A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #96092 Sziasztok!
Hát elég régen írtam már ide az oldalra, de attól követtelek titeket és az eredményeiteket, amihez gratulálnék mindenkinek, nem semmi teljesítmények! :-)
Pár hónapja megjött a kedvem újra az FMezéshez és most én is egy karrier összefoglalóval jelentkeznék, igaz nem FM2014, csak FM2011 11.3-as patch-al.
Választottam a Görög 2. osztályban szereplő Panaitolikosz csapatára esett. Pénzügyileg eléggé leamortizálódott klub, szóval ez folyamatos hátrányt jelent az igazolások és mozgástér szempontjából.
Az első szezon a 2. osztályban: Átigazolások
Sikeresnek mondható idényt futottunk, ugyanis sikerült a feljutás a Giannina mögött.
Első Szuperligás szezonomban a következő erősítéseket sikerült véghezvinni. Kiemelendő Leozinho, Chahiri, Orozco és Damjanovic. Nem is szégyenkezhettünk a végeredmény láttán. Kupáról ugyan lemaradtunk, de a következő szezonra már nagyobb célokat tűztem ki magam elé.
A 2012/2013-as szezon átigazolási szezonja számunkra jól sikerült. Nacho Gonzalez és Chavez nagy erősítést jelentettek a középpályán. Dlamini pedig 1 fiatal tehetség, aki egyelőre itt csak az U20-as csapatban pallérozódott.
Ez volt az első szezon ahol már kiemelhetőbb eredményt értünk el VégeredményPlayoff Ilyen úton nem sikerült volna kvalifikálni magunkat Európába. Viszont a kupára végig nagyon ráfeküdtem, ennek az eredménye meg is lett Kupa
Mondhatni az első osztályból kieső Tripolisz kapura lövés nélkül abszolválta ezt a meccset, mi meg a sokból csak 2-t tudtunk értékesíteni, de a lényegen nem változtat. Irány Európa a következő idényben!:-)
Átigazolások 2013/2014 Több jelentős erősítés is érkezett de a legnagyobb fogás a chilei Villanueva a középpályára. Ali Wasswa ismét 1 tehetséges fiatal aki csak az U20-ban játszott még ebben az idényben. Pénzünk sajnos továbbra sem nagyon van...sőt...
Az Európa Liga 4. selejtező körében csatlakoztunk be, de itt nem sikerült csodát véghezvinni az Everton ellen, otthon 3-1-re idegenben 2-0-ra kaptunk ki, így az európai tapasztalatszerzés ennyi volt :-)
Ismét ráfeküdtem a csapattal a kupára, ahol sikerült megvédeni címünket, igaz már 1 erősebb ellenfél ellen Kupagyőzelem Ezzel következő szezonban garantált újra az EL selejtező 4. köre. A bajnokságban is szépen szerepeltünk, téli szünetben még a 7. helyen tanyáztunk, de közel volt mindenki, szezon végére szereztünk egy bronz érmet. Ez is szépen csillog! :-) A playoff számunkra teljesen tét nélküli volt, miután nem sikerült a Pireusszal mit kezdeni, nem is szerepeltünk túl jól.
2014/2015-ös szezon átigazolásai ismét ingyenes igazolások voltak, mert még mindig nincs pénz arra hogy szórjuk... Az EL selejtező utolsó körében a Feyenoord lett az ellenfél, de már nem jelentettek lehetetlen feladatot, de otthon hiába támadtunk végig, csak 0-0-ra futotta. Idegenben fordult a kocka, ők rohamoztak mi csak álltuk a sarat, de Bakary Sare egyenlítő gólja elég volt a továbbjutáshoz, a vége 1-1, irány a csoportkör. Kifogtunk egy CSZKA Moszkva, Bordeaux, Vitoria Guimaraes csoportot. Hát a vége ez lett. Nem égtünk be, igaz a pontjainkat mind a portugál gárda ellen szereztük. A Görög kupában most nem sikerült a címvédés, a gárda nagyképűségéről tanubizonyságot téve, kiesett egy tőlünk gyengébb csapattól..viszont így teljes erővel a bajnokságra koncentrálhattunk, aminek meglett az eredménye. Már a szezon első felében érződött hogy most lehet durrantani mert a nagy csapatok nem bírtak velünk és szereztük tőlük a pontokat, a végeredmény egy bajnoki arany lett.. Úgy érzem nagyon megérdemeltük. Velünk együtt az U20-as csapatunk is aranyat szerzett, úgyhogy ez az év nagyon pozitív. Következő szezonban irány a BL csoportköre. Ezt szerettem volna elérni, mivel selejtező útján...hát igen rögös út vezetne a Nem bajnokok ágán. Szerencsére ezt kikerültük.
