104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    A pangás miatt nem játszol?? :D
  • zyndar
    Üdv Urak!
    Amióta pangás van, én sem játszok, remélem jöttök vissza hamar! :)
    Ez a Madeirás beszámoló nagyon tuti, vizuális alkat vagyok, tetszett am.
    Mindenkinek egy kalappal a vizsgáihoz.
  • GaVino
    köszönöm a választ...
  • Fabio Capello
    sajnos a játék erre nem nyújt lehetőséget.
  • GaVino
    Sziasztok!!
    Assistant Manager-ként lehet dolgozni???
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    jóreggelt all
    Norwich - Leeds 0:1
  • Darthmushroom
    mi is csak hétvégén játcuk le...
  • Fabio Capello
    ígyis úgyis meg kell várni mindenkit :D
  • Mor3llo
    úú most nézem fm kupát :S nem játszottuk még le..:S holnap nem késő még ? :$
  • Fabio Capello
    nagyjából helytálló. Nekem jövő héten indul a vizsgaidőszak, mostanság nem nagyon játszom :)
  • Darthmushroom
    fuhh mostnába nagy a pangás itt! gondolom érettségi meg a zh-k miatt! vagy nem tom!!xd
  • Mor3llo
    Mester 6os inkább ? :D
  • Darkon
    Nagyon jo osszefoglalo! Sok sikert
  • zsilike
    jo főpróba,2014es szezont kezdem jelenleg középcsapat,de uefaban negyeddöntőig mentünk tavaly,most sajna küzdeni kell az eu szereolésért-azért a dupla hatrick nem semmi
  • tomcat1
    na csű
    nyitottam eggyet a Honvéddal; remélem nem sokban tér el a game a cm 0304 től :) ha nem akkor nyert ügyem van;
  • karajjj
    ne kezitcsókolom, érettségi hét letudva, mostmár jöhet május 27-ig az fm! :D

első szezon a Barcikával röviden tömören: 1-2 új igazoláson kívül semmi nagyobb változtatás, kicsit nehezen nyert bajnoki címmel az nb2-ben

második szezon: az NB1-re fel kellett készíteni a keretet, a húzóemberek maradtak, igazoltam egy halom külföldit meg a többi első osztály csapat tartalékából pár tehetséges srácot, + 100 000 euróért Gosztonyit az mtk-ból

9. lettem, bár szerintem simán jobb is lettem volna, csak volt egy igen kemény hullámvölgyünk amikor még az utolsóval is csak döntetlent játszottunk,
    a kupában viszont a Debrencennel kerültünk össze a döntőben, ahol egy idenbeli 2:3-as győzelem után otthon 2:2-t játszottunk és így magyar kupa győztesként kvalifikáltuk magunkat az UEFA-kupa selejtezőkre

3. szezon előtt: igazoltam egy magyar védőt és egy mexikói jobbszélsőt, akiket próbálok most beépíteni a csapatba, szeptemberben érkezni fog egy elefántcsontparti duó, akiket már nagyon várunk,

jelenleg itt tartok most :D
  • Darthmushroom
    most pihen mert tanulni kell...:S de már vagy 2-3. szezonom lesz a preimer ligába nem emléxek igy hirtelen...xd
  • Utley
    Inkább azt mond,hogy áll az AFC Wimbledon mentésed?! :D
  • Darthmushroom
    kb ezt mondtam!!:D vagy ezt akartam
  • Utley
    Nagyon élveztem és grat
  • Utley
    Az AFC Wimbledon a Conference South-ba jutott fel,tehát lehet majd tolni velük Az Fc United sajna még 1 év kell,hogy felkerüljenek a Conference North-ba.
  • zorrobomber
    jövőre pedig 3. hely meglegyen ám :)
  • zorrobomber
    Lazio verés se sámli
  • asafderg
    Clube Desportivo Nacional

