104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96016 James Wilson.
Karrier stats. -
Ja egy kérdés azokhoz akiknek van hosszabb karrierje 14.3.ban. James Wilson másnál is ilyen vadállattá fejlődik? -
Kis haszon. bár nem mentettem el mert csak azért mentem el eddig h a szezont számolja bele a 30hoz. -
Biztos h új feladat max néha még belépkedek pár meccsre mint az AFCB-nél. Eszméletlen nehéz ez a karrier ilyen bivalyerős Bayern meg Dortmund ellen (bajnokság is első a ranglistán), úgy is voltam vele már h max még 1 bajnoki cím a BL győzelmet leszarom, de hát az jött egy ajándékba. -
korbin555 #96012 Nagy gratuláció.
És akkor most hogyan lesz tovább?Maradsz,vagy új feladat következik? -
És bejelentették az új stadiont. -
Dynamo Dresden 6.szezon
Egy irtó izgalmas de egyben irtó nehéz szezonon vagyunk túl. Hatalmas küzdelem folyt egész évbe a bajnoki címért a Bayern, Dortmund kettőssel ahol végül sikerült győzedelmeskedni a talán az eddigi legszorosabb német bajnokságban. Német kupa szereplés miatt kicsit csalódott vagyok mivel az elődöntőig sikerült elmennünk de ott sajnos otthon sikerült alul maradni a Dortmund ellen. A BL-be idén viszonylag simán csoport elsőként továbbmentünk. Onnan nagy menetelésbe kezdett a csapat és a CSK Moszkva,PSG,Leverkursen út vonalon döntőbe jutottunk ahol Chelsea várt ránk. Számomra is meglepő módon végül simán hoztuk a meccset így meg van az első BL sikerünk is a tavalyi EL győzelem után. Idén is talán Gnarby lett a legjobb, bár volt egy nagyon hosszú sérülése, így talán kiemelendő még a házi gólkirály Andrezinho és a szabadrúgás király Tielemans aki még mesterhármast is rúgott csak szabadrúgásból. -
Nekem még van pár meccsen a szezonból. Sajnos német kupa elődöntőbe kiestünk itthon a Dortmund ellen, de még a BL-be állunk és a döntőbe jutásért a Leverkursent kéne hozni. A Tabella meg:
1. Dresden 71 pont
2. Bayern 71 pont
3. Dortmund 70 pont -
Hughes mondtam h állat :D már tavalyiba olyan cheat gyerek volt pedig csak 160s volt akkor is a PAja asszem. -
korbin555 #96007 Az MU-t egyenlőre nem bírjuk lerázni.Annyira nem,hogy előttünk is állnak.Remélem kipukkadnak,mint tavaly.A BL csoportból simán továbbmentünk,csak a Barca ellen kaptunk ki idegenben.
Meccsek.
Tabella.
BL csoport.
Egy gyors téli igazolást is beiktattam.Fomin.Az első két meccsen nem nyűgözött le.Pedig nem ártana neki,mert 29M-t fizettem érte a CSZKA Moszkvának.
Hughes pedig megkapta az új,5 éves szerződését.Nagy cheat player a srác.Hiába rúg a csatár mesterhármast,akkor is ő mezőny legjobbja a két gólpasszal.
-
Utley #96006 Sajnos 2015-ben nem volt nagy szerencsénk az FA kupa sorsolással sem. Már a 2. selejtező körben kicsengettek számunkra. Sajnos a Dartford ellen idegenben még jók voltunk egy döntetlenre, de hazai pályán kikaptunk 1-0ra és így pándiámó nagy lóvé.
Ezzel az idei év nagy anyagi bukta lesz. A keretemből 3 embert picsán is rúgtam, mert ilyen vakoknak nem fizetünk egy petákot se. A bajnokságban van esélyünk a bajnoki címre, amire nagy szükségem lenne, mert ez a 90.000 font, amit 2 év alatt össze tudtam spórolni, most hamar el fog fogyni. -
korbin555 #96005 A csapatinstrukciók ott vannak a képen.Támadó mentalitás,gyors tempó,fegyelmezett játék.Az egyéni utasítások meg posztonként változók.
A kapusnak gyorsítania kell a játékot az azonnali kidobásokkal.(de nem rúghatja ki a mezőnybe a labdát,csak védőnek passzolhat)
A védőknél a biztonság mindenek felett.Szoros emberfogás,és kockázat nélküli passzok.A két gyors szélső hátvéd bátran előretörhet,de támadó szögletnél hátul kell maradniuk,nehogy lekontrázzanak.
A DM(néha Anchor Man)csak védekezik,nem mászkálhat előre,szűr a védelem előtt.
