104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pettersson
    mi ez-az új kép? :)
  • BBeno2
  • BBeno2
    1 év alatt azért felpumpáltam az árát

• Zenszkij
    Nah gyerekek, kitaláltam egy új taktikát, amiben nincs csatár. Tele lett a hócipőm a kaotikus eredményekkel, így dühömben kreáltam egy újat másfél szezonnal ezelőtt. Azóta megtáltosodtunk. Idegenben is megy az attack és verdesem a gólokat. Rendkívül hatékony lett. 4-1-2-3, és a középső am shadow striker. Ez a legjobb taktika amivel eddig dolgoztam.
  • sas96
    Sziasztok!
    Hát elég régen írtam már ide az oldalra, de attól követtelek titeket és az eredményeiteket, amihez gratulálnék mindenkinek, nem semmi teljesítmények! :-)
    Pár hónapja megjött a kedvem újra az FMezéshez és most én is egy karrier összefoglalóval jelentkeznék, igaz nem FM2014, csak FM2011 11.3-as patch-al.
    Választottam a Görög 2. osztályban szereplő Panaitolikosz csapatára esett. Pénzügyileg eléggé leamortizálódott klub, szóval ez folyamatos hátrányt jelent az igazolások és mozgástér szempontjából.
    Az első szezon a 2. osztályban: Átigazolások
    Sikeresnek mondható idényt futottunk, ugyanis sikerült a feljutás a Giannina mögött.
    Első Szuperligás szezonomban a következő erősítéseket sikerült véghezvinni. Kiemelendő Leozinho, Chahiri, Orozco és Damjanovic. Nem is szégyenkezhettünk a végeredmény láttán. Kupáról ugyan lemaradtunk, de a következő szezonra már nagyobb célokat tűztem ki magam elé.
    A 2012/2013-as szezon átigazolási szezonja számunkra jól sikerült. Nacho Gonzalez és Chavez nagy erősítést jelentettek a középpályán. Dlamini pedig 1 fiatal tehetség, aki egyelőre itt csak az U20-as csapatban pallérozódott.
    Ez volt az első szezon ahol már kiemelhetőbb eredményt értünk el VégeredményPlayoff Ilyen úton nem sikerült volna kvalifikálni magunkat Európába. Viszont a kupára végig nagyon ráfeküdtem, ennek az eredménye meg is lett Kupa
    Mondhatni az első osztályból kieső Tripolisz kapura lövés nélkül abszolválta ezt a meccset, mi meg a sokból csak 2-t tudtunk értékesíteni, de a lényegen nem változtat. Irány Európa a következő idényben!:-)
    Átigazolások 2013/2014 Több jelentős erősítés is érkezett de a legnagyobb fogás a chilei Villanueva a középpályára. Ali Wasswa ismét 1 tehetséges fiatal aki csak az U20-ban játszott még ebben az idényben. Pénzünk sajnos továbbra sem nagyon van...sőt...
    Az Európa Liga 4. selejtező körében csatlakoztunk be, de itt nem sikerült csodát véghezvinni az Everton ellen, otthon 3-1-re idegenben 2-0-ra kaptunk ki, így az európai tapasztalatszerzés ennyi volt :-)
    Ismét ráfeküdtem a csapattal a kupára, ahol sikerült megvédeni címünket, igaz már 1 erősebb ellenfél ellen Kupagyőzelem Ezzel következő szezonban garantált újra az EL selejtező 4. köre. A bajnokságban is szépen szerepeltünk, téli szünetben még a 7. helyen tanyáztunk, de közel volt mindenki, szezon végére szereztünk egy bronz érmet. Ez is szépen csillog! :-) A playoff számunkra teljesen tét nélküli volt, miután nem sikerült a Pireusszal mit kezdeni, nem is szerepeltünk túl jól.
    2014/2015-ös szezon átigazolásai ismét ingyenes igazolások voltak, mert még mindig nincs pénz arra hogy szórjuk... Az EL selejtező utolsó körében a Feyenoord lett az ellenfél, de már nem jelentettek lehetetlen feladatot, de otthon hiába támadtunk végig, csak 0-0-ra futotta. Idegenben fordult a kocka, ők rohamoztak mi csak álltuk a sarat, de Bakary Sare egyenlítő gólja elég volt a továbbjutáshoz, a vége 1-1, irány a csoportkör. Kifogtunk egy CSZKA Moszkva, Bordeaux, Vitoria Guimaraes csoportot. Hát a vége ez lett. Nem égtünk be, igaz a pontjainkat mind a portugál gárda ellen szereztük. A Görög kupában most nem sikerült a címvédés, a gárda nagyképűségéről tanubizonyságot téve, kiesett egy tőlünk gyengébb csapattól..viszont így teljes erővel a bajnokságra koncentrálhattunk, aminek meglett az eredménye. Már a szezon első felében érződött hogy most lehet durrantani mert a nagy csapatok nem bírtak velünk és szereztük tőlük a pontokat, a végeredmény egy bajnoki arany lett.. Úgy érzem nagyon megérdemeltük. Velünk együtt az U20-as csapatunk is aranyat szerzett, úgyhogy ez az év nagyon pozitív. Következő szezonban irány a BL csoportköre. Ezt szerettem volna elérni, mivel selejtező útján...hát igen rögös út vezetne a Nem bajnokok ágán. Szerencsére ezt kikerültük.
