104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kösz :) -
kirúgják automatikusan,ez 100% -
nekem mondod, a másodosztálynak úgy mentem neki hogy nulla átig keret, és még a fizetési keretet is csökkentették :D -
karajjj #17234 csak azért kérdem, mert pénz az kevesebb van, mint barcikán volt 
és így kiicsit nehéz lesz bentmaradni... :S felér majd egy kisebb fajta csodával -
hát ha nem rúgnak ki, akkor elméletileg elindítja a másodosztályt, de nem tennék rá 100%-ot. A másik lehetőség hogy osztályon kívüli leszel, aztán egyszer majd talán visszakerülsz az elsőosztályba -
kipicsáznak a gecibe -
karajjj #17231 ha kiesek a francia elsőosztályból, de a második nincs betöltve, akkor mi lesz? -
Elavult a PFC logoja
:D
Amúgy én is nyomulok tovább a párizsiakkal, vérhugyozásos bennmaradás várható a másodosztályban -
Utley #17229 Bocs srácok,de a Nacional beszámolót olvatam,és megtetszett :) -
Utley #17228 Red Star 93
Párizsi nyaralásom alkalmával felfedeztem magamnak ezt a nagy múlttal rendelkező kis csapatot.
Esti lefekvés előtt a hírekbe hallottam,hogy a FLSZ bundázás miatt kizárt egy csapatot a 3.ligából,
és a Red Star 93-t kérik fel,hogy induljon el a bajnokságba.Megszólaltatták a Red Star elnökét,aki elmondta:
Örömmel adom be a nevezést,és mindent megteszünk azért,hogy a magasabb osztályba is megálljuk a helyünket.
Sajnos az ott dolgozó edzőnek nem voltak meg a szükséges papirjai,igy az elnökségnek felajánlotta a lemondását,amit el is fogadtak.
Másnap este egy kis szórakozás volt betervezve,és igy leugrottam a Kaszinóba.Ahol egy asztalnál ültem a csapat elnökével,
és mi másról beszélhettünk volna mint a fociról.Hamar összhangba kerültünk,és egy közös konyakozás után felkért,hogy legyek a csapata
edzője.Én nagy örömmel bolintottam rá az ajánlatra.
Célként a 3.ligába való bentmaradást jelölte meg,amit teljesíthetőnek éreztem.
Kemény alapozó edzéseket vezényeltem gondoltam,ha valaki utál akkor a tüdejét köpje ki legalább.
Ha meg jönnek a sikerek,úgyis szeretni fognak.
Bajnokság kezdetére egy 23 fős keretet alakítottam ki.Sajnos a nevezés minden pénzét felemésztette a klubnak,
így nagy igazolásra nem futotta.
Bajnokság álomszerűen kezdődött alig vártam,hogy felébredjek 3/3 vereség...
Edzői papírjaimat átnéztem,de semmilyen variáció nem hozott sikert.(4-4-2,4-3-3,4-1-4-1,5-3-2,4-2-3-1)
Előre kigondoltam egy óriást 200cm és 18ra fejelt gondoltam céljátékosként centerbe majd jó lesz,na meg szögleteknél reménykedtem.
Mondtam a fiúknak mindent játszatok rá,majd ő ontja a gólokat...Amit én elgondoltam,azt ő nem érezte,a lehetetlent is kihagyta.
Igazolni kellett tovább.
Így a ligán kívüli csapatból elhoztam a szerződéssel nem rendelkező Doudou-t.Ő legalább már 2-3 gólt vert.
Kupában Hyéres csapatát sikerült 2bombával felülmúlni,így a kupára eltervezett célt sikerült elérni.
Bajnokságban továbbra se ment.Már fejembe megfordult a lemondás gondolata is,de éreztem januárba az átigazolási piac nyitásánál
javulhat a keretem.
Aztán a kupa következő körébe Dupai egyedül megvert,és ekkor eldöntöttem,hogy őt mindenképpen leigazolom.
Már decemberbe leadtam egy 5 fős listát az elnöknek,hogy őket mindenképpen a csapathoz kell hozni,hogy a sanszunk meglegyen bentmaradni.
Aztán meglepetésemre Nimes ellen idegenbe 1 pontot szereztünk,végre kapott gól nélkül hozott le a védelem egy meccset,de
a csatársor még mindig nem javult.
Még egy bravúr volt az évben,egy 2-2-es eldöntetlent értünk el.
Legalább a 2007-es évet szépen fejeztük be.
Januárban 5 játékost akit kinéztem sikerült leigazolni,így már optimistább voltam de még mindig kieső helyről kellett nekilódulni
2008-nak.
Remek "kezdés" után 7 pontra eltávolodtam a kieső helyektől és a 13.14. helyeken találtam magam.Többek morálja óriásit javult,
biztos a brazil kiruccanás tette,na meg az esti szabad program.
Sajnos egyéni címekről nem tudok beszámolni,mert itt nincs "hónap menedzsere" cím,így az első díjam még várat magára.
