104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ja 2007 mert a BL Döntő idén Moszkvában van, ő meg a Bernabeuban játszott.
Hozok mindjárt képet, Spurssel elég jól kezdtem a szezont, MU és Chelsea verés :) -
ZTE-Fener 2-2
Fener-ZTE 1-1
Így kiestem az Uefából... -
Taibi #15632 Kössz szépen. :) -
hát még nekem... -
Nálam ZTE-ben jól tolta végülis csak 1 évig tudtam megtartani nálam TKJ-t játszott
Jah és grat mindenkinek! -
én akkor is sokallom, sok meccs ment el óriási védekezési hibák miatt
-
ez sok gól?
én amikor 5. lettem akkor 80 gólt kaptam pl-be :D
#15627: elsőévbe nálam megbízhatatlan, de állítólag ha kifejlődik akkor igen jó kis pléja lesz belőle -
Marvin Angulo, Costa Rica, védő/szélsőhátvéd/támadó kp jobb
Nálatok milyen? Ismeri valaki? -
Az idei felkészülés azthiszem elég jól sikerült:
(a Juve olasz bajnok, és BL ezüstérmes)
Felhoztam Szalai Ádámot a felnőttekhez a felkészülési meccsekre. Összesen 5 félidőt játszott!!! Gólt lőtt a Barcának, Juvénak is.....
-
#15593 -
nagyonjovagy 
Csak így tovább :)
-
Taibi #15623 Grat evribodri!
Újabb fél év telt el a QPR kispadján.
Egyelőre jól megy a szekér, szépen teljesít a csapat a bajnokságban, és a BL csoportból is továbbmentem, a Valencia vár rám majd tavasszal.
A vezetőség is aktív volt, kibővítették a stadiont 25.000 fősre, és az edzéslehetőségeket is újra fejlesztették, így már az tökéletesnek nevezhető, most a utánpótlásbázis javítására fogom majd őket erősen ösztönözni.
Ja, Gignac meg továbbra is állat...
Képek:
(Közben meg sikerült csinálnom egy hülyeséget, de nem tudom hogy hogyan. Ugyanis a 19. forduló után, ráadásul egy győzelem után sikerült úgy kilépnem hogy nem ajánlotta fel a mentés lehetőségét a gép...
Úgyhogy a tabellából vonjatok le 1 meccset, meg 3 pontot.) -
attól függ melyikről -
Mi a véleményetek Angulo-ról? Játszatta valaki? -

Jaaa!
Backupold azt is
-
pinnacle #15619 de neki winfos halt meg nem a játék:)
Nem tudta kimenteni a mentést:) -
a gépet kellett újrarakni, nem az fm krepált be -.-
am meg csak be kell állítani a beállításokba h legyen backup fájl v ne -
Ezek en sohase ertem mindig csinal egy backup file-t abbol vissza lehet hozni max 1-2meccs veszik el. -
részvétem -
am ful váratlanul bekrepált a winfos, nem akarta betölteni, így újra kellett raknom mindent és nem tudtam kimenteni semmit :'(
boro mentésem oda... pedig rég élveztem már ennyire egy mentést... nincs az a mentés amivel összehozom azokat az eredményeket, ill. azt a keretet ami volt nekem :'(

-
ez 07 emberek :) -
mondjuk ha ez a 08, akkor Halmosit nemtudom hogyan vásárolta vissza Plymouth-bol....
nemtudom hogycsinálta de ez a gyerek pénzügyi + taktikai zseni is egyben -
szerintem mini se van a dologban erősen.
ez lehetetlen, nincs az a taktikai zseni aki ezt bárminemű csalás nélkül végigvinné.a visszatöltés sem pálya, mert rommá alázzák minden meccsen. ekkora szintkülönbségnél nincs véletlen. -
Volt nehanyszor hasznalva a save-load kombinacio az a gyanum
-
Everton 28,5M-ért megvette Van der Vaartot :D -
Hát nekem se....
Érdekes, hogy valaki egy jó játék helyett ilyenekkel szórakozik....
