104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• trnokikoma
    köszi,igyekszem vmi normális pléjákat hozni a helyükre
  • pinnacle
    Lincoln nem jobbszélső, a középső középpályád szar, szintén nem jó pozicióba játszanak, majd a középpályát eltünik. Szal .D
  • trnokikoma
    #19197 megnéznétek, kevés gólt rúgok és ezen kellene változtatni
    köfi
  • Huni92
    Keci jó vagy Keci jó vagy Keci jó vagy
    Barca eddig 2 meccsünkből 2szer vert meg.....Mocskos, csaló gamma
  • Huni92
    27 éves. 1. meccsén gólt is lőtt PSV ellen (4-2 nekem).
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    hát engem a Sporting is majdnem kivert, úgyhogy inkább ülök csendben és örülök a Panathinaikosnak :D
  • Darkon
    Kicsit mar megalazonak is erzem ezt az UEFA-t. Micsoda szegyen
  • zorrobomber
    eheh, jól kifogtuk
  • Darkon
    Nah ilyen konnyu csoportot
  • zorrobomber
    ezt a mákot
    kikaptam negyeddöntőben Panathinaikos-t. többi csapat:
    Real, Pool, Inter, Milan, Fiorentina, Arsenal
  • Darkon
    Szerencsemez!
  • zorrobomber
    nem volt az rossz biznisz, Hleb hány éves?
  • KoniZTE
    még jobb
  • zorrobomber
    ohohó, mikor megvettem 60k-ért, ment itt a vita hogy megéri e 174centis középső védőt venni, hát so-so, azóta már 175 centi :), teljesítménye nem tökéletes, de fejlődni fejlődött. Ingame scout találta, azóta is csodálkozok. Na és mos már wunderkid

• Huni92
    Végül mégiscsak eladtam Llorist 8.5 +10%+Hlebért. És jön majd Akinfeev 17 misiért. Állitólag Lloris 2. szezonban már nem olyan jó, mint az 1.ben.
  • zorrobomber
    2-2t játszottam a sporting ellen otthon bl-ben, összesítésben 4-3...jöhet a negyeddöntő
  • Huni92
    Na végülis nem Dudek, hanem Lehmann érkezett. És mivel Lloris eltörte a csuklóját edzésen, igy rögtön a Chelsea elleni barátságoson bevetettem a mélyvizbe, és kiválóan teljesitett. 2-2 lett a meccs.
  • Huni92
    :O:O:O Az Arsenal közben llorisért adna 8 milliót +20%ot és Hlebet is. De nem hiszem h eladom :)
  • Huni92
    Benyomtam h harcban leszek a bajnoki cimért, és kaptam 22 millió fontot. :) Nihat szerződést hosszabbitott hál'Istennek. Diego López meg 1 millióér megy Recrebe, elhozom Dudeket 75k fontért h legyen a padon kapusom.
  • Huni92
    Megvan Cacia, 8,25 misi fontért. Kiváncsi leszek rá. Pár nap és szezonösszegzés, majd kapom a zsét igazolni :D
  • Huni92
    oO visszatért kölcsönből 1 csapatra való játékos. mdjuk mind eladom őket, nem ütik meg a szintet.Mavubat, Cácerest és Arzot talán megtartom, többi megy a levesbe. 2 nap múlva jön Motta és Klasnic is ingyen. Lehet h mind2ből pénzt csinálok
  • Darkon
    Csítergeci

Szep volt
  • Huni92
    Természetesen. nem akarom én az érdemeit csökkenteni :D sőt.
  • Huni92
    Höh...a Chelsea kihivott 1 barátságos meccsre ^^
    Mellesleg a Világranglista 10. helyén állok
  • Darthmushroom
    de akkor is tekitélyes h mennyi gol lőtt főleg angliában meg a blben
  • Huni92
    ok. Most bepróbálom majd.
    az 1 csatáros játékban 'könnyebb' a csatárnak nagyon sok gólt lőnie, mint a 2-ben, ahol a másik is szerez gólokat.
  • Huni92
    Én kérek elnézést :D
    1 v 2 csatáros játékot nyomatsz?
  • Darthmushroom
    ja Cacia a neve nekem 3szezonba elengedték valami 5m fontért!! ja egy csatárral nyomom
  • Huni92
    Eladtam Rossit 25 millió font +10%ért a MU-nak :D
  • Mike94
    megelőztél - . - :D
  • Mike94
    név?:D
    [Daniele Cacia]
  • Huni92
    A neve Cacia? Mert őt már próbáltam elhozni 1. szezonban is, de nem engedték. Viszont újra bepróbálom.
    Amúgy 1 csatárral tolod, v 2vel?
  • Darthmushroom
    én csatárnak őt ajánlom igy nézz ki és igy termelt első szezonjába:

