104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96297 Szerintem mindenképpen.A Guangzhou(és a Shandong)a két legjobb kínai csapat.Ők rendelkeznek a legjobb háttérrel is.Kínába pedig megéri túrákat is szervezni,mert nagy bevételeket lehet szerezni a mezek eladásából. -
Ezt a Goangzhou-t megéri fiók csapatnak kérni? h növelje a bevételeket? japán meg amcsi fiók csapatom már van de kínain is gondolkodok majd ha kérni tudok. -
korbin555 #96295 Éppen a félidőre meg is lett az első vereségem.9 játékosom maradt a válogatott miatt a felnőtt keretben,de abból is 2 sérült.+1 srác van még a tartalékban és 4 az ifiben,a többi mind kölcsönben.Nem mintha bármit számítana a vereség.Kezdem úgy érezni magam,mint a magyar karrierekben két-három év után.Nincs egy ellenfelem sem.
Tabella.
Most két hét szünet lesz,visszajönnek a csavargók,aztán valószínűleg folytatódik a diadalmenetet. -
korbin555 #96294 Megáll az ész.Hugo Viana,és Ben Khalifa is behívót kapott az EB-re,pedig öt éve nem volt válogatott egyik sem.Nálunk persze közben megy a bajnokság.Amikor visszajönnek,akkor meg kezdődik a Kelet-Ázsiai Bajnokság,amibe bele sem merek gondolni.Alig van olyan kínai játékosom,aki még nem volt válogatott.Abban meg biztos vagyok,hogy ilyen "apróság" miatt nem fog szünetelni a bajnokság. -
boardroom -
Peti2400 #96292 A játékban hol lehet beszélgetni az elnökkel?
-
korbin555 #96291 Egyébként mikor lett csatár Böde? -
Végre sikerült egy francia üres karriert elmentem, pedig hetek óta hibával kilépve nem sikerült. :D nézegetem a csapatokat hát eszméletlen milyen utánpótlás képzés van az első két osztályba szinte mindenkinél. Közbe olvasgatok a csapatokról megakad a szemem a Metz-en. Két év alatt most két osztályt léptek, de nem is az hanem h még kik kezdték náluk: Adebayor, Bassong, Saido Mané, Obraniak, Pires, Pjanic, Rigoberto Song, Saha, Onyewu és még sorolhatnám. Felírom a kötelezők közé úgy is tervbe van egy francia így már 3 közül lehet választani (Bastia,Sochaux meg ők) :D -
meg van bocsátva :) -
Peti2400 #96288 írtam -
Peti2400 #96287 Tényleg észre se vettem...
Bocsánat. -
Ki van írva kurva nagy betűkkel, hogy nincs warez. mellette ki van írva az is, hogy hol kérhetsz ilyen segítséget. Ne legyél analfabéta..... -
Peti2400 #96285 ?
-
*LOL már meg 1t jelez :D i love sg <3 -
1. miért teszed fel egymás után kétszer a kérdést 5 percen belül..
2. warezra ott az off topic ott kérdezz ilyeneket -
Peti2400 #96281 Hajrá! -
korbin555 #96280 Az új szerzeményem elég hamar beilleszkedett.Remélem,még van benne valami potenciál,mert a composure edzését full gázra állítottam.De ha a többi értéke csökkenni kezd,azonnal leállítom. -
Úgy érzem így július végén letudtam az igazolásokat, max már csak kölcsön mennek emberek. Prattot sajnálom h csak 10mért ment mert sokkal többet ért, de végre csak tudod jönni az amerikai csatár meg egy angol is, harmadiknak meg felesleges a nagy fizujával. Na és akkor a generáltak: Aziz, Bartl, Ferreira, Junker, McDermott. Smets és amerikai aki a hülye eu-n kívüli szabály miatt szakadt meg tavaly Wright.
