A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortob
    A Chelsea után a Portot 3-0ra vertem, így már tovább jutottam a csoportkörből. Majd a Manchester következett otthon.

Ezután Everton idegenben az Everton-t 3-1re, Boltont idegenben 1-0ra vertem. A Zaragozát viszont szimuláltam így az 5-2 lett nekem. Otthon a Newcastlet 2-0ra, majd otthon a Fiorentinat 1-0-ra vertem(szintén szimulált). Idegenben a West Ham ellen búcsuztam Europától, egy 2-1es győzelemmel.
    A Világkupa unalmas volt, 4 U18ast játszottam kezdőben, de így is a New Yorkot 3-0-ra, a Saitama UTD-t 1-0-ra vertem.
    Liga kupa negyeddöntő Blackburn idegenben 5-2 lett ide. A karácsonyi ámokfutást a Reading ellen kezdtem idegenben 1-0-ra nyertem. Majd Portsmouth, Everton otthon 2-0, 2-0. FA kupa kezdés laza 7-0 a Peterborough ellen, majd ligakupa 1-1 a Manchester City vert majdnem szét(végig emberhátrányban voltunk).
    Idegenben WBA 2-0, otthon Fulham 4-0, aztán a Manchester City a bajnokságban simán vert 2-1re idegenben, első vereség a szezonban.
    A Liga kupa visszavágó viszont remekül sikerült, hiszen most én nyertem 2-1-re a City ellen. Így a döntő: Chelsea-Arsenal
    FA kupában a Derby County-t 5-0-ra aláztam. Majd Charlton ellen idegenben kamutizenegyessel nyertem 1-0ra. Otthon Blackburn 3-0, Sunderland 2-1, Manc. City 2-1. FA kupában megint sima meccsen a Sheffield Wednesday-t vertem 4-1-re.
    Bajnokok Ligája első kiesési kör, egy olyan meccs volt ami akár szoros is lehetett volna.
    Nem lett.