lemaradt tulajdonságai:
    technika 14,üresbe mozgás 14
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • kraawz
    ez valami
  • Huni92
    Rögtön első eladásom, Capdevilat 5,75 millió fontért viszi az Espanyol. 30 éves, 4,5 milliót ér, és még jó árban tudtam eladni.
  • Huni92
    Apropó Sóbis. Ő az egyik célpontom a nyárra. Saviolaról lemaradtam, elvitte az AtMa. Még Pazzinire gondoltam, mint csatár.
  • KoniZTE
    nekem Nihat 36 góllal nem lett golkirály :D
  • Huni92
    Na ugyebár végetért az első szezonom a Villarreal kispadján. Nagy reményekkel vágtam neki ennek a karriernek, és igencsak nagy célokat tűztem ki magamnak. Szezon elején azt mondtam a vezetőségnek, hogy harcban leszek a bajnoki cimért. Ők ebben segiteni akartak, és céljaim elérése érdekében 9,5 millió euróval támogattak. Később még 2 alkalommal juttattak pénzt nekem, hogy megerősitsem a csapatot. Igy vettem meg Hugo Llorist, Ezequiel Garayt és Bogdan Stancut. Az Arsenaltól kölcösnbe hoztam el Alexandre Songot. A Barcaból pedig kölcsönkértem Gai Assulint és Iagot. Utóbbit kb a szezon felénél vissza is küldtem a katalán együtteshez. Assulin viszont a szezon végéig itt volt, és nagyon jól játszott, amikor szükség volt rá. Az igazolások közül természetesen Lloris és Garay vált be leginkább. Ők ketten vmiféle stabilitást adtak a csapatnak a védekezésben. Ugyanakkor Garay 19 gólt is szerzett a szezon során, szögletek utáni fejesekből ill. 11esekből. Kikell emelnem Canit, aki a szezon első felébe nagyszerűen játszott, viszont utána lesérült 4 hónapra. Viszont visszatérése után is kiváló formában volt. Rengeteg gólpassz, szép megmozdulás, jó játék. Igy jellemezhetném a szezonját. Matias Fernández pedig hozta a tőle elvárhatót, azt nyújtotta amit egy irányitónak nyújtania kell. Gólpasszok, gólok, kreativ játék. Bal oldali kp-om általában Santi Cazorla volt (akkor került át a jobb oldalra, amikor Cani megsérült). Lendületet adott a csapatnak, szélen való elfutásai nagyban segitették a támadásokat. A középpálya védekező feladatait Senna látta el, a hiányában Song lépett a helyére. Rengeteg labdát szerzett, nagyon sok pontos passza volt, gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a kezdőből. És akkor a csatársor. Már szezon elején a Rossi-Nihat párost raktam kezdőbe. Nihat célemberként nagyon sok gólt szerzett, elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat sikereket ért el. Rossi az idény elején csak kereste a góllövőcipőjét, de nem találta. Ennek ellenére biztam benne, és szezon 2. felére már lőtte a gólokat ő is. Ha éppen vmelyik csatár sérült volt (szezon végén egyre többször esett ki Nihat 1 hétre), akkor Stancu lépett a helyére. Nem lőtt sok gólt, viszont amikor betalált, az sorsdöntő volt az éppen aktuális meccs szempontjából. A mexikói Guille Franco is hasznos tagja volt a csapatnak, kiváló csereember.
    Az idény előtti felkészülési meccseket mind megnyerük, ezek közül a Birmingham City elleni meccs volt a legemlékezetesebb, amit 9-2re nyertünk meg. A bajnokságban jól kezdtük a szereplést, és 2.-3. helyen álltunk általában. Az Espanyol gárdája nagyon bekezdett, és úgy tűnt, ők lesznek az egyik bajnokesélyes csapat. Uefa kupában a csoportkörből 1. helyen jutottam tovább, oylan emlékezetes meccseket játszva, mint a Toulouse elleni 4-4 és a Dunfermline elleni 10-0.
    És ha már emlékezetes meccsek, akkor a Valencia elleni bajnoki meccs mindenképpen az volt. Félidőben 0-1es hátrányban voltunk, majd a 2. félidőre egy teljesen más Villarreal ment ki a pályára. 8-1 lett a meccs vége, nyertünk (mint később kiderült, a szezon végén ugyanennek a meccsnek a forditottját is lejátszottuk, ahol hiába szeeztünk vezetést Rossi révén már a 8. percben, 6-1re kikaptunk).
    Uefa kupában az elődöntőig meneteltünk, ahol viszont az Ateltico Madrid megállitott. Épp akkor került a csapat hullámvölgybe. A getafe elleni 2-2 után jött az Atletico Madrid elleni Uefa kupa meccs (0-1), majd ugyancsak ellenük bajnoki meccs (1-7), és az Uefa kupa visszavágó (0-2). Itt jött ugye a Valencia elleni zakó, 1-2s vereség a Betistől, és a bajnokságban a 7 pontos előnyünk 1 pontra olvadt. Utolsó fordulóban viszont megverük 2-1re az Osasunat, igy a bajnoki cimet elhóditottuk. A Spanyol kupában 1-3s összesitéssel estünk ki a Real ellen, az elődöntőben.
    És akkor a képek.