104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
köszi,igyekszem vmi normális pléjákat hozni a helyükre -
pinnacle #19317 Lincoln nem jobbszélső, a középső középpályád szar, szintén nem jó pozicióba játszanak, majd a középpályát eltünik. Szal .D -
#19197 megnéznétek, kevés gólt rúgok és ezen kellene változtatni
köfi -
Keci jó vagy
Keci jó vagy
Keci jó vagy 
Barca eddig 2 meccsünkből 2szer vert meg.....Mocskos, csaló gamma
-
27 éves. 1. meccsén gólt is lőtt PSV ellen (4-2 nekem). -
-
hát engem a Sporting is majdnem kivert, úgyhogy inkább ülök csendben és örülök a Panathinaikosnak :D -
Kicsit mar megalazonak is erzem ezt az UEFA-t. Micsoda szegyen -
eheh, jól kifogtuk -
Nah ilyen konnyu csoportot
-
ezt a mákot
kikaptam negyeddöntőben Panathinaikos-t. többi csapat:
Real, Pool, Inter, Milan, Fiorentina, Arsenal
-
Szerencsemez! 
-
nem volt az rossz biznisz, Hleb hány éves? -
KoniZTE #19305 még jobb
-
ohohó, mikor megvettem 60k-ért, ment itt a vita hogy megéri e 174centis középső védőt venni, hát so-so, azóta már 175 centi :), teljesítménye nem tökéletes, de fejlődni fejlődött. Ingame scout találta, azóta is csodálkozok. Na és mos már wunderkid 
-
Végül mégiscsak eladtam Llorist 8.5 +10%+Hlebért. És jön majd Akinfeev 17 misiért. Állitólag Lloris 2. szezonban már nem olyan jó, mint az 1.ben. -
2-2t játszottam a sporting ellen otthon bl-ben, összesítésben 4-3...jöhet a negyeddöntő -
Na végülis nem Dudek, hanem Lehmann érkezett. És mivel Lloris eltörte a csuklóját edzésen, igy rögtön a Chelsea elleni barátságoson bevetettem a mélyvizbe, és kiválóan teljesitett. 2-2 lett a meccs. -
:O:O:O Az Arsenal közben llorisért adna 8 milliót +20%ot és Hlebet is. De nem hiszem h eladom :) -
Benyomtam h harcban leszek a bajnoki cimért, és kaptam 22 millió fontot. :) Nihat szerződést hosszabbitott hál'Istennek. Diego López meg 1 millióér megy Recrebe, elhozom Dudeket 75k fontért h legyen a padon kapusom. -
Megvan Cacia, 8,25 misi fontért. Kiváncsi leszek rá. Pár nap és szezonösszegzés, majd kapom a zsét igazolni :D -
oO visszatért kölcsönből 1 csapatra való játékos. mdjuk mind eladom őket, nem ütik meg a szintet.Mavubat, Cácerest és Arzot talán megtartom, többi megy a levesbe. 2 nap múlva jön Motta és Klasnic is ingyen. Lehet h mind2ből pénzt csinálok -
Csítergeci 

Szep volt
-
Természetesen. nem akarom én az érdemeit csökkenteni :D sőt. -
Höh...a Chelsea kihivott 1 barátságos meccsre ^^
Mellesleg a Világranglista 10. helyén állok -
de akkor is tekitélyes h mennyi gol lőtt főleg angliában meg a blben -
ok. Most bepróbálom majd.
az 1 csatáros játékban 'könnyebb' a csatárnak nagyon sok gólt lőnie, mint a 2-ben, ahol a másik is szerez gólokat. -
Én kérek elnézést :D
1 v 2 csatáros játékot nyomatsz? -
ja Cacia a neve nekem 3szezonba elengedték valami 5m fontért!! ja egy csatárral nyomom -
Eladtam Rossit 25 millió font +10%ért a MU-nak :D -
megelőztél - . - :D -
név?:D
[Daniele Cacia] -
A neve Cacia? Mert őt már próbáltam elhozni 1. szezonban is, de nem engedték. Viszont újra bepróbálom.
