104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem . csak egyszerűen BUG. -
mennymá télleg csitel csináltad?
-
Volt egy kis dolgom. Mostmar biztos senki nincs.
A delutani csitgolom
.
-
pinnacle #18795 kezdésnél nem csapatot választasz, hanem nemzetet.
-
SNP #18794 az remek hogy lehet de örülnék ha azt is elmondanád hogy hogyan -
pinnacle #18793 2017
SNP: Lehet -
SNP #18792 sziasztok. úgy nem lehet karriert kezdeni hogy csakis nemzeti csapatot irányítok és ha látják hogy jó vagyok akkor meghív egy klubcsapat? -
melyik év lenne ez? -
pinnacle #18790 Galatasaray Sport
2007. Március 4.
G.S.:
Az első 4 meccséből 2 győzelem 1 döntetlen 1 vereség a mérleg. Ez nem éppen jó eredmény. Majdnem kiestek a Levski ellen az UEFA kupában, majd a Besiktas 4. helyét nem is veszélyesztetik. Mit gondol miért van ez?
J.K.:
Elöször is szögezzük le. Meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával az edzéseken és a meccseken is. A pillanatnyi kihagyásoknak több oka van. Például:
- a kereten nem tudtam változtatni, mivel az átigazolási időszakon túl vettem át a csapatot
- az adott játékosállomány miatt a taktikai lehetőségeim eléggé korlátozottak.
- a másodedzőm hirtelen lelépése a Denizilspor kispadjára, amit megértek, de akkoris elég nehéz egy új, jó aszisztenst találni.
- átigazolási időszak ismét a bünős: edzők...
- és végül a Levski elleni botlást betudom a rossz időjárás miatt( szerk.: havas, szeles idő, - 5 fok.)
G.S.:
Elég sok játékossal állapodott meg a klub a következő szezont illetően. Eddig 12 játékost sikerült ingyen szerződtetni és még csak most kezd igazolni pénzért állítólag. Hova ez a sok igazolás? Egész csapatot lecseréli? Fiatalok?
J.K.:
Igen, elég sok játékost igazolunk le. Célom megnyerni jövőre mindent miben elindulunk és ez a terv a mostani játékosállománnyal elérhetetlen. Ezért a sok ismert és ismeretlen arc.
A fiatalok pedig folyamatosan szem előtt vannak és ha vki kiemelkedik a mezőnyből kap lehetőséget.
G.S.:
Köszönjük az interjút, sok sikert. HAJRÁ GALATASARAY!!!
-
pinnacle #18789 Jah épp próbálom felhozni Galatasarayt a trutyiból.
Uefa-ba tovább jutottunk 2-2 (i)-vel Levski Sofia ellen. Köv kör. Wisla Kraków.
Csapat egy fos:D Csomó öreg török pléja és mivel februárba inditottam a játékot nem tudtam igazolni.
-
Hi & grat all!
Vagytok meg? -
itt vannak nagyíthatóba mert elég olvashatatlan lett.
+ az áttekintés oldalt is feltettm . anyagi helyzetem elég jó.
-
pinnacle #18786 Grat :) -
jelentem befejeztem az ETO val a 2011-12-es szezon-t igy külöm a képeket:
a bajnokságban nem volt ellenfelem:
csapat statisztikák: sztem nem rosszak. egy nagyon meghatározó csatárom Kwabena elment a jaguárokhoz szal a gólkirály nem innen jött.
majd az átigazolások:
Guerrón-t nagyon sajnálom ő is egy nagy gólvágó volt nem akart hosszabbbítani.
Supic-ot is sajnálom. ő védő. mikor eligazolt a Tel-aviv hoz azt mondta hogy az európai porondon való lehetőség vonzotta mondom oké végülis eddig végig BLben játszott az ETOval.
Majd Afriyie is ezt mondta . ezek nem normálisak. ő is nagy tehetség volt.
röviden ennyi. BLben a Benfica és Bukarest és az Inter a csoport ellenfelem.
sztem 2.helyre betudok érni de min. a 3. ..
jah és 3. kiemelést kaptam már. 52. vagyok a világranglistán. -
já -
pinnacle #18783 Anybody hear me?:D -
Jah hm akkor megvacsolom XD -
karajjj #18781 bennevannak a logók abban, amit linkeltem :D -
Hi & grat all!
Ahogy ígértem... Félévnél így állok:
-
karajjj #18779 majd lesz... :D első szezonban még marad a mostani
kaptam kölcsönbe egy ifi vkp-t akinek már most kétszer több a CA-ja mint a többi játékosomnak :D -
Gondolom majd új mezük is lesz:):) -
Martins15 #18777 Nekem Fulame-t sikerült "megszerezni"
-
Keci jó vagy
-
karajjj #18775 megvan a támogatás :D
-
Capdevila-Garay-Cygan-Josemi
meg most épülget fel Gonzalo Rodriguez, és ott a padon még Fuentes, Godin, Javi venta is. :D
Amúgy ebben az idényben az Espanyol irtó jól szerepel. 1 meccsel többet játszva mint én van 1 pont előnyük. -
Grat :)
Erősíccsed meg a védelmet!
-
Egy újabb izgalmas, gólgazdag meccs. Alighogy megszereztem a vezetést, rögtön ki1enlitett a Toulouse, majd a középkezdés után labdát veszitettem, és máris 1-2 volt. Majd Nihat remekbeszabott szabadrúgásgóljával és Garay fejesével megforditottam a meccset. Ismét 1enlitett az ellenfél. Majd a 82. percben Franco 1. labdaérintéséből gólt szerzett. Éshát jött a válasz is, rögtön középkezdés után. A védelmem gyengén szerepelt.
-
swabo #18771 okés:) köszii -
WBA-val tényleg megéri kezdeni. Jó alapcsapat van, sima feljutás, és azért a játékosok is elmennek. -
Martins15 #18769 Hát itt páran kezdtek Leedsel már, 3. osztályban szerepel -15 pont hátránnyal
Én kezdtem WBA-val ami elég jo volt jo pénzzel
Igy kapásból ez a 2 -
swabo #18768 nah a lyoni mentésemet egy picit pihentetem, kezdek egyet egy kis/gyengeközépcsapattal (2./3. osztályú) vki ajánlana vmi viszonylag jó anyagi helyzetben lévő csapatot pls??
thx -
nah végre egy győzelem, eddig elég szarul állok:)
-
swabo #18766 nem, nem törlődik :) -
a mostani meccsemen a 30.percben járok, még 0:0, de eddig lőttem 3at, amit nem adtak meg
-
Hi & grat all! -
swabo #18763 patch-ről jut eszembe; ha felrakom a 8.0.2-s patcht törlődik a mentésem??
gondolom 35153264632x teszik fel egy ezt a kérdést havonta, szal bocs:D -
De nem a 8.0.2-s patchel játszol? oO -
ezek buzik, hol ér Anelka ennyit!!! grrrr.....
-
nah úgy látszik nem tudom megtartani Carvalho-t, a Real nagyon akarja...egye fene, menjen 14millát megér^^ -
Thx. A Birmingham elleni 9-2es siker (barátságos volt) után ez is sok gólt hozott :D
.