104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ha már a szerencséről van szó.Community Shield.
  • fordjee
    Millwall-al haladok én is, történetünk során először megnyertük a Ligakupát, lemostuk a Tottenhamet. Pár nap múlva viszont az 1-2 ponttal előttünk levő Citytől kikaptunk otthon 1-0-ra, így elhúztak, ha nyerek, akkor az élre állok megint.
    BL-ben a legjobb 16 között az első meccsen Porto ellen 1-1-et sikerült összemákolni, hamarosan jön a visszavágó. Izgalmas lesz a bajnoki hajrá, Fa kupában is állunk még, megnyerhetünk akár mindent:) De ez csak álom, a bl szereplés már így is szenzációs, abszolút újoncként 6 győzelem, 1 döntetlen idáig:)
  • Zenszkij
    nekem tegnap volt egy meccsem a Besiktas ellen a Kayserisporral, úgy nyertem 2-1re, hogy a 90+1 meg a 90+3-ban lőttem a gólt, néha bejön a malacfaktor is
  • Pietro87
    Hát akkor valamit nagyon elnéztem az év végi beszámolónál, a korábbi kommented meg valahogy kimaradt számomra.
  • Darthmushroom
    I hate this game..
  • Darthmushroom
    volt egy kis szerencsénk is, de egy újabb kupát sikerült megnyerni
  • korbin555
    Értem.Egyébként ott van a BL csoport szereplés a félidei riportnál.A szezon végén pedig leírtam,hogy az első tavaszi fordulóban kiestünk a Real Madrid ellen.
  • Pietro87
    No offense, öröm olvasni a beszámolóidat. Csupán nem láttam a BL említését, ezért kérdeztem.
  • LasDen #95968
    még mindig jobb vagy, mint én :D a 12-ben nyertem utoljára BL-t. Sőt, akkor játszottam utoljára a BL-ben :D
  • korbin555
    Mindenkit csak a BL érdekel.Az is 6 évembe telt,mire a 3.ligából indulva az első Szuper Ligát megnyertem(Altay Izmir).Nyolc vagy kilenc év után nyertem EL-t,a BL-hez meg 10+ év kellett.De nem én vagyok a világ legjobb menedzsere.

A Coventry,mielőtt 2001-ben kiesett a PL-ből,stabil 30 ezres nézőszámmal rendelkezett.Most szépen kezdünk visszatérni ahhoz a nézőszámhoz.

Paloschi az fm11-12-ben volt igazán jó játékos.Most inkább egy közepes PL csatár értékeivel rendelkezik.De a magas mentális tulajdonságai miatt nagyon megbízható,és egyenletes teljesítményre képes.Papíron a 4.csatárom,de amíg fizikailag bírja,ragaszkodni fogok hozzá.Igazi csapatjátékos,amikor szorul a hurok,lehet rá számítani.Legalábbis a két év tapasztalata ezt mutatta.
  • ozbom
    Sziasztok!

Kezdtem egy új karriert a Malagával. Jelenleg így állunk a bajnokságban, ami engem is meglepett, mert nem várt teljesítményt nyújt a csapat. Meccsek
  • Pietro87
    Na és a BL-ben hogy szerepeltél?

Bár alapjában más az angol és a török liga, nézőszámilag és stadion kihasználtságilag, de azért a Coventry-re alapozva bizakodok, hogy előbb-utóbb nálunk is növekszik majd a nézőszám. Jó lenne erről az oldalról is a bevétel. Ezt a Paloschit egy jövőbeni olasz karrieremben mindenképp le fogom igazolni. :)

Egyébként gratula.
  • Pietro87
    Említetted a junior coaching-ot. Kértem ezt illetően is a vezetőséget, de ismét nemleges választ kaptam a fejlesztésre. Se training fac, sem pedig az utánpótlás fejlesztése nem jöhet szóba, így csak várok. Ezt a 16 éves csatáromat le se tettem az ifikhez, rotálgatom inkább: első bajnokiján (ami az első felnőtt meccse volt egyben) góllal debütált. Azóta vettem egy ugyanilyen fiatal hátvédet, őt is játszatom, és állja a sarat. Így tudnak fejlődni, ez van.

Nekem itt, talán múlt héten Darthmushroom, linkelt egy oldalt be, ott a török ifisták 3,5 csillagot kaptak. Nem találkoztam olyan véleménnyel, amely leszólta volna őket.

Én is nézegettem tegnap, csak a török játékosokra kivetítve (és bár nekem csak a török bajnokság van betöltve) de a Dortmundnál, Bayernnél, Feyenoordnál vannak nagy török tehetségek. Most nem emlékszem a CA-ra náluk, de a PA mindegyikőjüknél nagyobb, mint pl. Arda Turané. Mondjuk, ha maradnak a helyükön, ott szépen fog fejlődni az összes.
  • Zenszkij
    kicsit unalmas már a csávó, azért nem egy Maradona, és ő hány aranylabdát is nyert?
  • LasDen #95962
    röhej....
  • Gerdzso
    Na ez fura... BL eredmények

Hazai pályán 1-0, idegenben 1-2. A hazai meccs összességében sima volt, de idegenben ők szerezték meg a vezetést, de pontrúgásból kiegyenlítettünk, majd annyira kitámadtak, hogy simán lekontráztuk őket. Szerintem ennyire még sohasem örültem győzelemnek, de a legszebb az egészben, hogy ezelőtti szezonban ők búcsúztattak minket az EL-ból. :)
  • korbin555
    Coventry City 2018-2019.

