104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kemény 2 és fél hónap után sikerül melót találni. hajrá :D
-
Új játékot kezdtem munkanélkiliként, mert csak ide oda mentem cél nélkül. Brazil, Chile, Japán, Korea, Hong kong, Kína, Malaysia ligákkal. Aztán meglátjuk merre visz a sors...
Mint látható van lehetőség dögivel, de nem jelentkezem sehova. Majd ők megkeresnek :D -
Pettersson #96054 óóóhhh! :D
vagy motorozni, ha ahhoz támad az embernek kedve.. :) -
Matyko92 #96053 Ha már Anglia... Bury FC-hez mit szólsz? Az egyetlen klub, amelyik mind a négy osztályban 1000 gól fölött jár. 2013-ban volt 111 éve, hogy utoljára FA kupát nyertek (6-0ra a Derby Country ellen, ami a leggólerősebb FA kupa döntő rekordját is tartja eddig). -
Áúcs. 
A Hammarbynak van egy laza 33 ezres stadionja, 1 éve használják. -
korbin555 #96051 Ott van például a Husqvarna.Elég nagy név,lehet velük mészárolni.
-
Pettersson #96050 Svéd másodosztályban van 1-2 elég jó nevű klub, legalábbis országon belül... GAIS, Hammarby...
svéd Superettan -
Hollandiába csak a Feyenoord jöhetne szóba, ilyen belga meg skandináv országok meg hiába nagyobb kihívás úgy se köt le akkor meg felesleges ott kezdenem. -
Mennyé kisebb csapathoz (vagy kevésbé erős bajnokság kisebb csapatához), mert ezt is megunod hamar :)
Én már gondolkodok a következőn, holland, belga vagy svéd első vagy másod osztályok közül lesz valami. Eddig ezek totál kimaradtak, valamikor nagyon régen játszottam a Sparta Rotterdammal 3-4 szezont. -
Pettersson #96047 én most a Prestonnal kezdtem.. :) -
Brentford v Milton -
Még mindig nem sikerült döntenem sőt egy kicsit nehezítettem is a dolgom.
-MK Dons: keret elég átlagos viszont a háttér nagyon egybe van, hasonló lenne mint a Bournemouth
-Brentford: keret osztály szinten kiemelkedő, viszont a háttér egy rakás f*s még akkor is ha 16ra megkapom a stadiont.
-Lazio: nagy kedvenc a csapat szóval lenne bőven cél hosszú távra, új stadion,Lotito eltakarítása,válogatott olasz mag kialakítása, akadémiáról válogatott olaszt adni stb..
-Bastia: eszembe jutott h régen tervbe volt a csapat. Keret szerintem remek, de a háttér f*s
-Sochaux: remek háttér, sz@r keret de velük múltam van. akkoriban zseniális keretük volt Marvin Martinnal, Boudebouzzal, egy jó Bakumbuval stb.. -
korbin555 #96044 Úgy látszik a 11-es rúgások lassan a névjegyünk lesz.Előző szezonban a Community Shield és a BL döntő.Most megint a Community Shield,és az Európai Szuper Kupa.Ez most kimondottan izgalmas volt.Minden mezőnyjátékos belőtte,maradt a két kapus.Courtois kihagyta,Bardi berúgta,ez is megvan. -
Gratulálok, újabb szép szezon. Örülök, hogy folytatod, jöhet még beszámoló, ha lesz több szezonhoz kedved. -
korbin555 #96042 Éppen Amerikában vagyunk egy túrán,és a Kansas City csapatában kivel kell találkoznom? -
Pettersson #96041 akciós most a játék! ;) -
Pietro87 #96040 Hát ez akkor nem lett horvát másodosztály. De azért sok sikert. :) -
Peti2400 #96039 A csapatom a Dinamo Zargreb lett.Ahogy észrevettem Halilovic iránt sokan érdeklődnek, a fiatal horvát tehetséget vinné a Barca,MU,Bayern,Dortmund is.Nehéz lesz megtartani.De ha jön egy jó ajánlat ám legyen vigyék de az ideiben még velem kell hogy legyen.
