104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Ha létezik tökéletes szereplés.....

• szabocsaba1983
    Dübörög a gépezet:)

• kraawz
  • karajjj
    igaz, hogy idegenben 4:1-re kikaptunk de azért szerintem otthon méltó ellenfelek voltunk...
  • kraawz
    kösz

á,nem láttad,szezon közben mikor felbasztak. Veloso 'The Duckhunter' volt, mert kaput nem talált min 10 meccsig, Gyan Giant volt,mikor 2-3masával szórta őket :D
  • miki36
    Johnson gyerek se semmi :O
    úgyse adod el, énse adnám:)
  • miki36
    Nagy Grat
    Gyan meg kurvajó, mint mindig:)
  • karajjj
    micsoda becenevek :ADSFfdsadf
  • kraawz
    na,még egy két finomság

• szabocsaba1983
    Nem rossz :,)
  • kraawz
    húbazmeg,mekkorát játszottunk :D
    a két belső védőm lő két akciógólt, aztán a 2 cserém vág kettőt a 90. perc után :D

• szabocsaba1983
    Átvettük a vezetést:

• Gunnersboy
    krat, jóvagy :}
  • Fabio Capello
    A fórumozó közösség nagy része idén érettségizik, vagy egyetemre jár. Kérlek légy megértő, érettségi és vizsgaidőszakban vagyunk, még nekem se nagyon jut időm mostanában játszani. Nem véletlenül van pangás a topikban...
  • karajjj
  • szabocsaba1983
    Sziasztok!

Tudom, hogy sokan le fogtok szólni, de akkor is, végre összejött az általam elképzelt "álomcsapat":

Kezdenek belejönni a fiúk:

(nem akármi a city kerete)

Nem semmi a formája a fiúnak:

Egy igazi "kiesési rangadó :)
  • Taibi
    Hát srácok eléggé csalódott vagyok az FM-kupa miatt...
    Én teljesen lelkesen vetettem bele magam, mindig próbálom minél előbb lenyomni a meccseimet. De minek? Szarik bele szinte mindenki, szar így az egész... Hagyjuk a picsába az egészet, mert ennek így semmi értelme.
  • karajjj
  • karajjj
  • zyndar
    Hoppszá! Grat Kraawz. Erősícsd meg a védelmed.
  • GTheo
    Ejnye-ejnye Spurs-t tilos verni

Amúgy grat :)
    Én kezdtem egyet a barcával, egyik haverom is velük játszik aztán elkezdett igazolgatni mert hogy szerinte kell igazolni az alapkerethez, első évben alapkerettel mindent megnyertem, a bajnokságban 18gólt kaptam, úgy hogy az utsó 3 meccsen Pinto védett és 5-t kapott 3 meccsen.
  • kraawz

• zsilike
    [IMG][/IMG]jelenleg 9.helyen tanyázunk,bármi lehet!8-4ig várom a csapatpt+Riquenho-t most építem be,supertehetség!üdv
  • zorrobomber
    gratula a kupahuszároknak :)
  • Ars3nal
    Kazincbarcelonaval se rossz:)
  • Ars3nal
    az idei szezon végeredménye, Kiss Máté lett a 2. legjobb ifi, Elek és Szűcs az év csapatában, a Kiss gyerekről azt írják az edzők hogy iszonyat jó lesz még csak most lett 17 éves, egész szezonba játszott és ő adta legtöbb gólpasszt
    a 3 vereség nem kellett volna mindhárom 0-1 lett:S

• karajjj
    második évben barcikával
  • Ars3nal
    Újpest-Felcsút 1-1 a 87. percben Bogdanovic aki csak kényszerből játszott lőtt egyet szabadrúgásból, ezzel miénk a kupa:)
  • Ars3nal
    Felcsút-Újpest 0-0 hiába nem voltak sehol nem sikerült gólt lőni...
  • Ars3nal
    0-0 idegenben simán, semmi veszély:P döntőben az (F)Újpesttel játszunk
  • Ars3nal
    Felcsút-Debrecen 3-2:D simán jobbak voltunk de csak a legvégén fordítottunk 0-2-ről
  • Ars3nal
    első évbe Felcsúttal?:D
  • karajjj
    én megnyertem ellenük a döntőt :D
  • Ars3nal
    kupa elődöntőben Debrecen ellen játszunk:S
  • karajjj
    na remélem minden szezon után írsz ilyen összefoglalót, mert hihetetlen jó

amúgy szép teljesítmény, gratula hozzá!!!
  • Ars3nal
  • Fabio Capello
    nagy grat
  • asafderg
    Clube Desportivo Nacional