Harmadik nekifutásra megcsináltuk!Csak 2 ponttal szereztünk többet mint tavaly,mégis óriási fölénnyel győztünk.A Chelsea sehol,30 ponttal maradtak el a tavalyi 98 pontos szezonjuktól.Az őszi,és a téli nagyszerű sorozatunk ugyan tavaszra megtört,de senki nem ért a közelünkbe.Márciusban 6 sérültem volt,de azt is átvészeltük.(Akkor vettem észre,hogy csak egy orvosom van.Annyira figyeltem az edzőket,hogy ez elkerülte a figyelmemet.Amatőr hiba.)A Premier League legjobb játékosa Hughes lett,de összesítésben Carroll még nála is magasabb átlagot produkált.Bár utóbbi inkább a kupákban,és a BL-ben játszott.A csodagyerekeim meg sem közelítették a két irányítóm osztályzatait,de azért természetesen rájuk sem panaszkodhatom.Lehet,hogy csodagyerekek,de még bőven van mit tanulniuk.
    A Capital One az elődöntőig tartott,az FA kupát megnyertük.
    A BL-ből az egyenes kiesés első körében kiestünk a Real Madrid ellen.Nem foglalkoztam vele,majd jövőre.Egyébként is a rotáció játszott,meg sérültjeim is voltak szép számmal.
    Meccsek.
    Premier League.
    FA kupa döntő.
    A csatáraim hullámvölgy nélkül játszottak,mind a négy 20 gól körül termelt.A legjobb már megint Paloschi lett,28 meccs,22 gól.A legtöbb meccset közülük mégis a tehetség Milatovic játszotta,32-t de ebből 25-ször csere volt.Azért így is bevert 12 gólt.Keane sorsa több,mint kérdéses,bár meglepően jól játszott.De az ifjú horvát már most van olyan jó,és még sokkal jobb lesz.

A következő lesz az első szezonom,amikor nem lesznek drasztikus változások a keretben.Négy embert tervezek eladni,egy új igazolás pedig már el van rendezve.Gerard.A kiesett Rennais-nek 16,5M-t fizettem(fizetek)érte.A következő bő egy évtizedre az anchor man poszt ki lesz bérelve.Több nagy kiadás nem is lesz,csak tehetségeket gyűjtögetek.Nekem úgy sem lesz soha egy sem,a youth recruitment,és a junior coaching nulla szinten áll.Szezon előtt elfogadták a fejlesztést,de semmi nem történt.Nem is érdekel többé.18 alatti tehetségeket hozok szerte Európából,21 évesen pedig saját nevelésnek számítanak majd.Az igazán kiemelkedőket megtartom,a többit értékesítem a piacon.Van 12 jó scoutom,sorban kapom a riportokat a tehetséges srácokról.A felnőtt keretemben van pár wonderkid,de lesz majd több is.A többi nagyobb klubnál is van jó pár,csak az a különbség,hogy nálam játszanak is.Ők meg kölcsönadják őket,aztán játszatják a kivénhedt egykori sztárjaikat.(mondjuk nekem nincsenek egykori sztárjaim)

Szezon elején két bajnokin szurkolói napot rendeztünk,szerencsére sikerült elvarázsolni a nézőket a 4-0,és a 3-0-as győzelemmel.Idén már 85%-os a stadion kihasználtsága,és volt 3 telt házunk is.
    Az anyagiakat sem nézegetem már félve mint két-három éve,nagyon gazdagok vagyunk.Még relatíve alacsonyak a bérek,és nem költök többet,mint amennyit eladásból be tudok hozni.Nyáron megpróbálok lekötni egy USA túrát,az később komoly,és könnyű bevételt jelent majd.
    Ez lett volna a klub történetének legsikeresebb szezonja.Most már ikon vagyok a klubnál,de meg is érdemlem.Különösen annak fényében,hogy honnan kellett előrángatnom ezt a díszes társaságot.Jól is teszik,ha megbecsülnek,mert az ajtómon már a Juventus,a PSG,és a Barcelona is kopogtatott.