Egy igazolás várható de azzal majd később jelentkezem.
Cél:Bajnoki cím megnyerés
Bl:Kieséses szakasz
Kupa:Megnyerés -
Peti2400 #96038 Rendben,megpróbálom. -
korbin555 #96037 Kezdj ott egy karriert,és kíváncsian várom a véleményedet.Az tuti,hogy az ifik nagyon jók.Nálam a Rijeka,Hajduk,Dinamo szórja a világklasszis ifiket.Csodálom,hogy még nem nyertek VB-t a horvátok. -
Peti2400 #96036 Vélemény horvát másodosztályról?
Lehet kezdek ott egy karriert -
ha van mit szórni, akkor miért ne? -
korbin555 #96034 Azt hittem,hogy új achievement már nem lesz nálam az idei fm-ben.Erre most kettő is előugrott.Splashig the cash,meg az undercover agent.
Ebből két dolog rögtön látszik.Soha nem volt szokásom szórni a pénzt,és ennyire zabos vagyok,hogy elvették tőlem a bajnoki címet.
Jött Olofsson 32.5M-ért.A tetves ügynöke meg 6M-t kért,és nem volt hajlandó engedni.Nem mertem sokat szívózni,mert a Barca meg a Man.City is ott ólálkodott a srác körül.
Most nem fogok spórolni,mert vissza kell szereznem a bajnoki címet.Kaptam 98M-t,van miből költeni.
Egyébként az eladási rekordot is megdönthettem volna.Télen az MU Rasovic-ért képes lett volna kifizetni 86M-t.1 milliárdért sem kapnak tőlem senkit.Majd bolond leszek pont őket erősíteni. -
Gerdzso #96033 Edzőtábort hogyan tudok szervezni? Eddig mindig automatikusan felajánlotta, csak azt kellett beállítanom, hogy hova. De most a Győr-i karrieremben eddig még nem tették meg... :/ -
Pietro87 #96032 Remek idény volt ez, grat!
Akkor a Roma megint nyaralni volt Manchesterben. A kérdés már csak az, hogy most egy hétnél tovább tartott-e a vakációjuk. :) -
korbin555 #96031 Kösz. -
Gratu!!! -
korbin555 #96029 Coventry City 2019-2020.
Nem tudtuk megvédeni a bajnoki címünket.Jó szezont játszottunk,de nem elég jót.Az MU egyszerűen elérhetetlen volt.Egész éven futottunk utánuk,de csak nyertek és nyertek.A BL csoportban 7-et rúgtak a Rómának,a derbin 6-ot a City-nek,nem lehetett megállítani őket.Amikor matematikailag bajnokok lettek,mintha csak engem akarnának idegesíteni,elkezdték eldobálni a pontokat.Hiába szereztünk 6 ponttal többet mint tavaly,csak a 2.helyre volt elég.
Tavaszi meccsek.
Tabella.
A kupák nem érdekeltek,bár eljutottunk az FA elődöntőig.Azt a meccset feladtam,még álltunk a BL-ben,és akkor még nem dőlt el a bajnokság sem.Egy tartalék-rotáció vegyes csapat játszott,ki is kaptunk az Arsenal-tól,ahogy kellett.
De hogy mégis sikeres legyen a szezon,a BL-ben nagyot alkottunk.Igazán nagy ellenfél csak a Bayern volt a negyeddöntőben.De a hazai 2-0 után már ott sem volt kérdés a továbbjutás.Az elődöntőben oda-vissza megvertük a Portót és besétáltunk a döntőbe,ahol a Monaco volt az ellenfél.A meccs pocsék volt,de legalább izgalmas.Döntetlen,és 11-esek.A szerencse velünk volt,úgyhogy ezt legalább behúztuk.
BL meccsek.
BL döntő.
Nekifutok a következő szezonnak is,pedig be akartam fejezni a karriert.Nem hagyom úgy abba,hogy nem mi vagyunk a bajnokok. -
korbin555 #96028 A Serie A-ban nincs semmilyen rájátszás.