első szezon

Egy olyan bajnokságban szerettem volna egy hosszabb karriert befutni, ahol jellemzően 2-3 kiemelkedő csapat van jelen és a második vonal, csak elvétve szól bele a nagyok dolgába. Így szűkült a kör Hollandiára, Skóciára, Görögországra és Portugáliára. A keleti bajnokságok most nem kerültek a kalapba, egy másik alkalomra tartogatom a lehetőséget. Következő szűrési szempont az időjárás volt. Mindenképpen izzadni akartam a nyári alapozáskor, szóval maradtak a déli országok. Aztán valami egyéb indíttatásból, szigeten akartam dolgozni. Így esett a választás Madeira-szigetére. A szigeten két profi klub működik. A nehézség miatt választottam a kisebb és fiatalabb első ligás funchali CD Nacional-t. Az egyesület fennállása óta semmilyen trófeával nem gazdagodott és rövid, 8 szezont magába foglaló legfelsőbb osztálybeli története során is csak egy emberfeletti 4. helyet tud felmutatni. Rendelkezik egy 3000 férőhelyes sportpályával, mert azért stadionnak nem hívnám és legalább ekkora bankszámlával. Várható, hogy nem a jegyeladásból kell kitermelni a legnagyobb bevételt.
    De én € milliók nélkül is Európa trónján láttam a fiúkat. Ez volt első éjszakám, oly édes álma Madeira-szigetén.

Célként a középmezőnyt tűzték ki elém, de én merészebb álmokat szövök. A három nagy mögé kell stabilan beállnom. De igazából a trónfosztás a cél, mégpedig 10 szezonon belül. Nemzetközi kupagyőzelemre pedig 20 évet adok magamnak. Nagyon megérdemelné az a 125 bérletes, aki ott van minden hazai meccsünkön.
    A puhatolózó tárgyalások kezdetén, mikor felmerült a nevem, mint lehetséges manager, egy személyes beszélgetés során vázoltam elképzeléseimet a presidente előtt.
    Mivel igen hosszú távon gondolkodom leragadni a csapat élén, így az építkezés és fiatalítás nagy hangsúlyt kap az előszezoni aktivitásomban és a csapatösszeállítás terén. Az elnököm szeme előtt már pörögtek az eurójelek, látván a sok kinevelt világklasszis fiatalt. Tudja ő miről van szó, hisz Christiano Ronaldo is innen indult. Azért lehűtöttem Dagobert bácsit azzal, hogy nem ez lesz a fő szempont. Tranzakció csak akkor jöhet létre, ha a vevő mélyen a zsebébe nyúl.
    Az eredményesség szempontjából, trófeákra tettem ígéretet Rui Alves-nek. Kértem, hogy kezdjen el gondolkodni egy dicsőségterem építésén, hisz előbb-utóbb ki kell állítani a megszerzett kupákat. Egyúttal közöltem, ezt jó lenne egy stadionrekonstrukcióval egybekötni, mert ez a legelő nem illik az én nagyra törő álmaimba. Nem arattam osztatlan sikert, talán meg is bántottam, mert idegesen harapdálta tipikusan portugál bajuszát. Biztos nehezen emészti, hogy fikáztam a róla elnevezett „stadiont”. Ellenben láthatta az elszántságot és tettrekészséget a mondandómban, mert egy hét múlva már egymás tenyerébe is csaptunk. Elkezdhettem áldásos tevékenységemet a csapat élén.
    31 évesen, megye II tapasztalattal, nyelvtudás hiányában, de annál több fürdőgatyával és napolajjal vetettem bele magam a munkába.

Első napokban csak felmértem a helyzetet és kerestem a megfelelő arcokat az általam preferált 41212, gyémánt alakzathoz. A Borzasztógöröngyös ifinél nagyon bevált, miért is változatnék a nyerőn?! Gyorsan kirajzolódott kire van szükségem, és kinek kell mennie. Ehhez elég volt egy hónapnyi közös munka, valamint pár barátságos mérkőzés:

Sajnos a botosokért nem remélhettem pénz, így ők közös megegyezéssel távozhattak. Akik már tudtak egyenest is rúgni, ők felkerültek az eladólistára. Egy pici aprópénzre szert tettem így.

IGAZOLÁSAIM:
    Távozók:

A kiegészítő emberek eladása nem jelentett érvágást és anyagilag sem okozott orgazmust a pénzügyi osztály vezetőjének.

Érkezők:

A vételi oldalon a nagy durranást Guarín jelentette. A másik két védő a rotáció mechanizmusába illeszkedik.