-
távolba néztek, és látták, hogy ott egy kínai. igazoljuk le! -
korbin555 #96277 Az időközben NB1-es Gyirmót tett kölcsön ajánlatot az egyik fiatal játékosomért.Fantasztikus scout rendszerük lehet,főleg mivel a klubnál nem is látok egy scoutot sem. -
Köszi :D -
korbin555 #96275 Akkor most én gratulálok.A Chelsea egy hangyányival tényleg erősebb,mint a Persepolis. -
Lazio 3.szezon
Az eddig legnehezebb szezonunkon vagyunk túl, amit főleg a rossz ősznek köszönhetünk. A három év alatti legkevesebb pont és rúgott góllal lettünk bajnokok, a címet annak köszönhetünk h tavasszal javult a játékunk és mellette a szerencsénk is megjött, mert legalább 4-5 meccs volt amit a hosszabbításban tudtunk megnyerni. A hazai kupában szerencsés sorsolással jutottunk döntőben, ahol bár a végén kiengedtünk azért magabiztosan nyertünk és védtünk címet. Európában a csapat nagyon meglepett mert nagyon szárnyalta csapat főleg hazai pályán, és bár Münchenbe olyan rossz focit játszottunk mint 3 szezon alatt soha a szerencse ismét mellénk állt és csere ember döntőbe lőtt minket a 90.percben, ahol a Chelsea várt ránk. Számomra is meglepő módon végig irányítva (pedig kontrán voltunk végig) megnyertük és így tripláztunk a nehéz szezon ellenére. Idén talán a legkiemelkedőbb Stanciu volt mellette az ismét gólkirály Pratto és Candreva emelhető ki igazán, bár utóbbi kettőnek csúnyán voltak hatalmas homály meccsei is amiket nem szoktam meg az elmúlt két évben. Köszi ha elolvastad, Forza Lazio!!! -
korbin555 #96273 Köszönöm.Neked pedig sok sikert a BL döntőhöz.Biztos komolyabb ellenfeled lesz,mint nekem a Persepolis.
-
Gratu! -
korbin555 #96271 Changchun Yatai - 2015.
Ez volt a 3.szezon,és az első,amivel maradéktalanul elégedett vagyok.Nem csak az eredményekkel,de a játékunk is sokat fejlődött.Sajnos Eninho 34 évesen visszavonult,de még utoljára felállított egy 8.10-es átlag rekordot.21 bajnokin rúgott 8 gólt,és kiosztott 24 gólpasszt.Hugo Viana,akivel rotációban játszott,szintén nagyon jól játszott,de a brazil zseni kulcspasszaira ő úgy látszik nem képes.30 meccsen 9 gólig,és 10 gólpasszig jutott,de ő inkább a BL-ben játszott.
A bajnokságot három fordulóval a vége előtt nyertük meg,most nem kellett idegeskednem a végéig.Egy góllal megdöntöttük a Shandong tavalyi 89-es gólrekordját is.A szögleteknél is végre fordult a kocka,12-t lőttünk(fejeltünk),és csak 4-et kaptunk.
Meccsek.
Tabella.
A kínai kupa idén is az asszisztens feladata volt,most már a döntőt is rábíztam,és meg is csinálta.
FA Kupa.
A BL címet is megvédtük,de most már tudom,hogy ez nem akkora szám,mint korábban gondoltam.Nem véletlenül 3 csillagos a reputációja.A rivális Guanzhou ellen azért közel voltunk a kieséshez.A hazai 5-1 után idegenben már a 22.percben 0-3-ra égtünk.Azonnal le is hoztam a két,pocsék napot kifogó védőmet,és felhúztam a betonfalat.A szünetben meg olyan ordítozást rendeztem,hogy végül összeszedték magukat,és nagy nehezen kibekkeltük a végéig,a 0-3 elég volt.Ez volt az egyetlen meccs a szezonban,amivel elégedetlen voltam.Az elődöntőben a Katari Al-Sadd sem volt egyszerű,a hazai 2-0 után a visszavágón Raúl hamar gólt rúgott,de sikerült egyenlíteni,ezzel a döntő meg is volt.Ott az iráni Persepolis ellen már simán myertünk 2-0-ra.
BL meccsek.