Az 15/16-os szezonból téli szünet után most vesszük fel újra a ritmust. Az átigazolások a következők lettek erre az idényre: Igazolások Joaqúin és Poulsen nevesebb érkezők voltak a nyáron. Idős koruk ellenére még mindig erősítésnek számítanak. Télen pedig jött a kegyvesztett Balotelli, természetesen ingyen, mivel nem volt csapata a srácnak, kirúgta a City, hát nem váltotta meg a világot Angliában. Kíváncsian várom nálam hogy válik be. A BL csoportban nem vallottunk szégyent. Mind3 riválisunkkal szemben szereztünk pontot. A Schalke-t vertük 2-0-ra, a Sevillát idegenben 3-1-re, ill. az MU-val idegenben játszottunk 1-1es döntetlent. A másik 3 meccsünk 3 ellenfelünkkel szemben egyaránt 3-1es vereséggel végződött. Tavasszal folytatás az EL kiesés szakaszában, a török Galatasaray ellen. A Görög Szuperliga meg talán az eddigi legszorosabb szezonjához érkezett 15/16 féltáv. A Schalke elleni 3-1es vereség megtörte a brigádot, és szépen visszább kúsztunk a tabellán a ponthullajtásainknak köszönhetően, de cél továbbra is a bajnoki cím. Görög Kupában még állunk, jutunk ameddig jutunk! :-) Akik pedig úgy gondolom hogy a csapat sikerkovácsai, azokról linkelnék nektek képeket: Ali Wasswa Carlos Villanueva Christopher Onuh Erwin Hoffer Kostas Diamantis Manolo Reina Sibusiso Dlamini Spyros Matentzidis
Ami leszűrhető hogy Afrika feltérképezését nem szabad abbahagyni, elképesztő milyen tehetségeket találnak a scoutok viszonylag olcsón vagy ingyen. A hátrány hogy légiósokból csak 5 db lehet a gárdában, így erre figyelni kell. Meg figyelem azt is hogy lehetőleg 2 nemzetiségű legyen az adott játékos ha már légiósnak számítana, abból az egyik legyen európai és a probléma meg is van oldva! :-) Ilyen van is néhány a csapatban. Megfigyelhető a gárda folyamatos fejlődése, már ott vagyok a nagyok nyakán, igaz pénzügyileg még nem vagyunk a toppon, de a BL szereplés mondjuk most segített valamelyest! Ilyen felszállóban lévő csapat még a Giannina, tehát kezd eljutni odáig a dolog hogy minimum 6 csapat pályázik az első helyre.
Voltam már Paraguay szöv. kapitánya rövid ideig, mert vállaltam inkább a lengyelek irányítását a 2016os EB selejtezőben, ahol Csehország és Németország mögött a 3. helyen zártunk és nem kerültünk be a pótselejtezőbe...így lemondtam.
Érdekesség hogy David Moyes megbukott edzőként a játékban is, nálam éppenséggel a Bayern Münchent amortizálta a kiesés szélére...a München azóta sem önmaga, 10/11-ben és 11/12-ben nyertek utoljára bajnokságot azóta 5. helytől fentebb nem voltak. Persze már nem Moyes az edző!1 szezon után kivágták! :-)
Köszönöm ha elolvastátok ezt a kis szösszenetet, tudom, kicsit hosszú lett, de mentségemre legyen szólva, több szezont foglalt össze. Ha a továbbiakban nem vagytok kíváncsiak a karrier alakulására, amiért ez csak FM 11, akkor szóljatok és nem írkálom a folytatást! :-) További jó játékot kívánok mindenkinek! :-)