hét... -
Hihetetlen hogy vannak olyan mumus csapatok akik ellen nem számít milyen formában vagyok nem tudok nyerni...pl nekem a Derby az... 3 meccs 3 döntetlen...most is 1-2-re vezet kapok 1 büntetőt kihagyom a 92.percben és a 94.percben kapom az egyenlítőt...áhh... -
city:mu 2:2
tevez az 1. félidő hosszabbításának és a 2. félidő hosszabbításának a végén talált be. -
hát ja ez elég nehéz dolog:D

[/IMG]
[/IMG]