Aztán kezdődött a BAJNOKSÁG. Estem keltem az első három hónapban majd produkáltam egy gyönyörű sorozatot:
    ,
    melynek az ékköve volt ez a győzelem:

Néztek is a fény stadionjában, ki ez a hülye magyar gyerek, aki a lefújás után egy üveg pálinkával táncol az oldalvonal mentén. Na ja, a feszültség és az öröm, kérem…

Elismerésképpen, pedig a december hónap menedzser megtisztelő cím is a zsebembe vándorolt:

Majd jött a városi rangadó:

és végül a teljesen reális 9. hely:

• asafderg
    A KUPA küzdelmeinek alakulása, pedig még több pálinkázásra adott okot. Talán a Kárpát medence után Madeira-szigetén fogyott a legtöbb belőle. Az egész küzdelemsorozat olyan hihetetlenül zajlott és reménytelen sorsolásunk ellenére is katartikus végkifejletté érett. Lesajnált kiscsapatként egymásért küzdve, hajtva, világraszóló (de legalábbis Teneriffe-ig elhallatszó) sikert arattunk!
    Sorra vertük el a nagymellényű és gazdag klubokat. Szerencsénkre, mindig hazai pályára repítette őket Fortuna keze. És mi éltünk a lehetőségeinkkel.
    A kezdeti szaka könnyű volt, majd sorrendben következetek ezen mérkőzések:

És a döntő:

Mely után kupagyőztes lett a CD NACIONAL de MADEIRA!!!!
    Neki sokat köszönhetek. Egyben ő lett az év játékosa a klubnál:

És végezetül a szezon summázása:
  • GTheo

De szerintem kib*szott sok gólt kapsz... Mondjuk rúgsz eleget :D
  • Matthew Prosac
    sikerült jópár afrikai-francia játékost szereznem ingyen, ráadásul nem akármilyeneket :
    védősorom: egy 12x kongói válogatott, egy 40x burkina faso-i válogatott, egy 1x madagaszkári válogatott , egy 2x szenegáli válogatott
    középpálya: egy 23x algériai válogatott védekező kp, egy 2x mauritániai szélső
    támadók: egy 1x szenegáli válogatott és egy 4x elefántcsontparti válogatott.

ezeket mind francia alsóbb osztályokból szereztem. ezen kívül a Crystal Palace kölcsönadta nekem csatársorba a kis-Sheringham-et (Charlie) úgyhogy a helyzet a következő:

9 meccs / 8 győzelem, 1 döntetlen / 29 rúgott - 19 kapott gól / 25 pont

ezek után talán nem felelőtlenség kijelenteni h fel fogok jutni..
  • Darthmushroom
    az még szerintem nem az osztály irja a wimbledont és szer az jutt fel most "fm-be", mert az nekem is editorral kellet beraknom
  • hamary
    Mini se 1.4-et honnan lehetne leszedni?
  • GTheo
    Soma jövőre nem kell editoroznod :P
  • hamary
    szóval csak be a daemon toolsba? :) köszöntem :)
  • karajjj
    nekem nemkellett crack
  • hamary
    Szaisztok, a NEwcastlet pihentetem... De azért mert online játszunk :) És egy kérdés. Ha haver felteszi a 8.0.2-es patchet, akkor mit csináljon, hogy elinduljon - elég , ha daemon toolsba berakja a CD képfájlt, vagy kell egy crac? gyors segítsgé pls :)

Arsenallal vagyok egyébként, ő meg a ManUtddal :)
  • Fabio Capello
    Estét és grat all :)

Matt: sok sikert :)

Én tavaly érettségiztem, de nekem is megvan a jóélet az érettségi időszakra... vizsgaidőszak :D
  • Matthew Prosac
    Most kezdek egyet a Welling Uniteddel (Blue Square South - angol hatodosztály)
    5500-as stadion, 18.000 font a kasszában összesen. Teljes amatőrizmus, de majd én ráncba szedem ezt a klubot!...

Go Wings!
  • zorrobomber
    Én 2000ben érettségiztem, csak hogy ne legyek túl off.

Kicsit sok gólt kapunk

• Mike94
    engem németszakra vettek fel :D
  • fsgh
    Németet én is utálom...
  • Csesza
    ha lenne hozzá energiám még akár nyelveket is tanulnék de kva nagy tróger vagyok én a tanuláshoz :DDDddd

németet viszont útálom mint a szart, 2 évig volt németem, uccsó évben csak 1esem volt meg egy kamu 2esem de azért átengedtek xd