    Az 15/16-os szezonból téli szünet után most vesszük fel újra a ritmust. Az átigazolások a következők lettek erre az idényre: Igazolások Joaqúin és Poulsen nevesebb érkezők voltak a nyáron. Idős koruk ellenére még mindig erősítésnek számítanak. Télen pedig jött a kegyvesztett Balotelli, természetesen ingyen, mivel nem volt csapata a srácnak, kirúgta a City, hát nem váltotta meg a világot Angliában. Kíváncsian várom nálam hogy válik be. A BL csoportban nem vallottunk szégyent. Mind3 riválisunkkal szemben szereztünk pontot. A Schalke-t vertük 2-0-ra, a Sevillát idegenben 3-1-re, ill. az MU-val idegenben játszottunk 1-1es döntetlent. A másik 3 meccsünk 3 ellenfelünkkel szemben egyaránt 3-1es vereséggel végződött. Tavasszal folytatás az EL kiesés szakaszában, a török Galatasaray ellen. A Görög Szuperliga meg talán az eddigi legszorosabb szezonjához érkezett 15/16 féltáv. A Schalke elleni 3-1es vereség megtörte a brigádot, és szépen visszább kúsztunk a tabellán a ponthullajtásainknak köszönhetően, de cél továbbra is a bajnoki cím. Görög Kupában még állunk, jutunk ameddig jutunk! :-) Akik pedig úgy gondolom hogy a csapat sikerkovácsai, azokról linkelnék nektek képeket: Ali Wasswa Carlos Villanueva Christopher Onuh Erwin Hoffer Kostas Diamantis Manolo Reina Sibusiso Dlamini Spyros Matentzidis
    Ami leszűrhető hogy Afrika feltérképezését nem szabad abbahagyni, elképesztő milyen tehetségeket találnak a scoutok viszonylag olcsón vagy ingyen. A hátrány hogy légiósokból csak 5 db lehet a gárdában, így erre figyelni kell. Meg figyelem azt is hogy lehetőleg 2 nemzetiségű legyen az adott játékos ha már légiósnak számítana, abból az egyik legyen európai és a probléma meg is van oldva! :-) Ilyen van is néhány a csapatban. Megfigyelhető a gárda folyamatos fejlődése, már ott vagyok a nagyok nyakán, igaz pénzügyileg még nem vagyunk a toppon, de a BL szereplés mondjuk most segített valamelyest! Ilyen felszállóban lévő csapat még a Giannina, tehát kezd eljutni odáig a dolog hogy minimum 6 csapat pályázik az első helyre.
    Voltam már Paraguay szöv. kapitánya rövid ideig, mert vállaltam inkább a lengyelek irányítását a 2016os EB selejtezőben, ahol Csehország és Németország mögött a 3. helyen zártunk és nem kerültünk be a pótselejtezőbe...így lemondtam.
    Érdekesség hogy David Moyes megbukott edzőként a játékban is, nálam éppenséggel a Bayern Münchent amortizálta a kiesés szélére...a München azóta sem önmaga, 10/11-ben és 11/12-ben nyertek utoljára bajnokságot azóta 5. helytől fentebb nem voltak. Persze már nem Moyes az edző!1 szezon után kivágták! :-)
    Köszönöm ha elolvastátok ezt a kis szösszenetet, tudom, kicsit hosszú lett, de mentségemre legyen szólva, több szezont foglalt össze. Ha a továbbiakban nem vagytok kíváncsiak a karrier alakulására, amiért ez csak FM 11, akkor szóljatok és nem írkálom a folytatást! :-) További jó játékot kívánok mindenkinek! :-)
  • LasDen #96091
    scouting van, többi nincs. emmár csak ilyen gondolom...
  • Pietro87
    Közben én is leszedtem ezt, de a csapatoknál nincs scouting, information és history jobb oldalt. Nálad?
  • Mor3llo
    én szalait fogom kivágni évvégén, Huntit megtartom, hozok mögé 1 csatárt, de jövőre már Avdijaj is elsőcsapatos lesz.

