A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Na ugyebár végetért az első szezonom a Villarreal kispadján. Nagy reményekkel vágtam neki ennek a karriernek, és igencsak nagy célokat tűztem ki magamnak. Szezon elején azt mondtam a vezetőségnek, hogy harcban leszek a bajnoki cimért. Ők ebben segiteni akartak, és céljaim elérése érdekében 9,5 millió euróval támogattak. Később még 2 alkalommal juttattak pénzt nekem, hogy megerősitsem a csapatot. Igy vettem meg Hugo Llorist, Ezequiel Garayt és Bogdan Stancut. Az Arsenaltól kölcösnbe hoztam el Alexandre Songot. A Barcaból pedig kölcsönkértem Gai Assulint és Iagot. Utóbbit kb a szezon felénél vissza is küldtem a katalán együtteshez. Assulin viszont a szezon végéig itt volt, és nagyon jól játszott, amikor szükség volt rá. Az igazolások közül természetesen Lloris és Garay vált be leginkább. Ők ketten vmiféle stabilitást adtak a csapatnak a védekezésben. Ugyanakkor Garay 19 gólt is szerzett a szezon során, szögletek utáni fejesekből ill. 11esekből. Kikell emelnem Canit, aki a szezon első felébe nagyszerűen játszott, viszont utána lesérült 4 hónapra. Viszont visszatérése után is kiváló formában volt. Rengeteg gólpassz, szép megmozdulás, jó játék. Igy jellemezhetném a szezonját. Matias Fernández pedig hozta a tőle elvárhatót, azt nyújtotta amit egy irányitónak nyújtania kell. Gólpasszok, gólok, kreativ játék. Bal oldali kp-om általában Santi Cazorla volt (akkor került át a jobb oldalra, amikor Cani megsérült). Lendületet adott a csapatnak, szélen való elfutásai nagyban segitették a támadásokat. A középpálya védekező feladatait Senna látta el, a hiányában Song lépett a helyére. Rengeteg labdát szerzett, nagyon sok pontos passza volt, gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a kezdőből. És akkor a csatársor. Már szezon elején a Rossi-Nihat párost raktam kezdőbe. Nihat célemberként nagyon sok gólt szerzett, elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat sikereket ért el. Rossi az idény elején csak kereste a góllövőcipőjét, de nem találta. Ennek ellenére biztam benne, és szezon 2. felére már lőtte a gólokat ő is. Ha éppen vmelyik csatár sérült volt (szezon végén egyre többször esett ki Nihat 1 hétre), akkor Stancu lépett a helyére. Nem lőtt sok gólt, viszont amikor betalált, az sorsdöntő volt az éppen aktuális meccs szempontjából. A mexikói Guille Franco is hasznos tagja volt a csapatnak, kiváló csereember.
    Az idény előtti felkészülési meccseket mind megnyerük, ezek közül a Birmingham City elleni meccs volt a legemlékezetesebb, amit 9-2re nyertünk meg. A bajnokságban jól kezdtük a szereplést, és 2.-3. helyen álltunk általában. Az Espanyol gárdája nagyon bekezdett, és úgy tűnt, ők lesznek az egyik bajnokesélyes csapat. Uefa kupában a csoportkörből 1. helyen jutottam tovább, oylan emlékezetes meccseket játszva, mint a Toulouse elleni 4-4 és a Dunfermline elleni 10-0.
    És ha már emlékezetes meccsek, akkor a Valencia elleni bajnoki meccs mindenképpen az volt. Félidőben 0-1es hátrányban voltunk, majd a 2. félidőre egy teljesen más Villarreal ment ki a pályára. 8-1 lett a meccs vége, nyertünk (mint később kiderült, a szezon végén ugyanennek a meccsnek a forditottját is lejátszottuk, ahol hiába szeeztünk vezetést Rossi révén már a 8. percben, 6-1re kikaptunk).
    Uefa kupában az elődöntőig meneteltünk, ahol viszont az Ateltico Madrid megállitott. Épp akkor került a csapat hullámvölgybe. A getafe elleni 2-2 után jött az Atletico Madrid elleni Uefa kupa meccs (0-1), majd ugyancsak ellenük bajnoki meccs (1-7), és az Uefa kupa visszavágó (0-2). Itt jött ugye a Valencia elleni zakó, 1-2s vereség a Betistől, és a bajnokságban a 7 pontos előnyünk 1 pontra olvadt. Utolsó fordulóban viszont megverük 2-1re az Osasunat, igy a bajnoki cimet elhóditottuk. A Spanyol kupában 1-3s összesitéssel estünk ki a Real ellen, az elődöntőben.
    És akkor a képek.