Amúgy 1 csatárral tolod, v 2vel? -
én csatárnak őt ajánlom igy nézz ki és igy termelt első szezonjába:
lemaradt tulajdonságai:
technika 14,üresbe mozgás 14 -
Hi & grat all! -
ez valami 
-
Rögtön első eladásom, Capdevilat 5,75 millió fontért viszi az Espanyol. 30 éves, 4,5 milliót ér, és még jó árban tudtam eladni. -
Apropó Sóbis. Ő az egyik célpontom a nyárra. Saviolaról lemaradtam, elvitte az AtMa. Még Pazzinire gondoltam, mint csatár. -
KoniZTE #19280 nekem Nihat 36 góllal nem lett golkirály :D -
Na ugyebár végetért az első szezonom a Villarreal kispadján. Nagy reményekkel vágtam neki ennek a karriernek, és igencsak nagy célokat tűztem ki magamnak. Szezon elején azt mondtam a vezetőségnek, hogy harcban leszek a bajnoki cimért. Ők ebben segiteni akartak, és céljaim elérése érdekében 9,5 millió euróval támogattak. Később még 2 alkalommal juttattak pénzt nekem, hogy megerősitsem a csapatot. Igy vettem meg Hugo Llorist, Ezequiel Garayt és Bogdan Stancut. Az Arsenaltól kölcösnbe hoztam el Alexandre Songot. A Barcaból pedig kölcsönkértem Gai Assulint és Iagot. Utóbbit kb a szezon felénél vissza is küldtem a katalán együtteshez. Assulin viszont a szezon végéig itt volt, és nagyon jól játszott, amikor szükség volt rá. Az igazolások közül természetesen Lloris és Garay vált be leginkább. Ők ketten vmiféle stabilitást adtak a csapatnak a védekezésben. Ugyanakkor Garay 19 gólt is szerzett a szezon során, szögletek utáni fejesekből ill. 11esekből. Kikell emelnem Canit, aki a szezon első felébe nagyszerűen játszott, viszont utána lesérült 4 hónapra. Viszont visszatérése után is kiváló formában volt. Rengeteg gólpassz, szép megmozdulás, jó játék. Igy jellemezhetném a szezonját. Matias Fernández pedig hozta a tőle elvárhatót, azt nyújtotta amit egy irányitónak nyújtania kell. Gólpasszok, gólok, kreativ játék. Bal oldali kp-om általában Santi Cazorla volt (akkor került át a jobb oldalra, amikor Cani megsérült). Lendületet adott a csapatnak, szélen való elfutásai nagyban segitették a támadásokat. A középpálya védekező feladatait Senna látta el, a hiányában Song lépett a helyére. Rengeteg labdát szerzett, nagyon sok pontos passza volt, gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a kezdőből. És akkor a csatársor. Már szezon elején a Rossi-Nihat párost raktam kezdőbe. Nihat célemberként nagyon sok gólt szerzett, elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat sikereket ért el. Rossi az idény elején csak kereste a góllövőcipőjét, de nem találta. Ennek ellenére biztam benne, és szezon 2. felére már lőtte a gólokat ő is. Ha éppen vmelyik csatár sérült volt (szezon végén egyre többször esett ki Nihat 1 hétre), akkor Stancu lépett a helyére. Nem lőtt sok gólt, viszont amikor betalált, az sorsdöntő volt az éppen aktuális meccs szempontjából. A mexikói Guille Franco is hasznos tagja volt a csapatnak, kiváló csereember.
Az idény előtti felkészülési meccseket mind megnyerük, ezek közül a Birmingham City elleni meccs volt a legemlékezetesebb, amit 9-2re nyertünk meg. A bajnokságban jól kezdtük a szereplést, és 2.-3. helyen álltunk általában. Az Espanyol gárdája nagyon bekezdett, és úgy tűnt, ők lesznek az egyik bajnokesélyes csapat. Uefa kupában a csoportkörből 1. helyen jutottam tovább, oylan emlékezetes meccseket játszva, mint a Toulouse elleni 4-4 és a Dunfermline elleni 10-0.
És ha már emlékezetes meccsek, akkor a Valencia elleni bajnoki meccs mindenképpen az volt. Félidőben 0-1es hátrányban voltunk, majd a 2. félidőre egy teljesen más Villarreal ment ki a pályára. 8-1 lett a meccs vége, nyertünk (mint később kiderült, a szezon végén ugyanennek a meccsnek a forditottját is lejátszottuk, ahol hiába szeeztünk vezetést Rossi révén már a 8. percben, 6-1re kikaptunk).
Uefa kupában az elődöntőig meneteltünk, ahol viszont az Ateltico Madrid megállitott. Épp akkor került a csapat hullámvölgybe. A getafe elleni 2-2 után jött az Atletico Madrid elleni Uefa kupa meccs (0-1), majd ugyancsak ellenük bajnoki meccs (1-7), és az Uefa kupa visszavágó (0-2). Itt jött ugye a Valencia elleni zakó, 1-2s vereség a Betistől, és a bajnokságban a 7 pontos előnyünk 1 pontra olvadt. Utolsó fordulóban viszont megverük 2-1re az Osasunat, igy a bajnoki cimet elhóditottuk. A Spanyol kupában 1-3s összesitéssel estünk ki a Real ellen, az elődöntőben.
És akkor a képek.