A középpályán(és a csapatban is)teljes kreatív szabadsága csak az AP-nek van.Ő bármilyen rizikós passzt felvállalhat,ott van mögötte biztosítani a DM.A két CM közül az egyik kemény szerelésre,és a pozíciója tartására van állítva.Ott játszik a legjobb távoli lövőm,neki ez is ki van adva.A másiknak gyakran törjön előre utasítása van.És a legfontosabb,hogy mindháromnál be van állítva a direkt passz.Az egész PL-ben nekem vannak a legjobban passzoló középpályásaim.Emellett a két,rotációban egymást váltó irányítómnak 18 és 19 a kreativitása.(Hughes és Carroll)
A csatároknál a TM-nek nincs külön utasítása.Mindig olyat igazolok oda aki magas,erős,és képes megtartani a labdát.A Poacher meg állandóan mutassa magát,mozogjon üresbe,és bátran cselezzen.Ő a helyét is elhagyhatja.
Az egész taktika arra épül,hogy támadásban villámgyorsan át kell játszani a pályát.Nincs tiki-taka,80 passz.(bár ezekkel a középpályásokkal azt is megtehetném)Ugyanennek a felállásnak van egy kontrára épülő változata is,és ott vannak eltérések.A legfontosabb,hogy a két WB akkor FB-t játszik,és a teljes védelem,+ az anchor man is agresszív szerelésre van állítva.De ezt már nem használom.Nincs már olyan csapat égen s földön,amelyik egyértelműen jobb lenne nálunk,és félnem kellene.A kontrát néha használom idegenben,ha erős csapat ellen vezetést szerzünk.De az agresszív védekezést már nem.Két éve nem volt kiállítva játékosom.
Nagyjából tehát így néz ki,amit elképzeltem.Még van mit finomítanom az emberanyagon,de ez már nem lesz nehéz.Pénzem van bőven,és a világ legerősebb ligájának a bajnoka vagyok. -
na majd még ma megálmodom mi legyen, Drezdát szerintem holnap befejezem akár bajnok leszek akár nem :D lehet harmadjára is bele kezdek egy Lazioba :D :D :D úgy se sikerült még úgy kezdeni ahogy akartam, pedig célok lennének (új stadion, BL győzelmek, lotito eltakarítása, világ uralom :D ) -
Utley #96003 MK Dons egy szutyok csapat! A tetű elnök ellopta a Wimbledon-t Londonból! Szerintem ezért nem találsz velük semmi karriert :) -
Pietro87 #96002 Kezdj bele, ha gondolod. Számomra az a csapat színtelen-szagtalan és a címerük is ronda. :D -
Mi a vélemény Anglia talán legmegosztóbb klubjáról az MK Donsról? Drezda után gondolkodok vissza kéne térni Angliába, és alig lehet velük karriert találni a neten szinte bármelyik verziót nézve. 11éves AFCB karriembe semmit nem mozdultak az 3.vonal középmezőnyéből, háttér is annyit változott h az edzés lehetőségek a maximumot elérték, de az utánpótlás ugyanott maradt. (bár stadionba van hiba mert már megcsinálták a felső karéjt és 30e a stadion itt meg még alap 22e) A másik akin gondolkozok a Brentford akinek megérthetetlen módon nem írja az új stadion de 2016ban mind2 hosszabb angol karrierembe elmentek a 25eres Lionel Roadra. Amúgy talán ők a könnyebbek mert háttérben van egy kisebb milliomos (backround sugar daddy) meg londoni klub révén szerintem könnyebben fejlődik a nézőszám. -
hogy vágjam tarkón őket. bonyolódik a helyzet. most voltam interjún az Evertonnál is. Valsz ők is fognak szerződést ajánlani, de az Atalantától már nem kérhetek halasztást. És az Everton is ugyanúgy kieső. Nemtom mi legyen :D -
2016 júli 31-én mondtam le, mert csak úgy szoptuk a gólokat, még ilyen Boa meg mucsoraröcsöge csapatoktól kaptunk ki. Nem sokkal előtte lettem a Brazil U23 edzője az olimpiára, de menetközben Vagner Mancini leszerepelt a Copa American és átvettem tőle a nagy csapatot közvetlenül az olimpia előtt :DD Velük meg a VB elődöntőben kiszabtunk a Franciáktól, mert a torna végére elfáradt az egész csapat....
A szövetség elégedett volt, de én nem, és untam már a fejüket is :D Azóta vagyok munkanélküli... -
korbin555 #95998 Kemény feladat lehet,de még csak október van.Ki lehet hozni belőle valamit.Csak nem lehet olyan nehéz 3 csapatnál jobbnak lenni. -
Pietro87 #95997 Csapj bele? Amúgy meddig voltál a Cruzeirónál? :) -
Pietro87 #95996 Szerencsére már javul a össz keret edzés iránti állapota: most már 42 content és csupán 11 unhappy. :)
@ korbin: Így volt alapjáraton, de akkor legfeljebb egy feladatot szabok ki rá.
Tartjuk magunkat a 10-12. helyek környékén és szerintem a rájátszást nem fogjuk elérni. Most már otthon is kontrára játszok, mert a hazai mérleg valami borzasztó volt: 1-1-4, míg idegenben 4-0-2. -
Elvállaljam? Júliusi lemondásom óta volt pár megkeresésem (Racing Club, Rosário, Soton stb.) de vagy nem én lettem vagy nem volt kedvem hozzájuk...
