104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    Most fogok venni pár 170-180 PA-s(70-80-as ratinges) 18 alatti játékost...aztán szépen mennek fiokcsapathoz...1-2 év és jöhetnek is fel:) Aztán eladom őket jó pénzért:P
  • Darkon
    Ja, osszeszamolom kire tett ajanlatot.... van egy 14M ajanlat vedore meg 26M-s egy masik kozeppalyasra. Nem kicsit vannak tele-.-
  • BBeno2
    ez a MILAN nem normális . honnan van ennyi pénze... nálam is csak ő tud ennyit adni...
  • Darkon
    OHH MY FECKIN' GOD!!!
    Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
    No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!
  • Darkon
    OHH MY FECKIN' GOD!!!
    Penz all a hazhoz!! Teljes mertekben sajat neveles menni akart, lazadozott.
    No persze Villarrealosan eltuntettek az atig penzbol 10M uh "csak" 33millio all a rendelkezesemre. Jol jott a 875.000 euros atig keretem melle!
  • 5w0rdf15h

Grat mindenkinek!
  • Taibi
    Köszi!

Ja, és az FA-kupában illetve a Liga-kupában nem alkottam maradandót.
  • fsgh
    ez szép:) Grat!!:)
  • Taibi
    Szóval, a szezon előtti célkitűzésem, mint régebben írtam is ide, hogy valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő hely megszerzése (intertotó vagy uefa....(bl) ).
    Az őszi idényben ezt egy kicsit alulteljesítettem, a 8-10 hely között ingáztam kb., főleg a góllövéssel voltak problémáim, mert a meccsenkénti átlagom 1 gól körül mozgott, ami nagyban köszönhető volt az előző idényben remeklő csatáromnak (Vine), aki nem tudott a hálóba találni egy alkalommal sem és szarabbnál szarabb teljesítményekkel rukkolt elő.
    Aztán elérkezett a téli átigazolási időszak, amikor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, beruháztam 12 millió eurót egy csatárba, név szerint a francia Gignac-ba.
    Jó döntésnek bizonyult, a tavaszi idényben Gignac vezérletével szárnyalni kezdett a csapat és a második félév 19 találkozójából 3 vereség és 2 döntetlen mellett 14 győzelmet ért el. Nem mellesleg Gignac 2 gól híján fél év alatt gól király lett majdnem, az utolsó meccsen is 4et vágott.
    Azon az utolsó meccsen, amin a BL selejtezőt érő 4. helyet elhalásztam a Liverpool elől. A Pool az utolsó 7 bajnokijából csak egyet nyert meg, míg én az utolsó 7-ből csak egyet vesztettem el, és mivel a Liverpool a 38.fordulóban is csak X-elt, én meg az előbb említett Gignac 4 góljával nyertem, így az utolsó pillanatban helyetcseréltünk a tabellán.

Pár kép:
    Tabella:

Gignac:

És bónuszba egy kép arról, hogy hogyan kell pénzt csinálni legálisan. :D
  • Taibi
    Grat mindenkinek!

Javi Martínez - Luis Jiménez belső középpálya bármelyik csapatban megállná a helyét, jó üzletet csináltál mindkettővel.

Én is befejeztem a 2. szezonomat a QPR-el, mindjárt írok egy rövid képes beszámolót. Előzetesben annyit, hogy kurva jó vagyok...
  • BBeno2
    mert nálam még alapkezdő tud lenni és kitettem célnak hogy amig Casillas és Ramos nem vonul vissza addig a REAL-nál leszek.
  • BBeno2
    hát ez rohadt jó:D

sztetek eladjam Ramos-t 31 évesen ??? alapára 18M de a csicska milan adna érte akár 25 M et is.
  • Darkon
    Szep lista Javi Martinez

Osszes jatekosom kurva, feltunik egy Roma,Milan mar mennenek. BLdonto nemeleg nekik, spanyol kupa nem eleg nekik, 2x bajnoki kupa nem eleg.
  • kraawz
    igazolások:

luis jimenez 2.8M font
    havard nordtveit 3M font
    asamoah gyan 14M font
    Javi Martinez 20M font