És egy érdekesség.A Man.City bejutott a BL döntőbe,de a döntő előtt két nappal a sejk kirúgta Villas-Boast.Így a frissen a Bordeaux-tól igazolt Mancini BL győztes lett.
    Most tartok pár nap szünetet,és innen folytatom.
    Köszönöm a figyelmet.
  • korbin555
    Úgy látom,jobb lesz ha elkezdesz törökül tanulni ennél a német csapatnál.
  • Darthmushroom
    hát Őt nem pont azért :D őt nevelgetem egy keveset és majd szép haszonnal eladom :D potenciálra világklasszis lehet :D
  • zyndar
    A belgával? :D
  • Utley
    angol 9.ligában a 61 az klasszis
  • Darthmushroom
    Igazolások frissítve, próbáltam kicsit németesíteni pénzt sem sajnálva :D
    Draxler, Iscan, Tah, Yavrouglu, Yüksel
  • korbin555
    16/61?
  • Utley
    16/61-es értékkel adtam neki szerződést. Igazából csak azért kapott szerződést, hogy az első évtől kezdődően legyen egy Mildenhall születésű és nevelésű emberem a későbbiekben a PL-be is. Az elöző szezont simán nyertem, így a vége felé lehetőséget kapott és gólokat fejelt és 7 feletti átlaga lett. Idén sztenderd kezdő 7 feletti átlaggal és minden meccsen kezdő. Viszont a CA romlott, amit nem értek...Na mindegy jól játszik az a lényeg :D
  • korbin555
    Játéklehetőség,jó edzők,és magas PA érték.
    Ha nem tud fejlődni,valószínűleg alacsony a PA értéke.
  • Utley
    mi kell ahhoz, hogy a fiatal srácom CA értéke javuljon? Van egy fickóm, aki nem akar fejlődni, pedig alapember és jól is játszik.
  • Darthmushroom
    Na akkor én is merész leszek mint Korbin kolléga :D
  • Darthmushroom

Dynamo Dresden 5.szezon

Csalódást keltő szezonon vagyunk túl, mivel meg se bírtuk a tavalyi formánkat közelíteni így esélyük sem volt a címvédésre. Végül simán a 3.helyre a futottunk be. A BL-be szintén csalódásként ért h Real,Celtic,Prága csoportba csak a 3.helyre futotta az erőnkből. Ami utólag kiderülve még se lett akkora csalódás mivel a Rubin,Valencia,Psv,Stuttgart útvonalon EL döntőt ért nekünk. Ahol végül egy nehéz meccsen 11sekkel legyőztük a Spurs csapatát így bosszút állva a 2 évvel ezelőtti elődöntős kiesésért. Idén is Gnarby lett a legjobb játékos, de azért a tavalyi formáját Ő se bírta megközelíteni.
  • korbin555
    Madridi BL derby.
  • Darthmushroom
    az utolsó esély is elszalasztva az esetleges címvédéshez
    Dresden vs Bayern

még ha két elhalasztott meccsünket hoznánk is akkor is 8 pont hátrány.
  • Zenszkij
    Tipikus. Ők alig támadnak, de bevernek egyet. Te meg mész mész, de nem találod el a kaput.
  • Darthmushroom
    pedig már kezdtem azt hinni h kilábaltunk a rossz szezonból
    dresden vs frankfurt
  • LasDen #95944
    A Királytól nincs szabadulás :DD
  • LasDen #95943
    1 nap 2 meccsem lesz...:D Botafogo és az U23...:D
  • Peti2400
    értem köszi
  • korbin555
    A játékos információs képernyőjén,a nationalities ablaknál.Pontosan itt.Ő is svájci,de török állampolgár is.Szerencsére a török neveket kilométerekről ki lehet szúrni.
    A keresésnél meg úgy szűrök,hogy languages spoken-turkish.Ár szerint sorba állítom őket,akik meg azért beszélik a törököt,mert idegenlégiósként megtanulták,azokat figyelmen kívül hagyom.Néhány ember így azért átcsúszik a szűrőn,mert van olyan,aki hiába török is,de nem beszél törökül.
    Az igazi az lenne,ha a kettős állampolgárokat is lehetne szűrni,de azt csak a GS tudja.Akinél a török második állampolgárság,azt a fapados beépített kereső figyelmen kívül hagyja.
  • LasDen #95940
    nem rossz, de nem is egy anglia vagy spanyol. egy cruzeiro, At Mineiro, Sao Pauloval az állami bajnokság sétagalopp. Az 1-2 ismert ellenféle kívül mindenki harmat gyenge. A Mineiro ellen a döntőben azt is behúztam. A bajnokság meg most kezdődött. Nem kell taktikai zseninek lenni, hogy sikered lehessen. Persze nem egyszerű, de ellehet lavírozni. De a legtöbb csapat nem használ szélsőt. Rengetegszer láttam a 4-2-2-2-es felállást. De annyira azért nem nőtt a szívemhez :D
  • Peti2400
    Azt hol írja hogy kettős állampolgár?
  • korbin555
    Gratulálok.Nem sokat látni ilyet,kevesen mozdulunk ki Európából.
    Egyébként milyen a brazil liga?Argentínában,de még egy szezon erejéig Kolumbiában is játszottam(fm13),de ez eddig kimaradt nekem.
  • LasDen #95937
    Nah. Hát kurva jó vagyok. Ez van...:D