A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asafderg
    Clube Desportivo Nacional

2. szezon

Az előző év még most is felfoghatatlan sikerének következményeképpen, a nyári alapozás nem igazán a terveknek megfelelően alakult. A fiúk fürödtek a sikerben. A megérdemelt, hosszított vakáción túl számtalanul elmaradoztak az edzésektől. Jöttek a szokásos dumával, hogy itt fáj, meg ott kékül, esetleg utóvizsgázik az egyetemen, de volt temetés és betegség (ez nagyon alantos), de sms-ben küldtek vízóra cserére hivatkozó, kibúvó üzenetet is. Viszont hamar feltűnt, hogy egyik játékosom sosem hagyott ki egy edzést sem. Szerintem kiközösítették és nem vitték magukkal az éjszakába. Rontotta volna az esélyeiket a prédacserkészésnél.
    Persze én tudtam, hogy a csajok, bulik, éjszakázások a megnövekedtet ismertséggel és az elért sikerrel ugrásszerűen megnőnek. De gyorsan elejét vettem a további lazulásnak egy-két renitens fizetésmegvonásával.

Egy páran eligazoltak, vagy vehették a stoplisukat:

És persze jöttek is néhányan. Nagy reménységet az amerikai csatár gyerek Nimo és a brazil bekk Eduardo jelentette. Guarín cseréje, pedig a szerb Lekic lett, aki lehet át is veszi a szerepét. Ők jelentették a kimagasló minőséget. Összességében, már volt lehetőségem komolyabb játékerőt képviselő spílereket a klubhoz csábítani.

A kupagyőzelem hírére elismert csapatok akartak megmérkőzni velünk, így nagynevű ellenfelekkel tudtam csatázni az előszezonban:

A barátságos meccsek és a bajnokság kezdete közé, beékelődött az eddig oly ismeretlen és elérhetetlennek tűnő SZUPERKUPA:

A BAJNOKSÁG elején a halmozott döntetleneket, az említett nehézkes alapozásnak tudtam be. Araszolgattunk a középmezőnyben, de az európai porondon koncentráltabbak voltunk:

Így bent voltunk a csoportkörben, ahonnan szerencsésen továbbléptünk:

(A kép a kupagyőzelem elismeréseként kapott apartman teraszáról készült.)

Ez a szerencsefaktor elhagyott az első egyenes kieséses szakaszban, de nem is kergettem hiú ábrándokat a továbbjutást illetően.
    Tisztes helytállás maximálisan elégedett voltam: