A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #18790 Galatasaray Sport
2007. Március 4.
G.S.:
Az első 4 meccséből 2 győzelem 1 döntetlen 1 vereség a mérleg. Ez nem éppen jó eredmény. Majdnem kiestek a Levski ellen az UEFA kupában, majd a Besiktas 4. helyét nem is veszélyesztetik. Mit gondol miért van ez?
J.K.:
Elöször is szögezzük le. Meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával az edzéseken és a meccseken is. A pillanatnyi kihagyásoknak több oka van. Például:
- a kereten nem tudtam változtatni, mivel az átigazolási időszakon túl vettem át a csapatot
- az adott játékosállomány miatt a taktikai lehetőségeim eléggé korlátozottak.
- a másodedzőm hirtelen lelépése a Denizilspor kispadjára, amit megértek, de akkoris elég nehéz egy új, jó aszisztenst találni.
- átigazolási időszak ismét a bünős: edzők...
- és végül a Levski elleni botlást betudom a rossz időjárás miatt( szerk.: havas, szeles idő, - 5 fok.)
G.S.:
Elég sok játékossal állapodott meg a klub a következő szezont illetően. Eddig 12 játékost sikerült ingyen szerződtetni és még csak most kezd igazolni pénzért állítólag. Hova ez a sok igazolás? Egész csapatot lecseréli? Fiatalok?
J.K.:
Igen, elég sok játékost igazolunk le. Célom megnyerni jövőre mindent miben elindulunk és ez a terv a mostani játékosállománnyal elérhetetlen. Ezért a sok ismert és ismeretlen arc.
A fiatalok pedig folyamatosan szem előtt vannak és ha vki kiemelkedik a mezőnyből kap lehetőséget.
G.S.:
Köszönjük az interjút, sok sikert. HAJRÁ GALATASARAY!!!