A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Taibi
    Szóval, a szezon előtti célkitűzésem, mint régebben írtam is ide, hogy valamelyik nemzetközi kupaszereplést érő hely megszerzése (intertotó vagy uefa....(bl) ).
    Az őszi idényben ezt egy kicsit alulteljesítettem, a 8-10 hely között ingáztam kb., főleg a góllövéssel voltak problémáim, mert a meccsenkénti átlagom 1 gól körül mozgott, ami nagyban köszönhető volt az előző idényben remeklő csatáromnak (Vine), aki nem tudott a hálóba találni egy alkalommal sem és szarabbnál szarabb teljesítményekkel rukkolt elő.
    Aztán elérkezett a téli átigazolási időszak, amikor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, beruháztam 12 millió eurót egy csatárba, név szerint a francia Gignac-ba.
    Jó döntésnek bizonyult, a tavaszi idényben Gignac vezérletével szárnyalni kezdett a csapat és a második félév 19 találkozójából 3 vereség és 2 döntetlen mellett 14 győzelmet ért el. Nem mellesleg Gignac 2 gól híján fél év alatt gól király lett majdnem, az utolsó meccsen is 4et vágott.
    Azon az utolsó meccsen, amin a BL selejtezőt érő 4. helyet elhalásztam a Liverpool elől. A Pool az utolsó 7 bajnokijából csak egyet nyert meg, míg én az utolsó 7-ből csak egyet vesztettem el, és mivel a Liverpool a 38.fordulóban is csak X-elt, én meg az előbb említett Gignac 4 góljával nyertem, így az utolsó pillanatban helyetcseréltünk a tabellán.

Pár kép:
    Tabella:

Gignac:

És bónuszba egy kép arról, hogy hogyan kell pénzt csinálni legálisan. :D