A Serie B-től lefelé a feljutásért,és a kiesés ellen is van rájátszás.3-tól 8-ig helyig,meg egyéb hülyeségek.Attól függően,mennyi pontra vannak egymástól a csapatok.Kieső helyeknél még jobban meg van kavarva.Lehet 3 kieső,de lehet négy is.Inkább nem sorolom fel,mennyi variáció van.A liga szabályainál meg lehet nézni.Kiesés környékén táncoló csapatnál a számológép erősen ajánlott. -
Pietro87 #96027 Régen az volt, de ezt már 10 éve legalább hogy eltörölték. Most már az egymás elleni dönt. -
Pettersson #96026 Olaszországban, ha pontazonosság van, akkor nem valami rájátszás féle következik? -
azért az olasz bajnokság sem egy változatos hely. valahogy mindig a juve nyer a végén :D
-
Pietro87 #96024 Félévkor így állunk: tabella. Az utolsó őszi fordulón kikaptunk és sajnos azóta ismét jött újabb két zakó, így most eléggé negatív szériát futok. És már csak három pontra a legjobb kieső, hiába vagyok 12. Hozzá kell tenni, hogy a Boluspor és az első, Adana vert minket.
A csapatunk gólszegény, amiben csak az a jó dolog, hogy minket sem szórnak meg az ellenfelek. Két szélső hátvédem leigazolásával befaragtam, de nagyon csúnyán. Sajnos eléggé fogalmatlanok szegénykék. :D Viszont a 2DM játékosom igazolja döntésemet, leigazolásukat illetően. Ja és már az edzésnek is örülnek hárman, s csak 7 unhappyt tudok, ez azért óriási fejlődés. A schedulede csúszkán a kiinduló állapottól eggyel balra toltam az edzést, mivel ahogy rájöttem később az intenzitással volt némely játékosom elégedetlen. Hát akkor dolgozzanak csak, ha ezért nyafogtak: most már izomlázzal fognak minden edzés után hazamenni. :) -
Pietro87 #96023 Olaszhonban nagyon bénák a bírók, szóval akkor valósághű a játék. :D Amúgy mostanában én is sokkal több lapot szedek be, de szerintem ebben jelentősen benne van a két "szupertehetséges" szélső védőnk, akikkel nagyon melléfogtam az átigazolási piacon. Persze pár ellenfél játékosra ráteszem a keményebb szerelést, de ettől még nem kell, hogy azonnal jöjjön a piros. -
00mate #96022 Az miért van, hogy mostanában csak úgy kapom a piros lapokat? De még az ilyen semmit nem érő szabálytalanságért is sárga. Már mindenhol easy-n van a szerelés, bekiabálásnál is stay on feet-re megyek inkább, nehogy becsússzanak. Mezhúzásért piros, ellenfélnek hátulról akasztás sárga ( jah és olasz 4-ed osztály). Ez egy bug lenne, vagy csak ennyire bénák olasz honban a bírók? -
Igen az Arsenalos, már a 3. éve volt nálam ebből az első évbe csak kölcsön volt. -
Matyko92 #96020 Egy Dons karrier számomra szimpatikus lenne. Egyszer stabil PL csapatot csináltam belőlük, 2014-es FA kupa győzelemmel. Követném a postjaid :)
Drezdai karrierben ez a Serge Gnabry (!) a mostani Arsenal játékos? -
Pietro87 #96019 Gratula, irtó klassz ilyen kiélezett csatát megnyerni. :)
Nekem egyszer olaszban úgy sikerült, hogy csak az egymás elleni miatt húztam be a címet. Pontazonosság volt. -
hm... érdekes nálam meg 170/166s a képen pedig be sincs töltve anglia. -
korbin555 #96017 Képesek voltunk két gólos előnyből is kikapni.Nem mintha győzelmet érdemeltünk volna.Az MU egyszerűen félelmetes.12 bajnokit nyertek zsinórban.Az a gyanúm,ebből nem lesz címvédés,bár még sok van hátra.Tabella.Jobb lesz becélozni a 2.helyet,és a BL-re fókuszálni.