2. szezon

Az előző év még most is felfoghatatlan sikerének következményeképpen, a nyári alapozás nem igazán a terveknek megfelelően alakult. A fiúk fürödtek a sikerben. A megérdemelt, hosszított vakáción túl számtalanul elmaradoztak az edzésektől. Jöttek a szokásos dumával, hogy itt fáj, meg ott kékül, esetleg utóvizsgázik az egyetemen, de volt temetés és betegség (ez nagyon alantos), de sms-ben küldtek vízóra cserére hivatkozó, kibúvó üzenetet is. Viszont hamar feltűnt, hogy egyik játékosom sosem hagyott ki egy edzést sem. Szerintem kiközösítették és nem vitték magukkal az éjszakába. Rontotta volna az esélyeiket a prédacserkészésnél.
    Persze én tudtam, hogy a csajok, bulik, éjszakázások a megnövekedtet ismertséggel és az elért sikerrel ugrásszerűen megnőnek. De gyorsan elejét vettem a további lazulásnak egy-két renitens fizetésmegvonásával.

Egy páran eligazoltak, vagy vehették a stoplisukat:

És persze jöttek is néhányan. Nagy reménységet az amerikai csatár gyerek Nimo és a brazil bekk Eduardo jelentette. Guarín cseréje, pedig a szerb Lekic lett, aki lehet át is veszi a szerepét. Ők jelentették a kimagasló minőséget. Összességében, már volt lehetőségem komolyabb játékerőt képviselő spílereket a klubhoz csábítani.

A kupagyőzelem hírére elismert csapatok akartak megmérkőzni velünk, így nagynevű ellenfelekkel tudtam csatázni az előszezonban:

A barátságos meccsek és a bajnokság kezdete közé, beékelődött az eddig oly ismeretlen és elérhetetlennek tűnő SZUPERKUPA:

A BAJNOKSÁG elején a halmozott döntetleneket, az említett nehézkes alapozásnak tudtam be. Araszolgattunk a középmezőnyben, de az európai porondon koncentráltabbak voltunk:

Így bent voltunk a csoportkörben, ahonnan szerencsésen továbbléptünk:

(A kép a kupagyőzelem elismeréseként kapott apartman teraszáról készült.)

Ez a szerencsefaktor elhagyott az első egyenes kieséses szakaszban, de nem is kergettem hiú ábrándokat a továbbjutást illetően.
    Tisztes helytállás maximálisan elégedett voltam:

• asafderg
    A KUPÁBAN nehéz sorsolás révén, címvédőként nagyon hamar kipottyantunk, de ez a körülmények tekintetében emészthető volt mindenki részéről. Földöntúli bravúr lett volna duplázás.

A hullámvölgy ingadozást a bajnokságban egy idegenbeli fölényes, egyben klubrekordot jelentő győzelemmel tudtam le.

Ettől kezdve igen egyenletes, jó teljesítményt nyújtottunk és végig az európai indulást érő 4-5. hely valamelyikén álltunk. Egészen az utolsó fordulókig, mikor is picit visszaeset a teljesítményünk és hirtelen a 6. helyen találtuk magunkat. Kiváló teljesítmény és nagyon elégedett is lehettem volna, DE végig kvalifikációs helyen tanyáztunk és a végén lecsúsztunk róla. Savanyú volt a szám íze és csalódottságot is éreztem. Aztán jött, hogy a kupadöntőt két BL induló vívja, így a hetedik is megy Európába, szóval kár volt aggódnom.

A szezonértékelő díjátadó ünnepségen beigazolódott, a fiatal brazil Eduaro nagy reménység:

Meg is nőtt a kereslet a srác iránt, amit ő nagyon élvezett és egyből „nagyobb” klubhoz akart igazolni a hálátlan. Rájöttem, hogy utálom a játékosmenedzsereket, mert telibeszélik a fiatalok fejét minden baromsággal és azok meg lépni akarnak, mert a mézesmadzag olyan édes számukra. De nincs mit tenni, próbálom megtartani az értékeimet és nem áron alul megszabadulni tőlük. De jó pénzért persze…

A szezon összegzése, pedig álljon itt zárásként:

Portugália büszkeségeként az UEFA kupát a Benfica nyerte.
  • Ars3nal
    hali és grat all

érettségik letudva, minden legalább négyes pedig az elmúlt négy évben nem tanultam semmit reggel éjjel és este:D

kezdtem egyet Felcsúttal, eddig 18 meccsen 10gy 7d 1v 17-4es gólkülönbség
    kupában eddig Celldömölk 2-0 Bóly 2-1 MTK 1-1 tizenegyesekkel nyertünk, Győr ellen 0-0 majd idegenben 3-3, most idnul a tavaszi szezon:)