A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #17228 Red Star 93
Párizsi nyaralásom alkalmával felfedeztem magamnak ezt a nagy múlttal rendelkező kis csapatot.
Esti lefekvés előtt a hírekbe hallottam,hogy a FLSZ bundázás miatt kizárt egy csapatot a 3.ligából,
és a Red Star 93-t kérik fel,hogy induljon el a bajnokságba.Megszólaltatták a Red Star elnökét,aki elmondta:
Örömmel adom be a nevezést,és mindent megteszünk azért,hogy a magasabb osztályba is megálljuk a helyünket.
Sajnos az ott dolgozó edzőnek nem voltak meg a szükséges papirjai,igy az elnökségnek felajánlotta a lemondását,amit el is fogadtak.
Másnap este egy kis szórakozás volt betervezve,és igy leugrottam a Kaszinóba.Ahol egy asztalnál ültem a csapat elnökével,
és mi másról beszélhettünk volna mint a fociról.Hamar összhangba kerültünk,és egy közös konyakozás után felkért,hogy legyek a csapata
edzője.Én nagy örömmel bolintottam rá az ajánlatra.
Célként a 3.ligába való bentmaradást jelölte meg,amit teljesíthetőnek éreztem.
Kemény alapozó edzéseket vezényeltem gondoltam,ha valaki utál akkor a tüdejét köpje ki legalább.
Ha meg jönnek a sikerek,úgyis szeretni fognak.
Bajnokság kezdetére egy 23 fős keretet alakítottam ki.Sajnos a nevezés minden pénzét felemésztette a klubnak,
így nagy igazolásra nem futotta.
Bajnokság álomszerűen kezdődött alig vártam,hogy felébredjek 3/3 vereség...
Edzői papírjaimat átnéztem,de semmilyen variáció nem hozott sikert.(4-4-2,4-3-3,4-1-4-1,5-3-2,4-2-3-1)
Előre kigondoltam egy óriást 200cm és 18ra fejelt gondoltam céljátékosként centerbe majd jó lesz,na meg szögleteknél reménykedtem.
Mondtam a fiúknak mindent játszatok rá,majd ő ontja a gólokat...Amit én elgondoltam,azt ő nem érezte,a lehetetlent is kihagyta.
Igazolni kellett tovább.
Így a ligán kívüli csapatból elhoztam a szerződéssel nem rendelkező Doudou-t.Ő legalább már 2-3 gólt vert.
Kupában Hyéres csapatát sikerült 2bombával felülmúlni,így a kupára eltervezett célt sikerült elérni.
Bajnokságban továbbra se ment.Már fejembe megfordult a lemondás gondolata is,de éreztem januárba az átigazolási piac nyitásánál
javulhat a keretem.
Aztán a kupa következő körébe Dupai egyedül megvert,és ekkor eldöntöttem,hogy őt mindenképpen leigazolom.
Már decemberbe leadtam egy 5 fős listát az elnöknek,hogy őket mindenképpen a csapathoz kell hozni,hogy a sanszunk meglegyen bentmaradni.
Aztán meglepetésemre Nimes ellen idegenbe 1 pontot szereztünk,végre kapott gól nélkül hozott le a védelem egy meccset,de
a csatársor még mindig nem javult.
Még egy bravúr volt az évben,egy 2-2-es eldöntetlent értünk el.
Legalább a 2007-es évet szépen fejeztük be.
Januárban 5 játékost akit kinéztem sikerült leigazolni,így már optimistább voltam de még mindig kieső helyről kellett nekilódulni
2008-nak.
Remek "kezdés" után 7 pontra eltávolodtam a kieső helyektől és a 13.14. helyeken találtam magam.Többek morálja óriásit javult,
biztos a brazil kiruccanás tette,na meg az esti szabad program.
Sajnos egyéni címekről nem tudok beszámolni,mert itt nincs "hónap menedzsere" cím,így az első díjam még várat magára.
Közben ment a matekozás az öltözőbe és a lelátón egyaránt.
Terveim szerint 43pont elegendő a bentmaradáshoz,és ezt igyekeztem a fiúk fejébe verni,hogy addig semmi móka,csak munka.
Az utolsó 4 fordulóra úgy mentünk,hogy 2 szoros vereséget szenvedtünk.Izgalmas hajrá elé nézünk.
A 35.fordulóban 1 Villemomble már kiesett,már csak 3 helyért ment ádáz harc.A 36.forduló is hozott egy kiesőt a Calais személyében...
Az utolsó 2 fordulót azonos időbe tudjuk le,így már egy kisrádiót is tettem a zsebembe, hogy tudjam az eseményeket más pályán.
Créteil elleni 1-1 idegenbe azt jelenti,hogy az utolsó fordulóban dőlnek el a nagy dolgok....
Az egy kieső helyre 3 csapat pályázik.Vannes,Cannes,Red Star...
Sorsolás alapján a Cannes-ak van a legnehezebb feladata,mert a feljutásért harcoló Laval ellen mérkőzik,és ha annyi pontot szerzek,
mint ők akkor bentmaradtunk...