Közben ment a matekozás az öltözőbe és a lelátón egyaránt.
Terveim szerint 43pont elegendő a bentmaradáshoz,és ezt igyekeztem a fiúk fejébe verni,hogy addig semmi móka,csak munka.
Az utolsó 4 fordulóra úgy mentünk,hogy 2 szoros vereséget szenvedtünk.Izgalmas hajrá elé nézünk.
A 35.fordulóban 1 Villemomble már kiesett,már csak 3 helyért ment ádáz harc.A 36.forduló is hozott egy kiesőt a Calais személyében...
Az utolsó 2 fordulót azonos időbe tudjuk le,így már egy kisrádiót is tettem a zsebembe, hogy tudjam az eseményeket más pályán.
Créteil elleni 1-1 idegenbe azt jelenti,hogy az utolsó fordulóban dőlnek el a nagy dolgok....
Az egy kieső helyre 3 csapat pályázik.Vannes,Cannes,Red Star...
Sorsolás alapján a Cannes-ak van a legnehezebb feladata,mert a feljutásért harcoló Laval ellen mérkőzik,és ha annyi pontot szerzek,
mint ők akkor bentmaradtunk...
-
alex silva
hernani
nordtveit
sakho -
Martins15 #17226 Nah Gianni Zuiverloont le is szerződtettem :) -
KoniZTE #17225 honnan lehet fmws cuccokat még letölteni ?
a sortit,fmhungaryt,fmeurope-t tudom -
Martins15 #17224 Thx all!
Megnézem őket
-
változtatható. ha fix, akkor az, aki az ajánlatot kapja, nem módosíthat rajta, -
azt szeretném még megkérdezni hogy amikor ajánlatot teszünk ott mit jelent a rugalmasság??? mit akar az érteni?? -
lehet ilyet, ajánlattételkor tudod beállítani. -
tényelg opcióról jutott eszembe hogy lehet olyat hogy csak opciót veszek egy playa-ra ??? hogy majd megveszem de elsőként vehetem fix áron. valamint ezt bejáccani eladáskor hogy eladok egy playat 10 M euróért és megmondom hogy a kövi 3 évben bármikor visszavehetem 12 M -ért.??? -
sokadszorra mondom, küldj privátot és kiteszek egy felhívást. -
A mircet és a 8.0.2-s patchet a köv linkről szedhetitek le: http://fmcup.clns.hu/?urlap=letoltes
A mircet kicsomagoljátok winrarral, és elinditjátok. Beirtok 1 nicknevet, majd Connect. És már ott is vtok az online FM-ezők világában -
Guilherme
Buonanotte
Zuiverloon
-
Én is WBA-val tolom. Középhátvéd: én megvettem Cesart, mivel opciós jogom vot rá, + Miranda a Sao Paoloból. Jól tolja. Olyan 6 millió euró körüli összegért elhozható. -
Stefan Mardare, Anes Mravac (minden játékban más-más értékekkel vannak, de elég jók + fiatalok)
Marek Suchy
Gianni Zuiverloon
César Arzo
ezek mindegyike kb 5 millió alatt van, Zuiverloon lehet olyan 7-8 millio játék elején, első év végén nemtudom, megéri megnézni őket
-
Martins15 #17214 19.39 Millio Euro -
- Euro -
Martins15 #17212 Sziasztok
Kezdtem egyet a WBA-val első szezon sima bajnoki cím
2. évbven vagyok van 4 000 000 000 HUF-om igazolásokra.
Kéne egy középső védő.
Esetleg valaki valakit tudna ajánlani? -
bogdanovics nincs benne a 0.2ben:D -
nekemis, angol jobblenne ahhoz több a tutor :$ -
karajjj #17209 és ráadásul magyar is :DDDD -
jahogy te már CS3....hoho őő már ott tart hogy CS 3 :Ddd
én nekem csak a lepukkadt CS2 maradt :D -
karajjj #17207 photoshop CS 3 + mez template -
Mivel csinálsz mezeket. -
ááá inkább 8.0.2vel mer nekem kell a bogdanovics:D
-
kezdek egyet fradival 8.0.0-val -
karajjj #17203 készen vannak az új Montpellier mezek :D
-
itt örültem. hogy láttam esélyt a továbbjutásra.
itt méginkább nevettem hogy szerencse hogy a gép nem csal. megérdemelt sevilla továbbjutás... pff. szánalom. legalább tizikkel vert volna meg a gép. de ahhoz is arc kell. -
Szükség van RÁD!!
Igen, a magyar Football Manager online világnak szüksége van rád, hogy kis nemzetünkből erős nemzeti válogatott legyen! Tegyél valamit Magyarországért!