(vagy jól kezeli a photoshop-ot) -
hát nekem kb a 2. visszatöltés után nemlenne idezetem ijenhez:D
-
Utley #15607 Az agyam eldobom honnan a francból van egy Ipswichnek 12.000.000 fontja átigazolásokra?!Ez a Pekic gyerek meg összesen a szezonba 36 meccsen 4 gólt vert,de naná hogy mind a 4et nekem...Az idegeim megviseli ez a genya játék,mert amióta ez a 8.0.2 van azóta a sikerélményeim nem igazán gazdagodnak... -
Rossz eredmény---A jelenlegi játék nincs elmentve. Biztos, hogy kilép a játék mentése nélkül?---Igen---FM ikon dupla katt---játék folytatása---jó eredmén----ctrl+s
És ezt kb. 3000X megismételve :) -
Mario Santana #15605 sümegi
kapus gond megoldva egy időre muhahahaha -
pLau #15604 kamuuuuu!!!!2008-ba sose éred ezt el max csak 10 évvel késöbb! -
Kiss Zoli mondjuk nálam jól nyomta most nálam az angol 3adosztályban is :D -
hmhm -
pinnacle #15601 Nah ezt ki hiszi el?:)
NEM az ENYÉM!!!!
-
grat mindenkinek -
karajjj #15599 az új igazolásokat, nekem így kicsit átláthatóbb a keret... meg könnyebb őket szemmel tartani -
Fenenagy grat mindenkinek :) -
vortob #15597 FA kupa elődöntő: Bendtnert a hosszabításra küldtem be.
A bajnoki cím sorsát pedig ezzel a meccsel már gyakorlatilag eldöntöttem:
2-0 Bolton ellen otthon, 2-2 Newcastle ellen idegenben. Ezután pedig 3-1, 1-1 összesítésben búcsuztam a Barcelona ellen a BL-ben, közben West Ham-et vertem 3-1-re otthon.
Maradék meccsek: Aston Villa idegen 3-1, Portsmouth idegen 2-0, Chelsea otthon 1-0, Reading otthon 1-0 így lettem:
Nagyon sima volt.
Ez is.
-
vortob #15596 Ligakupa döntő:
Ezután idegenben Crystal Palace 2-0, otthon Middlesbrough 5-0. Majd jöhetett idei második rangadóm a Manchester ellen idegenben az FA kupában.
Adebayor pwnage, 2-0-ás hátrányból.
Idegenben a Tottenhamot 2-0ra aláztam, otthon a Liverpool lehozta 0-0val:( Ezután BL negyeddöntőn megismétlődött az elöző évi döntőben elért eredmény az Inter ellen.
-
vortob #15595 A Chelsea után a Portot 3-0ra vertem, így már tovább jutottam a csoportkörből. Majd a Manchester következett otthon.
Ezután Everton idegenben az Everton-t 3-1re, Boltont idegenben 1-0ra vertem. A Zaragozát viszont szimuláltam így az 5-2 lett nekem. Otthon a Newcastlet 2-0ra, majd otthon a Fiorentinat 1-0-ra vertem(szintén szimulált). Idegenben a West Ham ellen búcsuztam Europától, egy 2-1es győzelemmel.
A Világkupa unalmas volt, 4 U18ast játszottam kezdőben, de így is a New Yorkot 3-0-ra, a Saitama UTD-t 1-0-ra vertem.
Liga kupa negyeddöntő Blackburn idegenben 5-2 lett ide. A karácsonyi ámokfutást a Reading ellen kezdtem idegenben 1-0-ra nyertem. Majd Portsmouth, Everton otthon 2-0, 2-0. FA kupa kezdés laza 7-0 a Peterborough ellen, majd ligakupa 1-1 a Manchester City vert majdnem szét(végig emberhátrányban voltunk).
Idegenben WBA 2-0, otthon Fulham 4-0, aztán a Manchester City a bajnokságban simán vert 2-1re idegenben, első vereség a szezonban.
A Liga kupa visszavágó viszont remekül sikerült, hiszen most én nyertem 2-1-re a City ellen. Így a döntő: Chelsea-Arsenal
FA kupában a Derby County-t 5-0-ra aláztam. Majd Charlton ellen idegenben kamutizenegyessel nyertem 1-0ra. Otthon Blackburn 3-0, Sunderland 2-1, Manc. City 2-1. FA kupában megint sima meccsen a Sheffield Wednesday-t vertem 4-1-re.
Bajnokok Ligája első kiesési kör, egy olyan meccs volt ami akár szoros is lehetett volna.
Nem lett.