Samarason túladtam,meg egy két emberen, Bianchi visszajött kölcsönből, Sturridgeot pedig felhoztam tartalékokból. 1 csatárral játszok és van rá 4 emberem :D
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek!
  • Darkon
    Mati Fernandez 31 eves. Oregszik
  • Darkon
    Ezeken mar megsem lepodom. Cazorlat a juve 30evesen 28Meuroert elvitte tolem jatszott 15meccset betettek a B csapatba -.-
  • Gunnersboy

3 ponttal megyünk az írek, 5el a lengyelek előtt a csoportban
  • kraawz
    Az Inter laza 40M fontot lecsengetett Raúl Garciáért :o
  • neB
    Gyors helyzetjelentésem a szezonról mert én lusta vagyok ilyeneket írogatni :) : Bajnokságba most van március: 15. hely környékén ingadozok UEFA kupában a Juve ejtett ki 5-4-es összesítéssel a nyolcaddöntőben olasz kupában a 2. fordulóig meneteltem a Napoli búcsúztatott a csapatban mindenki elégedetlen a fele elfog menni ingyen a nyáron mert basznak szerződést hosszabítani jah igen és Kamerunnal 3. lettem Afrika kupán :D
  • kraawz
    még jó,hogy nem szartál be,mikor megláttad az eredményt :DDd
  • neB
    Palermo-val játszottam az előbb elmentem WC-re és lejátszattam a meccset az asszisztenssel erre mit csinál az a szerencsétlen **** megfogja és a fél U18-at beteszi az első csapat-ba és jól kiszoptam 7-0-ra :@
  • Darkon
    Vazzeg 12ezer be*ok! Most nalam is bejelentettek 3500fos bovitest 10ev utan
  • zsilike
    [IMG][/IMG]
    3.ak vagyunk
  • Mor3llo
    Gratulálok madrid...ilyen fantasztikusan ratyi öngóllal is csak ti vagytok képesek nyerni..
  • Gunnersboy
  • zsilike
  • zsilike
    [IMG][/IMG]
    érdekes,hozzuk a meccseket!de nem ámitom magam elég a bentmaradás
  • Mor3llo
    Fontos meccs :
  • pinnacle
    még 2 sérült:
    SIlva 3hét
    Nani 4hét

Igy a Liverpool elleni kezdő:
    Akinfeev- Neville,Evra,Dawson,Kompany-Carrick,Xabi Prieto, Juan Manuel Mata, Van der Vaart- Rooney, Delgado

azért ez se rossz:Asdasd
  • kraawz
    12,000 hellyel bővítik a stadionom
    fejlesztik az ifi és edzéslehetőségeket

ezeket nem én kértme,csak bejelentették :D (Y)
  • kraawz
    köszi

az aranycipő is palacioé.
    2. morientes , 3. koevermans :O
  • fsgh
  • kraawz
    bl-t a roma nyerte liverpool ellen büntetőkkel,a liverpool gólját németh lőtte :O
    uefa az arsenalé
  • kraawz
    egy ilyenem is van :)

• kraawz
    ezzel a skinnel raktam be,több stat játszik játékosoknál,mint flexben :)
    utolsó meccsem 1:1 arsenal ellen,ha nyerek,nem kell selejtezőt játszanom. Bár 14. helyhez képest istenség :)

• pinnacle
    Mullins a WHU-ból eltörte Ronaldo bordáját és megzúzta Mascherano bordáját...

Be akartam hivni válogatottba, de eljátszotta a lehetőséget...:)
    Nah most kiderül mennyire jó a csapat:
    Ferdinand 4 hónap
    Ronaldo 1-2 hónap
    Mascherano 1 hét...
  • fsgh
    Hihetetlen hogy vannak olyan mumus csapatok akik ellen nem számít milyen formában vagyok nem tudok nyerni...pl nekem a Derby az... 3 meccs 3 döntetlen...most is 1-2-re vezet kapok 1 büntetőt kihagyom a 92.percben és a 94.percben kapom az egyenlítőt...áhh...
  • kraawz
    city:mu 2:2

tevez az 1. félidő hosszabbításának és a 2. félidő hosszabbításának a végén talált be.
  • Ngeri
    hát ja ez elég nehéz dolog:D