Biztosan már sokan ismerkedtettek kedvenc játékunk online részével, így biztosan van már tapasztalatok ezzel a funkcióval szemben. Többségetek biztos csak barátok ellen játszottatok meccseket/ligákat, ám itt az idő, hogy előre lépj a ’’ranglétrán’’ és elismertebb személy legyél a Football Manager online (magyar) világában. Nincs más dolgod csak játszani, taktikázni, meccseket nyerni, amennyit csak tudsz. És ha kiváló teljesítményre vagy képes kiegyensúlyozottan, akár az említett magyar válogatott posztot is betöltheted. Ez nagy megtiszteltetés, mivel hazánkat képviselheted különböző tornákon és megismerkedhetsz más nemzetiségű Football Manager fan-okkal, a nyelvet gyakorolva.
Többek között ezért jött létre a cikk, de más okokból is. Mivel elég kevesen vagyunk, akik aktívan is játszunk online-n Magyarországon, így nem is tudunk annyira helyt állni különböző nagyobb kvalitású nemzeti tornákon. De egyéb okai is vannak, például, hogy ha mimnél többen lennénk, akkor több hazai kupát/tornát is játszhatnánk, többek között magyar klán csatát is rendezhetnénk. Ja, persze, ha nagyszerűen szervezed csapataidat, magyarán jó játékos vagy, akkor akár felvételt nyerhetsz egy-egy nagyobb klánba is. De természetesen alapíthatsz is.
Egy kis statisztika:
Magyarországon kb. 40 ember, aki aktívan -mIRC elérhetőséggel- játszik online-n. Ám ezzel szemben a portugálok több mint 400-an vannak, ezért is van nagyon jó válogatottjuk. Ebből is látszik, hogyha minél többen vagyunk, annál jobbak lehetünk, egymás ellen játszhatunk, gyakorolhatunk különböző tornákra. Ezzel egyenes arányban fejlődne a magyar válogatottunk kvalitása.
Ha felhívtam a figyelmed, akkor írnék még pár sort az online játékról. Először is, találhatunk a világhálón olyan weboldalt, ami speciál PC Games online részével foglalkozik. Nos, eme oldalon találhatunk Football Manager részt is. Általában itt vannak a nemzetközi mérkőzések, és itt játszhatunk egymás ellen ’’idegen ország’’ szülötte játékosaival. Ligákban vívhatunk egymás ellen, ha jelentkezel a bajnokságra.
Ez az oldal az Electronic Sports League! Itt találhatjuk meg a Magyar Ligát is.
Ahhoz, hogy felvegyük a kapcsolatot a játékosokkal és játszunk velük, előtte le kell töltenünk a mIRC nevű programot, amivel könnyen és gyorsan beszélhetünk a játékosokkal. Itt mIRC-n lebeszélve, kihívhatjuk a személyeket egy-egy meccsre, és aki nyer pontokat kap cserébe, ezzel rangsorolva a bajnokságban.
Online játék menete:
Kihívjátok egymást esl-en, de, csak ha megbeszéltétek.
Szerver:
Indít egy játékot, úgy hogy betölti nézhetőre Kínát 2007 januárjára, és még azt a két ligát, amelyikben van a két választott klubbotok. Kínát azért tölti be, mert ekkor a játékosoknak nincsen sérüléseik és erőnlétileg is fit-ek. Ha betöltötte, kiválasztja csapatát és megadja az IP címét a csatlakozó kívánt személynek és kihívják egymás csapatát két barátságos meccsre, úgy hogy mindkettő csapat egyszer hazai közönség előtt játszik.
Csatlakozó személy:
Beírja a ’’Hálózati” opciókba az adott IP címet, csatlakozik, és kreál új felhasználót a korábban választott csapatával. Elfogadja a meghívást a két barátságos meccsre, és játszanak.
Ha valamiért nem csatlakozik az adott IP címhez, akkor erősen ajánlom a Hamachi nevű programot, amivel könnyen csatlakozhat. Csak annyi, hogy összekötik a két gépet egy hálózatra. De patch (mindkettőtöknek ugyanannak a patch-nek kell fent lennie) fennlétét ajánlom.
Valamelyikőtök készít két képet a meccs eredményéről, és feltölti az esl-re, hogy véglegesítse a meccs végeredményét. Mindketten elfogadjátok a meccset, és a nyertes kap plusz pontokat, amivel előre léphet a bajnokságban.
Csapat választáshoz ajánlom ezt a linket! Azonos kalapból válasszatok.
Ha valami nem megy, akkor gyertek fel mIRC-re a hungary.fm csatornára és segítünk.
Nos, én röviden ennyivel szerettem volna buzdítani az FM Hungary Football Manager látogatóit, hogy tegyenek hazánkért, és minél jobbak legyünk nemzetközi porondon. Persze mint említettem ennek vannak előnyei. Nagyszerű online közösségbe kerülhetünk be többek között, szóval gyere most mIRC-re és játszunk egy meccset!
:) -
Lehet elő kellene szednem a mélyről a Nürnbergemet :) -
óó hát akkoris van még egy évem :P -
karajjj #17198 2010-ben csináltam ha jól emléxek :D
kiütöttem a PSV-t a selejtezőben, atán kaptam egy MU, Real, Juve csoportot...