közben kinyaltunk 3-0 az Arsenal ellen hosszabbítás után, ezzel 3-1-es összesítéssel kiestünk a BL-ből (legalább más eredmény lett, mint döntetlen) :DD
  • zaki
    10 evet akartam irni :D
  • zaki
    En toltam 1o0evet a Schalkeval. 2. ev elejen elpasszoltam Huntelaart, fel evvel kesobb Szalait, es inkabb Avdijajt jatszattam :P Jo kis csapat, tele van tehetseggel. Kar, hogy toroltem a mentest, jo volna egy kicsit nosztalgiazni.
  • Mor3llo
    hahaha, azt sem tudom, melyik fantasztikus góllövőmet rakjam be :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    az egyik 12 meccse, a másik 8 órája nem lőtt gólt :DA
  • Mor3llo
    jelentem, megvan a 7. is :D
    komolyan, ilyet én még nem b@sztam FM-es pályafutásom során. Hiába változtatok, semmi eredménye. A meccsek 15. percében a helyzeteink alapján látom, hogy ugyanúgy nem fogunk gólt lőni, mint az előző meccseken. Az ellenfélnek meg alig van helyzete. Így kb borítékolom a 0-0-át a meccs végére.
    Iszonyat alibi támadásokat vezetünk, rohadt sok pontatlan passzal. És hiába baszom le őket a végén, hiába van mindenki feltüzelve, ugyanaz a fos jön ki a pályár a következő meccsen is
  • LasDen #96084
    viszont 6 meccse nem kaptál ki. keresd a napos oldalt.
  • Mor3llo
    Vicces ez az FM.
    6 meccse nem tudtunk nyerni (6 döntetlen, amelyen kőkemény 2, azaz 2 gólt lőttünk), erre lehozzák a hírekben, hogy a fantasztikus 6 meccs tartó veretlenségi szériánk van.
    Én meg tépem a hajamat, mert Huntelaar, aki ősszel verte a gólokat, a tavaszi idényben még nem lőtt gólt, és szépen hozza a 6.0-ás osztályzatait meccsről meccsre.
    Szalai meg impotens sz@r.
  • geo91
    mocskosul utálom a játékosügynököket. amelyiket tudom, kirúgatom a játékossal mielőtt szerződést hosszabbítanék vele, de némelyiket képtelenség, és azokkal nagyon megszenvedek amikor a játékos új szerződéséről tárgyalok. így nagyon nehéz spórolni a fizukkal... :(
  • Volcanor

2014/2015

Igazolások.
    Az első 2 már korábban le volt fixálva sajnos, ők az első csapat közelébe nem kerültek.
    Kupában egy kört mentünk, majd az Atletico Madrid ejtett ki minket.
    A tavalyi 3. hely miatt mehettünk a BL-be:
    BL-csoportkör.
    EL-kieséses.
    Ajax ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki, a csatáruk 4 gólt lőtt egy teljesen kiegyenlített meccsen. Gyakorlatilag ha belebotlott egyet a labdába, már szedhette is ki a kapusom a labdát a kapujából... Hazai pályán maximális tempó mellett, támadó felállásban mentünk ki, az első félidő nem hozott gólt, kaptunk egy pirosat, majd onnantól jöttek a góljaink. De a 3 kevés volt, mivel szerencsétlen Fabianski, mikor kint állt 12-14 méterre a kapujából, odapasszolta a labdát az előtte álló csatárnak, védő a közelben nem volt persze, az meg köszönte, és átemelte felette..... Ez volt az egész meccsen az egyetlen lövése a hollandoknak, mi meg vagy 30-at eresztettünk meg.
    Bajnokság.
    Megint 72 pontot szereztünk, és megint meglett a 3. hely. Tavasszal, főleg az elején nagyon jók voltunk, 9 meccses veretlenségi szériát viszont a Betis egy laza 6-2-vel szakította meg, Fabianski itt előbb kivitte oldalra, majd visszaívelte az üresen álló csatárnak, stb... Imádom az ilyen meccseket továbbra is.
    Statok.
    Di Natale.
    Ighalo.
    Holtby.
    Finances.
    Ősszel elkészül majd az újabb fejlesztés az utánpótlásra és az edzőközpontra, illetve 3 ezer hellyel bővül majd a stadion is, a folyamatosan telt házas meccsek miatt.
  • ozbom
    Lassan féltávhoz közeledek a Lazios karrierben. Tabella Meccsek
  • korbin555
    Köszi szépen.
    Közben kiderült,hogy a belső winchester adta meg magát.Ezzel az újratelepítést megúszhatom,mert a rendszermeghajtó SSD-n van.De zsebbe kell nyúlnom,ami még rosszabb.Öt éves ez az 500 gigás WD,ennyit bírt.