De gondoltam lassan már kéne valamit csinálni mikor jött a majdnem tökutolsó Atalanta.
-
Peti2400 #95994 csapat és egyéni -
korbin555 #95993 Egyénileg? -
Peti2400 #95992 milyen istrukciókat alkalmazol?
-
korbin555 #95991 Nem elég hogy kikaptunk a Chelsea-től,két csatárom is lesérült,legalább három hétre.Itt a nyakunkon a Liverpool/Barcelona/Man.Utd. elleni meccs,és Rasanovic is éppen most épült fel.A padon meg ül majd egy 17 éves srác,aki a tartalékban is alig játszik.Érdekes három hét lesz. -
korbin555 #95990 Ember,halálra dolgoztatod az asszisztensedet.Sürgősen vedd el tőle fitness edzést.De nem csak azt,hanem ne legyen egynél több feladata senkinek. -
ha nem tudsz edzőt igazolni akkor muszáj megosztanod inkább legyen kevesebb de 0 csillagos ne legyen egyik se. ez a sírás szerintem az ideibe jött elő amúgy, van h egyik sokkal rosszabb egy edző miatt mint a többi már akkor is sír a fél csapat miatta h milyen gyenge az az edzés.
am is ilyen klubnál 2,5 csillagos edzés sem rossz már, nehogy majdnem mind három csillagos legyen. -
Pietro87 #95988 Lehet kell még egy fitness edző, mert a két dolgot megosztva lemegy 2,5 csillagra. -
Pietro87 #95987 Akkor az lehet a gond? Mert csak egy fitness edzőm van és eddigaerobicot nem is edzett a csapat. Kb egy meccse tettem át, hogy mindkettőn legyen, de még nem változott semmi. Utána írtam ide.
De jut eszembe, tavaly még fitness edzőm sem volt, mégis jó volt minden.
Nagy csillagú edzőim pedig nincsenek sajnos. Na, de itt egy kép. -
Utley #95986 köszönöm skacok :)
-
nem inkább azzal van a baj h az egyik edzés pl. fitness túl alacsony? (nincs megfelelő edző és ezért túl kevés csillag) -
Pietro87 #95984 Nálam a legnagyobb problémát most éppen az jelenti, hogy a keret (felnőtt, tartalék, U19) 53 játékosa közül mindenki boldogtalan az edzéssel, amit tartok nekik. Pedig variálom folyton, nem monoton, nem csak egy témát preferálok, és megterhelőnek sem nevezném. Be van fásulva mindenki? Nem értem. -
Lassan eldől a bajnokság.. 4 pontra duzzadt a hátrányunk. Úgy látszik hiba volt 50m+ költeni a két magas német védőre, mert most is két szabadrúgás utáni fejes gól döntőt.
Bayerns vs Dresden -
Kis pihenő után visszaléptem. gyakorlatilag helyzet nélkül kikaptunk dormundba.. persze ők szögletből csak találtak egyet.
Dortmund vs Dresden -
Tényleg csak az ifikkel kapcsolatos dolgok, még pár évig ne költs rá :)
Itt van leírás is. -
Alapból Ő keresi az új ifiket a klubnak.. persze átlehet adni másnak a feladatot pl. egy jobb scoutnak. -
Utley #95979 A Head of youth development-nek mi a feladata?
Feljutottam a 7.ligába a Mildenhall-al és azt vettem észre, hogy nem igazán állnak velem szóba játékosok. Jó pár emberem, akiknek nem volt szerződése, csak non contract cserben hagyott.
Hiába volt tavaly alapember és idén jobb szerződést adtam neki, mint az a csapat ahová végül elment. Bekaphatja! Igazolni nagyon nem tudok, mert nem állnak velem szóba a vakok.
Lassan kezdődik a bajnokság és elég gyengécske a keret. Idén nagy terveim így nem lehetnek.
-
Drezda féltáv:
Az eredményekkel úgy nagyjából elégedett lehetek bár nagyon zavar a Leverkursen és Hamburg ellen 10 perc alatt leadott 2 illetve 3 gólos előny. A játékunkkal nem vagyok elégedett, nagyon rossz a helyzetkihasználásunk ettől sokkal több gólt illene szereznünk mellette a védekezésünk sem jó mert gyakorlatilag minden meccsen várható h kapunk valami buta gólt. A tabellán látszik h a vesztett pontok tekintetében a Bayern jobban áll, szóval nehéz tavaszunk lesz. Ráadásul mi utazunk majd a Dormundhoz és a Bayernhez is, meg amúgy is tavasszal hagyományosan rosszabbak szoktunk lenni mint ősszel. -
korbin555 #95977 De itt van ugyanez,átláthatóbb változatban.Mi szoktunk ennyiszer kapura rúgni,de megfojtottak bennünket.