Hátra volt még a klub vb,de most nem volt olyan szerencsénk a sorsolással,mint tavaly,a Benfica ellen nem volt esélyünk.De a bronzmeccsen a Boca ellen már igen jól játszottunk,és lehoztuk döntetlenre.Végül 20-19-re nyertük a 11-es párbajt.
Klub VB.
Az átlagos osztályzatok alapján a három legjobb játékosom:
Hugo Viana.
Rafael Coelho.
Xu Dongyang.
Eninho-t most nem számoltam ide,mert közben visszavonult,de igazából ő volt a szezon legjobb játékosa.
A klub értéke most már 30M,amivel csak a Guanghzou van előttünk,a hátterünk pedig pedig kiemelkedő.Finances,és a Facilities.Nagyon komoly pénzt kaptam igazolásra,de csak egy koreai jobbhátvédért fizettem,3,9M-t.Geun-Pyo.És még jött ingyen Bressan és Ben Khalifa.Ezzel a négy légiósom meg is van.A svájci ugyan kicsit sokat keres,de nem izgat.Vannak itt klubok,ahol 100-150k-t is keresnek emberek.Vágner Love a Shandong-nál a rekorder,heti 200k fizetéssel.Én is adhatnék 160k-t egy embernek,de annyit nem érdemel senki.A 31 éves Sneijder is simán aláírt volna 130k fizetésért,de inkább nem kellett.Most meg érdekes módon a Man.City-vel tárgyal.Itt király lett volna,de ott nem sok sót eszik meg.Fizikailag nincs a topon.
Mivel itt úgy érzem elértem a maximumot,lassan elgondolkodom,hogyan,merre tovább.Most már világklasszis a reputációm,de még élvezem itt a munkát,nem akarok mindenáron lelépni.Idén tehát még mindenképpen maradok,utána pedig betöltöm a mexikói,argentin,brazil ligákat,és döntök.Egyenlőre csak szeretném megismételni ezt a szuper szezont. -
No comment! irány a döntő! -
ejj de szeretem az ilyen sorsolást:
-Juve idegenben (bajnokság)
-Juve idegenben (BL negyeddöntő)
-Milán itthon (bajnokság)
-Juve itthon (BL negyeddöntő)
-Napoli idegenben (bajnokság -
Mi a fene? Dagi idehozza az unokáját? :D -
karajjj #96267 pedig sokszor csak úgy maradnak, vagy még úgy se -
saját játékos :)
meghallgatja az ajánlatot, csak bármit mondok le se ....
az meg túlzás lenne hogy minden fizetési értéket kimaxolnék -
korbin555 #96265 Időközben megtaláltam a szezon végén távozó öreg csatárom utódját.Nem kellett udvarolnom sem neki.50k fizetés,és már jön is. -
de azt írta h meghallgatja szóval akkor elméletileg a tárgyalás elkezdődik. -
karajjj #96263 dehogynem, nyilatkozatokban lehet nyalni a seggét -
korbin555 #96262 De ha egyáltalán nem is tárgyal,akkor nem segít semmi. -
ott még nincs aláírási pénz? mert azt növeld, meg ha van ügynök pénz akkor azt is. Így még egy közép csapattal is ellehet happolni nagy csapat elől játékosokat, arról nem is beszélve nekem így már sikerült kisebb fizut is kiharcolnom mert annyi aláírási meg ügynök pénzt adtam. -
fm12-ben mit tudok kezdeni azzal amikor a játékos meghallgatja ugyan a szerződéshosszabbítási ajánlatomat de rendre elutasítja? sérült már fél éve, dupláznám a fizuját, +2 év lenne csak, de kapásból rávágja hogy nem, még alkudni se hajlandó -
livekodok.hu vagy steam most akciós -
Peti2400 #96258 Linkeltek egy olyan oldalt ahol érdemes megrendelni az fm 14-et? -
Egyszerűen hihetetlen milyen sz@r évünk van hazai porondon, néha már komédiába illő miket művelünk. Tökéletes példa erre pl. a Samp elleni meccs. Így nem is vezetjük a bajnokságot... de a Bl-be meg szárnyalunk simán nyertünk a csoportot. A Reált le is fociztuk itthon.