  • Zenszkij
    Teljesen jó a win8. Régóta használom gond nélkül, a játék se lassabb. A windows betöltés viszont sokkal gyorsabb.
  • ozbom
    Én úgy tudom, hogy az tabletre jó, nem a legjobb pc-re vagy laptopra.
  • korbin555
    OFF:
    Decemberben behalt a mentésem.Nem a játék hibája,leállt a Windows intéző,és eltűnt a meghajtó,amire a Steam volt telepítve.Ezt már nem engedi visszatölteni,de van egy 4 hónappal korábbi mentésem,még átgondolom.
    A nagyobb baj,hogy a hibát nem tudtam kijavítani.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Van valakinek tapasztalata a Win 8-al kapcsolatban?Már korábban is ki akartam próbálni,de most sajnos adja magát a lehetőség.Lépjek egyet előre,vagy maradjak a Win 7-nél?
  • ozbom
    Sziasztok! Folytatom a Lazio-s karrieremet. 2017 tavaszán vettem át a klubot, amikor kiestek az első osztályból. Jelenleg állunk a kupában és vezetjük a Seria B-t. Tabella
  • LasDen #96074
    nah igye kell ezt :D gyors előre lépés. amúgy Hollyval nem volt baj. Sok döntetlen, néhány győzelem és 1-2 vereség a rövid idő alatt...
    De ezzel már próbálok alkotni :D
  • zaki
    En se, de a Bayernnel pont most lattam, hogy a nyaron koltoznek az uj 100390es Guardiola Parkba :ooo Pedig 2005ben epult a stadionjuk, 28 eves lesz csak, ha bekoltoznek.
  • zaki
    Magyar bajnoksaghoz mely ligakat erdemes leginkabb bejelolni? A balkan, meg a kornyezo orszagokat szoktam, de ha van mas, amiket meg erdemes bejelolni, akkor adhattok egy-ket tippet :) Kezdek egy uj jatekot a Fradival, meguntam a Juvet 2033ban :D
  • Pietro87
    A kép alapján Janus Pannonisra gyanakodtam. De a név, szégyenemre nem esett le. :)
  • LasDen #96070
    Azért remélem senki nem hiszi, hogy a Holly Hocknál akarok megöregedni. :D Amint lesz valami rendes klub, megpattanok :D

A Chezmicei név remélem mindenkinek leesett :DDD
  • korbin555
    Az jó lesz.Egy szezont legalábbis gond nélkül játszottam le a J1-ben a Kashima Antlers-el. Sikerült gólkirályt is csinálnom Forlán-ból is.
  • Darthmushroom
    fm 12. sajnos azóta is sok karrierbe elértem az új stadiont de valahogy soha nem sikerült még egyszer h rólam nevezzék el. Mondjuk itt tényleg nem volt nehéz dolgom mivel maga az fm is egyszerűbb volt +ekkoriban hatalmas volt a Sochaux.
  • LasDen #96067
    én nem azt töltöttem le. fm-baseről simán csak a japó ligát... nincs gond. eddig :D
  • Pietro87
    Nem tudom, én a múltkor leszedtem ezt a 77 ország bajnoksága megapack-et, pontosan a japán liga miatt, de amikor betöltöttem minden csapatnál szürke volt a játékosállomány. Ki is szedtem rögvest a fájlt az editoros mappából.
  • Pietro87
    Akkor ez a stadionos cucc biztos a 12-estől lehet meg benne, én pedig attól kezdve voltam inaktív az FM-ben.
  • korbin555
    Pedig nem akkora ritkaság.Csak sok idő kell hozzá,és némi szerencse.Velem is megtörtént ,legutóbb a 13-ban.
    Az fm 11 volt az utolsó,ahol még működött a magyar fordítás.De lehet hogy a 12.
  • Zenszkij
    kitartást, nekem a hasonló karrier 3 óráig tartott :D
  • Pietro87
    Ilyet még nem is láttam: a menedzserről nevezik el a stadiont? Ez melyik FM, hogy még magyar nyelvű is?
  • LasDen #96061
    Ha szarakszik, még ott van a többi...
  • korbin555
    Mito Holly Hock?Ennél az Atalantában több lehetőség lett volna.És még imádkozhatsz,hogy a japán db rendben legyen.Mindenesetre sok szerencsét hozzá.
    A Coventry után én is egzotikus tájak felé veszem az irányt.
  • LasDen #96059
    benne van, de lehet hogy nem :D
  • Zenszkij
    kábé két nap és ráhagyod
  • Pettersson
    jobb oldalt, az első 3 "insecure job"-os cuccnál, nem kis nevek vannak... Tapia, Salas, Berizzo... :)